- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.021
cnm dolaptan dışarı çıkarıp biraz bekletiyorum benim annemde soğuk yeme içme sütün üşür diyo :):)
ben dikkat ediyorum çünkü ağlarsa zincirleme ağlıyoruz
2 sene önce kocişle oraya tatile gitmiştik.. We ağustos ayı olmasına karşın felaket bir rüzgar wardı.. Dikkat et annesi ataya.. Ya şebnm senin kozada mı orda? Beraber mi tatil yapıosunuz siz? Geçenlerde ata babasyla uyuyo demiştinde..?
kızlar , saçını boyatan var mı.
özellikle dip boya zarar verebiliyormuş
ruh hastası gibi oldum bakımsızlıktan. moral olarak bu görüntü beni çökertiyor.
zaten doğumda bu yana gram verebilmiş değilim. deliler gibi tatlı yemek istiyorum.
hiç saçını boyatmamış boyaya karşı olan bne bile bir ara boyasam mı diye düşünüyordum bu telaşta kendimize vakit ayıramıyoruz fazla kilolar taranmamış saçlar giyecek bir şey bulamama!!!!
ruh hastası gibi oldum bakımsızlıktan. moral olarak bu görüntü beni çökertiyor.
zaten doğumda bu yana gram verebilmiş değilim. deliler gibi tatlı yemek istiyorum.
al bndende o kadar saçlarım banyodan banyoya taranıyor artık.. dişlerimi 2 günde 1 fırçalıyorum tabi benim ki daha çok iş temposundan ewimde bebeğimle olsam eminim ki eski süperstar halimden fark olmaz:))))kaydirigubbakcemile3zemuszemus
Kızlar yaa sütüm tamamen gitti. Ne yapacağım. Sık sık emziriyordum oğlumu. Boş emmekten yara oldu göğsüm. Mama veriyorum iki saatte bir.
Mama veren anneler, öğünde ne kadar veriyorsunuz ve öğün saatlerini nasıl düzenliyorsunuz?
Helva, humana, rezene, milupa still tee, humana, çekirdek... hiçbir işe yaramıyorum. Bıktım bu süt derdinden artık...
herkese merhaba kızlar.biz bugün doktordaydık.aman haa sakın bebeğinizi öptürmeyin özelliklede ellerinden darılan darılsın.benim yavrumun ellerini öptükleri için boğazında yara çıkmış enfeksiyon varmış.doktor elleri sürekli yüz ve ağızlarında olduğundan çok çabuk mikrop alabileceklerini söyledi.ve küçüğüm daha şimdiden antibiyotik kullanmak zorunda kaldı:gitme:.doktor bile daha çok küçük ama yapacak bişey yok dedi.ateşide bundanmış ve bir süre daha devam edebilirmiş.çarşamba tekrar götüreceğim.özellikle sordum üşütmüş mü diye hayır bu üşütme değil dedi.artık oğlumu öpmek yasakyasakkelime
İyi ama soğuk şeyler gaz yapmıyor mu? ben hala soğuk şeyler yememeye ve içmemeye dikkat ediyorum
kızlar , saçını boyatan var mı.
özellikle dip boya zarar verebiliyormuş
Merhaba kızlar
şimdi Duru'yu uyuttum da yatmadan bi akıyım dedim napıonuz diyeee
Ctesi bizim 40 ımız çıktı dünde mevlidi yaptık rahatladık...
BU arada hemmen önemli birbilgiyi paylaşmak istedim..Ben,mde sütüm azalmaya başlamıştı still tee artık hiiç fayda etmiyodu malt içeceği hiç etki etmedi bana..Isırganı alıp demledim oda kar etmedi...çok üzülmeye başladım geçenlerde Seda Sayan'da uzman biri çıktı ve süt arttırıcı gıdaları söyledi Dut kurusu da süt arttırır dedi...Denedim cuma gününden beri acaip fark etti..stil tee yi bırakım valla...Birde en çok etkili BEYAZ ÜZÜM dedi...bunun yanında havuç kayısı kurusu marul dereotu hepsini saydı çilekte etkiliymişşş...ama bana ençok yarayan dut kurusu oldu...
Bilgilerinize...
herkese merhaba kızlar.biz bugün doktordaydık.aman haa sakın bebeğinizi öptürmeyin özelliklede ellerinden darılan darılsın.benim yavrumun ellerini öptükleri için boğazında yara çıkmış enfeksiyon varmış.doktor elleri sürekli yüz ve ağızlarında olduğundan çok çabuk mikrop alabileceklerini söyledi.ve küçüğüm daha şimdiden antibiyotik kullanmak zorunda kaldı:gitme:.doktor bile daha çok küçük ama yapacak bişey yok dedi.ateşide bundanmış ve bir süre daha devam edebilirmiş.çarşamba tekrar götüreceğim.özellikle sordum üşütmüş mü diye hayır bu üşütme değil dedi.artık oğlumu öpmek yasakyasakkelime
dün gece çok zor uyudu ata sabah 5 te kalktı emdi yine yattı saat 8 de kalktı neyseki güne iyi başladı keyfi yerindeydi gülüştük oynaştık sonra doyurdum yatırdım şimdi uyuyor dün burası çok rüzgarlıydı biraz üşüttü galiba
nerden buluyosun bu şeker resimleri ebruş.çok hoşlar...GÜNAQYDIIIN..[URL=http://www.yukle.tc][/URL]
selam kızlar.
sabah oglumu asiya goturdum 3 asi yaptilar sol kol ve her iki bacak.bacaklari kanattilar.eve geldik her ihtimale karsi fitil vereyim dedim.yok anacim atiyor geri cocuk.doktoru aradim.minoset surup ver dedi.haydaaa kalktim cocuk kucagimda eczanaeye.orada da calpol varmis minoset yokmus.
neyse aldim geldim.1 cay kasigi kadar verdim.bizimki daha yeni uyudu.bende biseyler atistiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?