- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.341
bunları bir çocuk mu söylüyor hemde sana yani, annesineakannehir
benim evim bahçeli hemde kocaman bana gelin size börekler açarım olma mı???olumunekankayizsmile
allah yardımcın olsun ebrucum işin zormuş valla senin.
iyi canım o zaman..ama duphlacı yazdır düzenliyor çünkü o hani müshil ilaçı falan değil ozeytinyağından vazgeçmiyoruz canım gazı için mamasına kekik suyu ve zeytinyağıda koyup veriyorum 3 günde bir ama yok benim gibi bağırsakları tembel mi ne ben fitilden minicik birparça alıp poposuna sürüyorum zaten geliyor hemn 1 dk bile sürmüyor fitil parçası bile işe yarıyor
Canım Balıkesirin neresindesin sen bak 2 temmuzda eşim izne ayrılacak köyüne gidicez kayınpeder orada Savaştepe de 2-3 gün kalıp ordan geliboluya geçicez:))) gelirim bak
Canım Balıkesirin neresindesin sen bak 2 temmuzda eşim izne ayrılacak köyüne gidicez kayınpeder orada Savaştepe de 2-3 gün kalıp ordan geliboluya geçicez:))) gelirim bak
süper bir fikir aslında:))))
ben Tuzla da oturuyorum sana da yakınım :))) pijamalarla geliriz sana.))))[/B]
[/B]
bizmde okullar kapanıyor ya,içimi ir endişe sardı..evde sürekli beraber olaçağız..nasıl olaçak diye?inşallah allah bana sabrını verir...benimkinede bişey dediğim zaman sen bana karışamazsın,istediğimi yaparım..benim çoçukluk haklafrım var...babam evde hiç bir şey yapmıyor bende yapmam diyor.sen bana bakmak zorundasın,benim istediklerimi yapmak zorundasın çünkü sen annesin diyor,babama söylerim sizde kavga edersiniz diyor..beni aklınca tehdit ediyor....kaç. defa konuştum yok anlamıyor...seneye 1. sınıfa başlayacak.çokta küçük değil...
o kadar bebişe evini açmak istediğinden emin misinsempatiksalakcinni
gel tabiii canımhihoyyyt
ben akçaydayım kızılkeçili olarak geçiyor burası.dediğin yeri bilmiyorum ama yolun düşerse kesinlikle bekliyorum bak ne iyi olur.
kayınpeder balıkesirli kayınvalide Selanik göçmeni 47 yıl önce Selanikten gelmişler kayınvalide 7 yaşındaymış Tuna nehrinde izinsiz göçmüşler buraya..Ama eşime sorsanız nerelisin diye Selanişk göçmeniyim der huy aynı baba ama kendisi çok konuşmayı sever kayuınvalide de maşallah bir çene aynı anasına ve dayısına çekmiş..kız savaş tepemi,benim dayımlar çok kaldı prda,şimdi karesi mahallesindeler,,,annem benim balıkesirli aslen şamlı köyünden
PANCUBEN Şavaştepe'yi bilir misin? ben orada 3 yıl öğretmenlik yaptım sempatiksalakcinni
akçay uzak canım Savaştepe Balıkesirin ilçesi ama küçük bir yer önceden köymüş kasaba olmuş şimdi...
Harika olur vallaha:))
canım bence senin oğlan babayı taklit ediyor. sen onu uyarırken babası arka çıkıyor sanırım. bu durumda bu minik canavar da seni ciddiye almamaya başlamış.
ne olacak kız, en fazla biraz kusmuk, çiş kaka falan olur sempatiksalakcinni
benim burada 2 arkadaşım daha var. birisinin bebeği benimkinden 1 gün büyük, diğerinin kırk gün. bir araya geliyor. oy oy oy biri yatıyor biri kalkıyor biri ağlıyor biri emiyor derken nasıl eve geldiğimizi bilemiyoruz.
akçay uzak canım Savaştepe Balıkesirin ilçesi ama küçük bir yer önceden köymüş kasaba olmuş şimdi...
kayınpeder balıkesirli kayınvalide Selanik göçmeni 47 yıl önce Selanikten gelmişler kayınvalide 7 yaşındaymış Tuna nehrinde izinsiz göçmüşler buraya..Ama eşime sorsanız nerelisin diye Selanişk göçmeniyim der huy aynı baba ama kendisi çok konuşmayı sever kayuınvalide de maşallah bir çene aynı anasına ve dayısına çekmiş..
