- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.061
Öznur ben de şu an senin fotolara bakıyorum face'den. Çok tatlısınız maşallah.Seni merak ediyodum hep. Yazdıklarından dolayı kafamda matrak neşeli ve şirin bişi oluşuyor çünküopuyorumnanaktan
canolarrr biss deeeeğğdikkkk..aşımızı dappptrdııık..hiç umdugum gibi korkutucu olmadı..yagmur aglamadı bile..sadece son aşı biraz yakar dedi ee haliyle okadarcık aglıycak genede dayanamadım ama şimdi iyiyiz..ates düşürücüde verdim..
inan hepatit aşısında daha cok aglamştı benim kuzucuk:emir_bebek:off bu karma aşıdan ben çok korkuyorum benim huysuz kuzu hepatitte bile ortalığı birbirine katmıştı kimbilir bunda neler yapar.. üstelik geçen sefer babası tutmuştu şimdi baba da yok offf eyvahedigeldismile
hadi geçmiş olsun,çabuk çabuk atlatsın Yağmur kızçemiz inşallah,darısı yaptırmayanların başına sorunsuzca inşallah
:çok üzgünüm:beeeeeeeeeeeeen malesefffffffffkızlar aranızda sigara içen var mı arada
canimmmmmmmmm keske resimlere bakmasaydin.aklindaki imajimi yerle bir etmisimdir.
:roflol:
kızlar aranızda sigara içen var mı arada
gızzz ocd bapıonnnn???naniknanik
Ne demk aşkolsun, cuk oturdun o imaja:1hug:
gıss fasilyayı ayşe kadın alacagdın et atsan ocaga ha şindiye pişerdisempatiksalakcinni yuzmesin suyun içinde fasilyalar anam dadı duzu gitmiştir onun naniknanik..agşamınan hazırla kenddiiinn daşlara:))evet ben itiraf ediyorum.
napim yaw bu marketdeki adamlar beni kaziklio hep anasini satayim.taze fasulye aldim dedimki bakin kocama zeytinyagli fasulye yapcam hangisinden olur bu bacim diyip verdiler ama saatlerden pisiriyorum hala kart kart su isitiyorum ustune dokecek kaynamakdan suyu bitti kaydirigubbakcemile3 benimkide acaip yorumcudur sanirsinki gurme.bak simdi aksam bi dunya yorum yapar.yemekdeyiz programindaki gibi.
canim benim sagol olumunekankayizsmile
bana yoola masn ni özeldin atıom ben sana şimdi bak heeesitenin 3 mudavimi ebru oznur meral kaydirigubbakcemile3
yaw kangurumu alsam kizlar bi akil verin hele.
bugun bel agrilarim icin dr gidecektim annem gelemedi.yarin oglusu rutin muayenesine goturcem.
hep yakin yerler oluo ama ev 4.katta.arabayi indirmek eziyet gibi gelio.bi kanguru alsam
markete vs onla mi gitsem acep ?
Bu arada arkadaşlar bizimki 50 günlük oldu..Ben dün adet oldum.. Eşimde ve bende hamile kalacağım tedirginliği başladı.. Ne yapsak .. Doğum kontrol hapı olmuyormuş süt veren annelerde.. Spiral mi taktırsam.. Spiral taktıran varmı ?
kız anaları siz külotlu çorap giydiriyonuz mu cicişlere...?
kızlarr haftada kac kez banyo yaptırıosunuz bebetoları?????
canimmmmmmmmm keske resimlere bakmasaydin.aklindaki imajimi yerle bir etmisimdir.
:roflol:
sitenin 3 mudavimi ebru oznur meral kaydirigubbakcemile3
yaw kangurumu alsam kizlar bi akil verin hele.
bugun bel agrilarim icin dr gidecektim annem gelemedi.yarin oglusu rutin muayenesine goturcem.
hep yakin yerler oluo ama ev 4.katta.arabayi indirmek eziyet gibi gelio.bi kanguru alsam
markete vs onla mi gitsem acep ?
bana yoola masn ni özeldin atıom ben sana şimdi bak heee
:çok üzgünüm:beeeeeeeeeeeeen malesefffffffff
Handancım kırkınız hayırlı olsun canımzemuszemus
Ebru ben günaşırı banyo yaptırıyorum canım
günde iki dayanamıorum napim..hamileligim boyunca agzıma sürmedim..şu panik tatk illeti yakama yapstgından beri kullanıorum lohusalıkta başladım tekrar:kedi:ben üç haftadır üç günde bir tane f,lan içiyorum
ama nasıl cnm istiyor hep engellemeye çalışıyorum kendimi
delikafadulden:1hug:
Canım kanguru da beli acayip ağrıtıyo
Ne yollıcan kııı
canım ben hergün yaptırıyorum.çok rahat uyuyor banyodan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?