- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.101
hoşgeldinnn kız ya benimki bu gün ilk kez bu kadar uzun süre emzik aldı ya az önce emziği ağzındayken baş barmağına takmış almış ve sallıyo ağzına geri götürmeye çalıştı olmadı resim çekecektim ama videoya aldım video paylaşılıyo muu
Merhaba arkadasım bende 2009 Mart annesıyım. Benımde oglumda var atopik dermatit. Alerjik olabiliyor bazı bebekler geçmiş olsun. Hangi kremi kullanıyorsunuz? Oğlun daha çok küçük. Kortizonlu bu kremlerin çoğu uzun süreli kullanma sadece azdığı dönemlerde kullan ve nemli tut sürekli bence. Eşyalarını çift durulama yap ve yünlü kıyafetlerden kaçın %100 pamuk tercih et
tonya cım bende hala olmadım mavidüşler emzirme önlüğünü tavsiye ederim. dün valla emirgan korusuna gittik taktım emzirdim çokta rahatmış aslında basit bişey diktirebilirsin resimleri çekip yollayım 22 tl ucuza maal ederim dersen
ne güzel ya.benim kız da alır mı birgün şu emziği acabacerenora- frambuaz ana kucağı alacaktınız ne yaptınız veeeee bebiş emzik aldııııııııııııııı wee marka 3tl ye aldım süperr yaa
Bizde nerdeyse 2 aylik olduk bende hala adet gormedim, acayip sistim..acaba daha cok seZeryan olanlardami boyle gecikme oluyor
oooo bayağı geçmiş vardır bir hayır o tarihe kadar düzelir belki herşey
biz anlaşmalıyız ya belki ondan dır birde ben pendik adliyesinde açtım belki yoğunlıuk çok yoktur senin adliyen yoğunsa
MAVIDUSLER ve mrl81 ikinizin hakkindada hayirlisi olsun umarim bundan sonrasi cok daha güzel olur sizler ve bebisler icin
ne güzel ya.benim kız da alır mı birgün şu emziği acaba
bu karındaki şişlik adet olamamaktan mı acab<a?
heh sonunda alıştı emziklreuyumayaaa helal sana..biz seni hla göremedik ama meral hanımCADIARZU
zıkkım içen war zıkkımklava: doğurdunuz ya bitti tasanız azıttınız hepiniz hamileyken nası içmiyosanız şimdide içmiyiwerceksiniz canım hele sen nehir senin çocuun sadece anne sütüyle beslemiomusunalsanaalsanasmile neyse yine tepemi attrdınız o zeyno bi büüyüsün göstercek sana o içtiğin sigarayıııııııalkisalkisalkis
hahhayyyttttt.))sırnaşık şey:kedi:
benim kız kendi kendine uyumuş yine arabasında yarım saattir uyuyo, babamız buakşam çalışıyo, hazırlanıp çıkar yarım saate, kızımla yalnızız umarım uyanır 15,20dakikaya yoksa geç saate kalacakohaoldumsmile türkmalını izleyip yatıcam hemenmirmirmirmir
bizimkide artık emzikle uyuyo bazen :)) sonra atıyo canı istemeyince dewam edio ama uykusunaopuyorumnanaktan sanırım video paylaşılmıyo cnm faceden paylaş aa senin facein neden yok ayrıca ceren, hijyenim, seyyal, nie yoksunuz siz bakemmmm:tomato:
aha benim bıcır açtı gözleri oynuyo kendi kendineŞeniz
Evet ben şişli adliyesine verdim, pek bi yoğunmuş demek ki
Amin canım sağol
Benim oğlum hiç almayacak gibi emziği. Alsalar şimdiye kadar alırlardı herhalde, bundan sonra zor gibime geliyor.
Ben 3 gün önce adet oldum. Evet o şişlik ondan oluyor, rahatladım biraz doğrusu
canım benim sevindim valla çok rahat bişey ben ilk zamanlar tam yatış yapıyordum şimdi arkadan sarı tuş gibi şeylerde yukarı doğru kaldırıp biraz daha yükseltebiliyorum bebek hareket ettikçe oda sallanıyo daha keyifli oluyo ( ben o sarı yuşları çok sonra fark ettim)
bizimkide artık emzikle uyuyo bazen :)) sonra atıyo canı istemeyince dewam edio ama uykusunaopuyorumnanaktan sanırım video paylaşılmıyo cnm faceden paylaş aa senin facein neden yok ayrıca ceren, hijyenim, seyyal, nie yoksunuz siz bakemmmm:tomato:
aha benim bıcır açtı gözleri oynuyo kendi kendineŞeniz
tonya cım bende hala olmadım mavidüşler emzirme önlüğünü tavsiye ederim. dün valla emirgan korusuna gittik taktım emzirdim çokta rahatmış aslında basit bişey diktirebilirsin resimleri çekip yollayım 22 tl ucuza maal ederim dersen
şuan altınoluktayım buralarda bulabilirmiyim bilmiyorum sen yinede gönder resimlerini bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?