- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.261
hasret olmadı neden acaba 3 tane form var linki kopyaladım ama adres cıktı sadece
al bence yaaa... benim bebek arabası da mavi... en güzel renk oydu ben de mavi aldım.. snow ben rapor işini hallettim gıı.. neyse ki problem çıkmadı. 40 gün heyet raporu. burada 10 günden fazla kabul etmiyorlar dediklerinde epey strese girmiştim. sen de halletmişsindir umarım??
ewet sakinleştirdi çünkü benisempatiksalakcinni ay ne olay çıkarcam çok yorgundu gerçekten.. üstüne gitmedim zaten saat 10,30olmuştu gelip 2de yatıp bide sabah 8de uyanmak war işin ucundaHasret olay çıkarmadın mı kız dün gece? pek bi sakin sakin anlatmışsın daaklinialirimsmile
forumlşar 3 yzıyoya o linki kopyalayacaksınhasret olmadı neden acaba 3 tane form var linki kopyaladım ama adres cıktı sadece
arkadaşlar kızıma bebek arabası beğendim burda bir mağzada ineternete göre daha ucuz ama tek güzel renk pembe ben yeşil turkuaz falan istiyorum unisex olsun diye ama...pembe alsam mı acaba???
hayıırlıı olsun..sevindim valla...darıısıı başşııma...yarıın halledicem ben o işşleri..bana 20gün lazıım..aile hekimiyle konuşşcam olmazsa rapor yazcak doktor aşraşştıırcam off...bu kalvyeye de bir hal oldu çift yazııyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
selam..bugüne bi baş dönmesiyle ve halsizlikle uyandım ..kendime gelmeye calışıorum..
oyh elif gelmiş hoşgelmiş
bu arada bu tip arabalar çok kullanışlı almamış olanlara tavsiye ederim..bir arkadaşımda var..çok rahat özellikle bundan sitiyorum ama renk işi kafamı karıştırdı...4e katlanıyor çift yönlü hafif tentesi tam kapanıyor..vs.
hayırdır canım...tansiyonun mu düşüyor...dikkat et kendine...geçmiş olsun....selam..bugüne bi baş dönmesiyle ve halsizlikle uyandım ..kendime gelmeye calışıorum..
inşallah canım Allah işini rast getirsin...
rapor hakkın olduktan sonra 10 10 bile alırsın boşverr..
tamam canım...bu modelin yeni arabalarında var o özellik:)oyh elif gelmiş hoşgelmiş
tekerlekler we sürüş kolaylığıda çok önemli süspansiyon teker olmasına dikkat et takur tukur çok zorlanırsın yolda..
ceren okadar kan kaybettimki içim dışıma çıktı 5.günüm adetliyim zaten..ama bugün inanki başım dönüyo yuzum bembeyaz ve kolumu kıpırdatamıorum..hamileyken kullandıgım kan iacından aldım bugün bi tane..
ceren okadar kan kaybettimki içim dışıma çıktı 5.günüm adetliyim zaten..ama bugün inanki başım dönüyo yuzum bembeyaz ve kolumu kıpırdatamıorum..hamileyken kullandıgım kan iacından aldım bugün bi tane..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?