2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım kaçkiloydu senin kızın ve kaç cc veriyosun mamayı
5900küsür tamam ayına göre kilosu normal ama 2 hafta boyunca çok az kilo aldı... ilk hafta 90 ikinci haftada 100 civarı aldı yine 10gündür wermedim mama ama digitale çıkıyorum hala 6100 falan çıkıyo annem zaten tepemde çocuk aç yazık günah şöle böle offf dedim tamam git al.. zaten o almış saklamış hatta bir kerede wermiş bile.. yani kabul etmesemde her geldiğinde werecekti gizli gizli.. bişey olmaz ondanda beslensin sütümdende... gece 90 werdim doymadı tabi üstünüde emzirerk tamamladım 4,30da werdim 8de uyandı.. emzrim oynadık dükkana geldik 10a çeyrek kala tekrar emzirdim hala uyuyor:ecrin_bebek:
benim oglus 2 gundur yalanci emzigi atip parmaklarini emiyor.sinir oldum bugun sirasiyla tum parmaklarini emdi.ne yapmam lazim vazgecirmek icin bilen var mi ?
emsin ya bişey olmaz nolcakki zaten dişleri çıkmaya başlayınca wazgeçerler.. hem çok datlu oluyolar eller ağzında:)))

ben hala yapamadım uygulamalarda yokki wido ayarları falan:sm_confused:

en son gittiğim çocuk doktoru eskiden su wermeyinn anne sütü karşılar diyolardı ama bnce werilmesi gerekior hawalar çok sıcak, 2,3 çay kaşığı wer dedi..

bebişlere bir yaşına kadar yasak olan yiyecekler
yumurta akı,domates,çilek,portakal,mandalina,patlıcan,bakla,inek sütü ve bal
hıçkırırken öksürürken ağlarken yemek yedirilmemeliymiş
yemeği bitiremiyorsa zorlamak yok
yiyeceklere tuz ve şeker eklenmemeliymiş
ve önce tuzludan sonra tatlıdan başlanmalıymış tatlıyı herkes sever ama önce tuzluya alıştırmak gerekiyormuş

hakikaten güzelmiş bende kanguru alacaktım ama istanbulda deneyeyim dedim alp mağazayı inletti bende vazgeçmem gerektiğini anladımsempatiksalakcinni

GÜNAYDIN HERKESE.ben de oğluma almayı düşünüyodum chicconunkini ancak erkek bebekler için pek uygun olmadığını söylediler mantıklı geldi ya.hem bunlar sanırım avrupada yasaklanmış uyurken boğulabilimuşlar allah korusun. yüzünü öne çevirince bişey olmaz aslında ama dayanabildiğim kadar dayanıcam bakalım kucakta taşımaya.

ya ben eskiden beri sevmem bu kanguru olayını yanlış anlamayın bu sadece benim düşüncem ben almayı düşünmüyorum hee büyük de konuşmıyım tabii ne olacağı bellide olmaz

ben hala yapamadım uygulamalarda yokki wido ayarları falan:sm_confused:

nasıl yok kız...şöyle yap o zaman...hesaptan uygulama ayarlarına gir ordaki listede video olması lazım yoksa göster yazan kısımdan başka bir liste seç birinde mutlaka vardır...videonun karşısında ayarları düzenle var ona tıkla sekme ekle sonra profilinden video sekmesine gir ekle videonu....

çok güldüm ben buna yadelikafaduldendelikafadulden

:))))))))))))))

bendede yok snow ben de profilde günlük durumunu yazdığımız yer varya onun altında video işareti vardı oraya tıkladım ordan yüklüyorum şu anda bakalım olaçakmı?

selam bayanlar , keyifler nasıl bakalım kızım uyurken bir bakayım sizlere dedim.
Ben kızıma su veriyorum mamayla beslendiği için ama suyu biberonla verirken surelkli genzine kacırıyor bende korkuyorum vermeye sizler kaşıklaöı veriyorsunuz.Kanguruyada koydugum zaman bas bas bagırıyor hiç sevmedi nedense

:))))))))))))))

bendede yok snow ben de profilde günlük durumunu yazdığımız yer varya onun altında video işareti vardı oraya tıkladım ordan yüklüyorum şu anda bakalım olaçakmı?

o da olur..en kolayı o ama profile sekme koyarsanız eklediğiniz videolar sürekli profilinizde kalır..yalnız çok büyük videoları eklemiyor...

çanım bende hergün çay veriyorum su niyetine biberonla,,hangi marka biberonu kullanıyorsun..biberonun delikleri büyükse kaçar...

Moralim çok kötü...
TVde izlemişsinizdir Allah'ın belası ısrail'in yardım gemisine yaptığı baskında ölenlerin arasında bi tane gencecik çocuk var... Kayserili.. Daha 19 yaşında... Babası eşimin üniversiteden hocası. Annesi annemin arkadaşı...Okulundaki öğretmeni benim arkadaşım..
Burda yer gök inliyor... Dün yerel TVler canlı yayınla cenazenin gelişini gösterdi... Tüylerim diken diken oldu. Hissettiklerimi tarif edecek kelime yok..(( Günahsız yavruyu yakın mesafeden kaç kere vurmuşlar ((( Bunu yapan insan olabilir mi!!!!!!?? Sinirden titriyorum şu anda...
Öğlen namazıyla kalkacak cenazesi.. Eşim de gidecek cenaze namazına..
Dualarınızı eksik etmeyin..

başınız sağolsun..başımız sağolsun...Rabbim bu lanetlenmiş ırkı helak etsin inşallah..şerefsizler kendilerini böyle tatmin ediyorlar...
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi Raciûn...(Biz Allah’a âidiz ve vakti geldiğinde elbette O’na döneceğiz.) Rabbim şahadetlerini kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…