2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkide artık emzikle uyuyo bazen :)) sonra atıyo canı istemeyince dewam edio ama uykusunaopuyorumnanaktan sanırım video paylaşılmıyo cnm faceden paylaş aa senin facein neden yok ayrıca ceren, hijyenim, seyyal, nie yoksunuz siz bakemmmm:tomato:

aha benim bıcır açtı gözleri oynuyo kendi kendineŞeniz

tavsiyelerin için teşekkürler

tonya cım bende hala olmadım mavidüşler emzirme önlüğünü tavsiye ederim. dün valla emirgan korusuna gittik taktım emzirdim çokta rahatmış aslında basit bişey diktirebilirsin resimleri çekip yollayım 22 tl ucuza maal ederim dersen

Bizde nerdeyse 2 aylik olduk bende hala adet gormedim, acayip sistim..acaba daha cok seZeryan olanlardami boyle gecikme oluyor

şuan altınoluktayım buralarda bulabilirmiyim bilmiyorum sen yinede gönder resimlerini bakayım

cerenora- frambuaz ana kucağı alacaktınız ne yaptınız veeeee bebiş emzik aldııııııııııııııı wee marka 3tl ye aldım süperr yaa
ne güzel ya.benim kız da alır mı birgün şu emziği acaba

Bizde nerdeyse 2 aylik olduk bende hala adet gormedim, acayip sistim..acaba daha cok seZeryan olanlardami boyle gecikme oluyor

bu karındaki şişlik adet olamamaktan mı acab<a?

oooo bayağı geçmiş vardır bir hayır o tarihe kadar düzelir belki herşey
biz anlaşmalıyız ya belki ondan dır birde ben pendik adliyesinde açtım belki yoğunlıuk çok yoktur senin adliyen yoğunsa

Evet ben şişli adliyesine verdim, pek bi yoğunmuş demek ki

MAVIDUSLER ve mrl81 ikinizin hakkindada hayirlisi olsun umarim bundan sonrasi cok daha güzel olur sizler ve bebisler icin

Amin canım sağol

ne güzel ya.benim kız da alır mı birgün şu emziği acaba

bu karındaki şişlik adet olamamaktan mı acab<a?

Benim oğlum hiç almayacak gibi emziği. Alsalar şimdiye kadar alırlardı herhalde, bundan sonra zor gibime geliyor.
Ben 3 gün önce adet oldum. Evet o şişlik ondan oluyor, rahatladım biraz doğrusu

Kız hasret ezel varken türk malı mı izlenir bakem? Ben de foto koyarım canım görmek istiyosanızyerimseniben Yaa bi de fotolarda gördümde kızını bıcır bıcır çıkarmışsın, üşümüyo mu hiç? ben daha hiç çıkarmadım, çıkarsam da battaniyeye sarar çıkarırım herhalde, hep evdeyim ya, haalar çok ısındı da benim mi haberim yok acepCADIARZU

Benim oğlan doğduğundan beri hergün 6 kez falan yapardı kakasını ama bugün hiç yapmadı.CADIARZU Sizinkilerin birkaçgün yapmadığını okuyunca şaşırırdım, inşallah bizimki de öyle olmaz.

heh sonunda alıştı emziklreuyumayaaa helal sana..

canım bana annem gibi sevdiğim bi abla öyledi 11 aylık torunu var. tiryak yağı emziğin ucuna sürmüşler ben intetten baktım bir gün ona sürüp sürüm emziği ağzına vermişler öyle alışmış ben eczanelere baktım yoktu yarın aktara gidecektim gerek kalmadı aldı emziği

etrafa da bakınıyor iyi oluyor öylee...

anam ne bileyim ben face kullanmıyorum. siz de her şeyi face'e koyuyorsunuz. sinir oluyom heee klava:

kız sümeyra sende de çok orcinal şeyler var hee sempatiksalakcinni gerçekten kullanşlı mı? ben geçenlerde benim kuşu çay bahçesinde emzirdim de kahvehane tarzi bir yerdi irezil oldum aah ah şu analık ne zor zennaat :CüvCüv:

Var valla her dışarı çıktığımda ya alışveriş merkezine gidecem bebek bakım odası var yada 1-2 saatte eve geri geleceğim taşıtımız yokki istanbul gibi bi yerde en az 1 saate yol oluyo. arık bu önlükle kıçımı bi yere koymam yeterli direk emziriyorum kızımda rahat rahat geziyoruz. geçen hafta beşiktaşta iskelede simit sarayının wc sinde emzirince ilk işim önlük allmak oldu. bu hafta rahattım

slm kızlar bende bugün hiç oturmadım bebeğim sürekli kucagımda ayaklarım başım çok ağrıyor emziği almıyor 5 tane emzik deniyorum ama zilli banamısın demiyor yaw nasıl verecem bu emziği
kg ölçmek için tartı almıştık netten arçaliğin bugün geldi çok güzel bebeği koydugunuz kısım çıkıyor 25 kg kadar kullanabiliyorsunuz benim gibi meraklı bir anneyseniz gelişimi için tavsiye ederim

kızlar itiraf ediyorum bende bebeğimin hastalığını duyduktan sonra üzütüden içmeye başladım ve bir daha da bırakamadım günde 6 taneden fazla içilirse sütü azaltıyormuş

ocd sadece yağ dengesinimi bozuyor ?
başka zararı yok mu ?
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…