- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.201
bende aynı durumdayım cnm en az on kilo vermem lazım
Aç değildir ben de bazen memeyi bırakıyor mu acaba diye düşünüyorum emmemek için kendini yırtıyor sonra acıkınca bakıyorum paşa paşa emiyor.
yaaa çok sıkılıyorum ben İstanbul buluşması yapsak ne güzel olur
hayatım kocanı bekleme,çal bebeğini çık dışarı,benimkide aynıdır,ben kendim çıkıyorum,yalnız çıkamam diyorsan yokmu arkadaşın falan yakınlarında onla çık,bak ben aldım bu gün büyük oğlanı küçük oğlanı gittimn çengelköy maxiye,çoçuklar hava aldı biraz bende rahatladım,ben 2 çoçujla yalnız çıkıyorsam dışarı sende çıkarsın bebekle...ufaklığında biraz güneşe havaya ihtiyaçı var....
canım kilodan ziyade heryerim çatlak içinde berbat haldeyim.ayrıca eşin seni çıkarmıyorsa sende kendin çık oğluşunla görsün oda ona ihtiyacın olmadığını belki değişir ozaman.
Sana da geçmiş olsun. Alçak heriflerkötükedihüso Biliyorum cnm, hiçbişey artık eskisi gibi olamaz barışsak bile. Bi kere aradaki güven bitti, bi daha sevebileceğimi de hiç sanmıyorum:1no2:
Walla be Öznur. bak ben bugün iki çocuğu da alıp gezdim, çok iyi geldi walla. Bu arada Eymeni kanguruda götürdüm, çok iyi oldu, arabayla zor oluyodu yürüyen merdivenler falan. Benim de kaliteli bi kanguru almam lazım sanırım, artık bol bol kullanıcam herhalde
E heralde, her yanımızı kesip biçecek değiller ya:bbo:
:1shok:fisfisfis
Çok güzelsin bebeğimm.. sen kaç kilo almıştın ki toplamda?
kız bende tam tersi etki yaptı, sinirden yiyorumcokacimcoook İnan her bir mesajını ya da mailini okuduktan sonra bişiler atıştırıyorum. salak ben, hırsımı onlardan alıyorum derken, kiloları da aldıkça alyrum
kötükedihüso erkekler bçyle bebeğim malesef, cidden çok zayıflar. Ve devrin kadıları acayip fettan. tabi bular geçerli mazeret olamazlmaz:
unutamazsın..benim gibi sürekli telini maillerini kontrol eder durursun..paranoya olursun...birazda asabi olursun...
ben kanguruyla çıkamıyorum ya...araba kullanıyorum anakuçağını taşımam lazım mecburen..ee oda zaten bebek arabasının üstüne geçiyor..öyle kullanıyorum...kanguruyu evde çok kullanıyorum...yada parka giderken kolaylık oluyuyor...
ben toplamda 35 kilo aldım sempatiksalakcinni kalanda 20 kilo işte...
ya bide benimkininki tesettürlü 5 vakit namazlı kadındı...neymiş efendim erkekler 4 e kadar evlenirmiş islamda oda eşimin 2 eşi olmayı kabul ediyormuş...ne varmış kabul etmeliymişim..hatun birde öyle mesaj attı bana utanmadan ingilizce olarak...
valla ben 1 ayda 15 kilo verdim o dönem içtiğim suyu bile çıkardım.1 hafta hastanede yattım...sen ye boşver...bu arada ebru ben...
canlarim ya normalde ben cikiyordum ama minibus soforu adi herif uzerimize surunce korkar oldum.tek basima cikmak istemiyorum.kocam yanimda olunca guvende hissediyorum kendimi.
bana kimse hoşgeldin demicek herhalde(((((
canim hosgeldin.bebegin hakkinda bilgi versene kiz mi erkek mi kac kilo boyu ne kadar ?
bana kimse hoşgeldin demicek herhalde(((((
hahhayyyt..şarz derken emzik demek istedimm..dalga gece gece agzıma yapışmış..
canim hosgeldin.bebegin hakkinda bilgi versene kiz mi erkek mi kac kilo boyu ne kadar ?
fotoğaf makinasindan atinca koyarim resimlerini.
bende resim ekleyecegim ama nasil yapilacagini ogrenemedim,oglusumun resmini avatarim yapamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?