- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.221
sizin bebişlerin resimlerini gördüm defilenizde hepsi birbirinden güzel maşallah
kızlar yukarıda kullanıcı paneli var ona tıklayın.solda avatarı değiştir var ona tıklayın.aşağıda gözattan pcdeki istediğiniz resmi yükleyin.okyerimseniben
inşallah canım..işin çok zor canım Allah kolaylık versin.. ama daha ne kadar bu tempoda götürebilirsin ki bebek,iş ,ev ,b,de eşle uğraş.. ,işinde hep insanlarla uğraşmayı gerektiriyo.. valla çok iyi idare ediosun bence maşallah sana.... inş. herşey istediğin yönde değişir.
oyy bilirim o acıyıııı geçmiş olsun umarım kırılmamıştır bu sıcakta kırık hiç çekilmezkızlar bugün atayı arabasıyla gezdirirken ayağımı vurdum arabaya serçe parmağım morardı çok ağrıyo yürüyemiyorum umarım kırılmamıştır serçe parmağımın yürümeye engel olabileceğini hiç düşünmemiştim çok ağrıyo canım orda sanki
şimdi sorular soracam burdakiler yine bana gülecek hasret başladı diye:)))) sen en iyisi hakkında aklına gelebilecek herşeyi anlat bize:)) seni aramıza almamaız için herşeyini bilmemiz lazım:jeyyar:sempatiksalakcinniselam ben de mart annesiyim adim ayşegül çok güzel paylaşimlariniz var mümkünse ben de katilmak istiyorm
sürdüm zaten ne olduğunu çözemedim bu sabah baktım gitmiş şükür.. alerjimi oldu acaba.. yarın götüreceğim doktora, boynunun altıda kıpkırmızı hep pişiyo kremle iyileştirdim derken bi bakıyporum yine başlıyo.. bi çözümü olsa gerekcnm ya anne sütünü sürsene ben her şey için sütümü sürüyorum
sadece bebekmi:jeyyar:naniknanikcanim hosgeldin.bebegin hakkinda bilgi versene kiz mi erkek mi kac kilo boyu ne kadar ?
günaydın kızlar dün gece sormuştum ama bebeğinizin kulağının arkası pişik olan pul pul olmuştu alimle şöyle bi kaşıdım pullarını bebe kremi sürdüm oda sulandırmış yavrumu sonra pudra sürdüm oda sulandırdı göbeği için kırmızı mersol vermişlerdi ondan sürdüm bu sabah biraz kurumuş dr götürmeye gerek varmı ki?banyodan sonra kurulamayı unutuyorum ondanmı oldu acaba?
günaydın kızlar dün gece sormuştum ama bebeğinizin kulağının arkası pişik olan pul pul olmuştu alimle şöyle bi kaşıdım pullarını bebe kremi sürdüm oda sulandırmış yavrumu sonra pudra sürdüm oda sulandırdı göbeği için kırmızı mersol vermişlerdi ondan sürdüm bu sabah biraz kurumuş dr götürmeye gerek varmı ki?banyodan sonra kurulamayı unutuyorum ondanmı oldu acaba?
günaydınnnnn
bide dokunmamak lazimmis.pullarini kasidiysan ondanda sulanmis olabilir bitanem.
saol cnm ya dokunmam artık dün huysuzluk yaptı eli hep kulağındaydı yavrumun
yok anam kocam geldi hadi dedi hazırlan çıkaım dedi
bnde g,iydim elbisemi makyajımı yaptım süt çayımı içiyodum bu bi uzandı yatağa
bitirdim çayı hadi dedim ben tamamım oda dedi bn tamam değil iptalim şu çoraplarımı çıkarsana:)))))))
sonra o uyuud bende makyajı silip kawak yellerini izledimkaydirigubbakcemile3
benden size kocaman gülücükle merhabalar teyzoşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?