2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim yaw emla krem kullaniyormusun epilasyona giderken?

anaaaa heme spiral taktir.regl nin 3 yada 4 gununde takiyorlar.
bende regl olmayi bekliyorum.off cok sinir bi durum.

nerede taktirmistin spirali ?

yok canımcım.emla seans etkisini azaltıyo dediler bana gittiğim yerden..ilk 2 seans acıyo ama sonrası rahat.

spirali de kendi kadın doğumcu doktorum takmıştı yine.adam işinde iyi hata bende oldu aslında.adam senede 1 kontrole gelcen yerindemi bakcaz dedi.ben gitmedim olanlar oldu tabi...

kızlar aranızda sigara içen var mı arada

valla canım çok istiyo niyeti bozuyom bazen ama sabrediyorum.henüz içmedim ama zor oluyo dayanmak valla.

kızlarr haftada kac kez banyo yaptırıosunuz bebetoları?????
2 günde bir.bazen 3 günde bir..

canım görmedim ben...hayırlı olsun 40 nız....tahliye oldunuz siz de yani hee...:içelim:

Son düzenleme:
gıss fasilyayı ayşe kadın alacagdın et atsan ocaga ha şindiye pişerdisempatiksalakcinni yuzmesin suyun içinde fasilyalar anam dadı duzu gitmiştir onun naniknanik..agşamınan hazırla kenddiiinn daşlara:))

yok kis baktim cok gusel olmus :)))) bu arada tum tarifler internetten
kaydirigubbakcemile3

bana yoola masn ni özeldin atıom ben sana şimdi bak heee

ebru len gelen giden bisi yok anlamadim.ne gondereyim sana?

valla belim agrimasa hergun yaptiracagim.en son banyo yaptirdim tam kalkiyorduk ayaga oglumla beraber dizlerim kilitlendi allahdan annem yanimdaydi.artik 2 gunde 1 cip cip yapio askim.

canım ben evde kanguru kullanıyorum. asıyorum kuzucuğu boynuma yatak düzelt, çamaşır topla vs. ev işlerini hallediyorum. zaten kanguruda anında uyuya kalıyor hareketten sonra yatırıyorum işe güce devam. biraz boynu ağrıtıyor benimki ama arada hafif kucağına alır gibi yapıp dinlendirirsen zararı olmuyor.

oy oy bacım bizim de kırkımızı hayırlayan olmadı merak etme

yukarıdaki ifadeyi kullandım ama sigara içtiğim için değil heee yanlış anlaşılmasın. annecikler siz de uymayın şeytana. ziftin pekini için hatta klava: benim annem de s
hgara içiyor sinir oluyorum. küçükken kaç kere "keşke annem siagara içmeseydi" diye üzüldüğümü hatırlıyorum. bilginizeeeee!!

Cerencim kangurunun markası ne?
Ben de almak istiyorum ama uygun fiyatlı olsun istiyorum.. 100TL den falan bahsediyolar!!!

selam anneler nasılsınız neler yapıyorsunuz ben dertliyim biraz kuzucuğuma bişeyler oldu gündüz uykuları azaldı daha doğrusu uyku süresi yarım saate indi. ama gece uyuyor şükürler olsun. bazı bebekler 3. aydan sonra azıtır mış ya öyle olur diye korkuyorum

cerenora- frambuaz ana kucağı alacaktınız ne yaptınız veeeee bebiş emzik aldııııııııııııııı wee marka 3tl ye aldım süperr yaa

slm annecikler nasilsiniz kuzular nasil? ben dun giremedim gecmis anneler gününüz kutlu olsun kuzucuklarla mutlu ve uzun ömürler yasayin insallah.

ben kizima dogdugundan beri kilotlu corap giydiriyorum ve sicacik tutuyo bacaklari üsümüyodu.
asilarini yaptiranlarin gözü aydin carsambada bizim var bakalim nasil olacak insallah cok aglamaz yavrum.
Bende bu imlant i sordum doktoruma adet düzensizligi yapiyormus bir ay bile sürebilir adetin dedi tavsiye etmedi yani.
sigara icen annisler icmeyin ya yazik yavrulara. zehirlemeyin hem kendinizi hem yavrulari sikin azicik disinizi yaw.

