2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben memeyle biberon arasındakini farketmemesi için nubynin biberonunu aldım.gerçekten anne memesine benziyo en azından ötekilerden iyi ben memnunum. istersen bi de onu dene.birde iştahsız bebekler için milumil daha iyiymiş lezzetliymiş.

bişey olmaz herşeyin tadına alışsınki yadırgamasın ben kızımı sade emzirdimhiçbişeyden tattırmadım şimdide çok seçici

bende tattırıyorum herşeyi...bi çok şeyi tattı şimdiden..en çok kayısıyı ve muhallebiyi sevdik,,sebze çorbasınıda hiiiç sevmedik...

bende büyük oğlana tattırmadım..şimdi çok yemek seçiyor...yediklerini saysam yemediklerini saymaktan daha az zaman alır.büyük daha kayısının ve zeytinin tadını bilmez.....emirhanında öyle olmasını istemiyorum...

emirhan uyudu benim,,

Son düzenleme:
ben hep demişimdir
zamane çocuklarında olan enerji bizde olsa keşke
:lepi:

içini rahatlatmak için bir şey daha kızım hiç mama içmedi.o sebze mamalarını kavanoz mamalarını devam sütlerini hep reddettimeyve bile yemezdi bebekken.pirinç unu.tatlı meyveli kaşık mamalarını yedi.aklı erinceye kadarda ki sizde 6.aydan sonra başlıycaksınız kahvaltısında k.peynir,tereyağ,yumurta sarısı,pekmez bisküvi karıştırıp verirdim kahvaltısında.çorba yerdi bide şimdi peyniri ağzına koymaz.yani bebekken başlıyolar seçmeye.

evet aynen katılıyorum..erayda 6 aylıkken beğenmediği şeylere ağzını sımsıkı kapatırdı...bebeklikten seçmeye başlıyorlar....benimkide bir tek kaşar yer oda tostta veya domates çorbasında

hayret bi şey akannehir

tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim cnm sana ve selkie ye

benim oglus 2 gundur yalanci emzigi atip parmaklarini emiyor.sinir oldum bugun sirasiyla tum parmaklarini emdi.ne yapmam lazim vazgecirmek icin bilen var mi ?

koca kişisi geldi ben kaçar :2:
görüşürüz canım
benim oglus 2 gundur yalanci emzigi atip parmaklarini emiyor.sinir oldum bugun sirasiyla tum parmaklarini emdi.ne yapmam lazim vazgecirmek icin bilen var mi ?
ah öznurcum valla aynı dert bendede var benimki neler ettiysem emzik almadı inadına elini emiyoyaaa.

selkie bakıyorumda birçok ortak noktamız var benim kızda zeytinden nefret eder.atı doğan beylerde uyudular

he valla kız..erayda dr nin dediklerine çok uydum..4 aya kadar hiç bişey tattıröma 4 aydan sonra meyve sebze püreleri mama ver dedi,onun tat duyusu gelişmemiş henüz falan demişti,bende uydum şimdi düşünüyorumda çoçuğum nasıl yemiş o sebze pürelerini,tatsız tuzsuz şimdi hiç sevmez sebzeyi,papates ve bezelyeden başka sebze yemez.genelde et ürünleri yer,kendim ağzıma sokamam o sebze pürelerini.buna kendim yiyemeyeceğim bişeyi yedirmeyeçeğim.bal gibide çok iyi tat alıyorlar 6 aydan sonra kendim ne yiyiyorsam bunuda ona alıştıracağım.tatlı rüyalar doğana...

görüşürüz canım

ah öznurcum valla aynı dert bendede var benimki neler ettiysem emzik almadı inadına elini emiyoyaaa.

benimkide almıyordu mamasına batıra batıra alıştırdım emziğe,,,şimdi sadece uyuyacağı zaman alıyor..oda uykuya dalınca atıyor..benim büyükte almadı..emmeyen çoçuk çok zor oluyor....ağlamaya başladımı emzik olmayınca susturmak zor oluyor...

nedemek canım herzaman .inşallah bebeğin seçiciolmaz.Bizim hersoframız hüsran çünkü eğer tecrübelerimde yanılmıyosam doğan pek yemek seçmiycek gibipek iştahlı çünkü.

ya benim emirhanda öyle..zaten ilk bebişlerin tersi olurmuş genelde ikinciler...biri yemezse diğeri iştahlı olurmuş,,biri çok huysuzsa diğeri neşeli olurmuş...

sukur allaha biseyi yok yawrusun.desene biz kayinvalideyle kavga edipde gitmeseydi cok problem yasayacaktik.ikide bir cocugun bacaklarini cekip duz tutmaya yanyana getirmeye calisiyordu.

kucuk cadalozzz kaydirigubbakcemile3

ayrıca bebeklerİnİzİ yÜksek yerlere yatırıp bırakmayın benİmkİ dÖnme ÇalıŞmalarına baŞladı emİnİmsİzİnkİlerde baŞlamıŞtır

donuyor bile filiz ya odum kopuo bi an birakamiyorum.

annesutu aliyorda memede uzun kalmasina dikkat et.

görüşürüz canım

canim ilk emzigi verdigimde hic yadirgamamis almisti.2 gune kadarda bi problem yoktu.ne olduda degisti anlayamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…