- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.341
Kızlar yaffff sebze yemeği yapcam da off ne yapsam bı fikriniz varmi
günaydın kızlar a.s.bende hala regl olmadın o kadar sıkıntısı varki belim ağrıyor karnım şiş sanki inşlh bir an önce oluruz:Saruboceq:
bi tencere sarma sardim hatun hepsini bana yikti. :))))
canim ben aslinda sadece kanguru alacaktim babasi donence ve oyun halisi almaya kalkti.
bana laf eder kendisi girdimi magazaya hepsini almaya kalkar.oglu icin magaza satin alir masallah.donence ve kanguru aldik.chicco ya gittik sadece baska bi yerle karsilastirma sansim olmadi.130 tl di donence 50 tl indirim cekiyle 80 tl ya geldi.bir suru muzik ninni dogal sesler ve yumusacik oyuncaklari var ama isikli degil.park yataga oluyor fakat kocis bisey delmesi gerektigini soyledi kenara takabilmek icin ve ahsap besikler icin yapilmis dedi.benimki makine muhendisi ama boyadan catidan delme bicme kesme herbiseyden anladigi icin park yataga monte eder onu.chicco da her 100 tl lik alisverise 25 tl hediye veriyorlar.biz 225 tl kanguru aldik 50 tl cek verdiler onuda donencede dussunler dedim.
ayrica chicco alacaksaniz magazasina gidin bakin fakat internetten alin derim.kendi magazalarinda hersey neredeyse 2 katina satiliyor.
bu arada donencenin uzakdan kumandali oldugunu yazmamisim.
Ay sorma ALLAHIM SEHİT YAKINLARINA SABIR VERSİN. Canım dönencen fisher pricesın hangi modeli bizde almayı istiyoruz da kumandalı ışıklı istiyorumne iğrenç bir güne uyandık yine...
mersin'de 6 şehit, gazze'de 18 ölü...
hava karanlık kapalı...
iki taneler bi de:) tatlişkolar yaa.. bakıcıyla yalnızmı kalacaklar?
tabi zordur yani biz bi tanesiyle başedemezken sende iki tane-tatlicadiarzu- emziriyormusun mamada weriyorsun tabi.. sen nasıllsın kilolar ne alemde
kızlar çok dertliyim çok kocam kilo veriyo. yaa adam 1.76 boyunda ve 80 kilo idi 2 haftadır sabahları yürüyüşe gidiyo altıda kalkıp akşamda sadece salata yiyo ve 3 kilo verdi yaa ben 76 o 77 ne halt yiyeceğim tutamıyorum kendimi tatlı krizine engel olamıyorum
neler olmus allahim israil gemilere saldirmis 7 askerimiz sehit olmus :çok üzgünüm: bugun acmamistim tv yi
sorma canım beni de sabah annem aradı..
askeri gemilere saldırmış savaş çıkmış sandım..
bugün çok kötü başladı..
sorma canım beni de sabah annem aradı..
askeri gemilere saldırmış savaş çıkmış sandım..
bugün çok kötü başladı..
kızşar nabersiniz,,ançak bitti evin işleri,emirhanda duşunu aldırdım,uyuyor,,,,kızlar hasta oldu galiba,büyükten bulaştı sanırım emirhana.2 gündür burnu akıyor ve hapşırıyor,,ama bir ara hapşırıyor bir ra gayet iyi anlayamadım bende..keyfide yerinde...1-2 defada öksürdü,ama çok fazla salyaı var..o bogazına kaçtığı zamanda öksürüyor...diş çıkarıyor sanırım,o nedenlemi böyle oldu anlamadımki...
siz nasılsınız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?