2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok çok eşyalar var diye arabayla getirdi bizi 1 akşam kaldı gitti arada gelicek oğlunu görmeye ne zaman isterse

slm kızlar nasılsınız a.s.
az önce doktordan geldik geçikmeli olarak gittiğim kntorülümü olmak için sezeryanla doğum yaptım y,nede alttan muayeneden kurtulamadım hemde en korktuğum şekilde o uyuz aletle yaptı muayenemi ve vajen ultrasonla baktı en son olarak dikişlere baktı bi problem yok dedi içeriden sıvı aldı patalojiye gönderdi birde kan verdim 10gün sonra tekrar gidicem kesinlikle korunun ama doğum kontrol hapı kullanmayın dedi bende eşim koruyo zaten dedim
eve geldik oğluşum uykusuzdu dedim banyo yaptıralım rahat uyusun huysuzlandı tabi uykusu olduğu için ağladı havluya sardım kurulayamadan uyudu üzerini giydirirken yine ağladı neyse şimdi uyuyor bende yatıcam o uyurken
bizden haberler böyle şimdilik çok öptüm hepinizi :1hug:

ayşe merhaba, nasılsın.

Gözde'ciğim yeni gördüm mesajını. iyiyim canım malum oğluşumu büyütmeye çalışıyoruz.hayatımın tamamını o dolduruyor.evden dışarı çıkamıyorum emzirmemiz çok sık ve düzensiz ve de çok mızmız bir bebek ama çok tatlı onun için herşey feda.Sen nasılsın nasıl gidiyor Defne'cik nasıl iyileşti mi?canım.görüşmek üzere kendine iyi bak.

Canim benim cok cok gecmis olsun.Bende opmeyin dedikce millet bana dusmanmisim gibi davraniyor.Bi alemler .

bununla geçmiş olsun canım...aslında öptürmemek lazım.millet de bilmiyo güya yanaktan öpmüyoruz bak diye elinden öpüyolar o daha sakıncalı aslında bilmiyolar...herkesede söyleyemiyosun işte ya...
çok sağolun kızlar valla dün dedim eşime darılan darılsın bozulan bozulsun.sonuçta ne oluyor böyle bir durum olduğunda işte en çok yavrularımız çekiyor.bizm boğazımız şişse nasıl canımız acır ve benim oğlum küçücük derdini söyleyeniyor boğazlarında enfeksiyon ve yara var.söyleyin valla çekinmeyin hiçklava:

Geçmiş olsun cnm, inşallah huysuzlanmaz. Bizim de verem aşımız yarın, karma aşıları da yarın mı yapsam acaba diye kararsız kaldım.doktor kontrolüne de girersem şayet yaptırırız büyük ihtimalle

maşallah uzun boylu kerata

Yaa kızlar ben hiç gitmedim muayeneye ve açıkçası gitmeye de pek niyetim yokakannehir artık o muayenelerden nefret ediyorum. kendimde de anorma bi durum görmüyorum. sizce gitmek şart mı ki?

slm kızlar ana kucağının kullanıyorsunuz mu? ben içine minik yastıklar koyup düz yatak haline getirip öle yatırıyordum bebeğimi.... 2 gündür cıkardım onları ince bır örtü acıp yatırmaya başladım bebeğim 2 aylık bi zararı olurmu acaba otuurur vaziyette değil ama içim rahat etmedi sziler nasıl kullanıyorsunuz? bebeğim 2 aylık 5 kg

şebnem dün chiccoya bende gittim kanguru bakmaya seni söylediler.dedim biliyorum o benim arkadaşım.ata durmamış galiba orda benimkide durmadı onlarda bunlar burayı sevmedi dedilerkaydirigubbakcemile5

hiç sorma yazgı hiç durmadı yolda uyudu eve geldikten sonrası fenaydı valla katılıyordu ağlamaktan kucakta bile ağlıyordu ne olduysa artık dün gece fitil verdim de öyle uyudu şimdide ağlıyo annem ayağında sallıyo ama bakalım uyuyacakmı
alp te kocaman olmuş maşallah bizde pazartesi aşıya gidicez bakalım kilomuz boyumuz ne olmuş

Mrb annisler ya canım çok gecmis olsun bı an önce iglesir inşallah büyüklerimize anlatamıyoruz ki kayınvalidem burda oglusumu yatırdım beşiğine uykusu var gazını cikariyo mikirdandi gittim emziği vermeye arkamdan geldi uyandırmaya calisiyo seveyim kaldircam dedi ya uyuyo anne uyumudi zaten bırak alma uyanjnca şeversin dedim of laf anlamiyolar

maşallah uzun boylu kerata
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ne olduki huzursuzlandı böyle.dünki hava pek rüzgarlıydı çarpmış olmasın şebnemcim.inşaallah sadece huysuzluk yapıyordur.kıyamam yarın ata paşamızın aşı günü mü?sorunsuz atlatırsınız dilerim canım.

sağol canım.ayyy ben buna da çok kızıyorum çocuk uyuyacak bir seveyim mi?anlamazlar canım anlatamazsınklava:.

sagol canim.cok gergindim ben dunden cani cok yanacak vs diye.hatta dun gece goturmesem mi diye dusunuyordum.yawrum gulucukler atiyordu hemsirelere.masallah dusundugum gibi olmadi.
sizde saglicakla atlatirsiniz insallah.

yok huysuzlanmadi masallah.onun yerine anasi huysuzlandi gecti ama :)))

canim benim oglusda 2 aylik bugun tarttilar saglik ocaginda 5 kg olmus.
ben dogdugu gunden beri ana kucagini kullaniyorum ama surekli degil.bende yastik koyuyordum duz olsun diye.simdi havlu koyuyorum sadece.

ya ama oto koltukları tam oturaklı bnce daha çok erken sen yastıkla desteklemeye dewam et bende öle yapıorum bebek yastığı üzerine ince battaniyesi..

aşkım gecmiş olsun unuttum sanmaa..bu cadıyla ugrasıorum..bu arada öpmeyi bende yasaklarım artık kim darılırsa darılsın boşver..

aşkım hareketli gif yazınca cıkıo google a..kopyalıotum

o kayınvalideleri Allah nasıl biliyosa öle yapsın benimki cocugu dogurdum die 2 aydır delirdi huzurumuzu bozdu 4 kilo verdim üzüntüden sütüm kesilecek die korkuyorum oglunu doldurup doldurp üstüme salıyo benimki 40 yasında ama hala ana kuzusu

Kızlar abımın kızının bugun kontrolu vardı ayın 1 ne dogum gunu wermısler nst de bebegın kalp atısları hızlı cıkmıs doguma alabılırlermıs hepinizden yegenım ıcın dua etmenızı ıstıyorum lutfen:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…