2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynı durumdayım cnm en az on kilo vermem lazım

Bende toplam 11 kilo almıştım 10 kilosu ilk hafta gitti 1 kilo kaldı diye seviniyordum kiiii hiçbir eski pantalonum olmuyor, göbeğim 5 aylıkmışım gibi duruyor, yanlarım da olaya ayrı bir hava katıyor :) yani 10 kilo vücudumun diğer yerlerinden gitmiş ama göbek bölgesinden kesinlikle gitmemiş bilmiyorumkismile

2 tane kocaman böreği gümlettim siizn kilo muhabbetinizi okurken 10 kilo fazlam vardı 1 kiilo daha eklendi anamkaydirigubbakcemile2

ya kızımın kulağının arkası pul pul kurumuştu bebekler için cilt kremi sürdüm yumşasın diye o da sulandırmış cok huzursuz eliyle kulağını kaşımaya çalışıyor mersol sürdüm göbeği için verdikleri kırmızı ilaçtan siiznde olmuşmuyudu?

cnm aman ha regl olmayınca hamile kalmıyorsun diye bir şey yok bende öyle biliyordum bende hala olmadım ama hamile kalıyorsun aman dikkatttttttttttttttttt

Aç değildir ben de bazen memeyi bırakıyor mu acaba diye düşünüyorum emmemek için kendini yırtıyor sonra acıkınca bakıyorum paşa paşa emiyor.

cnm benimkide huzursuzluk yapıyo genelde uykusu gelince çıkartıp diğer memeyi veriyorum onu alıyo diğer memeyi istemiyo parmaklarında oynatıyorlar küçücük şeyler valla

yaaa çok sıkılıyorum ben İstanbul buluşması yapsak ne güzel olur

ben zayiflamadan gelmemmmmmmmm :)))

canim hosgeldin.bebegin hakkinda bilgi versene kiz mi erkek mi kac kilo boyu ne kadar ?[/QUOTE]

bir oğlum var adi doruk. 3 martta 2 kg 600gr 49 cm doğdu. en son 2 aylikken gittik 5 kg 61 cm di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…