- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.041
Biz 142cm e 40kg ile yırttık. iyi de bu da fazla olmuş be anacım. en fazla 4-5 yaş olmalı bence. daha büyük çocuğu nasıl oturtucaz ona yahu?
Bu arada dediğin arabaları inceledim, çok güzeller ama çok pahalılar Ebrucum yaa. ben ucuz bişey istiyorum doğrusu. Ucuz bikaç şey buldum ama çok mu dandik olur diye korkuyorum
benimki daha 120 çm.22 kilo ben yırtmadım..eşimde diyor boşver...bişey olmaz diyor...
maçlareninki 75 çivarı falan olması lazım qunny pahalı,dur bende bi bakayım...chiccoya baktınmı?
çanım bak burda güzel bebek arabaları var
http://www.bebekmarket.com/magaza/index.php/cPath/3_14?ShptsiD=20a1550297ffad12e01eea26f66ed52a
walla maclerenler 300 civarı
sağol tatlım
benim bi arkadaşımda doğum yaptı ve tayinleri çıktı annesi istanbulda kayınvalidesi ankarada kendi edirneye gidiyo çalışıyo oğluna 1 ay annesi 1 ay k.validesi bakacak arada bakıcı garibim işi çok zor
Ya Öznurcum sen çok fazla irdeliyorsun cnm bu konuları, bence bu kadar kasma, bazı şeyleri oluruna bırak. Tamam elbette çocuğun tek kişi tarafından büyütülmesi en iyisidir ancak bazen koşullar insanı zorlayabiliyor. Artık okuyup durma şu kitapları da. Sen o bebeğin annesisin. onun için en iyisini düşünecek olan da yapacak olan da sensin. İşi bırakıp sen ona baktığında mı daha mutlu olacaksınız yoksa, sen işe başladığında kendini daha iyi hissettiğinden yine ona daha çok şey mi verebileceksin. Bence bunları sen kendin düşün, o nediyor bu ne diyoru bırak bi kenara. Kendini en iyi tanıyan sensin sonuçta. Çocuğa annen ve anneannen baksa bile ona zaman ayırarak herşeyi yoluna koyabilirsin, kendi stediğin gibi yetişmesini sağlayabilirsinyerimseniben
Maşallah oğluna annesi, ne güzel uyuyor yavrucak. Kilo alımı da çok çok iyi maşallah. Benim oğlan ikinci ay toplamda 600gr almıştı cnm, bu ayı bilmiyorum bie. Merak etme aç kalmıyor. Üstelik bu ay daha az kilo almaları bekleniyor. Çok İyi maşallah
Yaa kızlar benim ilk oğlandan kalan bebek arabam var, çok hantal bişey, hiçbiyere onunla gidemiyorum. be de şimdi internetten şu baston pusetlere bakıyorum. Sizce onlar kullanışlı oluyor mu? bilen var mı?
Merhaba cnm, inşallah bebiş te sen de iyisinizdir. bizden de sana sevgilera.s.
gıcık şeyy:dilcikar:
bende baktım şimdi yanlış hatırlamışım...
Kizlar,gecmisi okudumda burda bebegini mama ile besleyen annelerin cogu su veriyorlar... Ben vermiyorum ?!! Acaba versemmi vermesemmi?
Cunki cok gazli bi bebegim var,acaba su vberince daha kotu iolurmu diye korkuyorum acikcasi... Bu arada gaz problemine karsida tavsiyeleriniz varmi?? Daha duzenimizi oturtamadik biz,gece uykularimiz cok iyi,
20.30-22 arasi uyuyoruz ) sabah 4-5 gibi uyaniyoruz. Ondan sonrasi kabus gibi,cunki dogru duzgun uyumuyor uyumadigi gibi,birde surekli mizmizlaniyor agliyor. Doktorla konustum,4 saatte bir mama vermeye calis dedi,bu sekilde duzen tutturki uyku saati daha uzun olsun dedi, simdi o sekilde yapmaya calisiyorum,bazen 3 saat gectikten sonra aglmaya basliyor aciktigi icin ama ben 4 saati doldurmya calisiyorum.. Biraz ise yaradi gibi,hem mamayi tum bitiriyor,hem cabuk acikmiyor aradaki uyku duzenide daha uzadi gibi..
Ah birde bu gaz sorunumuz olmasa !! Gazimiz olmadigi zaman su sekilde yapmaya calisiyorum.
Uyaninca direk mama veriyorum 150cc,gazini aliyorum. Altini degistiriyorum. Sonra assagiya iniyoruz,park yatagina aliyorum orda yarim saat oyuncaklarla oyalaniyor biraz kucagima aliyorum,busekilde 1 bucuk-2 saati tamamlamaya calsiyorum uykusu gelince belli ediyor gozleri kizariyor esniyor. Hemen aliyorum yatagina atiyorum,henuz uyanikken kucagimda uyumasina izin vermiyorum mumkun oldugunca. Agzina memesini veriyorum muzigini acip odada cikiyorum uyuyor !..
