2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada dediğin arabaları inceledim, çok güzeller ama çok pahalılar Ebrucum yaa. ben ucuz bişey istiyorum doğrusu. Ucuz bikaç şey buldum ama çok mu dandik olur diye korkuyorum

Biz 142cm e 40kg ile yırttık. iyi de bu da fazla olmuş be anacım. en fazla 4-5 yaş olmalı bence. daha büyük çocuğu nasıl oturtucaz ona yahu?

benimki daha 120 çm.22 kilo ben yırtmadım..eşimde diyor boşver...bişey olmaz diyor...

Bu arada dediğin arabaları inceledim, çok güzeller ama çok pahalılar Ebrucum yaa. ben ucuz bişey istiyorum doğrusu. Ucuz bikaç şey buldum ama çok mu dandik olur diye korkuyorum

maçlareninki 75 çivarı falan olması lazım qunny pahalı,dur bende bi bakayım...chiccoya baktınmı?

benimki daha 120 çm.22 kilo ben yırtmadım..eşimde diyor boşver...bişey olmaz diyor...

maçlareninki 75 çivarı falan olması lazım qunny pahalı,dur bende bi bakayım...chiccoya baktınmı?

walla maclerenler 300 civarı

sağol tatlım

Kizlar,gecmisi okudumda burda bebegini mama ile besleyen annelerin cogu su veriyorlar... Ben vermiyorum ?!! Acaba versemmi vermesemmi?
Cunki cok gazli bi bebegim var,acaba su vberince daha kotu iolurmu diye korkuyorum acikcasi... Bu arada gaz problemine karsida tavsiyeleriniz varmi?? Daha duzenimizi oturtamadik biz,gece uykularimiz cok iyi,
20.30-22 arasi uyuyoruz ) sabah 4-5 gibi uyaniyoruz. Ondan sonrasi kabus gibi,cunki dogru duzgun uyumuyor uyumadigi gibi,birde surekli mizmizlaniyor agliyor. Doktorla konustum,4 saatte bir mama vermeye calis dedi,bu sekilde duzen tutturki uyku saati daha uzun olsun dedi, simdi o sekilde yapmaya calisiyorum,bazen 3 saat gectikten sonra aglmaya basliyor aciktigi icin ama ben 4 saati doldurmya calisiyorum.. Biraz ise yaradi gibi,hem mamayi tum bitiriyor,hem cabuk acikmiyor aradaki uyku duzenide daha uzadi gibi..
Ah birde bu gaz sorunumuz olmasa !! Gazimiz olmadigi zaman su sekilde yapmaya calisiyorum.

Uyaninca direk mama veriyorum 150cc,gazini aliyorum. Altini degistiriyorum. Sonra assagiya iniyoruz,park yatagina aliyorum orda yarim saat oyuncaklarla oyalaniyor biraz kucagima aliyorum,busekilde 1 bucuk-2 saati tamamlamaya calsiyorum uykusu gelince belli ediyor gozleri kizariyor esniyor. Hemen aliyorum yatagina atiyorum,henuz uyanikken kucagimda uyumasina izin vermiyorum mumkun oldugunca. Agzina memesini veriyorum muzigini acip odada cikiyorum uyuyor !..

Tabi gaz olunca mumkun olmuyor butun duzen alt ust oluyor... Surekli aglayan mutsuz bi bebek haline geliyor buda beni asiri derecede yoruyor..bu durum ne kadar devam edecek bilmiyorummm :uhm:

benim bi arkadaşımda doğum yaptı ve tayinleri çıktı annesi istanbulda kayınvalidesi ankarada kendi edirneye gidiyo çalışıyo oğluna 1 ay annesi 1 ay k.validesi bakacak arada bakıcı garibim işi çok zor

okudukca arastirdikca aklim karisiyor.bir suru uzman farkli gorus bildiriyor.deli olacagim.
garibim canim ne zordur isi.

ah meral sorma ne psikopat ruh hastasiyim ben.deli olacagim.
bi yandanda ebrunun dedigi geliyor aklima buyuyunce arkadasimin suyu var benim neden yok diyecek.
cumartesi gunu oglumun doktoruylada konusmak istiyorum bakalim.

