- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.061
diğer adı puset sanırım uyanıkken ona yatırıyordum kucağımda pek tutmuyorum alışmasın diye nasıl kullandığınızı mekat ettimbilmiyorumkismile
Allah sağ salim bir avazda sağlıcakla kurtarsın
Minik kurbağam bugün ilk kez döndüyüzüstü bırakmıştım yatağa, mutfağa gidip geldim sırtüstü dönmüş Aman haberiniz olsun artık yatakların kenarına doğru koymayın her an dönebilirler yerimseniben
Geçmiş olsun cnm, inşallah huysuzlanmaz. Bizim de verem aşımız yarın, karma aşıları da yarın mı yapsam acaba diye kararsız kaldım.doktor kontrolüne de girersem şayet yaptırırız büyük ihtimalle
maşallah uzun boylu kerata
Yaa kızlar ben hiç gitmedim muayeneye ve açıkçası gitmeye de pek niyetim yokakannehir artık o muayenelerden nefret ediyorum. kendimde de anorma bi durum görmüyorum. sizce gitmek şart mı ki?
o kayınvalideleri Allah nasıl biliyosa öle yapsın benimki cocugu dogurdum die 2 aydır delirdi huzurumuzu bozdu 4 kilo verdim üzüntüden sütüm kesilecek die korkuyorum oglunu doldurup doldurp üstüme salıyo benimki 40 yasında ama hala ana kuzusu
Kızlar abımın kızının bugun kontrolu vardı ayın 1 ne dogum gunu wermısler nst de bebegın kalp atısları hızlı cıkmıs doguma alabılırlermıs hepinizden yegenım ıcın dua etmenızı ıstıyorum lutfen:Saruboceq:
Ben yatırıyorum ama adı tam nedır bılmıyorum face den ark lık teklıfı yolladım sana resımde kızım yatıyor bak bı ıstersen sorun olmadı sımdıye kadar
saol öznur ınsallahyaw nolcak git tabi.zati 6 ayda bir kontrole gitmen lazim.tum kadinlarin 6 ayda bir gitmesi lazim.
ne yapacakmissin cocugu icinde mi tutacaktin.kiskanclik krizine girmistir.hay allahim ya
allah sabir versin sana kuzum
nasil abinin kizi anlamadim.kac aylik hamile?
Allah bi avazda kurtarsin insallah.
Minik kurbağam bugün ilk kez döndüyüzüstü bırakmıştım yatağa, mutfağa gidip geldim sırtüstü dönmüş Aman haberiniz olsun artık yatakların kenarına doğru koymayın her an dönebilirler yerimseniben
Erken degıl mı yaa
ekldim maşallah kızın cok tatlı cnm o değil ana kucağı googleye puset diye yaz görsellerden görebilirsinkaydirigubbakcemile5
Erken degıl mı yaa
erken mi bilmiyorum ama dönmüş . zaten aşırı hareketli. özellikle yüzüstü yatırdığımdabi 15 gündür falan emekleme gibi hareketler yaparak bi miktar ilerletiyodu zaten kendini. bugün de dönmeyi başarmış. ama başının altında yastık vardı, o da onun işini kolaylaştırmıştıraklinialirimsmile
saol öznur ınsallah
38 haftalık hamıle abımın kızı hazıranın 1 ne dogum gunu wermısler
anammmmmm yirim ben onu .erkenci desene.benimkide 1.5 aylikdi dondugunde kucuk dilimi yutacaktim korkudan iyiki yanindaydim.babasina dedim ciddiye almadi.onun yaninda donunce hemen oyun halisi falan bakinmaya basladi.ben tek birakamiyorum.saga donecekse sol , sola donecekse sag bacagindan kuvvet aliyor.basini da ona gore degistiriyor cingozum.
aslinda bu 3.ayda yapilan hareketmis ama biz bebislere vitaminler bilmem neler verdik ana karninda artik erkenden herseyi yapiyorlar.oglusum dogdu 1 saat sonra basini tutuyordu.
Masallah canım o zaman dıkkat et allah korusun duser falan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ne olduki huzursuzlandı böyle.dünki hava pek rüzgarlıydı çarpmış olmasın şebnemcim.inşaallah sadece huysuzluk yapıyordur.kıyamam yarın ata paşamızın aşı günü mü?sorunsuz atlatırsınız dilerim canım.
saol öznur ınsallah
38 haftalık hamıle abımın kızı hazıranın 1 ne dogum gunu wermısler
canim benim ben 38.haftada dogum yaptim.birsey olmaz merak etme.dualarimiz yigenin icin olacak hayirlisi ile.
yaw bu arada sen kac yasindasin abin kac yasinda.yigenin kac yasinda.merak ettim
oğluşum kuş uykusuna yattı, 5 dakika içinde duş almam lazım.
pazartesi aşımız canım
evet dün çok rüzgarlıydı bizde ondan şüphelendik ama bugünde aynı huysuzluğu devm ediyo çok ağlıyo içim daraldı yazgı sanki etinden et kopuyo çığlık çığlığa ağlıyo şimdi zorla uyuttuk bakalım
Abım 42 yiğenim 22 ben 21 sositososito
yok tatlım olur mu ?sağol canım valla yasakla bozulanlar gitsin bir köşede onarsınlar kendilerini:umursamaz:aşkım gecmiş olsun unuttum sanmaa..bu cadıyla ugrasıorum..bu arada öpmeyi bende yasaklarım artık kim darılırsa darılsın boşver..
pazartesi aşımız canım
evet dün çok rüzgarlıydı bizde ondan şüphelendik ama bugünde aynı huysuzluğu devm ediyo çok ağlıyo içim daraldı yazgı sanki etinden et kopuyo çığlık çığlığa ağlıyo şimdi zorla uyuttuk bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?