2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öznur ben de şu an senin fotolara bakıyorum face'den. Çok tatlısınız maşallah.Seni merak ediyodum hep. Yazdıklarından dolayı kafamda matrak neşeli ve şirin bişi oluşuyor çünküopuyorumnanaktan

canimmmmmmmmm keske resimlere bakmasaydin.aklindaki imajimi yerle bir etmisimdir.
:roflol:

hadi geçmiş olsun,çabuk çabuk atlatsın Yağmur kızçemiz inşallah,darısı yaptırmayanların başına sorunsuzca inşallah

off bu karma aşıdan ben çok korkuyorum benim huysuz kuzu hepatitte bile ortalığı birbirine katmıştı kimbilir bunda neler yapar.. üstelik geçen sefer babası tutmuştu şimdi baba da yok offf eyvahedigeldismile
inan hepatit aşısında daha cok aglamştı benim kuzucuk:emir_bebek:
hadi geçmiş olsun,çabuk çabuk atlatsın Yağmur kızçemiz inşallah,darısı yaptırmayanların başına sorunsuzca inşallah

saol aşkım olumunekankayizsmile

kızlar aranızda sigara içen var mı arada

evet ben itiraf ediyorum.

gızzz ocd bapıonnnn???naniknanik

napim yaw bu marketdeki adamlar beni kaziklio hep anasini satayim.taze fasulye aldim dedimki bakin kocama zeytinyagli fasulye yapcam hangisinden olur bu bacim diyip verdiler ama saatlerden pisiriyorum hala kart kart su isitiyorum ustune dokecek kaynamakdan suyu bitti kaydirigubbakcemile3 benimkide acaip yorumcudur sanirsinki gurme.bak simdi aksam bi dunya yorum yapar.yemekdeyiz programindaki gibi.

Ne demk aşkolsun, cuk oturdun o imaja:1hug:

canim benim sagol olumunekankayizsmile

sen cok özelsin hem cok güzelsin sen iyiki varsın hayatın anlamısınn...evinin yıldızı kızının anası hayatın anlamısınn..bu hayat senle güzel...ANNELERRR..opuyorumnanaktan

yaw kangurumu alsam kizlar bi akil verin hele.
bugun bel agrilarim icin dr gidecektim annem gelemedi.yarin oglusu rutin muayenesine goturcem.
hep yakin yerler oluo ama ev 4.katta.arabayi indirmek eziyet gibi gelio.bi kanguru alsam
markete vs onla mi gitsem acep ?

gıss fasilyayı ayşe kadın alacagdın et atsan ocaga ha şindiye pişerdisempatiksalakcinni yuzmesin suyun içinde fasilyalar anam dadı duzu gitmiştir onun naniknanik..agşamınan hazırla kenddiiinn daşlara:))

herkese tekrardan merhaba.aşkolsun kızlar kırkımız çıktı dedim kimse hayırlı kırklar olsun demedi senağlama.doktordan biraz önce geldim bende implantı taktırdım.canım acır mı diye korkuyordum ama hiç hissetmedim lokal anestezi yaptılar ve 3 yıl koruyuculuğu varmış bakalım inşallah memnun kalırız.

canm benim kızda sürekli kucakta gezmek istiyordu hiçbir iş yapamıyordum(çok şükür 2 gündür rahat artık istemiyor) bende doktorumuza sordum kanguruya koyabilir miyim diye doktorda 3 ay bitmeden kesinlikle kanguru kullanma dedi.

ben bugün deri altı implant yaptırdım canım.spiral adet kanamasını çok uzatabiliyormuş bazı kişilerde 10 15 gün kadar.ben o yüzden doktorumla konuşup implanta karar verdim.400 tl ye maloldu.ama 3 yıl süeyle yüzde yüz koruyormuş.
kız anaları siz külotlu çorap giydiriyonuz mu cicişlere...?

canım ben giydiriyorum elbiselerinin altına. çok da güzel oluyor tavsiye ederim

canimmmmmmmmm keske resimlere bakmasaydin.aklindaki imajimi yerle bir etmisimdir.
:roflol:

sitenin 3 mudavimi ebru oznur meral kaydirigubbakcemile3

delikafadulden:1hug:

Canım kanguru da beli acayip ağrıtıyo

bana yoola masn ni özeldin atıom ben sana şimdi bak heee

Ne yollıcan kııı

Handancım kırkınız hayırlı olsun canımzemuszemus
Ebru ben günaşırı banyo yaptırıyorum canım

ben üç haftadır üç günde bir tane f,lan içiyorum
ama nasıl cnm istiyor hep engellemeye çalışıyorum kendimi
günde iki dayanamıorum napim..hamileligim boyunca agzıma sürmedim..şu panik tatk illeti yakama yapstgından beri kullanıorum lohusalıkta başladım tekrar:kedi:
delikafadulden:1hug:

Canım kanguru da beli acayip ağrıtıyo

Ne yollıcan kııı

canım ben hergün yaptırıyorum.çok rahat uyuyor banyodan sonra.

hööönkkohaoldumsmile..üşütmüyo bebemmm..kıss ben korkuma ..yok abi cokta sakınmamak en iyisi..en iyisini yapıon valla..benim cocugum cürüyecek ozaman..haftada 1 en fazla iki..ama havalar ısınıyo artık başlarısss cıbıcıbılara hafta 5 6 ALLAH ne verdiyse hehehe..bu arada gözünaydın handancımmm implantt derkeeennn???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…