- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.361
geçmiş olsun cnm inşallah bi şeyi yoktur küçük adamın...
evet israil yardım götüren türk gemisine saldırmış...
alp paşama banyo yaptırdım ama banyodan önce küvetini azıcık suyla doldurup içine yatırdım keyif yaptı sonra masaj şimdide beyefendi yayılmış salıncak keyfi yapıyorboshayallersmile
kızşar nabersiniz,,ançak bitti evin işleri,emirhanda duşunu aldırdım,uyuyor,,,,kızlar hasta oldu galiba,büyükten bulaştı sanırım emirhana.2 gündür burnu akıyor ve hapşırıyor,,ama bir ara hapşırıyor bir ra gayet iyi anlayamadım bende..keyfide yerinde...1-2 defada öksürdü,ama çok fazla salyaı var..o bogazına kaçtığı zamanda öksürüyor...diş çıkarıyor sanırım,o nedenlemi böyle oldu anlamadımki...
siz nasılsınız ...
alp paşama banyo yaptırdım ama banyodan önce küvetini azıcık suyla doldurup içine yatırdım keyif yaptı sonra masaj şimdide beyefendi yayılmış salıncak keyfi yapıyorboshayallersmile
ya kızlar bende artık oğlumu kendim yıkamak istiyorum aslında yıkarımda ama tek düşüncem kulaklarına su kaçırırsam diye korkuyorum pamuk tıkadım ama çıkıyorlar hemen tekniğini yazsanızda bende oğlumu artık kendim yıkasam
eymen bebeğede sıhhatler olsun aynen burası da cayır cayır bende soktum suya şimdide kolsuz bady le yatıyorboshayallersmileohh ne güzel sıhhatler olsun alp paşaya...
bizde yaptık banyomuzu çok bunanltıcı bir hava var burada ferahlasın yavrucak dedim...
canım ben bişey tıkamıyorum sadece dikkat ediyorum suyu yavaş yavaş kafasının tepesinden döküyorum yatırıp çok şükür bişey olmadı.ya kızlar bende artık oğlumu kendim yıkamak istiyorum aslında yıkarımda ama tek düşüncem kulaklarına su kaçırırsam diye korkuyorum pamuk tıkadım ama çıkıyorlar hemen tekniğini yazsanızda bende oğlumu artık kendim yıkasam
canım inşallah hasta olmaz...büyük oğlun nasıl oldu?
ben de banyo yatırdım kızımı biraz evvel...şimdi uykusu var uyuyamıyo mızırdayıp duruyo bizimkinin uykusu açılıyo banyo yapınca
ben bi şey tıkamıyorum kulağına cnm gövdesinden tutup kafası sabitken yukardan azar azar döküyorum suyu guclubacismile
eymen bebeğede sıhhatler olsun aynen burası da cayır cayır bende soktum suya şimdide kolsuz bady le yatıyorboshayallersmile
canım ben bişey tıkamıyorum sadece dikkat ediyorum suyu yavaş yavaş kafasının tepesinden döküyorum yatırıp çok şükür bişey olmadı.
sıhhatler olsun bügün bebişlerin bıcı bıcı günü anlaşılan benimki kendini sallatıyordu salıncakta baktım uyumuş:lepi:
ya kızlar bende artık oğlumu kendim yıkamak istiyorum aslında yıkarımda ama tek düşüncem kulaklarına su kaçırırsam diye korkuyorum pamuk tıkadım ama çıkıyorlar hemen tekniğini yazsanızda bende oğlumu artık kendim yıkasam
canım inşallah hasta olmaz...büyük oğlun nasıl oldu?
ben de banyo yatırdım kızımı biraz evvel...şimdi uykusu var uyuyamıyo mızırdayıp duruyo bizimkinin uykusu açılıyo banyo yapınca
ben geldimmmmmmmmmmmm
oglus kocis hep beraber gezdik.oglusuma donence ve kanguru aldik.yemek yedik oradan anneme gectik en sonunda annemide aldik geldik.simdi annem sarma ici hazirliyor.artik sabaha kadar sarariz :))
eymen bebeğede sıhhatler olsun aynen burası da cayır cayır bende soktum suya şimdide kolsuz bady le yatıyorboshayallersmile
canım ben bişey tıkamıyorum sadece dikkat ediyorum suyu yavaş yavaş kafasının tepesinden döküyorum yatırıp çok şükür bişey olmadı.
