2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm beni oğlumda öyleydi
aayağımda sallamamak için çok inat etmiştim ama geçen hafta sallamaya başladım ne edeyim en azından öyle duruyor...
sen salladın mı hiç ?
salladım ama bana faydası olmadı durduğum an gözünü açıp ağlamaya başlıyor

istanbul toplantısı yapalım evettt ben gelirimmm

ben de gelmeyi isterim

bide amerika bulusmasi yapsak:):):):):asigim:

ablam amerikada newjersey de

hoşgeldin

ben bir parfüm deodorant seti alıyorum koca kişisine taze babamıza zemuszemus
bi de oğluşumun başına hediye süsü koyup kucağına vermeyi düşünüyorum
sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni

güzel fikir....kaydirigubbakcemile3
ben ilk baba olduğunda aldığım hediyeyi oğlışu oturtup ellerine koymuştum.oğluşun dilinden de not yazmıştım babacığım seni çok seviyorum günün kutlu olsun diye...

o da güzelmiş alkisalkisalkis

ne tuhaf hala inanamıyorum sevdiğim adam baba bense anne oldum
:asigim:

Slm kızlara.s. Yarın temziliğe kadın gelecek. Cam,kapı,halı,koltuk işlerine falan girişeceğiz. Ben de bugün çekmece ve dolaplarımı düzenliyorum.Mutfağa el atıcam azsonra, e malum mutfağa girdin mi çıkamıyosun. 1-2 gün pek takılamayabilrim size ama arada girip neler kaynattığınıza bakarım.

kolay gelsin cnm

kolay gelsin cnm benimde yapmam lazım öyle bir temizlik ama ramazandan önceye sarkıtıyorum... buralar hep inşaat yazın cam açık halılar mahfoluyor zaten
:umursamaz:

tabi.. o bana aldı anneler güünde düşünüp.. bu onun ilk babalar günü we almalıyım..

hakkaten ne alcaz babalara?

ben bjk store kol saati düşüünyorum yada spor ayakkabı.. bakalım para durumuma göre..

sempatiksalakcinni

o da güzelmiş alkisalkisalkis

ne tuhaf hala inanamıyorum sevdiğim adam baba bense anne oldum
:asigim:

bende saat alıcam ssat manyagı kocito..ama yagmur ne alır bilmem babasına..

ata babasına mektup yazıcak şöyle okkalı bir mektup içinede güsel bir resim :)

fikirler güzel...ben de almak istiyorum ama dışarı çıkamıyorum havalar hala serin burda..netten alırım daaa...bu baba olan şahıs bana hediye almadı kiklava:klava:
çok iyidir bir dediğimi iki etmez her adamın yapmayacağı işleri yapar yardım eder ama dönem dönem durgunlaşır..çok yoğundu o hafta annemler bizdeydi derken neden almadığını biliyorum ama yine de alsın isterdim...şimdi ben de almayıp aynı duyguyu ona yaşatayım mı alıp mahcup mu edeyim bilemedim:jeyyar::jeyyar:aklinialirimsmile
kıyamam yaa..:kedi:

kolay gelsin gelsin elinize sağlık şimdiden mis gibi olacak her yer...temizlik gibisi var mı ya!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…