- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.081
slm annişler nasılsınız? ben gecmişe baktım baya ilerlemiş bikac gündür bakamamıştım dogru düzgün biz türkiyeye geldik tatile ama havalar serin baya ya of soguktan kactık yine soguga geldik kızıma kısa kollular elbiseler almıstım giydiremicem herhalde bu gidişle. bişey sorcagım ne marka gögüs pedi kllanıyorsunuz kızlar ben aldım bi tane ama iyi degil. birde emzirme atleti ne marka tavsiye edersiniz ben sadece bebefox bulabildim burda
çok uykum waaaaarrrr.. karnım açççççç.. saçlarım 3 gündür yıkanmadı yapıştılar artıkkkkk.. bacak kıllarımı tarayıp kurdela takıcammmmm... oyy anam oyyyyy... welet yine zır zır durmuyor....
Hoşgeldin canım.. Dediğin gibi havalar belli olmuyo.. Daha da soğuyacakmış ne yazıkki.. Benim kızımın atletleri ve bi iki elbisesi dışında kısa kollu hiç bişeyi yok.. Elbiseleri de içine uzun kollu bluzla giydiriyorum..
Ben Chicco kullanıyorum göğüs pedini..
Emzirme atletini de ben de bebefox kullanıyorum.3 tane almıştım, 3 aydır yıkaya yıkaya onları giyiyorum.. Normal sütyenlere ne zaman geçicem bilmiyorum.. Bunlar da bayağı rahat ama göğüsleri toplamıyo sanki..
çok uykum waaaaarrrr.. karnım açççççç.. saçlarım 3 gündür yıkanmadı yapıştılar artıkkkkk.. bacak kıllarımı tarayıp kurdela takıcammmmm... oyy anam oyyyyy... welet yine zır zır durmuyor....
çooooooooooookkkkkkk sıkıldımmm bu havalr düzelsin artık yanlızımmmmmmmmmmmmmmmmm
Anammmmmm oglusum sabahtan uyandı hala uyumadı emiyo kucağımda uyuyo beşiğe bırakıyorum uyaniyo yemek bile yapamadım offffff dellencem
Minik kurbağam bugün ilk kez döndüyüzüstü bırakmıştım yatağa, mutfağa gidip geldim sırtüstü dönmüş Aman haberiniz olsun artık yatakların kenarına doğru koymayın her an dönebilirler yerimseniben
Ben bu dediklerini sürekli evde olmama rağmen yapamıyorum.. Kaldı ki se bi de akşamlara kadar çalışıyosun.. Gıpta ediyorum sana Hasretçim maşallah hem bebeğine baskıyosun hem işi yürütüyosun.. Nazar değmesin...
dün akşam bir tatlı tarifi yazmıştım..kimse bir şey dememiş..gördünüz mü tarifi...görmediyseniz alıntı yapayım o sayfadan..işe yarıyor cidden sempatiksalakcinni
bol süt yapan ve bebişleri sakinleştiren tatlı tarifi:
HAŞHAŞLI TATLI
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı un
1 paket vanilin
Sırayla kaba koyup karıştır.
Karışıma 1 su bardağı irmik
Ve 1 su bardağı mavi toz haşhaş
Ve 2 paket kabartma tozu ekle karıştır.
Yağlanmış tepsiye ya da borcama dök
Önceden ısıtılmamış fırında yarım saat
200 derecede pişir.
Önce fazla kabarır ama sonra biraz söner…normal….
Sıcak keke önceden hazırladığın soğuk şerbeti dök.
Şerbeti:
2 su bardağı su
2 su bardağı şeker
Şerbeti şeker tamamen eriyip kaynayıncaya kadar karıştır.
Kaynayınca hemen ocaktan al…soğumaya bırak.
Son olarak
Şerbetlenmiş kek tamamen soğuyunca üstüne 1 su bardağı sütle
2 paket krem şantiyi çırp ve yay…
Tercihen üstüne Hindistan cevizi serpilebir…
Afiyet olsun cokacimcoookcokacimcoook
geçmiş olsun diyenlere teşekkür ederim canlarım
ben yüzüstü yatırmadım bu ara unutuyorum hep şimdi gidip yatırayım biraz
sabah oğlumu koyduğum yerde değilde beşiğin kenarında buldum hatta babasını bile uyandırdım bak dedim nerden nereye gelmiş yaramaz yüzünü görmek için korumalığı çıkarmıştım takayım artık başını falan çarpmasın beşiğe
Öznur sen istanbul un neresınde oturuyorsun
tekrar buyrun :)
dün akşam bir tatlı tarifi yazmıştım..kimse bir şey dememiş..gördünüz mü tarifi...görmediyseniz alıntı yapayım o sayfadan..işe yarıyor cidden sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?