- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.041
vajen ultrasonlamı bakılıyor??
Canım emin olmamakla birlikte sadece bir aksilik gördüğü takdirde vajen ultrasonla bakıyor diye biliyorum
canım bildiğim kadarıyla karından bakılıyor...
sağolsun canlarım bakalım yarın öğrenicem ama insan merak ediyor işte
gerçi bu durumda zaten bakamaz
sağolsun canlarım bakalım yarın öğrenicem ama insan merak ediyor işte
gerçi bu durumda zaten bakamaz
yani o nedenle boşver. ben de ağda yaptıracağım ama dikişime bir şey olur mu bilemiyorum eyvahedigeldismile
kızlar cevaaaappp...bu verem aşısı ve karma aşısı aynı günde mi yaptrdınızzz..hemşire öyle söyledi..ögleden sonra gidiorum saglık ocagına..ya iki aşı birdfen yavrum elek gibi yapacaklar..şimdden stres oldum..
günaydın herkese canlar.güzel bir hafta olsun hepimiz için inşaallah.
yarın mevlüdümüz var Allah nasip ederse.eee artık yapayım yoksa çocuk okula başlarken yapacağız nerdeysesempatiksalakcinnistres oldum bende kalabalığı hiç sevmem ama katlanacağız mecbur bugünde temizlik falan yapılacak.bu hafta istanbula gelme ihtimalim çok yüksek olmadı önümüzdeki hafta kesin.
tünaydın tatlı melekler ve kuzularııa.s.
kıslar bana cvp yazarsanız sevinirim yarın benim kontrolüm var ve bebeğimide doktora götürüyoruz
doktor kontrol için 6 hafta sonra gel demişti bana (gerçi ben bir hafta sarkıtım)
şimdi ben regl oldum ama sezeryan doğum yaptığım için alttan muayene yapılmıyo dimi? cahilim soryy
yok guselim altdan bakmiolar.zaten regl oldugun icin hic bakmazlar.
karindan ultrasonla bakio bol bol soru soruo ve dikisleri kontrol edio derken bittiiiii :))))
bildiğim kadarıyla ultrasonla rahim toparlanmış mı diye bakacak...
benim de bir sorum var..
sezeryan doğumdan ne kadar sonra bikini bölgesine ağda yapılır?
kız anaları siz külotlu çorap giydiriyonuz mu cicişlere...?
kız anaları siz külotlu çorap giydiriyonuz mu cicişlere...?
boynum, omzum fena ağrıyo kaskatı oldum.. rakip bir sucu war onun teyzesiyle bn tartışmıştım tanıtıma çıktığım günlerde o da gitmiş kocamı sawcılığa şikayet etmiş polisler gelmişti.. sawcılığa gidecek eşiniz die gitti aradı şimdi kocam, sen tehdit ediosun karı beni nie şikayet edio anlamıyorum dio gitsin seni şikayet etsinsırnaşık şey neyseki bişi olmadı geliomuş şimdi
ben giydiriorum cnm örneğin dün ince pantolonunun içine giydirdim.. çok sıkı değiller zaten sorun olmaz bnce
Bu arada arkadaşlar bizimki 50 günlük oldu..Ben dün adet oldum.. Eşimde ve bende hamile kalacağım tedirginliği başladı.. Ne yapsak .. Doğum kontrol hapı olmuyormuş süt veren annelerde.. Spiral mi taktırsam.. Spiral taktıran varmı ?
Bu arada arkadaşlar bizimki 50 günlük oldu..Ben dün adet oldum.. Eşimde ve bende hamile kalacağım tedirginliği başladı.. Ne yapsak .. Doğum kontrol hapı olmuyormuş süt veren annelerde.. Spiral mi taktırsam.. Spiral taktıran varmı ?
aşılarını yaptıranlara geçmiş olsun darısı bize....
bizde gezdik geldik kızımla.ciciler aldım kızıma.ya bu kız kıyafetleri muhteşem insan karar vermekte zorlanıyor...
lazer rütuşumu da yaptırdım geldim..süper bir hava var şu an....insanın ruhu açılıyo.yaşasın yaaazzz
canım ben hiç memnun kalmadım..gerçi herkeste aynı etkiyi yapmaz belki ama.adetim çok sancılı ve miktar olarak aşırı oluyodu.mahvetti beni.üstelik spiralle hamile kaldım ben .kaymıştı yerinden.o yüzden ben bi daha düşünmem spirali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?