PANCUBEN Şavaştepe'yi bilir misin? ben orada 3 yıl öğretmenlik yaptım sempatiksalakcinni
evliliğimiz 4 yılındayız ve 2 defa gittik kurban bayramı için pazara bile gittim alışverişe Savaştepeye bağlı köyleri parkı güzel ama başkada yer bilmiyorum:)))
ben Bilecikliyim memleketim derim başka bişey demem :teytey::teytey:
senağlama senağlama
senağlama senağlama
anne tarafları daha çok tutuluyor zarten genel olarak...brnim eşimde hep kayınvalidemin akrabalarıyla içiçedir..kayınpederin kimsesine gitmezler...
kız erdekle akçayın arası ne kadar uzakmı?
valla okadar çok istedimki bir buluşma olsunda herkesi göreyim diye ama senin keyfine göre mi olacak diye düşünülmesin diye sesimi çıkarmadım hiç.tek tek de gezemezdim misafir geldi bebeği görmeyesenağlama.ağlama balım sen İstanbul'a geldinde bizi görmeden gittin aşkolsun:)))
walla öyle baba tarafı maşallah köyün yarısı ama sıkı fıkı değil eşim anne tarafından anneanne anne ve dayı var başka kimseleri yok diye buraya daha çok bağlı zaten iç içeyiz hergün telefon anne evini anadolu yakasına taşıyacak kayınpeder temelli kıöyde artık anneanne cevizlide otuyruyor görümcem kozyatağında bebeği olucak kayınvalide bakacak diye evi satıyor şuan anneanne Geliboluda yazlıkta annede oraya gidiyor yarın bizde mecburuz onlarla beraber olmaya yaaa görüşsekte anlatsak daha neler nlerrrrrr içimizi dökeriz Valla ebru kızları toplar sana geliriz bak madem sen gelmiyorsun ?
Ceren Kocaelide kuzenim var otobüs garın üstünde büyük siteler varya silindir şeklinde ordalar önceden yahya kaptanda oturuyordu öğrencilik yıllarında şimdi orada evlendi kocaeline yerleşti tamamen
ağlama balım sen İstanbul'a geldinde bizi görmeden gittin aşkolsun:)))
walla öyle baba tarafı maşallah köyün yarısı ama sıkı fıkı değil eşim anne tarafından anneanne anne ve dayı var başka kimseleri yok diye buraya daha çok bağlı zaten iç içeyiz hergün telefon anne evini anadolu yakasına taşıyacak kayınpeder temelli kıöyde artık anneanne cevizlide otuyruyor görümcem kozyatağında bebeği olucak kayınvalide bakacak diye evi satıyor şuan anneanne Geliboluda yazlıkta annede oraya gidiyor yarın bizde mecburuz onlarla beraber olmaya yaaa görüşsekte anlatsak daha neler nlerrrrrr içimizi dökeriz Valla ebru kızları toplar sana geliriz bak madem sen gelmiyorsun ?
şimdi bende ona bakıyordum barii seni hasreti göreyim diye netten araştırdım 3 saat diyor doğru mu bilmem 206 km miş.
gelin kız beklerim...ya ben bilnmiyorum aslında siz bi netleştirin ona göre,bu hafta oğlanın gösterisi var,,hafta içi onun kıyafeti falan onlarla uğraşacağım okula falan gitmem lazım bi kaç defa,
hafta so nu gösterisi var...
haftayada almanyadan ablam geleçek,4 gün kalaçak..yaza göğüslerini düzelttirecekte dr işini ayarlayacak,onu bir kaç hastaneye götüreceğim...hafta sonu oğlanın karnesi var ondan sonrada inşallah arabam gelir ve işlemleri biterse yolçuyum annemim yanına yazlığa erdeğe gidicem..temmuz sonuna kadar ordayım......
anladım canım oraları bilmem pek ama deprem nedeniyle duymuştum değirmendereyi ....canım biz değirmenderedeyiz. eşim gölcük donanmada görevli gölcükte o nedenle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?