2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim janlarr...hepimizin ilk ve geçmiş anneler günü kutlu olsun...kendimden geçtim vallaaa ne zormuş af ama ne güzelmiş...kızım huzurlu bi bebek oldu allahtan hapşırır güler öksürür güler safım...tek derdimiz emzik alamadık hala kusuyo verince...sadece kucakta durmak istiyo bütün gün geziyorum evde hiç bir iş yapmıyorum...topuklarım ağrıdı artık...perşembe aşımız var çok korkuyorum valla bir aydır gece gündüz onu düşünüyorum offff....herkes iyimi?saçımı tarayamıyorum bilgisayarı hiç açamıyorum kusura bakmayın nolurrrr..

yaw evet 18 inde bizde yaptiracagiz ufff yawrumu aglatacaklar 3 asi birden

allah kabul etsin canim

bildiğim kadarıyla ultrasonla rahim toparlanmış mı diye bakacak...
benim de bir sorum var..
sezeryan doğumdan ne kadar sonra bikini bölgesine ağda yapılır?

valla ben kafayi bozdum orayada lazer epilasyon yaptiracagim.agda da dunya kadar mikrop var.simdiki aklim olsa hic gitmezdim agdaya.

canolarrr biss deeeeğğdikkkk..aşımızı dappptrdııık..hiç umdugum gibi korkutucu olmadı..yagmur aglamadı bile..sadece son aşı biraz yakar dedi ee haliyle okadarcık aglıycak genede dayanamadım ama şimdi iyiyiz..ates düşürücüde verdim..

aşılarını yaptıranlara geçmiş olsun darısı bize....
bizde gezdik geldik kızımla.ciciler aldım kızıma.ya bu kız kıyafetleri muhteşem insan karar vermekte zorlanıyor...
lazer rütuşumu da yaptırdım geldim..süper bir hava var şu an....insanın ruhu açılıyo.yaşasın yaaazzz

boynum, omzum fena ağrıyo kaskatı oldum.. rakip bir sucu war onun teyzesiyle bn tartışmıştım tanıtıma çıktığım günlerde o da gitmiş kocamı sawcılığa şikayet etmiş polisler gelmişti.. sawcılığa gidecek eşiniz die gitti aradı şimdi kocam, sen tehdit ediosun karı beni nie şikayet edio anlamıyorum dio gitsin seni şikayet etsinsırnaşık şey neyseki bişi olmadı geliomuş şimdi

kız anaları siz külotlu çorap giydiriyonuz mu cicişlere...?

ya ben giydirmek istiyorum ama bulamıyorum bir türlü istediğim gibi. aslında doğru dürüst çarşıya çıkamıyorum ki kuzumun zırlamasından.

sırnaşık şey kız adamın başını bela sokuyormuşsun. senin kocan memeur değil mi bir yandan? başı belaya girsin diye onu şikayet etmiştir. vay kurnaz karı vay klava:

Son düzenleme:
off bu karma aşıdan ben çok korkuyorum benim huysuz kuzu hepatitte bile ortalığı birbirine katmıştı kimbilir bunda neler yapar.. üstelik geçen sefer babası tutmuştu şimdi baba da yok offf eyvahedigeldismile

merhaba arkadaşlar aşıları yapılan bebişlere geçmiş olsun.. Bizimde 27 sinde.. ıkinci ayı 1 hafta geçiyor olacak ..Biz bu arada arabamızı aldık.. cihicconıun lite way modeli dün llk kez kullandık çok memnun kaldım.. Almayan arkadaşlar varsa tavsiye ederim. çok hafif ve kapandığında baston oluyor. Tamamen yatıyor 5 yatma pozisyonu var. Umarım bir problem yaşamayız..

Bu arada arkadaşlar bizimki 50 günlük oldu..Ben dün adet oldum.. Eşimde ve bende hamile kalacağım tedirginliği başladı.. Ne yapsak .. Doğum kontrol hapı olmuyormuş süt veren annelerde.. Spiral mi taktırsam.. Spiral taktıran varmı ?

canım ben hiç memnun kalmadım..gerçi herkeste aynı etkiyi yapmaz belki ama.adetim çok sancılı ve miktar olarak aşırı oluyodu.mahvetti beni.üstelik spiralle hamile kaldım ben .kaymıştı yerinden.o yüzden ben bi daha düşünmem spirali.

Ben de Olcay'ın aksine çok memnun kalmıştım canım spiralden. Gerçekten kişiden kişiye değişiyor etkisi. Ben ilk çocuktan sonra 7 sene spiralle korundum ve hiçbir yan etkisini görmedim. Taktırmayı düşünürsen sağlık ocağında falan taktırma derim ben, iyi güvendiğin bir yerde ve kaliteli bişi taktır.

Şebnemcim benim mahkeme günüm de belli oldu. Taaa 13 ekim:umursamaz: Seninki 25 hazirandı sanırım, neden bana bu kadar geç bir tarih verildi anlamadım..

Öznur ben de şu an senin fotolara bakıyorum face'den. Çok tatlısınız maşallah.Seni merak ediyodum hep. Yazdıklarından dolayı kafamda matrak neşeli ve şirin bişi oluşuyor çünküopuyorumnanaktan

canim yaw emla krem kullaniyormusun epilasyona giderken?

anaaaa heme spiral taktir.regl nin 3 yada 4 gununde takiyorlar.
bende regl olmayi bekliyorum.off cok sinir bi durum.

nerede taktirmistin spirali ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…