- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.421
önceleri iyi diye sma kullandım bir süre sonra bebelac ac almiron aldım gazlı bebekler için
kendimi o kadar kötü hissediyorum ki agrılardan iyice huysuz oldu herşeye aglamaya başladı, üstünü değiştirirken, altını açarken hepsinde zorlanıyoruz, hep mız mız. burnu tıkalı oluyor ama açtırmıyor hiç birşeyine müdahale edemiyoruz. Bebeğimi agız tadıyla doya doya sevip okşayamıyorum
merhabalar 2010 mart anneleri bende 28 şubatta dogum yaptım bi oğlum varr aslında 3 çocugum var hepside erkek sizleri çocuklar dan fırsat buldukça özlliklede minik oğlumdan fırsat buldukça hep takip etmeeye çalıştım ve inanınki hepinizden bilmediğim çok şeyi öğrendim bebeklerle ilgili 3 çocugum olmasına ragmen siz burda çok güel paylaşımlarda bulunuyorsunz aynı bi aile gibisiniz sizlşerin arasında olmayı çok isterdim ama okadar huysuz bi oğlum varki kolikli yani sürekli ağlıyor annesütüde almadı hep mamayla besleniyor sizlere bi sorum olacak ek gıdalar geçmek için erkenmi acaba bebegi emmeyen arkadaşlar ek gıda olarak bişeyler veriyolarmı mesela kavonoz mamalarına başlayabilirmiyiz yada çokmu erken acaba çünkü benim oğlum inek sütü bile içti hiçbi mamayı öyle severek içmiyo hep ağlayarak sızlanarak denemediğim bişey kalmadı bana yardımcı olursanız çok sevinirim sevgiyle kalın bu arada hepinizin bebişleride çok tatlıallahım nazarlardan korusun
Kizlar sizlere birsey soracagim ben... Sizin bebislerde gece uyaniyormu mama icin??? Benim oglum her sabah saat 04- yada 05 gibi uyaniyor aciktigi icin,her 4 saatte bir gunde 5 defa 180 cc + 6 kasik mama veriyorum.. Genelde mama saatleri su sekilde..
07:00-07:30 arasi ilk mama saati
09:00 ;da uyuyor saat 11 kadar .
11:00 2. mama saati
12 bucukta uyuyor
15:-16 arasi uayniyor..
16: 3. mama saati.
saat 19: 4 mama saati
genelde saat 20:30 uyuyor.. gece uykusuna yatiyor yani. Saatte sabah 4 yada 5'de aciktigi icin uyaniyordu bu sekilde 5. mamayida o saate veriyorum (1 litereden fazla icmesi yasak,daha dogrusu saglikli degil )
Bu sekilde tamamliyorduk icmesi gereken miktari, Yanliz ben gece uyanmasin diye saat 11 bucukda oglumu uyandirip o 5.ci mamayi o vakitte veriyorum iki gundur..AMA genede 04-05 gibi uyaniyor benim oglan anlamadim gitti..
Acaba uyandirmasammi?? Yada biraz daha direnip bu duzene alistirsammi????..
Sizler nasil bi duzen kurdunuz???
bi de onu deneyim artık, bi umut ne yapalım
kızlar arada bir kocamin lap top dan girince misafir olarak gorunuyorum :))) uye girisi yapmiyorum sifreleri otamatik cekmesin diye
şifreyi napsın keza misafir olarakta girer malum önüne gelene açık topicimizklava:
merhabalar 2010 mart anneleri bende 28 şubatta dogum yaptım bi oğlum varr aslında 3 çocugum var hepside erkek sizleri çocuklar dan fırsat buldukça özlliklede minik oğlumdan fırsat buldukça hep takip etmeeye çalıştım ve inanınki hepinizden bilmediğim çok şeyi öğrendim bebeklerle ilgili 3 çocugum olmasına ragmen siz burda çok güel paylaşımlarda bulunuyorsunz aynı bi aile gibisiniz sizlşerin arasında olmayı çok isterdim ama okadar huysuz bi oğlum varki kolikli yani sürekli ağlıyor annesütüde almadı hep mamayla besleniyor sizlere bi sorum olacak ek gıdalar geçmek için erkenmi acaba bebegi emmeyen arkadaşlar ek gıda olarak bişeyler veriyolarmı mesela kavonoz mamalarına başlayabilirmiyiz yada çokmu erken acaba çünkü benim oğlum inek sütü bile içti hiçbi mamayı öyle severek içmiyo hep ağlayarak sızlanarak denemediğim bişey kalmadı bana yardımcı olursanız çok sevinirim sevgiyle kalın bu arada hepinizin bebişleride çok tatlıallahım nazarlardan korusun
kızlar eşim 17 haziranda nöbetci buluşmaya o getirip bırakıcak bizi o yüzden o gün gelemem bende ne çok problemliyim dimi :kedi:16 haziran derseniz bi şekilde günümü ertelemeye çalışırım eşime de sordum işle ilgili bi aksilik olmazsa götürürüm diyo
leyn ben birinin bilgsayarından girmiştim hemde risklki şahıs şimdi sifrem otomatık cekildimi yani..inşallah merk edip nakmaz amaaaaaaaan cokda tın..
arkadaşlar ek gıdaya ne zaman geçerseniz geçin o gün bebeğinize yedirdiğiniz şeyden siz de yiyin ki gerekli enzimler sütünüzle bebeğe geçip sindirimini kolaylaştırsın ve alerji riski olmasın...
arkadaşlar ek gıdaya ne zaman geçerseniz geçin o gün bebeğinize yedirdiğiniz şeyden siz de yiyin ki gerekli enzimler sütünüzle bebeğe geçip sindirimini kolaylaştırsın ve alerji riski olmasın...
ilginçCADIARZUdoğru bi fikir sanırım
mantıklı.uygulıcam bunu.teşekkürlerrr...
bu akşam kurufasülye yedim, umarım bebişi gazdan mahfetmemeyvahedigeldismile
bakliyat sevmem ama eşim hastası olduğu için zaman zaman pişiriyorum yiyorum da hiç sorun olmadı şimdiye kadar...olmaz inşallah.
afiyet olsun cnm. inşallah bize de problem oluşturmaz. bu arada kuru fasülye sevmemene de aşırdım. sevilmez mi o yaa. hele yanında turşuylacokacimcoook
tatlım doktorum bana turşu yeme demişti sütü azaltıyormuş yedinmi bilmiyorum ama ben doktorun yalancısıyım
valla istanbul buluşması haziran 15 ile 30 arası buradayım eşimin nöbetlerine denk gelmediği sürece gelirim sonra izmire gidicem 25gün kadar yokum
afiyet olsun cnm. inşallah bize de problem oluşturmaz. bu arada kuru fasülye sevmemene de aşırdım. sevilmez mi o yaa. hele yanında turşuylacokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?