2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlar facebook da video eklemek için uygulamalara girin videonun yanında ayarları düzenleye girin profilinize sekmesini ekleyin
sekmeyi ekledikten sonra profile gidin video sekmesine girin orda video ekle var zaten:)kolay gelsin
ekleyin melekleri de görelim kıpırdak kıpırdak...

Son düzenleme:
kızlar facede kardeşimin üyeliğinden ekledim 2010 mart annelerini umarım sakıncası yoktur eşim istemiyo kendisininde yok bi süre böle bakınayım sonram belkim kandırırım

benim oglus 2 gundur yalanci emzigi atip parmaklarini emiyor.sinir oldum bugun sirasiyla tum parmaklarini emdi.ne yapmam lazim vazgecirmek icin bilen var mi ?

yapacak bişey yok özmurcum benimki kendini geliştirdi artık iki elini birden sokuyor üstelik engellemek için okadar çok uğraştım ki.

bu saatte kimseciklerin olmaması ne kadar kötü alışmıştım ben hamileyken gece 3 lerde konuşmayı.....:CüvCüv::CüvCüv:bayanssulusmilebayanssulusmile

çanım sağolopuyorumnanaktan

evet çok şıklarmış ben aldıüğım bebek çantasından açayip pişmanım..içine eşyalarıda doldurunça çok ağır oluyor...

herkese GÜNAYDIIIIIN.BUGÜNÜN İLK GÜNAYDINI BENDEN.

çanım günaydın....

günaydınnn arkadaşlara.s.
misafirlerim var bugün...
sümeyracım bebeğinin iyi olduğuna sevindim canım....

kaydirigubbakcemile3:icecream: ağzının tadını biliyor kerata

nedemek canım herzaman .inşallah bebeğin seçiciolmaz.Bizim hersoframız hüsran çünkü eğer tecrübelerimde yanılmıyosam doğan pek yemek seçmiycek gibipek iştahlı çünkü.

benim oğlum da çok yemek seçiyo hatta hiç yemekle arası yok...severek yediği hiç bişey yok nerdeyse...yemek saatleri işkence onun için...5 buçuk yaşında hala zorla yediriyorum...zorlamasan akşamdan akşama yiyecek...çok yoruyo beni.inşallah kızım iştahlı olur...

cokacimcoook

ben çoğunlukla mama verdiğim için çok azda olsa her mama sonrası değilde günde bir kaç kez veriyorum su yalnız şunu kesinlikle test edip gördüm su oğlumu kabız yapıyor normalde günde bir kez kaka yapar ama suyu birkaç defadan fazla verirsem iki gün yapamıyor birde kakası daha katı oluyor o yüzden az ama yeterli olacağını düşündüğüm şelkilde veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…