- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.921
kızlar benim cadı biberon- mama kesinlikle almıyor. mamayı değiştirdim 1-2 kez aldı sonra bıraktı.biberon değiştirdim olmadı. laşıkla verdim.yine yok. biraz kilo alsın istiyorum. şuan 3. ayı doldurmasına 1 hafta var ve 5kg. bir öneriniz var mı
doğduğunda günde 30 cc mama verdik.sonra ara verdik. ondan sonra mama almıyor. yani 2 aydır sadec anne sütü alıyor. 2500 gr doğdu. biraz daha kilolu olsun istiyorum
yaa kızım dondurma için ağlıyor bi ağzına deydirdim emdi bitirdi bütün dudaklarını elime bakıp mızmızlandı bi daha werdim yine yaladı yuttu derken yine aynı şey beraber bitirdik dondurmayı şimdi ağlıyor yine istiyorkaydirigubbakcemile3 netcem ben yaa
kızlar yardımınıza ihtiyacım var biz kızımla köye gidiyoruz babanneye bir hafta kalacağız ama bizim acilen güneş kremi böcek sokmaları için bi krem ve sivrisinekler için bi krem bulmamız lazım kiraz bağına gidiyoruz ne olacağı bilinmez yanımda olsun istiyorum her şeyi
yaa kızım dondurma için ağlıyor bi ağzına deydirdim emdi bitirdi bütün dudaklarını elime bakıp mızmızlandı bi daha werdim yine yaladı yuttu derken yine aynı şey beraber bitirdik dondurmayı şimdi ağlıyor yine istiyorkaydirigubbakcemile3 netcem ben yaa
oy maşallah.benim oğlanada tattırıyorum meyvelerden dondurmadan bazen hem elime hem gözümün içine bakıyo daha vercemmi diye
kaydirigubbakcemile3 çılgın analar basmış burayı :2:
:icecream: ha böyle mi ? cnm şaka yaptım yalatın gayri iyi ediyonuz benim oğlan pek bilmiş geliyor bana sanırsam yalatsam elini veren kolunu kaptırır misali baş edemem diye korkuyorum -
bişey olmaz herşeyin tadına alışsınki yadırgamasın ben kızımı sade emzirdimhiçbişeyden tattırmadım şimdide çok seçici
evet doğru okumuşsun 8 yıl oldu 20 yaşında evlendim şimdi 28'im sengözlerimebaksanab
Ay çok güldürdü beni. Ama var ya bütün anneler sinir olmuştur sizekaydirigubbakcemile3 hele bi de senin ki bi güzel uyumuş ya iyice kudurmuşlardırkaydirigubbakcemile3
:)))))))))))))))))))))
bak hele benim geline..iyi etmiş... :))))
bilmiyorumkismile korkuttun beni yaa bende tattırım o zaman azcık :sm_cool:
korkma canım ya belki yapı meselesidir.annem 40 çıkmadan bebeğe herşeyi tattırıcaksın der bende onun yalancısıyım kızımda yemek konusundaçok çektiminşallah oğlum seçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?