2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dün annemle babam beni bütün gün gezdirdiler hatta ben arabamda uyudum teyzoşlar.keyfim çok yerindeydi

Eklentiler

• $PIC_0018.webp
    6 KB · Görüntüleme: 18
  • $PIC_0034.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 20
kızlar şu beli titreten zayıflama aleti varya eşim almış biz evlenmeden önce evde duruyordu onu kullanmaya başladım yemek yerken takıyorum sınırsız yiyorummm:lepi:şaka şaka biraz kısmaya başladım yediklerimi bu aletide beline taktığında oturman gerekiyor ayakta iş yaparken olsa daha süper olurmuş bir tek yemek yerken oturabildiğim için anca o zaman takıyorum pirize takılanlardan biraz kullanayım işe yararsa tavsiye ederim...

biliyorum onu.dogumgununde gorumceme almistim.kullaniyor simdi.etki ederse soylerim sende al demisti.ama benim beklemeye sabrim yok.bugun cikarsak alacagim.

hizliresim.com a girin resmi yükleyin bıoyutunu 320* olanı yada 640* olanı yapın we forumlar 3ün altındaki linki yazı paneline kopyalayın

Slm Güzellera.s.

offffffffffff kocam kalkacakda kahvalti edecegiz.
ben calisirken saat 7 dedin mi cumartesi pazar farketmez kalkardim.gerci anlamisinizdir uykuyla aram pek yok.benim herifimi biraksaniz 24 saat yatar.bide kalktimi acayip huysuz olur.

Kocan bana çekmişaklinialirimsmile walla beni de bıraksalar 24 saat yatabilirim ama nerdeeee. benim velet dün gece yine azmıştı. hiç uyku uyutmuyor bu çocuk bana:1no2:

dün annemle babam beni bütün gün gezdirdiler hatta ben arabamda uyudum teyzoşlar.keyfim çok yerindeydi

Ohhhh, yayılmışsın bi güzel,keyfin yerinde olmaz mı hiç bebişimopuyorumnanaktan

ahanda oglumda uyudu.aciktim cokkkkkkkk aciktim.

E beklemesene atıştır bişilercokacimcoook

aaa hakikaten o aletten bizde de var, e onu ayakta kullanamıyormuşuz ki? ben kullanılıyor diye biliyodum. Bak iyi hatırlattın, çıkarayım ben de onu bari

biliyorum onu.dogumgununde gorumceme almistim.kullaniyor simdi.etki ederse soylerim sende al demisti.ama benim beklemeye sabrim yok.bugun cikarsak alacagim.

valla benim belimde şu an karnıma yanlarıma takıyorum 15 dk çalışıyor sonra duruyor son dakikalara doğru kaşınma ve yanma oluyor işe yaradığındanmı bilmem bura bir bayan ikiz doğum yapmıştı kuaför du tüm gün ayakta takardı çok zayıflamıştı işe yaradığındanmı yoğun çalıştığındanmı muallak:uhm: bunu takıp birde katın çalıştırma aletim var aynı anda onuda yapcam birde ip atlamak istiyorum benim evde ayrı bir spor odam var bir kaç alet aldık şimdide koşu bandı almayı düşünüyoruz ama ne eşim ne ben cok yapmıyoruz bende aletlerin üzerine dantel örcem diyorumsırnaşık şeydikişlerim ileşti ama kararlıyım başlamaya zemuszemus

arkadaşlar kızıma bebek arabası beğendim burda bir mağzada ineternete göre daha ucuz ama tek güzel renk pembe ben yeşil turkuaz falan istiyorum unisex olsun diye ama...pembe alsam mı acaba???

kız o sezaryen dikişine bir şey yapmasın. benim göbeğime kemer değil titreşimli peştemal lazım. anca işe yarar sempatiksalakcinni neyse sabah sabah sinirlerimi bozmayayım zemuszemus

canım benim ufaklığın kulaklarının arkasında aynen oldu. kıpkırmızıydı. sonra böyle tepeleri sararır gibi oldu. doktora götürdüm konak dedi. kulaklarının arkasına krem verdi. yazmıştımnm buraya adını travazol krem ama kortizonlu bir krem ben 1 kere sürdüm eser kalmadı. kafasında konak görünöüyor sadece saçlarının içinde tek tük kepek gibi küçük şeylere rastlıyordum doktor büyüteçle baktı konak dedi kulkalrının arkasındaki de konak dedi. badem yağı sür dedi. ben bir de mustelanın konak önleyici şampuanından aldım. ama aşı olduk 1 kere uygulayabildim. ama kulaklarda bir şey yok maaşallah

arkadaşlar kızıma bebek arabası beğendim burda bir mağzada ineternete göre daha ucuz ama tek güzel renk pembe ben yeşil turkuaz falan istiyorum unisex olsun diye ama...pembe alsam mı acaba???

al bence yaaa... benim bebek arabası da mavi... en güzel renk oydu ben de mavi aldım.. snow ben rapor işini hallettim gıı.. neyse ki problem çıkmadı. 40 gün heyet raporu. burada 10 günden fazla kabul etmiyorlar dediklerinde epey strese girmiştim. sen de halletmişsindir umarım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…