- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.001
bu sabahın ilk günaydını benden gelsin :)
güzel bir altınoluk sabahından hepinize selam ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR bebişlerinizle nice mutlu anneler günü kutlamayı nasip etsin allah
şuan ben size bunu yazıyorum oğlumda babasının koynunda uyuyor :)
dün ilk defa emzik kullanmaya başladı ata bey çok rahatladım valla umarım böyle devam eder buranın havası bana ilk günden iyi geldi valla
meralcim naptınız canım bi gelişme war mı?
ay benim kocam bitane yaaaaopuyorumnanaktan
ben dükkanda pineklediğimi düşünürken kocam gidip bize anneler günü hediyesi almış:gitme:
bana bir bilezik almış süper ağır bişey hemdeeeeeyerimseniben
kızımada künye almış ceren yazdırmış içinede cengiz yazdırmış.. kızdım ben nerdeyim diye ama kızların ilk aşkı babaları olurmuşl karışmicakmışım aralarında özel bi bağ warmışşşş
wee annemide unutmamaış onada güzel bi kolye almış-tatlicadiarzu- küs oldukları halde:çok üzgünüm: Kuyumcuya paraları dökmüş yani...
ahh tocişkom o anan değer werilecek aranacak bir anne olsaydı, bana haksızlıklar yapıp, dedikodular yapmasaydıda bende onu arayıp hiç değilse senin mutlu olman için numara yapsaydım,ama işte gerçekten yapamıyorum, içimden gelmior(((
nolsu? hayallerini gerçekleştiremeyewk kadar seni üzen ne oldu ki?Anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler...
Berbat bir gün geçiriyorum... Evdeyim... Kaynana sabah sabah zehir etti günümü... İlk anneler günüm... Evde ev işi yapıyorum... Oysa ne hayallerim vardı...((
Hasretcim ikinci ay kontrolüne de otaya mı gittin? Oraya gittiysen aşılar ve muayene ücreti olarak ne ödedin? Bi de verem aşısı orada yokmuydu ki dispansere gittin? Çok mu soru sordum?
Büyük hayaller değil de ilk anneler günü oğlum eşim çıkar gezeriz bir şeyler yaparız demiştim ama kısmet değilmiş.Üzüldüm buna eşim de faceten mesaj gönderip kutlamış, bir de öpücük...
nolsu? hayallerini gerçekleştiremeyewk kadar seni üzen ne oldu ki?
ewet otaya gittim cnm 29tl ödedik.. werem aşısı dispanserde yapılıomuş sabahtan gitmek gerekiomuş cnm werem aşısı için karmayıda cuma olcaz... 10tl fark ödüomuşuz aşı için..
Seninki sanal da olsa kutlamış ya...
Benim eşimde o da yok..
Teyzem mesaj yollamış anneler günümü kutluyor diyorum.. Hııı diyo!!! Odun adam nolcak!!!
Büyük hayaller değil de ilk anneler günü oğlum eşim çıkar gezeriz bir şeyler yaparız demiştim ama kısmet değilmiş.Üzüldüm buna eşim de faceten mesaj gönderip kutlamış, bir de öpücük...
Kız siz altınoluk'a da mı beraber gittiniz? nasıl bi ayrılık kararı bu anlamadım, bence siz bi daha düşünün. Gerçekten ayrılmayı istiyor olsaydınız brbirinize tahammül edemezdiniz.
Verdim canım dilekçeyi. Yarın öbürgün belli olur mahkeme günü. Ama o istemiyor tabi ayrılığı, anlaşmalı olmayacağından iş biraz uzar belki
Aferin onaalkisalkisalkis Benimki de bugün büyük oğlanı gezmeye götürmüştü, onunla bana kolye yollamış, ama gözümde hiçbi değeri yok malesef:umursamaz: Bence sen de kocanın hatırı için de olsa bi ara kaynananı, kocana da belirt sırf onun için aradığını
valla meralcim bizi buraya o getirdi o kadar eşyayla arabasız gelemezdik evet biz birbirimizi hala çok seviyoruz ama sadece sevgi yetmiyo aslında benim eşimin bazı sorunları var benim fikrim depresyonda ve bazı şeylere tahamüll edemiyo ve biz kavga ediyoruz ben kavgayı unutuyorum ama o unutmuyo hep kuruyo bende kavgada sinirle bazen ne dediğimi bilmiyorum oda kötü oluyo artık çok dolmuş dayanamıyor dilekçeyi verdikten sonra çok rahatladı normale döndü onu evlilik sıkıyo anladığım kadarıyla biz evlenmeden önce 3 sene aynı evde yaşadık hiç sorunumuz yoktu belki boşanınca düzene girer dün biraz konuştuk herşey kısmet dedik karşılıklı ağladık buraya bizi getirmek çok zor geldi çok kötüydü dün akşam boşanmaya kararlıyız sonrasına bakıcaz o yüzden bende rahatım anlayacağın garip bir durum
valla meralcim bizi buraya o getirdi o kadar eşyayla arabasız gelemezdik evet biz birbirimizi hala çok seviyoruz ama sadece sevgi yetmiyo aslında benim eşimin bazı sorunları var benim fikrim depresyonda ve bazı şeylere tahamüll edemiyo ve biz kavga ediyoruz ben kavgayı unutuyorum ama o unutmuyo hep kuruyo bende kavgada sinirle bazen ne dediğimi bilmiyorum oda kötü oluyo artık çok dolmuş dayanamıyor dilekçeyi verdikten sonra çok rahatladı normale döndü onu evlilik sıkıyo anladığım kadarıyla biz evlenmeden önce 3 sene aynı evde yaşadık hiç sorunumuz yoktu belki boşanınca düzene girer dün biraz konuştuk herşey kısmet dedik karşılıklı ağladık buraya bizi getirmek çok zor geldi çok kötüydü dün akşam boşanmaya kararlıyız sonrasına bakıcaz o yüzden bende rahatım anlayacağın garip bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?