- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.161
evet canım uykuda veriyorum,böyle yapınca daha güzl uyuyor
ben uyanmasını bekliyorum yani 3 gibi uyanıyo emerken yeniden uyuyo yatırıyorum sonra sabaha kadar uyuyor
iyi uykular paşalara sanada iyi geceler canımopuyorumnanaktan
yetkilerimi kontrol nası etcem??össnurrrrrrrr naaptın iş meselesini kesin karar werdnmi??benim biraz kafa karışık bu ara soramadım bile aşkım
slm kızlar..misafirlerimi yolladım...akşamada yine misafirim var..ama az sayıdalar akşamkiler allahtan.gündüz öldüm ama...bide gelenlerden birinin çocuğu kızımın gözünü çıkarıyodu nerdeyse..ne kadar düşüncesiz insanlar var.kadın aldı kucağına 1 bucuk yaşındaki kızını bak bebeği sev hadi diye elini uzattı çocuğun.kızım da benim kucağımda bişey diyemedim tetikteydim aslında ama nasıl olduysa parmağı löp diye girdi yavrumun gözüne.yıktı yavrum yıktı...nasıl ağladı kuzum ciğerlerim parçalandı kadını dövesim geldi oracıkta valla..uzun süre açamadı gözünü ödüm koptu bişey oldu diye...açınca rahatladım..yavrum nasıl ağladı ama teyzeleri ya...
başka siteden gülümsemeler eklersen burdakiler küser işte böylekaydirigubbakcemile3
yardım melekleri kader msj attı 10 aylık bebek için mama istiyolar bide bez ama prima olmalıymış... mamada milupa yada bebelac olmalıymış.. 10 aylık çocuık herşeyi yiyemezmi ewde ne pişiyorsa...madem durumu kötü ne bu lüx allah aşkına.. nasıl inanacağız ki hem doğruluğuna...
canım benim sabiha hn.kitabını bende okuyorum ama senin durum farklı o sürekli bakıcı değişmesin diyo çünkü bebek bağlanma ve güven hissi yakınlığı kuruyo bakıcı değişikliğinde bunun olamayacağı ve bebeğin hırçınlaşacağını vurguluyo ama senin durumunda bebek hem anneanne hemde babanne ile büyüyecek bunları hep görecek
bnm kız yine elimdeki dondurmaya bakıp ağlıyo allahım 6,7 kez yalattım daha ne istiyo anlamadım yaaaaB]
kızlar slm dün akşam evimize geldik çok şükür ve bütün bir gün yerleşmeyle uğraştım ata şimdi sızdı ve ben ancak oturabildim bakalım bugün neler kaynatmışsınız
kızlar sütümüzün iyi olup olmadığını nasıl anlayacağız. bugün moralimi çok bozdular. birini emzirirken diğerinden de damlamalıymış. sütüm azmış göğüslerime bakarak söylediler. gerçekten nasıl olmalı. extra takviye yapmadan gündelik yediklerimle göğüslerim süt ürretmeliymiş. buyrun burdan yakın.
bu velet yine 10 dakikada bi kalkıyor. uyuyamadı gitti. acaba açmı kalıyor yaa, ben de mi mamaya başlasam acaba diye düşünmeye başladım
ya bir de benim kız bu hafta hiç kilo almamış...gecen hafta ile aynı kiloda.göğüslerimde yumuşadı...emmelerin arasındaki sürede kısaldı...doymuyomuki?eyvahedigeldismile
iyi geceler kızlar....şu istanbul toplantısını çok kıskandım ben de yaa
pınar neden bu sayfada açmadın topici kimse bulamıyo orda yaaaaaakaydirigubbakcemile bnde dahil[/QUOTE
cnm ben buraya açsaydım da yine o tarafa taşınırdı konu
Ay ay anneler bölümünde en başta anneler sosyal aktivite bölümünde
nasıl yaaaa istanbul toplantısı mı oldu benim haberim olamdı yaa insan faceyede koyara
hayır henüz olmadı seyyalciğim daha zamanı bile belli değil...
günaydıııııııııııııııın
opuyorumnanaktan
şimdi avrupa yakasında oturanlar daha iyi bilir mekan önerilerini onlardan bekliyoruz
sumeyra ve mrl cevahir demişler bana uyar açık hava olupta emzirmek için ya da alt değiştirmek için yakınında kapalı alan bulunan bir yerde olabilir mekan önerilerini bekliyoruz
bana çok uzak olmasına rağmen bende cevahrin uygun olduğunu düşünüyorum ama ne olur toplantıyı 21 hazirandna önce yada 15 temmuzdan sonra yapalım çünki o tarihlerde biz tatilde olduğumzudan bebeğimle şehir dışındayız.....
cevahirde hem gezmek için alan çok hem bebek bakımı için mekan uygun.... hatta bebek odalarına yakın biryerde otururuz ki kişilerin eksikliği çok fark edilmesin sonuça hepsi birden acıkmayacak sürekli birileri uzun süre eksik kalmasın :)):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?