- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.061
Bu arada dediğin arabaları inceledim, çok güzeller ama çok pahalılar Ebrucum yaa. ben ucuz bişey istiyorum doğrusu. Ucuz bikaç şey buldum ama çok mu dandik olur diye korkuyorum
gunluk 2.5 litre su
cay icmeyi sevenlere 5 6 fincan cay 1 kesme sekerle (ben seker atmayi seviyorum diye)
09:00
2 dilim peynir yada 1 dilim peynir 1 yumurta (yumurta annesutune en yakin besinmis)
bol yesillik (yagsiz)
2 butun ceviz yada 3 4 tane zeytin
2 dilim ekmek (tam bugday yada tam cavdar ozellikle marketlerde satilan dilimli olanlari al dedi firinlarda oranlar degiskenlik kazaniyormus)
sabah kahvalti yapamiyorsaniz
1 orta boy meyve
1 su bardagi sut (az yagli)
11:00 12:00 arasi
1 porsiyon meyve yada sut (ben sut ictigimi soyledigim icin sut yazdi)
(eger meyve taneli ise 1 bardaga dolacak sekilde porsiyon oluyormus)
14:00 15:00 arasi
6 yemek kasigi sebze yemegi
2 kofte yada 2 kofte buyuklugunde et / tavuk / peynir yada
bol salata (salataya en fazla 1 yemek kasigi yag konulacak )
3 kasik yogurt
2 dilim ekmek yada 4 yemek kasigi pilav / makarna (ben pilav makarna sevdigimi soyleyince ekmege alternatif olarak koydu)
yada yukaridakine alternatif
4 5 kofte yada 4 5 kofte buyuklugunde et / tavuk / balik
3 kasik yogurt
2 dilim ekmek yada 4 yemek kasigi pilav / makarna (ben pilav makarna sevdigimi soyleyince ekmege alternatif olarak koydu)
17:00
1 porsiyon meyve yada 1 bardak sut (az yagli)
19:30 20:00
8 yemek kasigi sebze yemegi
bol salata
3 kasik yogurt
2 dilim ekmek yada 1 kase corba (kuru baklagil olacak) 1 dilim ekmek
22:00
2 porsiyon meyve
yukarida belirtilen saatler bana gore ayarlanmis durumda
eksik yada fazla yemeyin
ogun atlamayin
yuruyuslerinizi yapin
su icmeyi unutmayin
yatmadan en az 2 saat once yemek yeme islemini bitirin
Kizlar,gecmisi okudumda burda bebegini mama ile besleyen annelerin cogu su veriyorlar... Ben vermiyorum ?!! Acaba versemmi vermesemmi?
Cunki cok gazli bi bebegim var,acaba su vberince daha kotu iolurmu diye korkuyorum acikcasi... Bu arada gaz problemine karsida tavsiyeleriniz varmi?? Daha duzenimizi oturtamadik biz,gece uykularimiz cok iyi,
20.30-22 arasi uyuyoruz ) sabah 4-5 gibi uyaniyoruz. Ondan sonrasi kabus gibi,cunki dogru duzgun uyumuyor uyumadigi gibi,birde surekli mizmizlaniyor agliyor. Doktorla konustum,4 saatte bir mama vermeye calis dedi,bu sekilde duzen tutturki uyku saati daha uzun olsun dedi, simdi o sekilde yapmaya calisiyorum,bazen 3 saat gectikten sonra aglmaya basliyor aciktigi icin ama ben 4 saati doldurmya calisiyorum.. Biraz ise yaradi gibi,hem mamayi tum bitiriyor,hem cabuk acikmiyor aradaki uyku duzenide daha uzadi gibi..
Ah birde bu gaz sorunumuz olmasa !! Gazimiz olmadigi zaman su sekilde yapmaya calisiyorum.
Uyaninca direk mama veriyorum 150cc,gazini aliyorum. Altini degistiriyorum. Sonra assagiya iniyoruz,park yatagina aliyorum orda yarim saat oyuncaklarla oyalaniyor biraz kucagima aliyorum,busekilde 1 bucuk-2 saati tamamlamaya calsiyorum uykusu gelince belli ediyor gozleri kizariyor esniyor. Hemen aliyorum yatagina atiyorum,henuz uyanikken kucagimda uyumasina izin vermiyorum mumkun oldugunca. Agzina memesini veriyorum muzigini acip odada cikiyorum uyuyor !..
Tabi gaz olunca mumkun olmuyor butun duzen alt ust oluyor... Surekli aglayan mutsuz bi bebek haline geliyor buda beni asiri derecede yoruyor..bu durum ne kadar devam edecek bilmiyorummm :uhm:
okudukca arastirdikca aklim karisiyor.bir suru uzman farkli gorus bildiriyor.deli olacagim.
garibim canim ne zordur isi.
ah meral sorma ne psikopat ruh hastasiyim ben.deli olacagim.
bi yandanda ebrunun dedigi geliyor aklima buyuyunce arkadasimin suyu var benim neden yok diyecek.
cumartesi gunu oglumun doktoruylada konusmak istiyorum bakalim.
baston pusetler icin yolda yamuluyor diyorlar bitanem.
stresden zayifamaya basladim valla.deli gibi ne yapacagim diye dusune dusune.
bebekaraclari.com dan sunny baby arabaları incelesene cnm. sence nasıl?
bence gayet iyi bir düzen kurmuşsunuz cnm. 3 ayı bittikten sonra gaz problemi neredeyse hiç kalmaz tam rahatlarsınız inş.
ben 6 aydan sonra büyüğe cicibebe aptamil ve muzdan hazırladığım bir karışımı içiriyordum,sabaha kadar rahat uyuyordu sonra...Ayy insallah canim yaa,. Zaten tek tesellim o,herkes 3 ay diyor bende umidimi bu 3 aya bagladim :) iki haftamiz kaldi umarim rahatlariz...
