2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ıki müdavim yine burdakaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis Kız Öznur hadi ben kocayı şutladım,yapacak işim yok, senin bu saatte burda ne işin var? Gitsene kız kocanın yanına

SUMEYRA, hiç açılma falan yapmıyor mu yanlardan?

Bunu ben de merak ettim doğrusu. Sanki rüzgar falan olursa açılacakmış gibime geldi. Bir de biraz pahalı buldum, altı üstü bi bez parçası, Herhangi bi şalımızı da kullanabiliriz sanırım. Aynı işi görmez mi ki?:uhm:

e-bebek.com

kızlar bu adresten bakabilirsiniz çok rahat tabiiki açılıyo dikkat etmek gerek ama ben o olmasa ne yapardım bilmiyorum.
ve bugün ilk defa arabasız kanguru ile çıktım evet rahat ama ben tedirgin oldum kastım sürekli bende taşıdım kollarım öyle ağrıdıki kucakta taşımış gibi
benimkinin markası kraft gayet güzel alacak arkadaşlara tavsiye ederim

msn gönderdim ya sana kime getti ya:1shok:

yok kıs bana gelmedi kaydirigubbakcemile3

canım ben gecen not aldım tum uyku ve uyanıs saatlerını oglus sadece 11 saat uyuyormus.ama bugun asti kendini yawrum sicakdan mayismis vaziyette uyuyor uyaniyor emiyor altini temizliyorum yine yatiyor.ev nasil sicak ben bile mayisiyorum.

Ooo birden kalabalıklaştı burası. Kızlar bebeleri ve kocaları yatırıp ta geldiniz herhaldekaydirigubbakcemile3
Bebikini henüz dışarı çıkarmayan tek anne benim galibafisfisfis Ben de çıkarayım bari yarın yavrucağızımı. Kızlar nasıl giydiriyosunuz dışarda bebişleri? Battaniyeye falan sarmıyosunuz sanırım artık?

OCD canım benimki ideal bbaby diye bir şey. ama benim işimi fazlasıyla görüyor. markete falan giderken kullanıyorum çok rahat.

Hasreeeettt!!! Ceren kaka yaptı mı?

Ya kızlar benim de bu kaka meselesine moralim bozuk, 4. gün fitille yaptırdım, üstüne 3 gün geçti yine yapmadı. Çok az lekelenme şeklinde yapıyor. Huzursuz değil. Arada ıkınıyor gazını çıkarıp rahatlıyor. Gazı çok kötü kokuyor ama... Fitille yaptığında doldurdu her yeri. Tekrar fitil vermek istemiyorum. Günde 1 çay kaşığı zeytin yağı içiriyorum. KArnına zeytin yağı ile masaj yapıyorum...

Bu arada mama içtiği için su içirmemi söyledi herkes ama Yiğit su içmiyor kesinlikle. Ya tıkanıyor ya geri püskürtüyor (püskürtmeyi öğrendi bu arada... ) Rezene çayı yapıp veriyorum ben de, onu içiyor... Siz su veriyor musunuz?

Kaka için ne yapayım? Fitile alışır mı? Popoya da yağ sürüyorum ama işe ya-raa-mııı--yooorr!!! Çok üzülüyorum haline... (

Geçmişe bakmaya zamanım yok hiç. Umarım tüm bebişler ve annelerimiz iyidir. Öpüyorum hepinizi...

bebiş uyuyo kocam zaten yokzemuszemus
biz ilk doktora gittik hava o gün çok sıcaktı eşim tişörtlü ben sadece body falan. ama çocuk kadife battaneiye içinde penye battaniye sarılı. 2-3 kat giydirmişiz kaydirigubbakcemile3 doktor bir kızdı bize "kendileri artis artis giyinmiş çocuğun haline bak" dedi. bunda sonra bebeğe ne giydiriyorsanız kendiniz de onu giyeceksiniz dedi :kedi: o gün bugündür falza sarmıyorum kaydirigubbakcemile3

