- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.301
slm cnm bende dönence almak istiyorum hangi marka aldın nasıl fiyat aralığı nedir?karyolasına mı takılıyor ?
yazıyorumsempatiksalakcinni
İYİ GECELER...kaydirigubbakcemile3
açık unutmuşum pardon...ama sanırım sen de sarma sarmaya gittin...kolay gelsin benim için de yiyinolumunekankayizsmile
bi tencere sarma sardim hatun hepsini bana yikti. :))))
canim ben aslinda sadece kanguru alacaktim babasi donence ve oyun halisi almaya kalkti.
bana laf eder kendisi girdimi magazaya hepsini almaya kalkar.oglu icin magaza satin alir masallah.donence ve kanguru aldik.chicco ya gittik sadece baska bi yerle karsilastirma sansim olmadi.130 tl di donence 50 tl indirim cekiyle 80 tl ya geldi.bir suru muzik ninni dogal sesler ve yumusacik oyuncaklari var ama isikli degil.park yataga oluyor fakat kocis bisey delmesi gerektigini soyledi kenara takabilmek icin ve ahsap besikler icin yapilmis dedi.benimki makine muhendisi ama boyadan catidan delme bicme kesme herbiseyden anladigi icin park yataga monte eder onu.chicco da her 100 tl lik alisverise 25 tl hediye veriyorlar.biz 225 tl kanguru aldik 50 tl cek verdiler onuda donencede dussunler dedim.
ayrica chicco alacaksaniz magazasina gidin bakin fakat internetten alin derim.kendi magazalarinda hersey neredeyse 2 katina satiliyor.
selin naber bebişler nasıııl:) neler yapıosun sen işe mi döneceksin?
Hasretcim iyilik nolsun bebişler canavar canavariyiler çok şükür ama baya oyalıyorlar beni bu kadar olacağını tahmin etmemiştim zormuş :)) benim haziran 7 de raporum bitiyor yıllık iznimi alıcam sanırım bir bakıcı bulamadım daha doğru düzgün biri var temmuz da başlayabilirim dedi o nedenle temmuz a kadar çalışmayacam ama ücretsiz izin de düşünmüyor değilim anlıyacağın kararsızım başlasam mı diye bırakamıyorum bıdıklarımı özlerim gibime geliyo
aksatma cnm bnde içeceğim hergün 10gündür başladım zaten ama unutmamaya özen göztericem..akşam üzeri biraz iyi oldum ferro iyi geldi ..dewam edicem artık içmeye..gezdik biraz ailecek babası kzım ben..şimdi geldik..cokgüzel hareketler bunlar var..fix pazar akşamı menümüz..birazda ütü yapar yatarım..muccccccccck hepinise..
ya bu adam benle oynuyo heralde ben yine saf gibi giyndim o da giyiniyo.. dedimki acaba bunu mu giysem bana ne dese beğenirsiniz ewde oturmak için kıyafetmi seçiyosun!!! dalgamı geçiosun dedim çıkmıyomuyuz saat geç olmuş işe gitmesinmiymişkocam yine rüzgar yapıo hadi hazırln çıkalım dio hadi hayırlısı bakalım hazırlanalım yine ne olacak görelim:))))))))))) herkese iyi akşamlar
o kibar yolu bulursan banada söylermisiiiiiinnnbir görünüp kaçacağım kızlar..kaynanatörüm burda delirmek üzereyim kocam da gececi yalnızız yani( ya ben cok huy kaptım da oğlumu corp corp diye öpüp duruyor umarım yanaklarına bişey olmaz bir de yüzüne geğirdi(cok afedersiniz) sinir oldum..durmadan elimden alıyor cocuğu tutamıyor da cocuk ağladıkca nesi var diyor..bana kibar bir yol söyleyin öpme desem direk olmayacak..garibimin yüzü iki günde isir isir oldu (
bugun maltepe carefour a giden var miydi aranizda?
bebislerden birini gordugume yemin edebilirim.ama kimin bebisi anneyi hatirlayamiyorum.
