- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.241
benden size kocaman gülücükle merhabalar teyzoşlar.
MERHABA CNM BENDE KIZIMIN RESMİNİ EKLİYCEM DEFİLEYE AMA BECEREMEDİM Kİ:uhm:
merhaba benim bebeğimdede oldu kulak arkası pul puldu bepantenin yağlı merhemi iyi geldi geçirdi tavsiye ederim.
tşkler cnm hemen odna süreyim birazda inşlh hemen gecer
dün annemle babam beni bütün gün gezdirdiler hatta ben arabamda uyudum teyzoşlar.keyfim çok yerindeydi
kızlar şu beli titreten zayıflama aleti varya eşim almış biz evlenmeden önce evde duruyordu onu kullanmaya başladım yemek yerken takıyorum sınırsız yiyorummm:lepi:şaka şaka biraz kısmaya başladım yediklerimi bu aletide beline taktığında oturman gerekiyor ayakta iş yaparken olsa daha süper olurmuş bir tek yemek yerken oturabildiğim için anca o zaman takıyorum pirize takılanlardan biraz kullanayım işe yararsa tavsiye ederim...
offffffffffff kocam kalkacakda kahvalti edecegiz.
ben calisirken saat 7 dedin mi cumartesi pazar farketmez kalkardim.gerci anlamisinizdir uykuyla aram pek yok.benim herifimi biraksaniz 24 saat yatar.bide kalktimi acayip huysuz olur.
dün annemle babam beni bütün gün gezdirdiler hatta ben arabamda uyudum teyzoşlar.keyfim çok yerindeydi
ahanda oglumda uyudu.aciktim cokkkkkkkk aciktim.
kızlar şu beli titreten zayıflama aleti varya eşim almış biz evlenmeden önce evde duruyordu onu kullanmaya başladım yemek yerken takıyorum sınırsız yiyorummm:lepi:şaka şaka biraz kısmaya başladım yediklerimi bu aletide beline taktığında oturman gerekiyor ayakta iş yaparken olsa daha süper olurmuş bir tek yemek yerken oturabildiğim için anca o zaman takıyorum pirize takılanlardan biraz kullanayım işe yararsa tavsiye ederim...
biliyorum onu.dogumgununde gorumceme almistim.kullaniyor simdi.etki ederse soylerim sende al demisti.ama benim beklemeye sabrim yok.bugun cikarsak alacagim.
merallllllll napionnnnn ?
günaydın kızlar dün gece sormuştum ama bebeğinizin kulağının arkası pişik olan pul pul olmuştu alimle şöyle bi kaşıdım pullarını bebe kremi sürdüm oda sulandırmış yavrumu sonra pudra sürdüm oda sulandırdı göbeği için kırmızı mersol vermişlerdi ondan sürdüm bu sabah biraz kurumuş dr götürmeye gerek varmı ki?banyodan sonra kurulamayı unutuyorum ondanmı oldu acaba?
arkadaşlar kızıma bebek arabası beğendim burda bir mağzada ineternete göre daha ucuz ama tek güzel renk pembe ben yeşil turkuaz falan istiyorum unisex olsun diye ama...pembe alsam mı acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?