2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

önceleri iyi diye sma kullandım bir süre sonra bebelac ac almiron aldım gazlı bebekler için

canım ya kıyamam ben ona inşallah en kısa zamanda geçer annesi Allah hem onun hem senin yardımcınız olsun
ben oğluma ilk bebelac la başladım hem gazını çok rahat çıkarıyor hemde iyi kilo aldı sonra similac denemek istedim verdiğim anda gaz sancıları çekmeye başladı ve kutuyu olduğu gibi attım şimdi aptamil kullanıyorum arada bebelac da veriyorum çünkü aptamilde gaz yapıyor ikisini farklı öğünlerde verip dengeyi öyle sağlıyorum doktoruma sordum problem olmayacağını söyledi ben bebelac dan çok memnunum

canım bence erken benim oğlumda beni hiç emmedi ilk günden beri mamayla büyüyoruz ben sütümü sağarak verdim şimdi artık iyice azalmaya başladı tamamen mamaya doğru gidiyoruz
inek sütü verme kesinlikle 1 yaşına kadar yasak
ben 4.5 aylık olunca vermeye başlıycam ufaktan ufaktan bence sende biraz daha bekle derim bu benim nacizane fikrim yinede sen bilirsin tabii

kızlar eşim 17 haziranda nöbetci buluşmaya o getirip bırakıcak bizi o yüzden o gün gelemem bende ne çok problemliyim dimi :kedi:16 haziran derseniz bi şekilde günümü ertelemeye çalışırım eşime de sordum işle ilgili bi aksilik olmazsa götürürüm diyo

canım benim oğluşum hiç bi zaman o kadar çok yemedi ben acıktıkca veriyorum 2 yada 2.5 saatte bir 90cc yiyor bazen daha az bazen biraz daha fazla ama hiç öyle belirli bi saatimiz olmadı azar azar yiyor bir gece 7 saat kesintisiz uyudu yinede 90cc yedi sık ve az yiyor yani
bence uykusunu bölme zaten acıkınca uyanıp ağlıyor benimki ben kendi uyanana kadar uyandırmıyorum
maşallah senin minik kuş ne güzel uyuyor gündüzleri bizimki fazla gündüz uykusunu sevmiyor gece uykusu iyi çok şükür

kızlar arada bir kocamin lap top dan girince misafir olarak gorunuyorum :))) uye girisi yapmiyorum sifreleri otamatik cekmesin diye

leyn ben birinin bilgsayarından girmiştim hemde risklki şahıs şimdi sifrem otomatık cekildimi yani..inşallah merk edip nakmaz amaaaaaaaan cokda tın..

canım ona dr un karar wersin..normalde bebeklerin ek gıdaya gecme ayı en düşük 5.ayda..6 aya kadar anne sütü deniyo ama dr nla karar wer derim..

bencede en yakın 4. ay bitiminde başla ek gıdaya bebeklerin midesinde şu an sadece anne sütünü sindirecek enzim bulunuyo mama bile ağır geliyo ama napalım süt az gelince veriyoruz.hele inek sütü hiç verme sakın kansızlık yapıyo dr lar çok karşı. inek sütü danalar içindir diyolar:) çocuklarını Allah bağışlasın.

cnm illaki 16 haziran olacak değil, maksat artık günü belirleyelim. olmadı 15 haziran olsun. Şebnem de 24 haziranda mı burada olacaktı, fatma ise 24 öncesi toplanalım demişti. velhasıl herkese uygun gün uydurmak zor olacak sanırım

leyn ben birinin bilgsayarından girmiştim hemde risklki şahıs şimdi sifrem otomatık cekildimi yani..inşallah merk edip nakmaz amaaaaaaaan cokda tın..

beni hatırla bçlümü işaretlüydüyse girebilir anacım

arkadaşlar ek gıdaya ne zaman geçerseniz geçin o gün bebeğinize yedirdiğiniz şeyden siz de yiyin ki gerekli enzimler sütünüzle bebeğe geçip sindirimini kolaylaştırsın ve alerji riski olmasın...

afiyet olsun cnm. inşallah bize de problem oluşturmaz. bu arada kuru fasülye sevmemene de aşırdım. sevilmez mi o yaa. hele yanında turşuylacokacimcoook

tatlım doktorum bana turşu yeme demişti sütü azaltıyormuş yedinmi bilmiyorum ama ben doktorun yalancısıyım
istanbul buluşması haziran 15 ile 30 arası buradayım eşimin nöbetlerine denk gelmediği sürece gelirim sonra izmire gidicem 25gün kadar yokum

Son düzenleme:

turşu yemedim zaten bitanem. öyle de güzeldi:1rolleyes:

afiyet olsun cnm. inşallah bize de problem oluşturmaz. bu arada kuru fasülye sevmemene de aşırdım. sevilmez mi o yaa. hele yanında turşuylacokacimcoook

bir tek nohutu severek yerim diğerleini de yerim ama aramam olmayınca...kilomdan (1.50 boya 71sempatiksalakcinni--biliyorum korkunç ama kalın kemikliyimdirkaydirigubbakcemile3)belli zaten her şeyi yediğim ama ben aslında sebzecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook ve et insanıyım

Kızlar ben bu ayın sonunda işe başlayacağım. Bakıcımda başlayacak tabi. Sizce nasıl davranmalıyım bu kadına ben. Samimi mi? Biraz seviyeli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…