Yaa kızlar benim ilk oğlandan kalan bebek arabam var, çok hantal bişey, hiçbiyere onunla gidemiyorum. be de şimdi internetten şu baston pusetlere bakıyorum. Sizce onlar kullanışlı oluyor mu? bilen var mı?

baston pusetler icin yolda yamuluyor diyorlar bitanem.

Merhaba cnm, inşallah bebiş te sen de iyisinizdir. bizden de sana sevgilera.s.

gıcık şeyy:dilcikar:

stresden zayifamaya basladim valla.deli gibi ne yapacagim diye dusune dusune.

bende baktım şimdi yanlış hatırlamışım...

bebekaraclari.com dan sunny baby arabaları incelesene cnm. sence nasıl?

bence gayet iyi bir düzen kurmuşsunuz cnm. 3 ayı bittikten sonra gaz problemi neredeyse hiç kalmaz tam rahatlarsınız inş.

bebekaraclari.com dan sunny baby arabaları incelesene cnm. sence nasıl?

bence gayet iyi bir düzen kurmuşsunuz cnm. 3 ayı bittikten sonra gaz problemi neredeyse hiç kalmaz tam rahatlarsınız inş.

Ayy insallah canim yaa,. Zaten tek tesellim o,herkes 3 ay diyor bende umidimi bu 3 aya bagladim :) iki haftamiz kaldi umarim rahatlariz...

Bu arada 4 ayliktan sonra,artik gece hic uyanmadan uyumaliymis bir bebek.!! Eger gece uyanmaya devam ediyorsa,saat 23 gibi,cok fazla uyandirilmadan karnini doyurup geri yatirilmaliymis

Canım dediğim gibi çok stres yapmadan sakince düşünmeye çalış. Eminim ikiniz için de en doğrusu hangisiyse ona karar verdirecek içgüdülerin sana
hadi yaa, yamuluyolar mı:1shok: yaa ben bu hantal arabayı da taşıyamıyorumü, ne yapacağımı şaşırdım
Desene stresin bi faydasını gördün en azındankaydirigubbakcemile3

aynı durumdaymışıız ya ben ilk zamanlar çok taktım bu durumu çok ağladım üzüldüm ama artık alıştırdım kendimi kısmet diyorum bizim kabız sorunumuz olmadı çok şükür şimdi arada suyu fazla kaçırırsam biraz katı yapıyo okadarc

canım bende mama veriyorum ama ben bu şekilde bekletmedim hiç doktorumla konuştum bizim canavar biraz az ve sık yiyor şöyleki 2.5 saat de bir 90 yada100cc bazen bu süre uzuyor bazen kısalıyor ama acıkıp ağlayana kadar vermiyorum yalnız şunu düşünüyorum eğer emzirmiş olsaydım her ağladığında emzirecektim yazımı bitiremiycem uyandı minik kuşummopuyorumnanaktan

ben baston arabalari denemedim.ama oyleymis.istersen sende bi arastir dezavantajlarini.
benimki chicco hantal degil ama baya buyuk bisey.kardesim uzay mekigi gibi abla diyor :))
bende boyle bi yapiya sahibim.stres aninda istahim kacar ve zayiflamaya baslarim.sabahdan beri sadece su ve ice tea tuketiyorum.canim hicbisey yemek istemiyor.

Ben de tam aksine stresli olduğum zaman kendimi yemeğe veririm. canımın sıkıldığı her an bişiler atıştırırım. şimdi olduğu gibi:1no2:

inanmıyorum yaaa.şimdi tartıldım 2 kilo almışım.ama hata bende çok yiyorum.nerdeyse evi kemiricem.OCD sen liste yazıcaktın yazdın mı görmedim de ben artık tutucam kendimi.bi de bu diyet proramı sütü azaltmaz dimi.

bu arada bizim oğluşlar cidden benziyor birbirine

evet ben dun yine baktim senin oglusa cok benziyorlar masallah ikisinede.

yok canim.ozellikle belirttim emziriyorum diye.diyetisyen de sutun kalitesinin artacagini belirtti.liste elimde yaziyorum simdi.

çocuun ciğerleri pişer kızım nasıl wermezsin.. doktorun söylemedimi bişeyakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…