2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazgıcım geçmiş olsun şimdi nasıl oldu alp? bende cok sakınıyorum ama öpüyorlar ya dışardan gelenlere ellerinizi yıkamadan ellemeyin diyorum ama yinede elliyolar ya of Allah korusun bebişlerimizi ya

Hoşgeldin canım.. Dediğin gibi havalar belli olmuyo.. Daha da soğuyacakmış ne yazıkki.. Benim kızımın atletleri ve bi iki elbisesi dışında kısa kollu hiç bişeyi yok.. Elbiseleri de içine uzun kollu bluzla giydiriyorum..
Ben Chicco kullanıyorum göğüs pedini..
Emzirme atletini de ben de bebefox kullanıyorum.3 tane almıştım, 3 aydır yıkaya yıkaya onları giyiyorum.. Normal sütyenlere ne zaman geçicem bilmiyorum.. Bunlar da bayağı rahat ama göğüsleri toplamıyo sanki..

çok uykum waaaaarrrr.. karnım açççççç.. saçlarım 3 gündür yıkanmadı yapıştılar artıkkkkk.. bacak kıllarımı tarayıp kurdela takıcammmmm... oyy anam oyyyyy... welet yine zır zır durmuyor....

Ben bu dediklerini sürekli evde olmama rağmen yapamıyorum.. Kaldı ki se bi de akşamlara kadar çalışıyosun.. Gıpta ediyorum sana Hasretçim maşallah hem bebeğine baskıyosun hem işi yürütüyosun.. Nazar değmesin...

hosbuldum canım sagol. gecen hafta cok sıcakmış buralar ama sogukda bizimle geldi ya neyse insallah kız hasta falan olmaz ucaktan korkmustum ama cok şükür bişey olmadan geldik.ben geldigim gün markete gittim ordan almıstım bi tane ama hiç begenmedim gögs pedini. bende dün aldım mecburen bi tane atlet benimkileri toparladı gibi ama daha iyisi varsa ondan alayım diye size bi danısayım dedim.

dün akşam bir tatlı tarifi yazmıştım..kimse bir şey dememiş..gördünüz mü tarifi...görmediyseniz alıntı yapayım o sayfadan..işe yarıyor cidden sempatiksalakcinni

amannnnnnn zor valla kisim senin durumun.anneni cagirsana.

çooooooooooookkkkkkk sıkıldımmm bu havalr düzelsin artık yanlızımmmmmmmmmmmmmmmmm

bende isimi ozledimmmmmmm

Anammmmmm oglusum sabahtan uyandı hala uyumadı emiyo kucağımda uyuyo beşiğe bırakıyorum uyaniyo yemek bile yapamadım offffff dellencem

bi sikintisi olmasin canim

kızlar dip boyama bebeğe zararlı yyazmıştı bir arkadaş valla ben hamilelğimde kına yaktım boya zrarlı diye gecen hafta da kınayı akıtmak için oryal kullandılar bakıra boyattım saçlarımı hem açıcı hem boya saç diplerim nasıl tahriş oldu yara oldu hep sütüme geçermiki ya koaför geçmez kana karışmıyor dedi amabilmiyorumkismile

geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim canlarım

ben yüzüstü yatırmadım bu ara unutuyorum hep şimdi gidip yatırayım biraz
sabah oğlumu koyduğum yerde değilde beşiğin kenarında buldum hatta babasını bile uyandırdım bak dedim nerden nereye gelmiş yaramaz yüzünü görmek için korumalığı çıkarmıştım takayım artık başını falan çarpmasın beşiğe

bakmayın ben böle makaraya wuruyorum ama ağlanacak haldeyim.. ama çıkar yol bulamıyorum surat yapsam yorgunluğumu dile getirsem bitkin görünsem eşim çok üzülüyor farkediyorum hemen düzeliyorum gülümsemeye başlıyorum onu üzgün görmeye dayanamıyorum.. çünki elinden bişey gelmediğini biliyorum daha iyi bir hayat yaşamak için onunda çabası:sinifsinif::gitme:

tekrar buyrun :)

Hayırdır canım ?
Benim haberim yok bişeyden noldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…