2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm cnm bende dönence almak istiyorum hangi marka aldın nasıl fiyat aralığı nedir?karyolasına mı takılıyor ?

yazıyorumsempatiksalakcinni
İYİ GECELER...kaydirigubbakcemile3
açık unutmuşum pardon...ama sanırım sen de sarma sarmaya gittin...kolay gelsin benim için de yiyinolumunekankayizsmile

bi tencere sarma sardim hatun hepsini bana yikti. :))))
canim ben aslinda sadece kanguru alacaktim babasi donence ve oyun halisi almaya kalkti.
bana laf eder kendisi girdimi magazaya hepsini almaya kalkar.oglu icin magaza satin alir masallah.donence ve kanguru aldik.chicco ya gittik sadece baska bi yerle karsilastirma sansim olmadi.130 tl di donence 50 tl indirim cekiyle 80 tl ya geldi.bir suru muzik ninni dogal sesler ve yumusacik oyuncaklari var ama isikli degil.park yataga oluyor fakat kocis bisey delmesi gerektigini soyledi kenara takabilmek icin ve ahsap besikler icin yapilmis dedi.benimki makine muhendisi ama boyadan catidan delme bicme kesme herbiseyden anladigi icin park yataga monte eder onu.chicco da her 100 tl lik alisverise 25 tl hediye veriyorlar.biz 225 tl kanguru aldik 50 tl cek verdiler onuda donencede dussunler dedim.
ayrica chicco alacaksaniz magazasina gidin bakin fakat internetten alin derim.kendi magazalarinda hersey neredeyse 2 katina satiliyor.

bu arada donencenin uzakdan kumandali oldugunu yazmamisim.

günaydın

Eymen beyle 6 da uyandık yine şimdi kucağmda uyuyor

Gece hava çok sıcaktı uyuyamadım zaten
Biz de dün gezdik ailece oğluşuma şapka alacaktım bulamadım ..

selin naber bebişler nasıııl:) neler yapıosun sen işe mi döneceksin?

Hasretcim iyilik nolsun bebişler canavar canavar iyiler çok şükür ama baya oyalıyorlar beni bu kadar olacağını tahmin etmemiştim zormuş :)) benim haziran 7 de raporum bitiyor yıllık iznimi alıcam sanırım bir bakıcı bulamadım daha doğru düzgün biri var temmuz da başlayabilirim dedi o nedenle temmuz a kadar çalışmayacam ama ücretsiz izin de düşünmüyor değilim anlıyacağın kararsızım başlasam mı diye bırakamıyorum bıdıklarımı özlerim gibime geliyo

iki taneler bi de:) tatlişkolar yaa.. bakıcıyla yalnızmı kalacaklar?
tabi zordur yani biz bi tanesiyle başedemezken sende iki tane-tatlicadiarzu- emziriyormusun mamada weriyorsun tabi.. sen nasıllsın kilolar ne alemde

günaydın güzel annele ve bıdıklarıa.s.
hepiniz iyisinizdir inşallah
sabah 6 dan beri ayaktayım benim yaramaz uyumadı bi türlü beşiğinde kendi kendine oynuyor bende yatağa uzanıyorum sanki biliyormuş gibi viyaklıyor hemen
sohbet istiyo beyefendi bi dedikoducuki sormayın her lafa bi cevabı var inletiyor evi bağıra bağıra agular gugular gülücükler şikayetler ben yetişemiyorum ona
hiç kucak istemiyor sadece mamasını yerken onun dışında hep beşiğinde oyuncaklarına bakarak kendi kendine bişeyler yapıyor sırtı dinlensin diye arada bi alıyorum kucağıma evin içinde turluyoruz yata yata kafası dümdüz olacak diye korkuyorum cuma günü aşılarımızı yaptırdık sadece bcg aşısı kaldı onuda sağlık ocağında yaptırıcam çarşamba günü
ateşi olmadı çok şükür doktor fitil verdi ben her ihtimale karşı gece yatmadan bi tane attım rahat rahat uyudu böcüküm
çok uzatmışım ee çok ayrı kldım sizden daha anlatacak birsürüşey var şimdilik burada kesiyim sıkmayayım sizi:1hug:

Son düzenleme:
Günaydınn kızlara.s. ben de sabahın 6sından eri uyanık olanlar keranındanım:1closedeyes: Walla kendi kendime hayret ediyorum nasıl dayanıyorum diye, toplasan anca 3 belki bazen 4 saat yatıyorum her gece o da bölük pörçükmirmirmirmir Allah güç veriyor demek ki, ben normalde bi gün uykusuz kalmaya dayanamazdım. neyse bu kada şikayet yeterfisfisfis bugün büyük oğlanın yılsonu gösterisi var, birazdan oraya gidicem. akşama kadar yokum, özleyin beni anacımsırnaşık şey öptüm

