- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.081
canim yaw emla krem kullaniyormusun epilasyona giderken?
anaaaa heme spiral taktir.regl nin 3 yada 4 gununde takiyorlar.
bende regl olmayi bekliyorum.off cok sinir bi durum.
nerede taktirmistin spirali ?
kızlar aranızda sigara içen var mı arada
2 günde bir.bazen 3 günde bir..kızlarr haftada kac kez banyo yaptırıosunuz bebetoları?????
herkese tekrardan merhaba.aşkolsun kızlar kırkımız çıktı dedim kimse hayırlı kırklar olsun demedi senağlama.doktordan biraz önce geldim bende implantı taktırdım.canım acır mı diye korkuyordum ama hiç hissetmedim lokal anestezi yaptılar ve 3 yıl koruyuculuğu varmış bakalım inşallah memnun kalırız.
canm benim kızda sürekli kucakta gezmek istiyordu hiçbir iş yapamıyordum(çok şükür 2 gündür rahat artık istemiyor) bende doktorumuza sordum kanguruya koyabilir miyim diye doktorda 3 ay bitmeden kesinlikle kanguru kullanma dedi.
ben bugün deri altı implant yaptırdım canım.spiral adet kanamasını çok uzatabiliyormuş bazı kişilerde 10 15 gün kadar.ben o yüzden doktorumla konuşup implanta karar verdim.400 tl ye maloldu.ama 3 yıl süeyle yüzde yüz koruyormuş.
canım ben giydiriyorum elbiselerinin altına. çok da güzel oluyor tavsiye ederim
gıss fasilyayı ayşe kadın alacagdın et atsan ocaga ha şindiye pişerdisempatiksalakcinni yuzmesin suyun içinde fasilyalar anam dadı duzu gitmiştir onun naniknanik..agşamınan hazırla kenddiiinn daşlara:))
bana yoola masn ni özeldin atıom ben sana şimdi bak heee
kızlarr haftada kac kez banyo yaptırıosunuz bebetoları?????
herkese tekrardan merhaba.aşkolsun kızlar kırkımız çıktı dedim kimse hayırlı kırklar olsun demedi senağlama.doktordan biraz önce geldim bende implantı taktırdım.canım acır mı diye korkuyordum ama hiç hissetmedim lokal anestezi yaptılar ve 3 yıl koruyuculuğu varmış bakalım inşallah memnun kalırız.
anammmmmm bacim hayirli olsun.yaw ben pek odunum bu konularda beni affet oyle durumlarda yazmassam.
implant he yaw bende mi napsam yaptirsam.regl olmadim hala bekliyorum implant mi yaptirsam acep
canm benim kızda sürekli kucakta gezmek istiyordu hiçbir iş yapamıyordum(çok şükür 2 gündür rahat artık istemiyor) bende doktorumuza sordum kanguruya koyabilir miyim diye doktorda 3 ay bitmeden kesinlikle kanguru kullanma dedi.
yok yawrim benimki cok nadir kucak ister.ben aslinda farkinda olmadan dogru seyler yapmisim bu konular icin.
benim derdim oglusu alip bakkala markete gitmek.araba agir ve benim belim agriyor.soranlara aaa yapiyorum ediyorum diyorum ozellikle kocama :)))) ama araba cidden agir
ben üç haftadır üç günde bir tane f,lan içiyorum
ama nasıl cnm istiyor hep engellemeye çalışıyorum kendimi
offf ben abartmis durumdayim((((
aslinda vicdan azabini engellemez ama sigaranin sadece sut deki yag dengesini bozdugu kanitlanmis.digerleri yok
yaw kangurumu alsam kizlar bi akil verin hele.
bugun bel agrilarim icin dr gidecektim annem gelemedi.yarin oglusu rutin muayenesine goturcem.
hep yakin yerler oluo ama ev 4.katta.arabayi indirmek eziyet gibi gelio.bi kanguru alsam
markete vs onla mi gitsem acep ?
