2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaffff sebze yemeği yapcam da off ne yapsam bı fikriniz varmi

ayşekadın fasulye.. çiğden zeytinyağlı süperr olur...

günaydın kızlar a.s.bende hala regl olmadın o kadar sıkıntısı varki belim ağrıyor karnım şiş sanki inşlh bir an önce oluruz:Saruboceq:

ben de olmadım canım...

bu arada donencenin uzakdan kumandali oldugunu yazmamisim.

canım ben fisher pricenin dönencesini kullanıyorum müzikli ışıklı Elvin bayılıyor dönencesine hele geceleri ışıkları söndürüp açıyorum çığlıklar atıyor...

kızlar çok dertliyim çok kocam kilo veriyo. yaa adam 1.76 boyunda ve 80 kilo idi 2 haftadır sabahları yürüyüşe gidiyo altıda kalkıp akşamda sadece salata yiyo ve 3 kilo verdi yaa ben 76 o 77 ne halt yiyeceğim tutamıyorum kendimi tatlı krizine engel olamıyorum

kaydirigubbakcemile3 ayyyyy selam kıslarrrrr
cok heyecanlıyım cokkkkkk diyetistyene ve lazer epilasyona gittim.jinekologumla konustum.sempatiksalakcinni
diyet listesini dr la konustuklarimizi ve spiral hakkinda yazacagim.ama once yine sarma sarmaliyim

iki taneler bi de:) tatlişkolar yaa.. bakıcıyla yalnızmı kalacaklar?
tabi zordur yani biz bi tanesiyle başedemezken sende iki tane-tatlicadiarzu- emziriyormusun mamada weriyorsun tabi.. sen nasıllsın kilolar ne alemde

yok yalnız kalmayacaklar babayla öğlene kadar kalacaklar annemler var bazen de yalnız kalacaklar kadın tecrübeli
emziremiyorum canım emmediler sağıp vermeye çabaladım ama nafile olmadı mama yiyorlar kilo kalmadı 32 kilo vermişim daha 3 ayda aldığımın fazlası gitti anlayacağın
bu arada az kullanılmış süt pompası mevcut bende ihtiyacı olana ulaştırabilirim kızlar Nuk un elektrikli ihtiyacı olan bana özel mesaj atabilir

boşverrrr... sen bebek emziriyorsun, önemli olan onun sağlığı... 9 ayda aldık 9 ay vereceğiz sabırr..

sümeyra canım bizim dönencemiz bu: yalnızca biraz fazla pil yiyor haberin olsun .. ama kızımın neşeli çığlıklarına değer doğrusu...

kızşar nabersiniz,,ançak bitti evin işleri,emirhanda duşunu aldırdım,uyuyor,,,,kızlar hasta oldu galiba,büyükten bulaştı sanırım emirhana.2 gündür burnu akıyor ve hapşırıyor,,ama bir ara hapşırıyor bir ra gayet iyi anlayamadım bende..keyfide yerinde...1-2 defada öksürdü,ama çok fazla salyaı var..o bogazına kaçtığı zamanda öksürüyor...diş çıkarıyor sanırım,o nedenlemi böyle oldu anlamadımki...

siz nasılsınız ...

geçmiş olsun cnm inşallah bi şeyi yoktur küçük adamın...

evet israil yardım götüren türk gemisine saldırmış...

alp paşama banyo yaptırdım ama banyodan önce küvetini azıcık suyla doldurup içine yatırdım keyif yaptı sonra masaj şimdide beyefendi yayılmış salıncak keyfi yapıyorboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…