sıhhatler olsun bügün bebişlerin bıcı bıcı günü anlaşılan benimki kendini sallatıyordu salıncakta baktım uyumuş:lepi:
kızlar birşey sorcam arkadaşımın bebeğinin kırkıncı günü bugün. kırkını çıkartırken doğduğu günü de sayılyormuyuz ben bir sonraki günden sayıp çıkarttım kırkını ama siz nasıl yaptınız sizdede var mı bu kırklama
ben duşa alıyorumkendimle beraber ınu,bir kovanıjn içine suyunu koyuyorum sonra ilk öne yüzü bana bakaçak şekilde kuçağıma yerleştiriyorum bir elimlede onu tutyorum,kuçakta tutar gibi,,,sonra süngeriyle bir güzel vüdününü yıkıyorum sonra saçını şampuanlıyorum,sonra vüüdnün duruluyorum..sonra ters çeviriyorum dizlerime karın üstü olaçak şekilde,yine bir elimle tutuyorum...sırtına su döküyorum biraz masaj yaptıktan sonra en sonda başını o pozisyondayken duruluyorum ..bu şekildeyken kulaklarına su kaçmıyor...
sağol anım büyük iyi,bir tek öksürük devam ediyor..küçüğün hastalanmasından korkuyorum ama...
oğlum beni çıldırtıyor bu aralar kızlar...hiç kıskanmıyodu şimdiye kadar kardeşini şimdi bi haller oldu.ne desek karşı çıkıyo.dediğimizin tersini yapıyo...şimdiye kadar öğrettiğimiz evimizin kuralı olarak belirlediğimiz şeyleri yıkıyo...kardeşi uyurken ben sessiz ol anneciğim diyince gıcığına devam ediyo...çıldırmak üzereyim.babası benden sabırlı ve sakindir dün adamı bile çileden çıkardı....of of 2 çocuğu olanlar sizde de oluyomu?
sonradan niye böyle oldu anlamıyorum....sabrediyoruz ama bazen zıvanadan çıkarıyo beni...
merhaba anneler;
Uzun zamandır yazamıyorum buraya fazlada giremiyorum gelen giden oluyor ,kayınvalide burdaydı geldi gitti yine gelecek büyük bir ihtimal yarın 2-3 gün kalır yine bide eşimin halasıda gelecek kayınvalide ile....
Biz iyiyiz çok şükür kızım gülücükler atıyor ,yastığından kafasını kaldırıp kalkmaya bile çalışıyor....
Gaz problemini kekik suyu ve hoplatarak aşıyoruz walla ...Anne sütü+mama takviyesi ile besliyorum sütüm kaliteli ama her istediğinde gelmiyor az geliyor bazen....
emzik olayını ne kadar denediysem de almadı kızım memeyi alıyor 5 dk bile tutmadan miğdesi bulanıyor ve hemen memeyi atıyor...Sizler nasıl başardınız ?
Face de resimlerinize bakıyorum herbirinizden süperler walla....
HİJYENİM evet yaaa İstanbul buluşması yapalım derim bende
TEMMUZda önce Balıkesire sonra da Geliboluya gidicez ...Kızımla yollarda ne yazpıcaz bilmiyorum hiçte istemiyorum gitmeye ama ne yapalım....
Bu hafta doktora gidicez bakalım doktorumuz ne diyecek.....
Kilolardan bahsetmişsiniz benimde 6 kg fazla var zaten denize giremiyorum fobim var bu sene kızım var benim için meşgale oldu:))))
Ağustosta işe başlayacağım şuan 2 ay ücretsiz izinimi kullanıyorum kızımı bu zamanlarda bırakamam annesine yani bana ihtiyacı var mutfağa bile gitsem tek olduğumuzda başlıyor ağlamaya...
Gece uykularımız maşallah çok iyi en geç 1,5 uyuyor 7 de emziriyorum sonra da 11 e kadar uyuyor kızım
Ara ara girmeye çalışıcağım ama Face deki topikide unutmayalım yaa ordanda online olanlarla konuşuruz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?