merall 32 derece:)) bulutlu ama çok sıcak.. yani tam bunalım hawası eymendemi gliyor gösteriye?Günaydınn kızlara.s. ben de sabahın 6sından eri uyanık olanlar keranındanım:1closedeyes: Walla kendi kendime hayret ediyorum nasıl dayanıyorum diye, toplasan anca 3 belki bazen 4 saat yatıyorum her gece o da bölük pörçükmirmirmirmir Allah güç veriyor demek ki, ben normalde bi gün uykusuz kalmaya dayanamazdım. neyse bu kada şikayet yeterfisfisfis bugün büyük oğlanın yılsonu gösterisi var, birazdan oraya gidicem. akşama kadar yokum, özleyin beni anacımsırnaşık şey öptüm
cnm doktorlar yarım fitili öneriyor bir tane fazla olur sanırsam.. zaten werem aşısı hiç bişi yapmıyo kurtuldunuz sayılır..günaydın güzel annele ve bıdıklarıa.s.
hepiniz iyisinizdir inşallah
sabah 6 dan beri ayaktayım benim yaramaz uyumadı bi türlü beşiğinde kendi kendine oynuyor bende yatağa uzanıyorum sanki biliyormuş gibi viyaklıyor hemen
sohbet istiyo beyefendi bi dedikoducuki sormayın her lafa bi cevabı var inletiyor evi bağıra bağıra agular gugular gülücükler şikayetler ben yetişemiyorum ona
hiç kucak istemiyor sadece mamasını yerken onun dışında hep beşiğinde oyuncaklarına bakarak kendi kendine bişeyler yapıyor sırtı dinlensin diye arada bi alıyorum kucağıma evin içinde turluyoruz yata yata kafası dümdüz olacak diye korkuyorum cuma günü aşılarımızı yaptırdık sadece bcg aşısı kaldı onuda sağlık ocağında yaptırıcam çarşamba günü
ateşi olmadı çok şükür doktor fitil verdi ben her ihtimale karşı gece yatmadan bi tane attım rahat rahat uyudu böcüküm
çok uzatmışım ee çok ayrı kldım sizden daha anlatacak birsürüşey var şimdilik burada kesiyim sıkmayayım sizi:1hug:
günaydın balım.. napalım ceren hanım yanımda muhabbet edioruzGunaydin annisler nasilsiniz
herkese günaydın
merall 32 derece:)) bulutlu ama çok sıcak.. yani tam bunalım hawası eymendemi gliyor gösteriye?
cnm doktorlar yarım fitili öneriyor bir tane fazla olur sanırsam.. zaten werem aşısı hiç bişi yapmıyo kurtuldunuz sayılır..
günaydın balım.. napalım ceren hanım yanımda muhabbet edioruz
gnydn cnm ayağın ne durumda?
valla parmağım ağrıyo eskisi kadar çok değil ama hala mosmor dün akşam ağrı kesici içip öyle yattım biraz daha iyiyim oğlan şimdi uyudu bende kahvaltı yapayım bari buarada bu güne kadar hangi aşıların olması gerekiyordu benim kafam karıştı valla çıkamadım işin içinden aşıları eksik kalıcak diye korkuyorum
merall 32 derece:)) bulutlu ama çok sıcak.. yani tam bunalım hawası eymendemi gliyor gösteriye?
cnm doktorlar yarım fitili öneriyor bir tane fazla olur sanırsam.. zaten werem aşısı hiç bişi yapmıyo kurtuldunuz sayılır..
günaydın balım.. napalım ceren hanım yanımda muhabbet edioruz
gnydn cnm ayağın ne durumda?
selam kızlar
nabersiniz
benim bebek huysuz artık gaz sorunu iyice arttı
bende hala regl olmadım ben gibi olan varmı aranızda
Günaydın kızlar canım geçmiş olsun dikkat et kendine. biz dün kızımla alışverişe gittik bana bi haller oldu kendime bi çöp bile almıyorum ama kızıma mutlaka bişey almalıyım yoksa kötü oluyorum. wenicede çok güzel şeyler var cevahirde ve çokta uygun tavsiye ederim.bizim avm de millete gülücük atarak dolaştı. babası ile paylaşamadık arabayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?