2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese.. kimsecikler yok bizler, çalışkan insanlar yine iş başındayızzzzzalsanaalsanasmile

inşallah canım..
oyy bilirim o acıyıııı geçmiş olsun umarım kırılmamıştır bu sıcakta kırık hiç çekilmez
selam ben de mart annesiyim adim ayşegül çok güzel paylaşimlariniz var mümkünse ben de katilmak istiyorm
şimdi sorular soracam burdakiler yine bana gülecek hasret başladı diye:)))) sen en iyisi hakkında aklına gelebilecek herşeyi anlat bize:)) seni aramıza almamaız için herşeyini bilmemiz lazım:jeyyar:sempatiksalakcinni
cnm ya anne sütünü sürsene ben her şey için sütümü sürüyorum
sürdüm zaten ne olduğunu çözemedim bu sabah baktım gitmiş şükür.. alerjimi oldu acaba.. yarın götüreceğim doktora, boynunun altıda kıpkırmızı hep pişiyo kremle iyileştirdim derken bi bakıyporum yine başlıyo.. bi çözümü olsa gerek
canim hosgeldin.bebegin hakkinda bilgi versene kiz mi erkek mi kac kilo boyu ne kadar ?
sadece bebekmi:jeyyar:naniknanik
[/QUOTE]

günaydın kızlar dün gece sormuştum ama bebeğinizin kulağının arkası pişik olan pul pul olmuştu alimle şöyle bi kaşıdım pullarını bebe kremi sürdüm oda sulandırmış yavrumu sonra pudra sürdüm oda sulandırdı göbeği için kırmızı mersol vermişlerdi ondan sürdüm bu sabah biraz kurumuş dr götürmeye gerek varmı ki?banyodan sonra kurulamayı unutuyorum ondanmı oldu acaba?

geçmiş olsn benim başima gelmedi ama kurumuşsa geçiyor demektir bence.

pişik kremi kullansana.pudra topaklanıyormus diye duymustum.

bide dokunmamak lazimmis.pullarini kasidiysan ondanda sulanmis olabilir bitanem.

merhaba benim bebeğimdede oldu kulak arkası pul puldu bepantenin yağlı merhemi iyi geldi geçirdi tavsiye ederim.

yok anam kocam geldi hadi dedi hazırlan çıkaım dedi
bnde g,iydim elbisemi makyajımı yaptım süt çayımı içiyodum bu bi uzandı yatağa
bitirdim çayı hadi dedim ben tamamım oda dedi bn tamam değil iptalim şu çoraplarımı çıkarsana:)))))))
sonra o uyuud bende makyajı silip kawak yellerini izledimkaydirigubbakcemile3

saol cnm ya dokunmam artık dün huysuzluk yaptı eli hep kulağındaydı yavrumun

aciyordur buyuk ihtimalle.dusunsene bizim kulagimizin arkasi oyle olsa nasi acir.kiyamam ben kuzuya

ben olsam sinirlenirdim.iyi sakinlikle karsilamisin. kaydirigubbakcemile3

offffffffffff kocam kalkacakda kahvalti edecegiz.
ben calisirken saat 7 dedin mi cumartesi pazar farketmez kalkardim.gerci anlamisinizdir uykuyla aram pek yok.benim herifimi biraksaniz 24 saat yatar.bide kalktimi acayip huysuz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…