2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

diğer adı puset sanırım uyanıkken ona yatırıyordum kucağımda pek tutmuyorum alışmasın diye nasıl kullandığınızı mekat ettimbilmiyorumkismile

Ben yatırıyorum ama adı tam nedır bılmıyorum face den ark lık teklıfı yolladım sana resımde kızım yatıyor bak bı ıstersen sorun olmadı sımdıye kadar

Minik kurbağam bugün ilk kez döndü yüzüstü bırakmıştım yatağa, mutfağa gidip geldim sırtüstü dönmüş Aman haberiniz olsun artık yatakların kenarına doğru koymayın her an dönebilirler yerimseniben

yaw nolcak git tabi.zati 6 ayda bir kontrole gitmen lazim.tum kadinlarin 6 ayda bir gitmesi lazim.

ne yapacakmissin cocugu icinde mi tutacaktin.kiskanclik krizine girmistir.hay allahim ya
allah sabir versin sana kuzum

nasil abinin kizi anlamadim.kac aylik hamile?
Allah bi avazda kurtarsin insallah.

saol öznur ınsallah
38 haftalık hamıle abımın kızı hazıranın 1 ne dogum gunu wermısler

anammmmmm yirim ben onu .erkenci desene.benimkide 1.5 aylikdi dondugunde kucuk dilimi yutacaktim korkudan iyiki yanindaydim.babasina dedim ciddiye almadi.onun yaninda donunce hemen oyun halisi falan bakinmaya basladi.ben tek birakamiyorum.saga donecekse sol , sola donecekse sag bacagindan kuvvet aliyor.basini da ona gore degistiriyor cingozum.

Erken degıl mı yaa

aslinda bu 3.ayda yapilan hareketmis ama biz bebislere vitaminler bilmem neler verdik ana karninda artik erkenden herseyi yapiyorlar.oglusum dogdu 1 saat sonra basini tutuyordu.

Erken degıl mı yaa

erken mi bilmiyorum ama dönmüş . zaten aşırı hareketli. özellikle yüzüstü yatırdığımdabi 15 gündür falan emekleme gibi hareketler yaparak bi miktar ilerletiyodu zaten kendini. bugün de dönmeyi başarmış. ama başının altında yastık vardı, o da onun işini kolaylaştırmıştıraklinialirimsmile

Masallah canım o zaman dıkkat et allah korusun duser falan

saol öznur ınsallah
38 haftalık hamıle abımın kızı hazıranın 1 ne dogum gunu wermısler

Allah hayırlısıyla kolaylıkla kurtarsın inş. cnm

oy oy oy ondan hızlıları da varmış Maşallah ona. Hakikaten doğru galiba, artık anne karnında gerekli vitamin desteğini aldıkları için zamane bebekleri bi bambaşka. Eskiden 40 güne kadar duymasından ve görmesinden bile şüphe ederlermiş. Anam benimki hastane odasında kapı gıcırtısına uyanırdı ve doğar doğmaz cingöz cingöz yüzüme bakmıştı

Masallah canım o zaman dıkkat et allah korusun duser falan

Evet cnm artık dikkatli olmak gerek. Sizler de dikkat edin zira ne zaman yapacakları hiç belli olmazyerimseniben

pazartesi aşımız canım
evet dün çok rüzgarlıydı bizde ondan şüphelendik ama bugünde aynı huysuzluğu devm ediyo çok ağlıyo içim daraldı yazgı sanki etinden et kopuyo çığlık çığlığa ağlıyo şimdi zorla uyuttuk bakalım

oğluşum kuş uykusuna yattı, 5 dakika içinde duş almam lazım.

kos kos valla bende bekliyorum uyusun diye cit aciyor gozleri :))

alla alla ensesine koltuk altlarina bi baksana.

Abım 42 yiğenim 22 ben 21 sositososito

oooo citir ailesi.yigenin senden buyuk kis kaydirigubbakcemile3

slm annişler nasılsınız? ben gecmişe baktım baya ilerlemiş bikac gündür bakamamıştım dogru düzgün biz türkiyeye geldik tatile ama havalar serin baya ya of soguktan kactık yine soguga geldik kızıma kısa kollular elbiseler almıstım giydiremicem herhalde bu gidişle. bişey sorcagım ne marka gögüs pedi kllanıyorsunuz kızlar ben aldım bi tane ama iyi degil. birde emzirme atleti ne marka tavsiye edersiniz ben sadece bebefox bulabildim burda

aşkım gecmiş olsun unuttum sanmaa..bu cadıyla ugrasıorum..bu arada öpmeyi bende yasaklarım artık kim darılırsa darılsın boşver..
yok tatlım olur mu ?sağol canım valla yasakla bozulanlar gitsin bir köşede onarsınlar kendilerini:umursamaz:

ay tahmin ediyorum şebnemcim şuan hem sinir hem çaresizlik içindesindir bende çektim çok.ama bir sıkıntısı vardır belki huysuzluğundan yapıyor olsa anlarsın ılık bir duş aldır istersen rahatlasın biraz.ne oldu ki çocuğa yaaa ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…