İki müdavim yine burdakaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis Kız Öznur hadi ben kocayı şutladım,yapacak işim yok, senin bu saatte burda ne işin var? Gitsene kız kocanın yanına

Meralim benim koca uyudu bile.ben zati cok fazla uyuyan bi tip degilim bide ustune ustluk bugun uyudum e oglus da uyuyor.napim kiz bi yandan tv bi yandan siz bakiniyorum.
hem spiral taktirmadan cok yanyana gelmeyelim atesle barut yani kaydirigubbakcemile3

benim kuzumun da kaka olayı sıkıntılı biraz. ama bizimki ıkınıyor kızarıyor yapamıyor. bugün gazla beraber o kadar tazyikli yaptı ki....
bence Yiğit'in sıkıntısı yoksa fitil verme. doktor fitile son çare diyor. 15 güne kadar kaka yapmaması normalmiş. anne sütü sindirilebildiği için ama sen mama veriyorsun doktoruna danış. bacaklarını hareket ettirmeyi denedin mi?
ben su hiç vermedim ane sütü aldığı için rezeneyi zorla veriyorum benimki biberon emmeyi bilmiyor ve reddediyor. kaşıkla da etrafı suluyoruz anca :1no2:

Canancım üzme kendini. Sen kendin diyorsun ya huzursuz değil diye. Demek ki yediklerini sindiriyor çocuk, fazla fitil verme doktorlar kesinlikle önermiyorlar. Gerçekten son çare olarak düşünebilirsin onu. Aksi takdirde öyle alışır. Bir de anne kabızsa çocuğu da etkiliyomuş. Şayet sende öyle bi problem varsa sinameki iç, böylece bebeğine de sütünden geçer ve ikiniz de rahatlarsınız

cnm olsun senden bunu duymak bile beni biraz olsun rahatlattı
ya stresten sütüm kesileceğine içiyorum ne yapayım evet vicdan azabı duyuyorum ama rabbim korusun bebeklerimizi

cnm ben ne giyiyorsam sadece onu 1 kat daha fazla giydiriyorum ayrıca penye battaniye alıyoruz rüzgar olursa ona sarıyorum çok kalın giydirip sıcağa alıştırma hemen hasta oluyormuş o zaman

cnm mama alıyorsa mamaya 1 çay kaşığı saf zeytinyağı içirsene
ben benimki yapamayınca popoya zeytinyağı sürüyorum işe yarıyo bacaklarına bisiklet biniyormuş gibi hareket ettir o da iyi geliyo

delikafaduldensırnaşık şey Matrak adammış (ya da kadın)

:jeyyar:sempatiksalakcinni

cnm ben ne giyiyorsam sadece onu 1 kat daha fazla giydiriyorum ayrıca penye battaniye alıyoruz rüzgar olursa ona sarıyorum çok kalın giydirip sıcağa alıştırma hemen hasta oluyormuş o zaman

Anladım canım sağol, ben de tanıştırayım artık yavruyu dış dünyayla bakem

merhaba kızlar a.s. ben de mart annesiyim. 22 martta normal doğum yaptım. benim bıdık uslu bi bebek.beni evdeyken pek üzmüyo maşallah.ama markete falan gittiğimizde hiç durmuyo,mızmızlanıyo. kucağıma alınca susuyo zilli ama bu seferde gelen geçen "ay ne kadar küçük bu bebek,kaç günlük"falan diyip duruyo :sinifsinif:
kızlar sütümü sağıp yanımda gezdirsem bozulurmuki?ayrı bi şeyde muhafaza etmem gerekirmi acaba CADIARZU

öncelikle bravo canım normal doğum yapabildiğin için alkisalkisalkis benim içimde ukte kaldı :çok üzgünüm:
o söyleyenleri de boşve.
anne sütünü oda sıcaklığında 6 saat tutabilirsin, buzdolabında 24 saat. normal biberon kullanıyorum ben bir de süt saklama poşetleri var. onlar daha çok muhafaza ediyor mu bilmiyorum :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…