- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.121
SUMEYRA, hiç açılma falan yapmıyor mu yanlardan?
msn gönderdim ya sana kime getti ya:1shok:
selam anneler nasılsınız neler yapıyorsunuz ben dertliyim biraz kuzucuğuma bişeyler oldu gündüz uykuları azaldı daha doğrusu uyku süresi yarım saate indi. ama gece uyuyor şükürler olsun. bazı bebekler 3. aydan sonra azıtır mış ya öyle olur diye korkuyorum
canım ben evde kanguru kullanıyorum. asıyorum kuzucuğu boynuma yatak düzelt, çamaşır topla vs. ev işlerini hallediyorum. zaten kanguruda anında uyuya kalıyor hareketten sonra yatırıyorum işe güce devam. biraz boynu ağrıtıyor benimki ama arada hafif kucağına alır gibi yapıp dinlendirirsen zararı olmuyor.
ceren sen ne marka kanguru kullaniyorsun ?
hoşgeldinnn kız ya benimki bu gün ilk kez bu kadar uzun süre emzik aldı ya az önce emziği ağzındayken baş barmağına takmış almış ve sallıyo ağzına geri götürmeye çalıştı olmadı resim çekecektim ama videoya aldım video paylaşılıyo muu
:))))))))))))) cok da sirin oluyorla.benimki bide eliyle desteklemeyi ogrenmis agzindan kacmasin diye kaydirigubbakcemile3
Kız hasret ezel varken türk malı mı izlenir bakem? Ben de foto koyarım canım görmek istiyosanızyerimseniben Yaa bi de fotolarda gördümde kızını bıcır bıcır çıkarmışsın, üşümüyo mu hiç? ben daha hiç çıkarmadım, çıkarsam da battaniyeye sarar çıkarırım herhalde, hep evdeyim ya, haalar çok ısındı da benim mi haberim yok acepCADIARZU
heee valla ben once ezeli izliyorum nasilsa show turk malini arad arda veriyor
kızlar itiraf ediyorum bende bebeğimin hastalığını duyduktan sonra üzütüden içmeye başladım ve bir daha da bırakamadım günde 6 taneden fazla içilirse sütü azaltıyormuş
ocd sadece yağ dengesinimi bozuyor ?
başka zararı yok mu ?
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canim ya bende muhtesem kavgada sinirden yaktim bi tane bi daha da birakamadim.neyse essekligime yanayim.
internetten gunlerce arastirdim vicdan azabindan tabi hafifletmeye calisiyorum tek kanitlanan anne sutunun yag dengesini bozduguymus.ama tabi sigaranin tahmin edilen milyon tane zarari var.sen yinede kendin bi arastir bitanem.ele (yani o ben oluyorum) guven olmaz.
Bunu ben de merak ettim doğrusu. Sanki rüzgar falan olursa açılacakmış gibime geldi. Bir de biraz pahalı buldum, altı üstü bi bez parçası, Herhangi bi şalımızı da kullanabiliriz sanırım. Aynı işi görmez mi ki?:uhm:[/QUOTE
Aslında bence diktirilebilir de benim makinam olsa denerdim. ama sadece dışarısı için değil mesela ben misafirliklerde falan da çekiniyorum. hep odalara çekiliyorum olmuyo. abim geldiğinde de çok zorlanmıştım. battaniyeyle falan da bebeğe mi battaniyeye mi hakim olacağım şaşırıyorum.. :uhm:
Ooo birden kalabalıklaştı burası. Kızlar bebeleri ve kocaları yatırıp ta geldiniz herhaldekaydirigubbakcemile3
Bebikini henüz dışarı çıkarmayan tek anne benim galibafisfisfis Ben de çıkarayım bari yarın yavrucağızımı. Kızlar nasıl giydiriyosunuz dışarda bebişleri? Battaniyeye falan sarmıyosunuz sanırım artık?
İki müdavim yine burdakaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis Kız Öznur hadi ben kocayı şutladım,yapacak işim yok, senin bu saatte burda ne işin var? Gitsene kız kocanın yanına
Hasreeeettt!!! Ceren kaka yaptı mı?