Cerencim kangurunun markası ne?
Ben de almak istiyorum ama uygun fiyatlı olsun istiyorum.. 100TL den falan bahsediyolar!!!

cerenora- frambuaz ana kucağı alacaktınız ne yaptınız veeeee bebiş emzik aldııııııııııııııı wee marka 3tl ye aldım süperr yaa

sümeyra ben senin ana kucağını aldım çok memenunuz oturduğum yerden sallıyorum minik kuşumu. framcuz canımcığım ben 25 milyona aldım benimkini hiç garak yok hepsi aynı işi görüyor.

sümeyra ben senin ana kucağını aldım çok memenunuz oturduğum yerden sallıyorum minik kuşumu. framcuz canımcığım ben 25 milyona aldım benimkini hiç garak yok hepsi aynı işi görüyor.

canım benim sevindim valla çok rahat bişey ben ilk zamanlar tam yatış yapıyordum şimdi arkadan sarı tuş gibi şeylerde yukarı doğru kaldırıp biraz daha yükseltebiliyorum bebek hareket ettikçe oda sallanıyo daha keyifli oluyo ( ben o sarı yuşları çok sonra fark ettim)

hoşgeldinnn kız ya benimki bu gün ilk kez bu kadar uzun süre emzik aldı ya az önce emziği ağzındayken baş barmağına takmış almış ve sallıyo ağzına geri götürmeye çalıştı olmadı resim çekecektim ama videoya aldım video paylaşılıyo muu

Şebnemcim benim mahkeme günüm de belli oldu. Taaa 13 ekim:umursamaz: Seninki 25 hazirandı sanırım, neden bana bu kadar geç bir tarih verildi anlamadım..

oooo bayağı geçmiş vardır bir hayır o tarihe kadar düzelir belki herşey
biz anlaşmalıyız ya belki ondan dır birde ben pendik adliyesinde açtım belki yoğunlıuk çok yoktur senin adliyen yoğunsa

oooo bayağı geçmiş vardır bir hayır o tarihe kadar düzelir belki herşey
biz anlaşmalıyız ya belki ondan dır birde ben pendik adliyesinde açtım belki yoğunlıuk çok yoktur senin adliyen yoğunsa

MAVIDUSLER ve mrl81 ikinizin hakkindada hayirlisi olsun umarim bundan sonrasi cok daha güzel olur sizler ve bebisler icin

Öznur ben de şu an senin fotolara bakıyorum face'den. Çok tatlısınız maşallah.Seni merak ediyodum hep. Yazdıklarından dolayı kafamda matrak neşeli ve şirin bişi oluşuyor çünküopuyorumnanaktan
biz seni hla göremedik ama meral hanımCADIARZU
kızlar aranızda sigara içen var mı arada
zıkkım içen war zıkkımklava: doğurdunuz ya bitti tasanız azıttınız hepiniz hamileyken nası içmiyosanız şimdide içmiyiwerceksiniz canım hele sen nehir senin çocuun sadece anne sütüyle beslemiomusunalsanaalsanasmile neyse yine tepemi attrdınız o zeyno bi büüyüsün göstercek sana o içtiğin sigarayıııııııalkisalkisalkis
cnm hepsi aynı işi görüyo bnce kanguruda çokta kalite aramak gerekmio sie düşünyorum.. ben portbebe 5li setin iç.indeki kanguruyu kullanıyorum çokta rahat uyuyo bizim kız saatlerce soakaklarda:hulya:
cnm ben soğuk die 3,4gün bazen 5 günü buluyo yaptırmadığğım ama dün yaptırdım we 3gün önce yaptrmıştım bide yarın yaptrcam yada çarşamba doktorumuz hergün yaptırın dedi ama benim meleğim benle dükkanda durduğu için üşütür die korkuyorum:gitme:
mrb annişler nasılsnz bebişler napıyo

benim kız kendi kendine uyumuş yine arabasında yarım saattir uyuyo, babamız buakşam çalışıyo, hazırlanıp çıkar yarım saate, kızımla yalnızız umarım uyanır 15,20dakikaya yoksa geç saate kalacakohaoldumsmile türkmalını izleyip yatıcam hemenmirmirmirmir

Merhaba arkadasım bende 2009 Mart annesıyım. Benımde oglumda var atopik dermatit. Alerjik olabiliyor bazı bebekler geçmiş olsun. Hangi kremi kullanıyorsunuz? Oğlun daha çok küçük. Kortizonlu bu kremlerin çoğu uzun süreli kullanma sadece azdığı dönemlerde kullan ve nemli tut sürekli bence. Eşyalarını çift durulama yap ve yünlü kıyafetlerden kaçın %100 pamuk tercih et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…