- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.321
cnm hepatitb 1 aylıkken 2.ayda bcg(verem), dtb(karma) birde pnömokok aşısı amas biz werem we karmayı olduk doktorumuz aynı anda 2 acıya gerek yok dediopuyorumnanaktan 3.ayda olucaz...valla parmağım ağrıyo eskisi kadar çok değil ama hala mosmor dün akşam ağrı kesici içip öyle yattım biraz daha iyiyim oğlan şimdi uyudu bende kahvaltı yapayım bari buarada bu güne kadar hangi aşıların olması gerekiyordu benim kafam karıştı valla çıkamadım işin içinden aşıları eksik kalıcak diye korkuyorum
şebnem cnm:) face yokmu senin hatçemMavidusler canım gecmis olsun ya mavidusler dedim ismini bilmiyorum kusura bakma kız Bursa'ya geldiginde gelsene bana
yaa bizimki öyle bişiy demedi bana aslında çok da iyi bi doktor çok ilgili bi dahaki sefere sorayım zaten bu aşıda da gerekirse veririm sağol canım uyardığın için:1hug:
selam kızlar
nabersiniz
benim bebek huysuz artık gaz sorunu iyice arttı
bende hala regl olmadım ben gibi olan varmı aranızda
Kızlar yaffff sebze yemeği yapcam da off ne yapsam bı fikriniz varmi
ben taze fasulye yapıyorum yanına garnütürlü pilav birde eşim akşam kayısı nektar kiraz hepsini karıştırıp hoşaf yaptı ya taze kayısı kuru değil bebeğimi ishal yaparmı acaba bağırsakları cok calıştırıyorya o gecen 3 tane fallan yemiştim o gün kızımın altını 10 kere değiştim 1 gün içinde hoşaftan içsemmi tereddüt ediyorum
cnm hepatitb 1 aylıkken 2.ayda bcg(verem), dtb(karma) birde pnömokok aşısı amas biz werem we karmayı olduk doktorumuz aynı anda 2 acıya gerek yok dediopuyorumnanaktan 3.ayda olucaz...
şebnem cnm:) face yokmu senin hatçem
we sıcak suda ıslat atmadan önce... Şeniz
KUJUCUUM anne olduktan sonra kayınvalidem banada daha fazla batıyor bilmiş tavırlar beni çileden çıkartıyor.oyüzden haklısın kesinlikle.yuhh yani sanki hınç alıyor çocuğun kolunu morartmışalsanaalsanasmile.
dün benim kaynanada diyor "bu ara senle fazla ilgilenemedim görüşemiyoruz."büyük temizlik var onlardada.neyimle ilgilenecekse.öyle dediği an dönüp çok şükür demeyi çok isterdim ama susmakla yetindimsempatiksalakcinni
Günaydınn kızlara.s. ben de sabahın 6sından eri uyanık olanlar keranındanım:1closedeyes: Walla kendi kendime hayret ediyorum nasıl dayanıyorum diye, toplasan anca 3 belki bazen 4 saat yatıyorum her gece o da bölük pörçükmirmirmirmir Allah güç veriyor demek ki, ben normalde bi gün uykusuz kalmaya dayanamazdım. neyse bu kada şikayet yeterfisfisfis bugün büyük oğlanın yılsonu gösterisi var, birazdan oraya gidicem. akşama kadar yokum, özleyin beni anacımsırnaşık şey öptüm
selam kızlar
nabersiniz
benim bebek huysuz artık gaz sorunu iyice arttı
bende hala regl olmadım ben gibi olan varmı aranızda
Günaydın kızlar canım geçmiş olsun dikkat et kendine. biz dün kızımla alışverişe gittik bana bi haller oldu kendime bi çöp bile almıyorum ama kızıma mutlaka bişey almalıyım yoksa kötü oluyorum. wenicede çok güzel şeyler var cevahirde ve çokta uygun tavsiye ederim.bizim avm de millete gülücük atarak dolaştı. babası ile paylaşamadık arabayı.
bari biraz evi toparlıyım öptüm şimdilik canlarım opuyorumnanaktan
Mavidusler canım gecmis olsun ya mavidusler dedim ismini bilmiyorum kusura bakma kız Bursa'ya geldiginde gelsene bana
cnm hepatitb 1 aylıkken 2.ayda bcg(verem), dtb(karma) birde pnömokok aşısı amas biz werem we karmayı olduk doktorumuz aynı anda 2 acıya gerek yok dediopuyorumnanaktan 3.ayda olucaz...
şebnem cnm:) face yokmu senin hatçem
we sıcak suda ıslat atmadan önce... Şeniz
Ben hosafinida iciyorum diğer sekildede yiyorum hiç bı etkisi olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?