- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.541
salladım ama bana faydası olmadı durduğum an gözünü açıp ağlamaya başlıyor
cnm beni oğlumda öyleydi
aayağımda sallamamak için çok inat etmiştim ama geçen hafta sallamaya başladım ne edeyim en azından öyle duruyor...
sen salladın mı hiç ?
istanbul toplantısı yapalım evettt ben gelirimmm
bide amerika bulusmasi yapsak:):):):):asigim:
arkadaşlar günaydın merhaba hepinize sizi bi süredir takip ediyorum ben de bir mart annesiyim 22 martta doğum yaptım. ben bebeğimi büyütürken hangi sorunu veya mutluluğu yaşıyosam aynılarıyla burada karşılaşıyorum bu benim için çok zevkli ve öğretici oluyo gerçekten, yalnız olmadığımı anlıyorum.şimdilik bu kadar kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
çok bilmiş bi anne arkadaşımız varda bebeğin kırkı yeni çıktı ve yarık dudak bırakıp bırakıp gidiyo içim acıyor
belki stres olmuştur rahatlamak için çıkıyordur. Kolay değil ben bile kimi zaman bırakıp gitmek istiyorum.
çok bilmiş bi anne arkadaşımız varda bebeğin kırkı yeni çıktı ve yarık dudak bırakıp bırakıp gidiyo içim acıyor
nereye gidiyor?? ya bu yarık dudak nasıl oluyor?
nereye gidiyor?? ya bu yarık dudak nasıl oluyor?
Allah vermesin yaşayana yardım etsin çok zor...anne karnında dudak ve damak oluşurken dokular biribirini tamamyamıyor ve birleşmesi gerek dudak ve damak ayrı kalıyor..görüntüsü çok kötü...genetik bir hastalık ama hamilelikte alkol sigara kullananlarda sık görülüyormuş..
Allah vermesin yaşayana yardım etsin çok zor...anne karnında dudak ve damak oluşurken dokular biribirini tamamyamıyor ve birleşmesi gerek dudak ve damak ayrı kalıyor..görüntüsü çok kötü...genetik bir hastalık ama hamilelikte alkol sigara kullananlarda sık görülüyormuş..
tedawisi yo mu off ya çok kötü
babalar günü için eşinize hediye alacak mısınız????
ben bir parfüm deodorant seti alıyorum koca kişisine taze babamıza zemuszemus
bi de oğluşumun başına hediye süsü koyup kucağına vermeyi düşünüyorum sempatiksalakcinni
ben bjk store kol saati düşüünyorum yada spor ayakkabı.. bakalım para durumuma göre..
güzel fikir....kaydirigubbakcemile3
ben ilk baba olduğunda aldığım hediyeyi oğlışu oturtup ellerine koymuştum.oğluşun dilinden de not yazmıştım babacığım seni çok seviyorum günün kutlu olsun diye...
Slm kızlara.s. Yarın temziliğe kadın gelecek. Cam,kapı,halı,koltuk işlerine falan girişeceğiz. Ben de bugün çekmece ve dolaplarımı düzenliyorum.Mutfağa el atıcam azsonra, e malum mutfağa girdin mi çıkamıyosun. 1-2 gün pek takılamayabilrim size ama arada girip neler kaynattığınıza bakarım.
Slm kızlara.s. Yarın temziliğe kadın gelecek. Cam,kapı,halı,koltuk işlerine falan girişeceğiz. Ben de bugün çekmece ve dolaplarımı düzenliyorum.Mutfağa el atıcam azsonra, e malum mutfağa girdin mi çıkamıyosun. 1-2 gün pek takılamayabilrim size ama arada girip neler kaynattığınıza bakarım.
tabi.. o bana aldı anneler güünde düşünüp.. bu onun ilk babalar günü we almalıyım..
hakkaten ne alcaz babalara?
ben bjk store kol saati düşüünyorum yada spor ayakkabı.. bakalım para durumuma göre..
ben bir parfüm deodorant seti alıyorum koca kişisine taze babamıza zemuszemus
bi de oğluşumun başına hediye süsü koyup kucağına vermeyi düşünüyorum sempatiksalakcinni
güzel fikir....kaydirigubbakcemile3
ben ilk baba olduğunda aldığım hediyeyi oğlışu oturtup ellerine koymuştum.oğluşun dilinden de not yazmıştım babacığım seni çok seviyorum günün kutlu olsun diye...
o da güzelmiş alkisalkisalkis
ne tuhaf hala inanamıyorum sevdiğim adam baba bense anne oldum :asigim:
bende saat alıcam ssat manyagı kocito..ama yagmur ne alır bilmem babasına..
ata babasına mektup yazıcak şöyle okkalı bir mektup içinede güsel bir resim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?