aksatma cnm bnde içeceğim hergün 10gündür başladım zaten ama unutmamaya özen göztericem..
kocam yine rüzgar yapıo hadi hazırln çıkalım dio hadi hayırlısı bakalım hazırlanalım yine ne olacak görelim:))))))))))) herkese iyi akşamlar
ya bu adam benle oynuyo heralde ben yine saf gibi giyndim o da giyiniyo.. dedimki acaba bunu mu giysem bana ne dese beğenirsiniz ewde oturmak için kıyafetmi seçiyosun!!! dalgamı geçiosun dedim çıkmıyomuyuz saat geç olmuş işe gitmesinmiymiş allahım ya sanki ben dedim hadi dışarı çıkalım diye.. off dedim tamam allah aşkına b,i süre uzak dur bendensempatiksalakcinni we onu yolcularkende ben çocuğumla ewde oturmak istiyorum en iyisi bu dükkanı satalım kurtulalım dedima.s o da müşterri bul hemen satıym dedimirmirmirmir
o kibar yolu bulursan banada söylermisiiiiiinnn
bugun maltepe carefour a giden var miydi aranizda?
bebislerden birini gordugume yemin edebilirim.ama kimin bebisi anneyi hatirlayamiyorum.

kız nie atlamadın aloo naber ben kk'dan ocd diee:)))

merall 32 derece:)) bulutlu ama çok sıcak.. yani tam bunalım hawası eymendemi gliyor gösteriye?
cnm doktorlar yarım fitili öneriyor bir tane fazla olur sanırsam.. zaten werem aşısı hiç bişi yapmıyo kurtuldunuz sayılır..
Gunaydin annisler nasilsiniz
günaydın balım.. napalım ceren hanım yanımda muhabbet edioruz
herkese günaydın

gnydn cnm ayağın ne durumda?

valla parmağım ağrıyo eskisi kadar çok değil ama hala mosmor dün akşam ağrı kesici içip öyle yattım biraz daha iyiyim oğlan şimdi uyudu bende kahvaltı yapayım bari buarada bu güne kadar hangi aşıların olması gerekiyordu benim kafam karıştı valla çıkamadım işin içinden aşıları eksik kalıcak diye korkuyorum

selam kızlar
nabersiniz
benim bebek huysuz artık gaz sorunu iyice arttı
bende hala regl olmadım ben gibi olan varmı aranızda

Günaydın kızlar canım geçmiş olsun dikkat et kendine. biz dün kızımla alışverişe gittik bana bi haller oldu kendime bi çöp bile almıyorum ama kızıma mutlaka bişey almalıyım yoksa kötü oluyorum. wenicede çok güzel şeyler var cevahirde ve çokta uygun tavsiye ederim.bizim avm de millete gülücük atarak dolaştı. babası ile paylaşamadık arabayı.

yaa bizimki öyle bişiy demedi bana aslında çok da iyi bi doktor çok ilgili bi dahaki sefere sorayım zaten bu aşıda da gerekirse veririm sağol canım uyardığın için:1hug:

selam kızlar
nabersiniz
benim bebek huysuz artık gaz sorunu iyice arttı
bende hala regl olmadım ben gibi olan varmı aranızda

günaydin ben de daha regl olmadim ama şöyle bir yazi bldm

Adet Kanaması Başlangıç zamanı:
Adet kanaması, genellikle doğumdan sonra 8-16. haftalar arasında yeniden başlar ama hem kanama hem de yumurtlama, bebeğinizi emzirmeye devam ederseniz büyük oranda gecikir. Bebek yalnız anne sütü ile besleniyorsa, genellikle ilk 6 ayda adetlerin başlaması ve düzenli olması beklenmez. Bu durumda telaşlanmamalısınız, zamanla kanamalarınız düzene girecektir. Bazen 18 aya kadar başlamayabilir. Hiç emzirmeyen annelerde ise adet kanaması, doğumdan sonraki 4-8. haftalarda başlar.

Bu durum, birçok değişkene bağlı olabilir. Emzirme sıklığı, emzirme süresi ve bebeğe ek besin verilip verilmediği gibi… Örneğin bir anne bebeğini günde 3 kereden daha fazla emziriyorsa, yumurtlama daha çok baskılanır. Ya da emzirdiği süre ne kadar uzarsa, regli ve yumurtlamada en uzun gecikme yaşanır. Bebeğe ek besin verilip verilmediği de yumurtlamayı etkiler. Bebeğin biberonla beslenmesi, katı gıda yemesi hatta su bile içmesi emzirmenin yumurtlamayı engelleyen etkisini ortadan kaldırabilir.

günaydın şekerleropuyorumnanaktan
kocam bugün işe başladı alışmışım evin içinde olmasına şimdi tuhaf geliyor:gitme:neyse akşama yine burda nasılsa.dün gittim saçımı kestirdim bir fön çektirdim sonra kociş oğlum ve ben başbaşa yemek yedik sonra evimize geldik.ama gezmelere doyamayan ben bugün gene fenalardayım:bbo:.

Son düzenleme:

biz de dün alişverişe gittik wenicede 20-30 liralik şortlar T-shirtler 5-10 lira arasi. hem de çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…