2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın tıslaropuyorumnanaktan elemanın biri yine gelmedi kocim we tek eleman serwislere bense telefonlara yetişmeye çalışıyoruz.. bugün pazrtesi ve yoğun bi gün.. kızımda yanımda arabasında emziği ağzında uyumuş bana bakarken

kızlar cevaaaappp...bu verem aşısı ve karma aşısı aynı günde mi yaptrdınızzz..hemşire öyle söyledi..ögleden sonra gidiorum saglık ocagına..ya iki aşı birdfen yavrum elek gibi yapacaklar..şimdden stres oldum..

evet canım bir günde üç aşı birden oldu alpte zor oluyor kıyamam yağmura inşaallah canı çok yanmaz ateş falanda yapmaz.

günaydın herkese canlar.güzel bir hafta olsun hepimiz için inşaallah.
yarın mevlüdümüz var Allah nasip ederse.eee artık yapayım yoksa çocuk okula başlarken yapacağız nerdeysesempatiksalakcinnistres oldum bende kalabalığı hiç sevmem ama katlanacağız mecbur bugünde temizlik falan yapılacak.bu hafta istanbula gelme ihtimalim çok yüksek olmadı önümüzdeki hafta kesin.

evet canım bir günde üç aşı birden oldu alpte zor oluyor kıyamam yağmura inşaallah canı çok yanmaz ateş falanda yapmaz.
:1no2:

yazgım ALLAH kabul etsin canımmm bende 35.günde yapmıştım..ama o kuran eve huzur getiriyo..ve daha bi duygulanıyo insan..bi de bebek ilahisi okudular bana..ben bebegim kucagımda dolandım misafirleri..oturdum sonra başladım aglamaya o kadar içliydiki..neyse güzel şeyler yaaboshayallersmile..ALP imin yeni fotosuna kurbaaannn..:1rolleyes:

slm millet nasılsınız,biz çok iyiyiz çok şükür,dün hem anneler günü hem doğum günümdü çok güzel geçti
fa
ce
bookta
yayınlıyorum fotoları
tüğm annelerin anneler gününü en içten dileklerim ile kutluyorum canlarım

İki değil canım 3 aşı birden!!! Karma aşı 2 tane..
1 tane de verem aşısı..
Karma aşılar bacaktan, verem aşısı da omuzdan yapılıyo...
Ateş yapmıyo allahtan..

mrl 81 mavidüşler hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
bizimde eşimle aramız pek iyi değil 5 yıl bebek yoktu daha iyiydi şimdi bebek var birbirimize hiç zaman ayırmıyoruz ve tahammülümüz yok gibi
eşimde bi hastalık var ama hala ne olduğu bulunmadı o onun stresini yaşıyor ben hep evdeyim canım hiç birşey yapmak istemiyor çocuğun herşeyiyle ben ilgileniyorum oda yıpratıyor anneyi

hemen unutuyor merak etme uyuyacağı zaman yaptır karnı tok olsun ağlıyor sonra hemen uyuyor

1 tane de verem aşısı..
Ateş yapmıyo allahtan..

bizimde ateş olmadı 2 saat sonra calpol erdim birde 6 saat sonra

günaydın canlar..dün giremedim...hepinizin anneler günü kutlu olsun.benim gibi katmerli annelerin 2 kere kutlu olsun...

dün gezdik tozduk hep...oğluşum ve kızımın hediyeleri süperdi....Allah nice güzel günler nasip etsin hepimize..

cnm geçen hafta bende yaptırdım korkma biz bir günde 3 aşı olduk ama maşallah ne ateşi çıktı ne de çok ağladı şimdiden geçmiş olsun

1 tane de verem aşısı..
Ateş yapmıyo allahtan..

cnm geçen hafta bende yaptırdım korkma biz bir günde 3 aşı olduk ama maşallah ne ateşi çıktı ne de çok ağladı şimdiden geçmiş olsun

sagolun canolarr...bana vursunlar o aşıları anun canı yanmasııınn
..eyvahedigeldismile

tünaydın tatlı melekler ve kuzularııa.s.
kıslar bana cvp yazarsanız sevinirim yarın benim kontrolüm var ve bebeğimide doktora götürüyoruz
doktor kontrol için 6 hafta sonra gel demişti bana (gerçi ben bir hafta sarkıtım)
şimdi ben regl oldum ama sezeryan doğum yaptığım için alttan muayene yapılmıyo dimi? cahilim soryy

bildiğim kadarıyla ultrasonla rahim toparlanmış mı diye bakacak...
benim de bir sorum var..
sezeryan doğumdan ne kadar sonra bikini bölgesine ağda yapılır?

merhaba kızlar.kırkımız çıktı kızımla banyomuzu yaptık,gezmemize gittik.bugün doktor kontrolüm vardı dikişlerim iyiymmiş rahimde toparlanmış ama maalesef yine yönü tersmiş bu da adet sancılarım yine şiddetli olcak demek of ya doğum yapınca düzelir diye ummuştum.randevu aldım saat 4 te deri altı implant yaptırcam 400 tl ye maloluyor.3 yıl da koruyuculuğu var ve doktoruma sordum emzirirken de yapılabiliyormuş süte etki etmez dedi.kızım da biraz daha düzeldi gündüzleri biraz uyumaya başladı.

Selam herkeze dün yazmaya vaktim olmadı bende bugün güzel annelerin tatlı bebişleriyle geçirdiği ilk anneler gününü kutlim bari

Bütün annelerin ANNELER GÜNÜ kutlu olsun bebeklerimizle daha güzel günlere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…