- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.981
40 ı cıkana kadar eet ben oyle bılıyorum
Kırkı çıktıktan sonrada ne bileyim bizimkiler öyle diyolar
40 dan sonrasını bılmıyorum ama 40 lı bebek aksam yıkanmaz kıyafetlerı aksam asılmaz banyo suyu wc ye dokulmez dıye bılıyorum ben
hee ya yattı biraz sonra kaltım bulaşık yıkadım..yagmur hala uyudyo rahatlattı banyo..bu arada bu şahsiyeti bana HASRET önermiş..kimdir bu bacımmm.
bende dönence alacam seyhan..yagmur un yatagındada KOCAMAN BEZ Bİ BEBEK VAR GÖZLERİDE KOCCAMAN..yagmur bebege bakıp bakıp bişeler anlatıyo konuşuyo gülüyo..şimdiden başladı kusum tam bi, balık burcu hayalperest..kendi dünyasında..opuyorumnanaktan
selam canım ana kucağı bizimkinden mi acaba ben jokerde buldum Fisher Price Sevimli Gezegen Anakucağı ve Sallanan Sandalye çok memnunum ebebekte var tavsiye ederim hatta buırdan bi arkadaşta aldı.
spazmo panalgine fitil kullanan varmı kızlar kızım suan gazdan aglıyor doktor yazdıydı esıme alması ıcın soyledım acaba nasıl bısı
spazmo panalgine fitil kullanan varmı kızlar kızım suan gazdan aglıyor doktor yazdıydı esıme alması ıcın soyledım acaba nasıl bısı
biz kullandık canım bir gece hastaneye gittik orda yaptılar sonra aldık bizde kullandık bir gece yarım koyuyorsun çok iyi geldi valla hem sakinleşti hemde gece çok iyi uyudu tavsiye ederim geçmiş olsun canım bilirim o acıyı çok geceler çektik
kızlar bugün öğleden sonra başlayan bir huysuzluğumuz var ata sürekli ağlıyo ne yapsam kar etmedi katılarak ağlıyo yavrum gazı yok kulak ağrısı yok karnı tok altı temiz emmiyoda sürekli ağlıyo kucakta gezerken bile ağlıyo uykusu var uyuyamıyo ne yapıcağımı şaşırdım biraz önce fitil verdim yarım bekliyorum
offf offf zaman geçmiyo ve o hala ağlıyo yorgun düştü ama hala ağlıyo
şuan annemin kucağında kulağımda da sesi
kızlar af buyurun..:kedi: fatma küpelinin nick ne burda...yani kısaca fatma küpeli kim...
oğlumla eczaneye gittik geldik, wee marka emzik yoktu malesef. büraz da parkta oyalanırız diyordum ama hava hem rüzgarlı hem tozlu. üstelik çok fena polenler uçuşuyo.
Bu arada Öznur geçmiş olsun cnm
evet kim bilen varmı beni faceden eklemiş hasret ortak arkadaşımız gözüküyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?