2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben uyanmasını bekliyorum yani 3 gibi uyanıyo emerken yeniden uyuyo yatırıyorum sonra sabaha kadar uyuyor
iyi uykular paşalara sanada iyi geceler canımopuyorumnanaktan

benimkide 3 gibi uyanıyor tekrar,böyle yapınca biraz daha fazladan mama içmiş oluyor..9 da uyuyor çünkü,,vermediğim zaman 1 de uyanıyor,sonra 4 te uyanıyor...en azından uykum bölünmüyor hem....benimkide emerken uykuya devam ediyor...:))
hadi iyigeceler sanada ,tosun paşayada...

allah rahatlık versin

ya bir de benim kız bu hafta hiç kilo almamış...gecen hafta ile aynı kiloda.göğüslerimde yumuşadı...emmelerin arasındaki sürede kısaldı...doymuyomuki?eyvahedigeldismile

yetkilerimi kontrol nası etcem??össnurrrrrrrr naaptın iş meselesini kesin karar werdnmi??benim biraz kafa karışık bu ara soramadım bile aşkım

en asagida solda yetkileriniz bolumu var oraya bak bakalim.neler acik neler kapali

Allah korumus cok gecmis olsun Olcaycigim.

evde pisecek bisey yokmuski.

diyorsun :)))) birazdan yazacagim canim

bnm kız yine elimdeki dondurmaya bakıp ağlıyo allahım 6,7 kez yalattım daha ne istiyo anlamadım yaaaaB]

e neden kizin karsinda yiyon deluuuu

kızlar slm dün akşam evimize geldik çok şükür ve bütün bir gün yerleşmeyle uğraştım ata şimdi sızdı ve ben ancak oturabildim bakalım bugün neler kaynatmışsınız

ev derken Istanbul a mi ?

ya bosver herkesin her dedigi dogru olsa.ben ogluma annesutunden baska bisey vermiyorum.emzirirkende bazan digerinde akiyor.sutun azligi gogusun buyuk kucukluguyle alakali degilki.bebeginin gelisimi iyise ve doktor aksi bisey soylemiyorsa takma kafana,

bu velet yine 10 dakikada bi kalkıyor. uyuyamadı gitti. acaba açmı kalıyor yaa, ben de mi mamaya başlasam acaba diye düşünmeye başladım

ac kalsa kilo almazki.

opuyorumnanaktan

şimdi avrupa yakasında oturanlar daha iyi bilir mekan önerilerini onlardan bekliyoruz
sumeyra ve mrl cevahir demişler bana uyar açık hava olupta emzirmek için ya da alt değiştirmek için yakınında kapalı alan bulunan bir yerde olabilir mekan önerilerini bekliyoruz

bana çok uzak olmasına rağmen bende cevahrin uygun olduğunu düşünüyorum ama ne olur toplantıyı 21 hazirandna önce yada 15 temmuzdan sonra yapalım çünki o tarihlerde biz tatilde olduğumzudan bebeğimle şehir dışındayız.....
cevahirde hem gezmek için alan çok hem bebek bakımı için mekan uygun.... hatta bebek odalarına yakın biryerde otururuz ki kişilerin eksikliği çok fark edilmesin sonuça hepsi birden acıkmayacak sürekli birileri uzun süre eksik kalmasın :)):):

katılıyorum

cewahir çok kalabalık oluyo bana çok yakın olmasına karşın pek sewmiyorum orayı.. haftasonu oraya girilmez bile

ben şimdi awrupa yada anadolu yakası çok güzel tam doannımlı bir yer araştırmasına giriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…