Tabi gaz olunca mumkun olmuyor butun duzen alt ust oluyor... Surekli aglayan mutsuz bi bebek haline geliyor buda beni asiri derecede yoruyor..bu durum ne kadar devam edecek bilmiyorummm :uhm:
bebekaraclari.com dan sunny baby arabaları incelesene cnm. sence nasıl?
bence gayet iyi bir düzen kurmuşsunuz cnm. 3 ayı bittikten sonra gaz problemi neredeyse hiç kalmaz tam rahatlarsınız inş.
ah meral sorma ne psikopat ruh hastasiyim ben.deli olacagim.
bi yandanda ebrunun dedigi geliyor aklima buyuyunce arkadasimin suyu var benim neden yok diyecek.
cumartesi gunu oglumun doktoruylada konusmak istiyorum bakalim.
baston pusetler icin yolda yamuluyor diyorlar bitanem.
stresden zayifamaya basladim valla.deli gibi ne yapacagim diye dusune dusune.
[benimkide beni hiç emmedi çanım....sağabildiğim kadar sütümü sağdım verdim ama sağmaklada çok uzun sürdüremedim kesildi gitti benim sütüm sonunda..tamamen mama veriyorum ben şu anda...bende bir süre öyle karıştırarak verdim çünkü çok az çıkıyordu son zamanlarda 2 gögsümden 30 gr falan çıkıyordu...veebildiğin kadar ver öyle azda olsa faydası olur..benim sütüm tatamen kesildikten 1 hafta sonra oğlan kabız olmaya başladı...yeni yeni daha düzeldi kabızlığı tam olarak olmasada...
Kizlar,gecmisi okudumda burda bebegini mama ile besleyen annelerin cogu su veriyorlar... Ben vermiyorum ?!! Acaba versemmi vermesemmi?
Cunki cok gazli bi bebegim var,acaba su vberince daha kotu iolurmu diye korkuyorum acikcasi... Bu arada gaz problemine karsida tavsiyeleriniz varmi?? Daha duzenimizi oturtamadik biz,gece uykularimiz cok iyi,
20.30-22 arasi uyuyoruz ) sabah 4-5 gibi uyaniyoruz. Ondan sonrasi kabus gibi,cunki dogru duzgun uyumuyor uyumadigi gibi,birde surekli mizmizlaniyor agliyor. Doktorla konustum,4 saatte bir mama vermeye calis dedi,bu sekilde duzen tutturki uyku saati daha uzun olsun dedi, simdi o sekilde yapmaya calisiyorum,bazen 3 saat gectikten sonra aglmaya basliyor aciktigi icin ama ben 4 saati doldurmya calisiyorum.. Biraz ise yaradi gibi,hem mamayi tum bitiriyor,hem cabuk acikmiyor aradaki uyku duzenide daha uzadi gibi..
Ah birde bu gaz sorunumuz olmasa !! Gazimiz olmadigi zaman su sekilde yapmaya calisiyorum.
Uyaninca direk mama veriyorum 150cc,gazini aliyorum. Altini degistiriyorum. Sonra assagiya iniyoruz,park yatagina aliyorum orda yarim saat oyuncaklarla oyalaniyor biraz kucagima aliyorum,busekilde 1 bucuk-2 saati tamamlamaya calsiyorum uykusu gelince belli ediyor gozleri kizariyor esniyor. Hemen aliyorum yatagina atiyorum,henuz uyanikken kucagimda uyumasina izin vermiyorum mumkun oldugunca. Agzina memesini veriyorum muzigini acip odada cikiyorum uyuyor !..
Tabi gaz olunca mumkun olmuyor butun duzen alt ust oluyor... Surekli aglayan mutsuz bi bebek haline geliyor buda beni asiri derecede yoruyor..bu durum ne kadar devam edecek bilmiyorummm :uhm:
Canım dediğim gibi çok stres yapmadan sakince düşünmeye çalış. Eminim ikiniz için de en doğrusu hangisiyse ona karar verdirecek içgüdülerin sana
hadi yaa, yamuluyolar mı:1shok: yaa ben bu hantal arabayı da taşıyamıyorumü, ne yapacağımı şaşırdım
Desene stresin bi faydasını gördün en azındankaydirigubbakcemile3
ben baston arabalari denemedim.ama oyleymis.istersen sende bi arastir dezavantajlarini.
benimki chicco hantal degil ama baya buyuk bisey.kardesim uzay mekigi gibi abla diyor :))
bende boyle bi yapiya sahibim.stres aninda istahim kacar ve zayiflamaya baslarim.sabahdan beri sadece su ve ice tea tuketiyorum.canim hicbisey yemek istemiyor.
bu arada bizim oğluşlar cidden benziyor birbirine
inanmıyorum yaaa.şimdi tartıldım 2 kilo almışım.ama hata bende çok yiyorum.nerdeyse evi kemiricem.OCD sen liste yazıcaktın yazdın mı görmedim de ben artık tutucam kendimi.bi de bu diyet proramı sütü azaltmaz dimi.
inanmıyorum yaaa.şimdi tartıldım 2 kilo almışım.ama hata bende çok yiyorum.nerdeyse evi kemiricem.OCD sen liste yazıcaktın yazdın mı görmedim de ben artık tutucam kendimi.bi de bu diyet proramı sütü azaltmaz dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?