2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy yavrum.seninki de erken çıkaranlaran oldu.hayırlı olsun dişiniz.huysuzluğu oldu mu?

canim benim.oh iyi bari.huysuzlugu falan olmadi mi ?

yok canim.hamile olmaman gerek sadece.onun icinde hamilelik testi yaptirip doktora goturuyorsun takiyor.

olmazmı kuçağımdan inmiyor uyanıkken...birde hafiften böyle nezle gibi oldu...

nbr canolar..misafirlerim var 2 3 gündür giremiorum...iyi herkes dimi??yaw benim gülümsemeler renkler tıklamıyo diooom biri bişe desin yanlışlıkla bişemi yaptım..ben bu yazı stilini sewmem bu ben degilim yani..heheheh..

yaw bunu nasıl söylemez dr lar yandı cocuklar pişti kavruldu ya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mama yiyen bebeklere suuuuuuuuuuuuuuuuuu verin suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu suuuuuuuuuu suuuuuuuuuuu!!!ah yavrulaıııımmmmmm..bunu bilmeyen daha kimbilir kac anne daha var..hata dr larda anacımmm..

bnm annemin bi arkadaşı bn doğduktan 6ay sonra doğum yapmış kadın rahim tüberkülozu olup hastaneye yatmış.. kızınada eşinin ailesi mecburen mama wermişler hep.. çocuk bi süre sonra hastaneye kaldırılıp ölmüş we doktorlar bu çocuğa hiç mi su wermediniz ciğerleri pişmiş demiş( we kadının rahimide alındığı için birdaha çocuk sahibi olamadı.. bunu anlatmak istemedim ama bilin diyesenağlama

lennnnnn yetkilerini kontrol et demistim sana

kabus gibi evlerden irak

evert benim amcamın gelininede pişmiş denmiş.ama burda söylemeye dilim varömamıştı tedavi gördü ufaklık ama hala tam olarak iy6i değil....

hasret içim cızladı tüylerim diken oldu şuan..o bebegin halini düşünebiliomusun agzı var dili yok yavrumun dedini nasıl anlatsın yıkıldım su an..

slm kızlar..misafirlerimi yolladım...akşamada yine misafirim var..ama az sayıdalar akşamkiler allahtan.gündüz öldüm ama...bide gelenlerden birinin çocuğu kızımın gözünü çıkarıyodu nerdeyse..ne kadar düşüncesiz insanlar var.kadın aldı kucağına 1 bucuk yaşındaki kızını bak bebeği sev hadi diye elini uzattı çocuğun.kızım da benim kucağımda bişey diyemedim tetikteydim aslında ama nasıl olduysa parmağı löp diye girdi yavrumun gözüne.yıktı yavrum yıktı...nasıl ağladı kuzum ciğerlerim parçalandı kadını dövesim geldi oracıkta valla..uzun süre açamadı gözünü ödüm koptu bişey oldu diye...açınca rahatladım..yavrum nasıl ağladı ama teyzeleri ya...

başka siteden gülümsemeler eklersen burdakiler küser işte böylekaydirigubbakcemile3

ne hızlı yanıt tıklıyo ne NQ TIKLIYO NE GÜLÜMSEME NE KALINLAŞTRMA NE RENKLER HİÇBİRİNE TIKLAMIYO ACMIYO KAHROLMAYASI..SADECE ALINTI YAP ONA TIKLAYABİLİYO SİNİR OLDUM

var öyle gerizekalılar....
allah korumuş..ben yaklaştırtmıyorum öyle küçük çoçukları emirhana..söylüyorum valla annelerine..kusura bakömayın ama oda küçük daha bilmez nasıl yaklaşacağını,diyorum...

darılan darılsın...

AY OLCAAAAAYY ALEMSİN KIZ KÜSTÜ BANA GÜLÜMSEMELER HAKKET..
..NEYSE BANADA AYNENNN BU GECE İKİ COCUKLU MİSAFİR GELİCEK Bİ ARKADAŞ..HANİ ŞU KOCASINDAN BOŞANACAK OLAN..COCUKLARIDA Bİ AZGIN KENDİSİDE SALDIM CAYIRA MEVLAM KAYIRA..ŞİMDİ DİGER ARKADAŞA TENBİH ETTİM ..BEN İÇERLERDEYKEN YAGMUR A GÖZ KULAK OL DİYE..NAAAPİMM..CULLANIOLAR YAVRUMUN ÜSTÜNE..BİRAZ DAHA BÜYÜSÜN BİZİMKİLER ONLARDA YENİ BEBELERE YAPCEKLER AMA ANNE İLGİLENCEK ÖYLE OLMAZ..

ewet bende bu akşam söylicem de kırılır diye..ama söylicem..benimde iki çocukjlu arkadaş gelcek bu akşaöm

ewet bende bu akşam söylicem de kırılır diye..ama söylicem..benimde iki çocukjlu arkadaş gelcek bu akşaöm

ya çoçuklarına sahip çıksınlar yada darılmasınlar canım..darılanda darılsın hiç sallamam...

ben nasıl gittiğim yerde çoçuklarımı yanımdan ayırmıyor göz kulak oluyorsam karşıdanda beklerim aynısını...

en haz etmediğim şeydir..çoçukları ortalığa salıp kendi çay sigara keyfi ,çay börek keyfi yapan anneler...

evet dediğin gibi anne ilgilenecek...böyle saldım çayıra yapanlara deli oluyorum.benim oğlum çok yaramazdı adım adım peşinden giderdim misafirliklerde...
kız bu arada dil çıkaran gülümseme çıkmış yazında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…