- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.041
2 sene önce kocişle oraya tatile gitmiştik.. We ağustos ayı olmasına karşın felaket bir rüzgar wardı.. Dikkat et annesi ataya.. Ya şebnm senin kozada mı orda? Beraber mi tatil yapıosunuz siz? Geçenlerde ata babasyla uyuyo demiştinde..?
ayşe merhaba, nasılsın.
Canim benim cok cok gecmis olsun.Bende opmeyin dedikce millet bana dusmanmisim gibi davraniyor.Bi alemler .
çok sağolun kızlar valla dün dedim eşime darılan darılsın bozulan bozulsun.sonuçta ne oluyor böyle bir durum olduğunda işte en çok yavrularımız çekiyor.bizm boğazımız şişse nasıl canımız acır ve benim oğlum küçücük derdini söyleyeniyor boğazlarında enfeksiyon ve yara var.söyleyin valla çekinmeyin hiçbununla geçmiş olsun canım...aslında öptürmemek lazım.millet de bilmiyo güya yanaktan öpmüyoruz bak diye elinden öpüyolar o daha sakıncalı aslında bilmiyolar...herkesede söyleyemiyosun işte ya...
selam kızlar.
sabah oglumu asiya goturdum 3 asi yaptilar sol kol ve her iki bacak.bacaklari kanattilar.eve geldik her ihtimale karsi fitil vereyim dedim.yok anacim atiyor geri cocuk.doktoru aradim.minoset surup ver dedi.haydaaa kalktim cocuk kucagimda eczanaeye.orada da calpol varmis minoset yokmus.
neyse aldim geldim.1 cay kasigi kadar verdim.bizimki daha yeni uyudu.bende biseyler atistiriyorum.
geçmiş olsun diyen herkes sağolsun canlar.bugün biraz daha iyiyiz maşallah.
birde dün kilo boy bakıldı.Alp 60cm olmuş 10 cm uzamış oğlumguclubacismile kilo 5800 çıktı yine ama doktor sağlık ocağında kıyafetleriyle bakıldığı için önceki kilosunun yanıltıcı olabileceğini söyledi.gelişiminden memnun çok şükür.
slm kızlar nasılsınız a.s.
az önce doktordan geldik geçikmeli olarak gittiğim kntorülümü olmak için sezeryanla doğum yaptım y,nede alttan muayeneden kurtulamadım hemde en korktuğum şekilde o uyuz aletle yaptı muayenemi ve vajen ultrasonla baktı en son olarak dikişlere baktı bi problem yok dedi içeriden sıvı aldı patalojiye gönderdi birde kan verdim 10gün sonra tekrar gidicem kesinlikle korunun ama doğum kontrol hapı kullanmayın dedi bende eşim koruyo zaten dedim
eve geldik oğluşum uykusuzdu dedim banyo yaptıralım rahat uyusun huysuzlandı tabi uykusu olduğu için ağladı havluya sardım kurulayamadan uyudu üzerini giydirirken yine ağladı neyse şimdi uyuyor bende yatıcam o uyurken
bizden haberler böyle şimdilik çok öptüm hepinizi :1hug:
şebnem dün chiccoya bende gittim kanguru bakmaya seni söylediler.dedim biliyorum o benim arkadaşım.ata durmamış galiba orda benimkide durmadı onlarda bunlar burayı sevmedi dedilerkaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmaşallah uzun boylu kerata
hiç sorma yazgı hiç durmadı yolda uyudu eve geldikten sonrası fenaydı valla katılıyordu ağlamaktan kucakta bile ağlıyordu ne olduysa artık dün gece fitil verdim de öyle uyudu şimdide ağlıyo annem ayağında sallıyo ama bakalım uyuyacakmı
alp te kocaman olmuş maşallah bizde pazartesi aşıya gidicez bakalım kilomuz boyumuz ne olmuş
Mrb annisler ya canım çok gecmis olsun bı an önce iglesir inşallah büyüklerimize anlatamıyoruz ki kayınvalidem burda oglusumu yatırdım beşiğine uykusu var gazını cikariyo mikirdandi gittim emziği vermeye arkamdan geldi uyandırmaya calisiyo seveyim kaldircam dedi ya uyuyo anne uyumudi zaten bırak alma uyanjnca şeversin dedim of laf anlamiyolar
evet kesinlikle katılıyorum.ben dut kurusunu sütle kaynatıp az bişey şeker koyuyorum hem nefis bir tadı oluyo hem de süt yapıyo
bununla geçmiş olsun canım...aslında öptürmemek lazım.millet de bilmiyo güya yanaktan öpmüyoruz bak diye elinden öpüyolar o daha sakıncalı aslında bilmiyolar...herkesede söyleyemiyosun işte ya...
geçmiş olsun canım...
nerden buluyosun bu şeker resimleri ebruş.çok hoşlar...
