2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Offf keşke çalışmak zorunda olmasak...

offf içim sıkılıyordu dünden beri dedem ölmüş (babamın babası)..
zaten hastaydı parkinson hastalığı wardı.. yatalak olmuştu.. allah kimseyi düşürmesin kapı gibi adamdı.. uzun yapılı dimdik.. ama işte kader ayakta duramıyordu erimiş bitmişti.. 2saat kadar önce ölmüş yatağında.. çok görüşmezdik o tarafla(anneme daha yeni gelinken, kemeriyle wurmuş.. bu yüzden) ama kahroldum resmen.. allah rahmet eylesin.. bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim çok kötüyüm şuan..

Başın sağolsun.. Ne kadar görüşmesen de akraban sonuçta. Tabi etkilenirsin..
Allah başka acı göstermesin..

başınız sağ olsun canım deden yattıkça kızına uzun ömür versin rabbim

valla ata gece 10 da uyuyor sabah 5-6 arası kalkıyor 1 aya yakın böyle artık akşam uykularımız uzun çok şükür tabii saat 10 da mama yiyor ondan da acıkmıyo hemen

Başınız sağolsun canım Allah başka acılar yaşatmasın

valla ata gece 10 da uyuyor sabah 5-6 arası kalkıyor 1 aya yakın böyle artık akşam uykularımız uzun çok şükür tabii saat 10 da mama yiyor ondan da acıkmıyo hemen

Benim cadı 10-11 arası yatıyo emziriyorum. sabah 4-5 en geç 6 da uyanıyo emip uyuyo.sekizde kalkıyo bugün haavadan mıdır nedir çok uykusu var sabah 10:30 da kalktı 12:30 gibi tekrar uyudu şimdi uyuyo sessizlikte uyuyo

başınsağolsun canım allah geride kalanlara sabır versin

Bakıcı seçerken özellikle bakmam , ona yaptırmam gereken ne var? Önerisi olan var mı?
Bu konuda çok deneyimsizim de...

canım eylüle kadar huyları değişir daha.düzene girerler merak etme...

şahsen ben de bakıcı seçme konusunda acemiyim.ama benim önceliklerim şunlar:
1-güleryüzlü,sevecen olacak
2-öncelikli tercihim çocukları büyük olacak ama bulamazsam ortaokul çağında da olabilir...
(çocuğum hasta diye zırt bırt izin almasın)
3-kesinlikle sigara kullanmayacak
4-temiz olacak

başka nelere dikkat etmeliyiz bilenler ek yapabilirler...

kesinlikle ..kaydirigubbakcemile5

çanım hayırlı olsun...

merhabalar.
nisan annesiyim.
bir kitaptan bahsetmişsiniz.
ismi nedir acaba?
bir de bebeklerinizle ne tür oyunlar oynuyorsunuz?
şarkı söylüyorum konuşuyorum,ellerimi takip ediyoruz...evin içinde geziyoruz...bebek sporu yapıyoruz,dans ediyoruz..aynada kendimize bakıyoruz...oyuncağıyla oynuyoruz..ve 2 haftadır ce eee oynuyoruz...

kızlar bebeğimin ensesinde saçlarının altında kırmızı lekeler var isiliktenmi acaba

isiliktir canım..ılık duş aldırırsan gider...

benimki akşam 9 da uyuyor..12 de ben karnını doyuruyorum ve bezini değiştiriyorum..donra geec 3 te uyanıyor yine karnımızı doyuruyoruz,sonra sabah 6 da kalkıyor 7 de biraz oynayıp mamasını yedikten sonra uyuyor 8 de kalkıyor ,gündüz 11 de yatıyor tekrar 12 de kalkıyor 2 de tekrara yatıyor 3 te kalkıyor..sonra yine akşam 9 da yatııyor...

selam kızlar.bebekleriniz evde ses varken uyuyolar mı.yoksa sessizliği mi sağlıyosunuz.benim yağızım en ufak seste uyanıyo.sizinkiler nasıl.nasıl alıştırmalıyım.

yok sessiz olmalı yoksa hemen uyanıyor...

hoşgeldin çanım...nasılsın bebiş nasıl

başınız sağolsun çanım...allah rahmet eylesin

kızlar benim su içememe sorunum var havalar çok sıcak olmasına rağmen su içemiyorum su haricinde de başka sıvı tüketmiyorum
su içmezsem sütümde omayacak ne yapıcam bilmiyorum su içmem lazım ama olmuyor

aynı durum bendede var...bende kilo veremiyorum o nedenle..şişeyle su taşımaya başlayaçağım yanımda günde 1 litreyi zor içiyorum...sende şişe taşı yanında...

aynı durum bendede var...bende kilo veremiyorum o nedenle..şişeyle su taşımaya başlayaçağım yanımda günde 1 litreyi zor içiyorum...sende şişe taşı yanında...

benimde fazla su içme sorunum var günde 5 lt su içiyorum ona rağmen sütümde öyle fazla değil.içmesem nolcak bilmiyorum.

kızlar bide birşey soracağım şuanda folik asit alamayada ihtiyacımız varmış tabi b12 ve demirde.ben kullanmadım şimdiye kadar doktorumda vermedi ilaç.hamilelik dönemimde kullandığım üçü birarada olan ferro vardı ondan kullansammı yine aranızda kullanan doktoru veren varmı.

alp gene çok huysuz bugün yaaa kucaktan inmiyor ne olduysa bir kendime bakayım dedim ne mümkün:sinifsinif:

su içemeyen anneler bol bol karpuz yiyin ençok su onda varmış.ama aslında suyun kendisini biraz olsun tüketebilseniz ne kadar iyi.

500 lük bir şişe edinin kızlar.Ben de bu şişe sayesinde 4 litre kadar su içiyorum.Şubat anneleri ek gıdalara başlıyorlar yavaş yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…