canım ben evde kanguru kullanıyorum. asıyorum kuzucuğu boynuma yatak düzelt, çamaşır topla vs. ev işlerini hallediyorum. zaten kanguruda anında uyuya kalıyor hareketten sonra yatırıyorum işe güce devam. biraz boynu ağrıtıyor benimki ama arada hafif kucağına alır gibi yapıp dinlendirirsen zararı olmuyor.
oy oy bacım bizim de kırkımızı hayırlayan olmadı merak etme
yukarıdaki ifadeyi kullandım ama sigara içtiğim için değil heee yanlış anlaşılmasın. annecikler siz de uymayın şeytana. ziftin pekini için hattaklava: benim annem de s
hgara içiyor sinir oluyorum. küçükken kaç kere "keşke annem siagara içmeseydi" diye üzüldüğümü hatırlıyorum. bilginizeeeee!!
Cerencim kangurunun markası ne?
Ben de almak istiyorum ama uygun fiyatlı olsun istiyorum.. 100TL den falan bahsediyolar!!!
cerenora- frambuaz ana kucağı alacaktınız ne yaptınız veeeee bebiş emzik aldııııııııııııııı wee marka 3tl ye aldım süperr yaa
sümeyra ben senin ana kucağını aldım çok memenunuz oturduğum yerden sallıyorum minik kuşumu. framcuz canımcığım ben 25 milyona aldım benimkini hiç garak yok hepsi aynı işi görüyor.
Şebnemcim benim mahkeme günüm de belli oldu. Taaa 13 ekim:umursamaz: Seninki 25 hazirandı sanırım, neden bana bu kadar geç bir tarih verildi anlamadım..
oooo bayağı geçmiş vardır bir hayır o tarihe kadar düzelir belki herşey
biz anlaşmalıyız ya belki ondan dır birde ben pendik adliyesinde açtım belki yoğunlıuk çok yoktur senin adliyen yoğunsa
biz seni hla göremedik ama meral hanımCADIARZUÖznur ben de şu an senin fotolara bakıyorum face'den. Çok tatlısınız maşallah.Seni merak ediyodum hep. Yazdıklarından dolayı kafamda matrak neşeli ve şirin bişi oluşuyor çünküopuyorumnanaktan
zıkkım içen war zıkkımkızlar aranızda sigara içen var mı arada
cnm hepsi aynı işi görüyo bnce kanguruda çokta kalite aramak gerekmio sie düşünyorum.. ben portbebe 5li setin iç.indeki kanguruyu kullanıyorum çokta rahat uyuyo bizim kız saatlerce soakaklarda:hulya:yaw kangurumu alsam kizlar bi akil verin hele.
bugun bel agrilarim icin dr gidecektim annem gelemedi.yarin oglusu rutin muayenesine goturcem.
hep yakin yerler oluo ama ev 4.katta.arabayi indirmek eziyet gibi gelio.bi kanguru alsam
markete vs onla mi gitsem acep ?
cnm ben soğuk die 3,4gün bazen 5 günü buluyo yaptırmadığğım ama dün yaptırdım we 3gün önce yaptrmıştım bide yarın yaptrcam yada çarşamba doktorumuz hergün yaptırın dedi ama benim meleğim benle dükkanda durduğu için üşütür die korkuyorum:gitme:kızlarr haftada kac kez banyo yaptırıosunuz bebetoları?????
mrb annişler nasılsnz bebişler napıyo
gldim kızlar
oğlanın suratında kızarıklık ve biraz kabuk gibi sertlik olmuşu oda atopik dermatitmiş olur dedi onun için krem yazdı midesinde acı su geliyor diye de gaviskon şurup çay kaşığıyla ver dedi
buarada emzirme önlüğü almak şart oldu minibüsle gittik geldik yolda emzirmek zorunda kaldım :) birşekilde hallettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?