- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.021
kızlar cevaaaappp...bu verem aşısı ve karma aşısı aynı günde mi yaptrdınızzz..hemşire öyle söyledi..ögleden sonra gidiorum saglık ocagına..ya iki aşı birdfen yavrum elek gibi yapacaklar..şimdden stres oldum..
:1no2:evet canım bir günde üç aşı birden oldu alpte zor oluyor kıyamam yağmura inşaallah canı çok yanmaz ateş falanda yapmaz.
günaydın herkese canlar.güzel bir hafta olsun hepimiz için inşaallah.
yarın mevlüdümüz var Allah nasip ederse.eee artık yapayım yoksa çocuk okula başlarken yapacağız nerdeysesempatiksalakcinnistres oldum bende kalabalığı hiç sevmem ama katlanacağız mecbur bugünde temizlik falan yapılacak.bu hafta istanbula gelme ihtimalim çok yüksek olmadı önümüzdeki hafta kesin.
kızlar cevaaaappp...bu verem aşısı ve karma aşısı aynı günde mi yaptrdınızzz..hemşire öyle söyledi..ögleden sonra gidiorum saglık ocagına..ya iki aşı birdfen yavrum elek gibi yapacaklar..şimdden stres oldum..
İki değil canım 3 aşı birden!!! Karma aşı 2 tane..
1 tane de verem aşısı..
Karma aşılar bacaktan, verem aşısı da omuzdan yapılıyo...
Ateş yapmıyo allahtan..
İki değil canım 3 aşı birden!!! Karma aşı 2 tane..
1 tane de verem aşısı..
Karma aşılar bacaktan, verem aşısı da omuzdan yapılıyo...
Ateş yapmıyo allahtan..
mrl 81 mavidüşler hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
bizimde eşimle aramız pek iyi değil 5 yıl bebek yoktu daha iyiydi şimdi bebek var birbirimize hiç zaman ayırmıyoruz ve tahammülümüz yok gibi
eşimde bi hastalık var ama hala ne olduğu bulunmadı o onun stresini yaşıyor ben hep evdeyim canım hiç birşey yapmak istemiyor çocuğun herşeyiyle ben ilgileniyorum oda yıpratıyor anneyi
hemen unutuyor merak etme uyuyacağı zaman yaptır karnı tok olsun ağlıyor sonra hemen uyuyor
bizimde ateş olmadı 2 saat sonra calpol erdim birde 6 saat sonra
cnm geçen hafta bende yaptırdım korkma biz bir günde 3 aşı olduk ama maşallah ne ateşi çıktı ne de çok ağladı şimdiden geçmiş olsun
tünaydın tatlı melekler ve kuzularııa.s.
kıslar bana cvp yazarsanız sevinirim yarın benim kontrolüm var ve bebeğimide doktora götürüyoruz
doktor kontrol için 6 hafta sonra gel demişti bana (gerçi ben bir hafta sarkıtım)
şimdi ben regl oldum ama sezeryan doğum yaptığım için alttan muayene yapılmıyo dimi? cahilim soryy
bildiğim kadarıyla ultrasonla rahim toparlanmış mı diye bakacak...
benim de bir sorum var..
sezeryan doğumdan ne kadar sonra bikini bölgesine ağda yapılır?
mrl 81 mavidüşler hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
bizimde eşimle aramız pek iyi değil 5 yıl bebek yoktu daha iyiydi şimdi bebek var birbirimize hiç zaman ayırmıyoruz ve tahammülümüz yok gibi
eşimde bi hastalık var ama hala ne olduğu bulunmadı o onun stresini yaşıyor ben hep evdeyim canım hiç birşey yapmak istemiyor çocuğun herşeyiyle ben ilgileniyorum oda yıpratıyor anneyi
Sağol mutlucum. merak etme canım ilk bebeğe alışmak hem anne hem de baba için zor bir süreçtir. Ama biraz daha zaman geçince herşey eskisinden de güzel olacaktır Allahın izniyle
vajen ultrasonlamı bakılıyor??
Canım emin olmamakla birlikte sadece bir aksilik gördüğü takdirde vajen ultrasonla bakıyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?