2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valideyi yolladık dün gece oğlumla başbaşayım artık
ya bu sefer bu kadın çok battı bana geçen geldiğinde böyle olmamıştı
kalbini kırmadan gittiğine dua etsin yani
her sözü her hareketi battı resmen neymiş efendim oğlum aynı babasıymış kaşlarını da kendisinden almış bi tutam kaşı yok bende anne senin kaşınmı varki kaşlarını benden almış oğlum dedimaklinialirimsmile
her yaptığıma bi yorum yaptı sonrada yine sen bilirsin tabii diyo ben bilicem tabiki çocuk benim çocuk kucak istemiyo artık ısrarla kucağına almak istiyo oğlum seni kucağıma alıyımmı diyo sanki cevap verecek çocuk aslında bana soruyo al desem alıcak hemen bende arkamı dönüp gidiyorum
sigara içiyo o yüzden elini yüzünü yıkamadan dişlerini fırçalamadan öpmek yasak (oğlu yasakladı)kaydirigubbakcemile3
uyutuyo çocuğu ben uyuttum ya çok uyudu diyo sanki ben uyutamıyorum oğlumu bende anne bu saatler onun uyku saati zaten hep uyur bu saatte diyorum kalıyo öyle
bir kere banyo yaptıralım dedik çocuğun kolunu mosmor ettiklava: nasıl sıkmışsa iyiki farkettim banyo yaparken ağlamayan çocuk feryad figan kolunu sıkmışsın morarmış dedim korktu al al elimden diyo sanki koca adam tutuyo nasıl iki çocuk büyütmüş anlamıyorum mama yediriyo genzine kaçırıyo biberonu kaç kere gösterdim yanlış tutuyo sürekli öğüt veriyo çocukla ilgili altını bile değiştiremiyo tamam unutmuş olabilir ama bu kadar da olmaz yani birde demezmi sana faydam olsun diye geldim aman zarar vermede
anlıycanız çok sinirli 10 gün geçirdim daha neler neler var ama çok uzattım yazdıkca sinirim bozuluyo
dün de bir bir oğluna şikayet ettim annenin gittiğine hiç üzülmedim dedimsırnaşık şey

cnm hepatitb 1 aylıkken 2.ayda bcg(verem), dtb(karma) birde pnömokok aşısı amas biz werem we karmayı olduk doktorumuz aynı anda 2 acıya gerek yok dediopuyorumnanaktan 3.ayda olucaz...
Mavidusler canım gecmis olsun ya mavidusler dedim ismini bilmiyorum kusura bakma kız Bursa'ya geldiginde gelsene bana
şebnem cnm:) face yokmu senin hatçem
yaa bizimki öyle bişiy demedi bana aslında çok da iyi bi doktor çok ilgili bi dahaki sefere sorayım zaten bu aşıda da gerekirse veririm sağol canım uyardığın için:1hug:

we sıcak suda ıslat atmadan önce... Şeniz

Kızlar yaffff sebze yemeği yapcam da off ne yapsam bı fikriniz varmi

ben taze fasulye yapıyorum yanına garnütürlü pilav birde eşim akşam kayısı nektar kiraz hepsini karıştırıp hoşaf yaptı ya taze kayısı kuru değil bebeğimi ishal yaparmı acaba bağırsakları cok calıştırıyorya o gecen 3 tane fallan yemiştim o gün kızımın altını 10 kere değiştim 1 gün içinde hoşaftan içsemmi tereddüt ediyorum

KUJUCUUM anne olduktan sonra kayınvalidem banada daha fazla batıyor bilmiş tavırlar beni çileden çıkartıyor.oyüzden haklısın kesinlikle.yuhh yani sanki hınç alıyor çocuğun kolunu morartmışalsanaalsanasmile.

dün benim kaynanada diyor "bu ara senle fazla ilgilenemedim görüşemiyoruz."büyük temizlik var onlardada.neyimle ilgilenecekse.öyle dediği an dönüp çok şükür demeyi çok isterdim ama susmakla yetindimsempatiksalakcinni

Ben hosafinida iciyorum diğer sekildede yiyorum hiç bı etkisi olmuyo

okopuyorumnanaktan

sorma çok sinirlendim anladı zaten oda bidaha yıkamadık onunla
benim yaramaz yine kuş uykularında boshayallersmile

günaydın annişler.........herkes iyidir umarım...
dün tüm gün bağdaydık.kızım bağın havasını sevdi uyudu uyudu gitti.temiz hava çarptıkaydirigubbakcemile3
oğlum zaten bayılıyo bağa..hava da süperdi,mangal keyfi yaptık...tabi biz mutfaktan çıkamadık kalabalıktık...

iyi eylenceler........

selam kızlar
nabersiniz
benim bebek huysuz artık gaz sorunu iyice arttı
bende hala regl olmadım ben gibi olan varmı aranızda

ben de olmadım regl.........karnım şiş...:sinifsinif:

aynen ben de öyleyim önce oğluma bakardım şimdi direk kız çocukları reyonunda buluyorum kendimi.herşey çok cicili bicili.,hepsinden almak istiyor insan...hihoyyyt

bari biraz evi toparlıyım öptüm şimdilik canlarım opuyorumnanaktan

kolay gelsin.ben de halılarımı toplıycam.2 de halı yıkama gelip götürecek...

çokkk sıcak 300damacana suyun içindeyim ama onlar bile serinletmiyor off kızımıda sabah sein olur die uzun kollu giydirdim uyansında hemen soyayım yawrumu pişti walla:1no2: bnde soyundum walla capri şalwar giydim üstüne sıfır badi hala yanıyorum... netcez bu yaz böyle bilmiyorum

sağolasın canım içim rahatladı bizde pnömokok aşısını haftaya olucaz diğerlerini olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…