Ya kızlar benim de bu kaka meselesine moralim bozuk, 4. gün fitille yaptırdım, üstüne 3 gün geçti yine yapmadı. Çok az lekelenme şeklinde yapıyor. Huzursuz değil. Arada ıkınıyor gazını çıkarıp rahatlıyor. Gazı çok kötü kokuyor ama... Fitille yaptığında doldurdu her yeri. Tekrar fitil vermek istemiyorum. Günde 1 çay kaşığı zeytin yağı içiriyorum. KArnına zeytin yağı ile masaj yapıyorum...
Bu arada mama içtiği için su içirmemi söyledi herkes ama Yiğit su içmiyor kesinlikle. Ya tıkanıyor ya geri püskürtüyor (püskürtmeyi öğrendi bu arada... ) Rezene çayı yapıp veriyorum ben de, onu içiyor... Siz su veriyor musunuz?
Kaka için ne yapayım? Fitile alışır mı? Popoya da yağ sürüyorum ama işe ya-raa-mııı--yooorr!!! Çok üzülüyorum haline...(
Geçmişe bakmaya zamanım yok hiç. Umarım tüm bebişler ve annelerimiz iyidir. Öpüyorum hepinizi...
Hasreeeettt!!! Ceren kaka yaptı mı?
Ya kızlar benim de bu kaka meselesine moralim bozuk, 4. gün fitille yaptırdım, üstüne 3 gün geçti yine yapmadı. Çok az lekelenme şeklinde yapıyor. Huzursuz değil. Arada ıkınıyor gazını çıkarıp rahatlıyor. Gazı çok kötü kokuyor ama... Fitille yaptığında doldurdu her yeri. Tekrar fitil vermek istemiyorum. Günde 1 çay kaşığı zeytin yağı içiriyorum. KArnına zeytin yağı ile masaj yapıyorum...
Bu arada mama içtiği için su içirmemi söyledi herkes ama Yiğit su içmiyor kesinlikle. Ya tıkanıyor ya geri püskürtüyor (püskürtmeyi öğrendi bu arada... ) Rezene çayı yapıp veriyorum ben de, onu içiyor... Siz su veriyor musunuz?
Kaka için ne yapayım? Fitile alışır mı? Popoya da yağ sürüyorum ama işe ya-raa-mııı--yooorr!!! Çok üzülüyorum haline...(
Geçmişe bakmaya zamanım yok hiç. Umarım tüm bebişler ve annelerimiz iyidir. Öpüyorum hepinizi...
bebiş uyuyo kocam zaten yokzemuszemus
biz ilk doktora gittik hava o gün çok sıcaktı eşim tişörtlü ben sadece body falan. ama çocuk kadife battaneiye içinde penye battaniye sarılı. 2-3 kat giydirmişiz kaydirigubbakcemile3 doktor bir kızdı bize "kendileri artis artis giyinmiş çocuğun haline bak" dedi. bunda sonra bebeğe ne giydiriyorsanız kendiniz de onu giyeceksiniz dedi :kedi: o gün bugündür falza sarmıyorum kaydirigubbakcemile3
Meralim benim koca uyudu bile.ben zati cok fazla uyuyan bi tip degilim bide ustune ustluk bugun uyudum e oglus da uyuyor.napim kiz bi yandan tv bi yandan siz bakiniyorum.
hem spiral taktirmadan cok yanyana gelmeyelim atesle barut yani kaydirigubbakcemile3
cnm ben ne giyiyorsam sadece onu 1 kat daha fazla giydiriyorum ayrıca penye battaniye alıyoruz rüzgar olursa ona sarıyorum çok kalın giydirip sıcağa alıştırma hemen hasta oluyormuş o zaman
merhaba kızlar a.s. ben de mart annesiyim. 22 martta normal doğum yaptım. benim bıdık uslu bi bebek.beni evdeyken pek üzmüyo maşallah.ama markete falan gittiğimizde hiç durmuyo,mızmızlanıyo. kucağıma alınca susuyo zilli ama bu seferde gelen geçen "ay ne kadar küçük bu bebek,kaç günlük"falan diyip duruyo :sinifsinif:
kızlar sütümü sağıp yanımda gezdirsem bozulurmuki?ayrı bi şeyde muhafaza etmem gerekirmi acaba CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?