- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.941
kızlar benim cadı biberon- mama kesinlikle almıyor. mamayı değiştirdim 1-2 kez aldı sonra bıraktı.biberon değiştirdim olmadı. laşıkla verdim.yine yok. biraz kilo alsın istiyorum. şuan 3. ayı doldurmasına 1 hafta var ve 5kg. bir öneriniz var mı
ewet gündüz 1 kere gece 1kere.. zaten bn wermesem annm gizli gizli başka şeyler wrmeye çaışıyo.. mecvbur kaldım aslında şiömdi sesi kesildi..hasretcim artık sürekli verecekmisin mammayı???
video nasıl ekleniyorki face e?
yaa kızım dondurma için ağlıyor bi ağzına deydirdim emdi bitirdi bütün dudaklarını elime bakıp mızmızlandı bi daha werdim yine yaladı yuttu derken yine aynı şey beraber bitirdik dondurmayı şimdi ağlıyor yine istiyorkaydirigubbakcemile3 netcem ben yaa
bişey olmaz herşeyin tadına alışsınki yadırgamasın ben kızımı sade emzirdimhiçbişeyden tattırmadım şimdide çok seçici
ben hep demişimdir
zamane çocuklarında olan enerji bizde olsa keşke :lepi:
içini rahatlatmak için bir şey daha kızım hiç mama içmedi.o sebze mamalarını kavanoz mamalarını devam sütlerini hep reddettimeyve bile yemezdi bebekken.pirinç unu.tatlı meyveli kaşık mamalarını yedi.aklı erinceye kadarda ki sizde 6.aydan sonra başlıycaksınız kahvaltısında k.peynir,tereyağ,yumurta sarısı,pekmez bisküvi karıştırıp verirdim kahvaltısında.çorba yerdi bide şimdi peyniri ağzına koymaz.yani bebekken başlıyolar seçmeye.
içini rahatlatmak için bir şey daha kızım hiç mama içmedi.o sebze mamalarını kavanoz mamalarını devam sütlerini hep reddettimeyve bile yemezdi bebekken.pirinç unu.tatlı meyveli kaşık mamalarını yedi.aklı erinceye kadarda ki sizde 6.aydan sonra başlıycaksınız kahvaltısında k.peynir,tereyağ,yumurta sarısı,pekmez bisküvi karıştırıp verirdim kahvaltısında.çorba yerdi bide şimdi peyniri ağzına koymaz.yani bebekken başlıyolar seçmeye.
ewet gündüz 1 kere gece 1kere.. zaten bn wermesem annm gizli gizli başka şeyler wrmeye çaışıyo.. mecvbur kaldım aslında şiömdi sesi kesildi..
biri banadfa sölesin bnmde birikmiş videolarım war:hulya:
hayret bi şey akannehir
tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim cnm sana ve selkie ye
görüşürüz canımkoca kişisi geldi ben kaçar:2:
ah öznurcum valla aynı dert bendede var benimki neler ettiysem emzik almadı inadına elini emiyoyaaa.benim oglus 2 gundur yalanci emzigi atip parmaklarini emiyor.sinir oldum bugun sirasiyla tum parmaklarini emdi.ne yapmam lazim vazgecirmek icin bilen var mi ?
selkie bakıyorumda birçok ortak noktamız var benim kızda zeytinden nefret eder.atı doğan beylerde uyudular
görüşürüz canım
ah öznurcum valla aynı dert bendede var benimki neler ettiysem emzik almadı inadına elini emiyoyaaa.
nedemek canım herzaman .inşallah bebeğin seçiciolmaz.Bizim hersoframız hüsran çünkü eğer tecrübelerimde yanılmıyosam doğan pek yemek seçmiycek gibipek iştahlı çünkü.
bİz geldİkk hastanedeydık bu gun kalÇa utrasyonumuz bu gÜn tekrar Çekİldİ ve bİŞeyy yokk sadece saĞ kalÇa sola gÖre daha tombul 1 yaŞında rÖtgen Çekİlecek korkulacak bİŞey yok dedİ doktorumuz ama sakın sakın bebeklerİn bacaklarını dÜz tutmaya yanyana getİrmeye ÇalıŞmayın dedİ Çok mutluyummm
biz geldik...
bugün bebek görmeye gittik bir arkadaşa ama benim kız ne yapsa beğenirsiniz!!!!
kapıdan girdiği gibi ağlamaya başladı kıyameti kopradı evde uyuyan diğer 3 bebeği uyandırdı...10dk sonra kendisi uyudukaydirigubbakcemile3arkadaşalr da bebekleriyle uğraşmaktan bi çay içemediler..üzüldüm vallahi...
ayrıca bebeklerİnİzİ yÜksek yerlere yatırıp bırakmayın benİmkİ dÖnme ÇalıŞmalarına baŞladı emİnİmsİzİnkİlerde baŞlamıŞtır
kızlar benim cadı biberon- mama kesinlikle almıyor. mamayı değiştirdim 1-2 kez aldı sonra bıraktı.biberon değiştirdim olmadı. laşıkla verdim.yine yok. biraz kilo alsın istiyorum. şuan 3. ayı doldurmasına 1 hafta var ve 5kg. bir öneriniz var mı
görüşürüz canım
ah öznurcum valla aynı dert bendede var benimki neler ettiysem emzik almadı inadına elini emiyoyaaa.
görüşürüz kızlar oğlanı yatırıp kızın sütünü yapıcamonuda yatırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?