2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkesea.s.

cnm dolaptan dışarı çıkarıp biraz bekletiyorum benim annemde soğuk yeme içme sütün üşür diyo :):)
ben dikkat ediyorum çünkü ağlarsa zincirleme ağlıyoruz

tamamdır cnmyerimseniben

Ben de o sırada onu sormuştum cnm. Eşyaları çok olduğu için eşi götürmüş onları. ama hala orda mı bilmiyorumCADIARZU

Seni karanlıklara bırakmak istemezdim..
Anılarımı solmuş ci,cekle süslemezdim..
Ardından acıtacak tek bir söz söylemezdim..
Ben hiç haketmedimki böyle unutuluşu..!!

hamileyken bile son 3 aydan itibaren boyanıyor bi sorun olacağını sanmıyorum bende ilk fırsatta boyatacağım dükkandan kafamı çıkarabilirsem..

ruh hastası gibi oldum bakımsızlıktan. moral olarak bu görüntü beni çökertiyor.
zaten doğumda bu yana gram verebilmiş değilim. deliler gibi tatlı yemek istiyorum.

zaten doğumda bu yana gram verebilmiş değilim. deliler gibi tatlı yemek istiyorum.

hiç saçını boyatmamış boyaya karşı olan bne bile bir ara boyasam mı diye düşünüyordum bu telaşta kendimize vakit ayıramıyoruz fazla kilolar taranmamış saçlar giyecek bir şey bulamama!!!!

Kuzuma banyosunu yaptırdım ve uyuttum. O 15 dakikalık uykusunu uyurken ben de evi toplamaya çalışayım bariboshayallersmile

al bndende o kadar saçlarım banyodan banyoya taranıyor artık.. dişlerimi 2 günde 1 fırçalıyorum tabi benim ki daha çok iş temposundan ewimde bebeğimle olsam eminim ki eski süperstar halimden fark olmaz:))))kaydirigubbakcemile3zemuszemus

vayy iddalısın taş bebek aslında zamandan çok fazla kilo sorun sanırım insan kendinden memnun olmayınca ne alışveriş ne süslenme isteği oluyor...ben de durum böyle şahsen..hiç çok zayıf olmadım ama şimdiki gibi de değildimsempatiksalakcinni

selam kızlar.
sabah oglumu asiya goturdum 3 asi yaptilar sol kol ve her iki bacak.bacaklari kanattilar.eve geldik her ihtimale karsi fitil vereyim dedim.yok anacim atiyor geri cocuk.doktoru aradim.minoset surup ver dedi.haydaaa kalktim cocuk kucagimda eczanaeye.orada da calpol varmis minoset yokmus.
neyse aldim geldim.1 cay kasigi kadar verdim.bizimki daha yeni uyudu.bende biseyler atistiriyorum.

geçmiş olsun diyen herkes sağolsun canlar.bugün biraz daha iyiyiz maşallah.

birde dün kilo boy bakıldı.Alp 60cm olmuş 10 cm uzamış oğlumguclubacismile kilo 5800 çıktı yine ama doktor sağlık ocağında kıyafetleriyle bakıldığı için önceki kilosunun yanıltıcı olabileceğini söyledi.gelişiminden memnun çok şükür.

şebnem dün chiccoya bende gittim kanguru bakmaya seni söylediler.dedim biliyorum o benim arkadaşım.ata durmamış galiba orda benimkide durmadı onlarda bunlar burayı sevmedi dedilerkaydirigubbakcemile5

Canim ben hergun yarim litre sut iciyorum.benim sutumu arttiran su ve sut.birde azaldigini hissettigimde ekstra incir ve kayisi kaynatip suyunu iciyorum.

Canim benim cok cok gecmis olsun.Bende opmeyin dedikce millet bana dusmanmisim gibi davraniyor.Bi alemler

İyi ama soğuk şeyler gaz yapmıyor mu? ben hala soğuk şeyler yememeye ve içmemeye dikkat ediyorum

yok canim ben hergun aksamlari dondurma yiyorum.hem en hafif tatli hemde sut yapiyor.

kızlar , saçını boyatan var mı.
özellikle dip boya zarar verebiliyormuş

canim ben hamileyken 3 aydan sonra 1 kere ve dogumdan sonra 20 gununde 1 kere boyattim.

evet kesinlikle katılıyorum.ben dut kurusunu sütle kaynatıp az bişey şeker koyuyorum hem nefis bir tadı oluyo hem de süt yapıyo

bununla geçmiş olsun canım...aslında öptürmemek lazım.millet de bilmiyo güya yanaktan öpmüyoruz bak diye elinden öpüyolar o daha sakıncalı aslında bilmiyolar...herkesede söyleyemiyosun işte ya...

geçmiş olsun canım...

GÜNAQYDIIIN..[URL=http://www.yukle.tc]
[/URL]
nerden buluyosun bu şeker resimleri ebruş.çok hoşlar...

geçmiş olsun.biz de perşembe gidiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…