- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.721
kaydirigubbakcemile
Ben de kara kara nasıl ayrılacağımı düşünüyorum şimdiden...
Benim kızım zaten problemli.. Annem de dahil olmak üzere kimseye emanet edemiyorum.. Hep aklım takılı kalıyo.. Canına okuyo kime bıraksam.. Napıcam bilmiyorum..
offf içim sıkılıyordu dünden beri dedem ölmüş (babamın babası)..
zaten hastaydı parkinson hastalığı wardı.. yatalak olmuştu.. allah kimseyi düşürmesin kapı gibi adamdı.. uzun yapılı dimdik.. ama işte kader ayakta duramıyordu erimiş bitmişti.. 2saat kadar önce ölmüş yatağında.. çok görüşmezdik o tarafla(anneme daha yeni gelinken, kemeriyle wurmuş.. bu yüzden) ama kahroldum resmen.. allah rahmet eylesin.. bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim çok kötüyüm şuan..
zaten hastaydı parkinson hastalığı wardı.. yatalak olmuştu.. allah kimseyi düşürmesin kapı gibi adamdı.. uzun yapılı dimdik.. ama işte kader ayakta duramıyordu erimiş bitmişti.. 2saat kadar önce ölmüş yatağında.. çok görüşmezdik o tarafla(anneme daha yeni gelinken, kemeriyle wurmuş.. bu yüzden) ama kahroldum resmen.. allah rahmet eylesin.. bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim çok kötüyüm şuan..
slm anneler benim oğlum dogdugundan beri memede uyuyo cok mu hata yapmısım ??? kayın validem diyoki sen bunu gece 9 oldumu uyutacaksın sabah ezanında kalkacak cocuk dediğim sabah ezanında kalkar diyo :))))))))) cok güldüm 2.5 aylık bebek ve böle bi uyku düzeni
valla ata gece 10 da uyuyor sabah 5-6 arası kalkıyor 1 aya yakın böyle artık akşam uykularımız uzun çok şükür tabii saat 10 da mama yiyor ondan da acıkmıyo hemen
kaydirigubbakcemile
Ben de kara kara nasıl ayrılacağımı düşünüyorum şimdiden...
Benim kızım zaten problemli.. Annem de dahil olmak üzere kimseye emanet edemiyorum.. Hep aklım takılı kalıyo.. Canına okuyo kime bıraksam.. Napıcam bilmiyorum..
Bakıcı seçerken özellikle bakmam , ona yaptırmam gereken ne var? Önerisi olan var mı?
Bu konuda çok deneyimsizim de...
herkese iyigeceler.yine kaynatmışınız ama herkes iyi anladığımkadarıylan.ama vadideki-zambak geçmiş olsun canım allah beterinden korusun.benimse kusuk ve ter kokulu erkeğim kucağımda uyudu kaldı.ikinci bebeği düşünen arkadaşlar kesinlikle ara verin derim inan küçük bebek özleniyo.cumartesi kardeşim geliyomuş nihayet oğlum dayısıylan tanışacak görüşürüz kızlar
selam kızlar,
bugun isyerime gittim.ben 6 ay ucretsiz izin istedim onlar mudur olabilecegimi soylediler.
2 ay ucretsiz izin verdiler olmadi 3 aya cikacak.mudur olursam maas artacak olmasamda % 50 ihtimalle yine zam alacagim.birakmak istemiyorlar.bende birakmak istemiyorum.patronla konustuk anlattim kimsenin bakmadigini bakici isininde olmayacagini.sagolsun kendi ogluna bi donem bakan bakicidan cok memnunmus onunla gorusebilecegini soyledi.oznur hanim aglayin annenize aglamazsaniz olmaz dedi.gorusmeden ciktikdan sonra annemi aradim agladim bi daha mudur olmam bu 3.teklif herdefasinda istifa ettim bu yasdan sonra artik kimse teklif etmez tekrar herseye yeniden baslayamam yasim geciyor vs diye duygu somurusu yaptim.bilin bakalim ne oldu.annem ok dedi bakacak.yani aglamayana meme yokmus :)))
kocamla aksam sofrada konustuk sen bilirsin diyor.ama kocise henuz annem bakacak demedim.simdi kocis biraz dusunsun diye zaman verecegim.1 ay sonra tekrar konusacagim.
ben bu patronumu seviyorum ya yine beni haksiz cikarmadi onemli olan cocugunuz oznur hanim yasiniz genc vs vs.konustuk 2 saat.kendileri 10 yil cocuk sahibi olamamislar.bakici sikintisi vs hepsini biliyor.
musteriler hep beni soruyormus.kapidaki bekciler bile beni gorduklerine cok sevindi.ozlemisim is ortamini.
şarkı söylüyorum konuşuyorum,ellerimi takip ediyoruz...evin içinde geziyoruz...bebek sporu yapıyoruz,dans ediyoruz..aynada kendimize bakıyoruz...oyuncağıyla oynuyoruz..ve 2 haftadır ce eee oynuyoruz...merhabalar.
nisan annesiyim.
bir kitaptan bahsetmişsiniz.
ismi nedir acaba?
bir de bebeklerinizle ne tür oyunlar oynuyorsunuz?
kızlar bebeğimin ensesinde saçlarının altında kırmızı lekeler var isiliktenmi acaba
slm anneler benim oğlum dogdugundan beri memede uyuyo cok mu hata yapmısım ??? kayın validem diyoki sen bunu gece 9 oldumu uyutacaksın sabah ezanında kalkacak cocuk dediğim sabah ezanında kalkar diyo :))))))))) cok güldüm 2.5 aylık bebek ve böle bi uyku düzeni
selam kızlar.bebekleriniz evde ses varken uyuyolar mı.yoksa sessizliği mi sağlıyosunuz.benim yağızım en ufak seste uyanıyo.sizinkiler nasıl.nasıl alıştırmalıyım.
selamlar cicoşlar,.uzun bi zamandır nete giremedim,.pcde sorun vardı oyüzden,.bu arada bu hafta rapor sürem doluyodu,ama bir ay uzattım,.bebikimden ayrılamıyorum,.offf nasıl işe başlıycam bilemiyorum.mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar benim su içememe sorunum var havalar çok sıcak olmasına rağmen su içemiyorum su haricinde de başka sıvı tüketmiyorum
su içmezsem sütümde omayacak ne yapıcam bilmiyorum su içmem lazım ama olmuyor
aynı durum bendede var...bende kilo veremiyorum o nedenle..şişeyle su taşımaya başlayaçağım yanımda günde 1 litreyi zor içiyorum...sende şişe taşı yanında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?