geçmiş olsun.biz de perşembe gidiyoruz...
slm kızlar nasılsınız a.s.
az önce doktordan geldik geçikmeli olarak gittiğim kntorülümü olmak için sezeryanla doğum yaptım y,nede alttan muayeneden kurtulamadım hemde en korktuğum şekilde o uyuz aletle yaptı muayenemi ve vajen ultrasonla baktı en son olarak dikişlere baktı bi problem yok dedi içeriden sıvı aldı patalojiye gönderdi birde kan verdim 10gün sonra tekrar gidicem kesinlikle korunun ama doğum kontrol hapı kullanmayın dedi bende eşim koruyo zaten dedim
eve geldik oğluşum uykusuzdu dedim banyo yaptıralım rahat uyusun huysuzlandı tabi uykusu olduğu için ağladı havluya sardım kurulayamadan uyudu üzerini giydirirken yine ağladı neyse şimdi uyuyor bende yatıcam o uyurken
bizden haberler böyle şimdilik çok öptüm hepinizi :1hug:
gecmis olsun canim.
Geçmiş olsun cnm, inşallah huysuzlanmaz. Bizim de verem aşımız yarın, karma aşıları da yarın mı yapsam acaba diye kararsız kaldım.doktor kontrolüne de girersem şayet yaptırırız büyük ihtimalle
maşallah uzun boylu kerata
Yaa kızlar ben hiç gitmedim muayeneye ve açıkçası gitmeye de pek niyetim yokakannehir artık o muayenelerden nefret ediyorum. kendimde de anorma bi durum görmüyorum. sizce gitmek şart mı ki?
slm kızlar ana kucağının kullanıyorsunuz mu? ben içine minik yastıklar koyup düz yatak haline getirip öle yatırıyordum bebeğimi.... 2 gündür cıkardım onları ince bır örtü acıp yatırmaya başladım bebeğim 2 aylık bi zararı olurmu acaba otuurur vaziyette değil ama içim rahat etmedi sziler nasıl kullanıyorsunuz? bebeğim 2 aylık 5 kg
slm kızlar ana kucağının kullanıyorsunuz mu? ben içine minik yastıklar koyup düz yatak haline getirip öle yatırıyordum bebeğimi.... 2 gündür cıkardım onları ince bır örtü acıp yatırmaya başladım bebeğim 2 aylık bi zararı olurmu acaba otuurur vaziyette değil ama içim rahat etmedi sziler nasıl kullanıyorsunuz? bebeğim 2 aylık 5 kg
ya ama oto koltukları tam oturaklı bnce daha çok erken sen yastıkla desteklemeye dewam et bende öle yapıorum bebek yastığı üzerine ince battaniyesi..
aşkım gecmiş olsun unuttum sanmaa..bu cadıyla ugrasıorum..bu arada öpmeyi bende yasaklarım artık kim darılırsa darılsın boşver..herkese merhaba kızlar.biz bugün doktordaydık.aman haa sakın bebeğinizi öptürmeyin özelliklede ellerinden darılan darılsın.benim yavrumun ellerini öptükleri için boğazında yara çıkmış enfeksiyon varmış.doktor elleri sürekli yüz ve ağızlarında olduğundan çok çabuk mikrop alabileceklerini söyledi.ve küçüğüm daha şimdiden antibiyotik kullanmak zorunda kaldı:gitme:.doktor bile daha çok küçük ama yapacak bişey yok dedi.ateşide bundanmış ve bir süre daha devam edebilirmiş.çarşamba tekrar götüreceğim.özellikle sordum üşütmüş mü diye hayır bu üşütme değil dedi.artık oğlumu öpmek yasakyasakkelime
aşkım hareketli gif yazınca cıkıo google a..kopyalıotumevet kesinlikle katılıyorum.ben dut kurusunu sütle kaynatıp az bişey şeker koyuyorum hem nefis bir tadı oluyo hem de süt yapıyo
bununla geçmiş olsun canım...aslında öptürmemek lazım.millet de bilmiyo güya yanaktan öpmüyoruz bak diye elinden öpüyolar o daha sakıncalı aslında bilmiyolar...herkesede söyleyemiyosun işte ya...
geçmiş olsun canım...
nerden buluyosun bu şeker resimleri ebruş.çok hoşlar...
geçmiş olsun.biz de perşembe gidiyoruz...
Ana kucagı dedıgınız nekı portbebe mi
Mrb annisler ya canım çok gecmis olsun bı an önce iglesir inşallah büyüklerimize anlatamıyoruz ki kayınvalidem burda oglusumu yatırdım beşiğine uykusu var gazını cikariyo mikirdandi gittim emziği vermeye arkamdan geldi uyandırmaya calisiyo seveyim kaldircam dedi ya uyuyo anne uyumudi zaten bırak alma uyanjnca şeversin dedim of laf anlamiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?