- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.401
benaçıkcası laktoz miktarına hiç bakmadım..bize drmiz önerdi,ben ona göre değiştirdim... iyi geldi bize
Canım Balıkesirin neresindesin sen bak 2 temmuzda eşim izne ayrılacak köyüne gidicez kayınpeder orada Savaştepe de 2-3 gün kalıp ordan geliboluya geçicez:))) gelirim bak
bi de onu deneyim artık, bi umut ne yapalım
dene bakalım inşallah iyi gelir ama çatlak olunca çok zor...
kızlar arada bir kocamin lap top dan girince misafir olarak gorunuyorum :))) uye girisi yapmiyorum sifreleri otamatik cekmesin diye
çatlak iyileşse bişey kalmayacak gibi geliyor zaten
çatlak iyileşse bişey kalmayacak gibi geliyor zaten
inşallah iyileşir eğer bizim çatlak geçmeseydi,,,dr bizi çoçuk cerrahisine gastrolojimi neydi o bölümün adı hani şu bağırsaklarla ilgilenen bölüm oraya yollayacağını söylemişti,,bazı bebeklerde doğuştan makat drlığı oluyormuş...o baktırmak için..neyseki gerek kalmadı düzeldi,,inşallah senin bebişininde bişeyciği kalmaz...
zaten bebegim baktım büyük tuvaletini yaparken zorlanıyor kızarıyor bozarıyor dedim bunda sancı yok makatta darlık olabilir diye çocuk cerrahisine götürdüm onlar çatlak var dedi, çatlak iyileşince bakalım dedi cuma günü aşıya gitmişken kontrole götürdüm çocuk cerrahisine hala geçmemiş bi ay sonra kontrol tekrar dediler. anestol pomadla bepanthane işe yaramıyor tıbba güvenimde kalmadı, bitkisel tedaviye daha çok inanır oldum. Kantaron yağına başladım inşallah çabuk iyileştirir
adigenur,,,ilk zamanlar geliyordu şimdi pek gelmiyor burayakızlar facede abide gül kimm
amannnnnnn bakmasınlar ya onların korkularıyla ugrasamayacagım.bugun buyuk gorumcemın kızının sozu vardı orada esımın enıstesı sordu ıse donecekmısınız dıye kocamda yanimdaydi henuz karar vermedik dedim.ben ise donecegim ve Allahin izniyle bakici ogluma misler gibi bakacak.
abdurrahman bey mi? ona kalsa yarmagul gibi oluruz. :))
sukur insallah merhametli helal sut emmistir.cok sevindim senin adina.ben gizli kamera degil ayan beyan sistem dosetecegim eve ve gelenede soyleyecegim.kusura bakmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?