Bu arada 4 ayliktan sonra,artik gece hic uyanmadan uyumaliymis bir bebek.!! Eger gece uyanmaya devam ediyorsa,saat 23 gibi,cok fazla uyandirilmadan karnini doyurup geri yatirilmaliymis
aynı durumdaymışıız ya ben ilk zamanlar çok taktım bu durumu çok ağladım üzüldüm ama artık alıştırdım kendimi kısmet diyorum bizim kabız sorunumuz olmadı çok şükür şimdi arada suyu fazla kaçırırsam biraz katı yapıyo okadarc
canım bende mama veriyorum ama ben bu şekilde bekletmedim hiç doktorumla konuştum bizim canavar biraz az ve sık yiyor şöyleki 2.5 saat de bir 90 yada100cc bazen bu süre uzuyor bazen kısalıyor ama acıkıp ağlayana kadar vermiyorum yalnız şunu düşünüyorum eğer emzirmiş olsaydım her ağladığında emzirecektim yazımı bitiremiycem uyandı minik kuşummopuyorumnanaktan
videomu izleyin face te:)))
gunluk 2.5 litre su
cay icmeyi sevenlere 5 6 fincan cay 1 kesme sekerle (ben seker atmayi seviyorum diye)
2 dilim peynir yada 1 dilim peynir 1 yumurta (yumurta annesutune en yakin besinmis)
bol yesillik (yagsiz)
2 dilim ekmek (tam bugday yada tam cavdar ozellikle marketlerde satilan dilimli olanlari al dedi firinlarda oranlar degiskenlik kazaniyormus)
1 orta boy meyve
3 kasik yogurt
3 kasik yogurt
bol salata
3 kasik yogurt
2 porsiyon meyve
eksik yada fazla yemeyin
ogun atlamayin
yuruyuslerinizi yapin
su icmeyi unutmayin
bu arada kiz yerim ben bu bebikini nasil bakmis oyle.masallah
videomu izleyin face te:)))
chicco liteway lere balk cnm
sağol teyzesi.arabada sıcaktan yanakları kızarmıştı.ben de hemen çektim.
Meralcim ucuz araba alma derim dün arkadaşlarla toplanmıştık herkes ucuza aldığı arabadan şikayetçi bende de ablamın kıznın arabası vardı,ablam kullanamamıştı hiç keza biz de kullanamadık....ben de yani sipariş verdim çift yönlü hafif ve 4e katlanıyor ne ucuz ne çok pahalı bir bak istersen...
http://www.hepsiburada.com/sunny-ba...x?productId=oyunchnsnysb326&categoryId=305668
ayy kızım bir kaka yapmış bezi kaplamış kaka resmen we çooookk iğrenç kokuyo... mama yiyen bebeklerin böyle kötü kokarmış ama bu kadar mı olur yaa dükkana girenler bebek altını pisletmiş galiba diyor o derece...
gunluk 2.5 litre su
bol yesillik (yagsiz)
1 orta boy meyve
3 kasik yogurt
3 kasik yogurt
bol salata
3 kasik yogurt
2 porsiyon meyve
eksik yada fazla yemeyin
ogun atlamayin
yuruyuslerinizi yapin
su icmeyi unutmayin
Ne kadar fazlan var bilmiyorum ama bu listeyle kilo vermen garanti..Hem de hiç aç kalmadan. Hatta fazlasıyla doyarak.. Ben de buna benzer bir diyet programıyla 2,5 ayda 10kilo vermiştim..
İnşallah sen de kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın..
bu nasıl bi liste ya ben bunları yesem 5 kilo alırım walla 1 haftada... ben bu kadar yemiorum ki... beni şişiren tatlılardı akşam dışardan söylediğimiz pizzalae mc donaldslardı.. onları bitiricem artık gece kızı emzirmeye uyandığımda saldırıyodum dolaba onun yerine su yada süt içip yatıcam we göreceksinz bekleyin we görün
öznur spiral işini ne yaptın sen?
canim bu ay kocise bi suru masraf yaptirdim.spirali doktorun taksin saglikocagi falan olmaz dedi ama bizim doktor da pahali. temmuzda taktirayim dedim kendi kendime.belkide giderim bu aralar.kocisle bi konusayim bakayim.ay batiracagim adami ya
kızlar ben ne gördüm..oğlumun üst damağında bir dişi var..şimdi farkettim..ben sadece alttaki çıkıyor sanmıştım..yalnız azı dişleri patlamış...önden alttan olarak başlamadı...
kızlar ben ne gördüm..oğlumun üst damağında bir dişi var..şimdi farkettim..ben sadece alttaki çıkıyor sanmıştım..yalnız azı dişleri patlamış...önden alttan olarak başlamadı...
spiral taktırmak için regl olmak şart dimi.ben daha olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?