- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.441
bir tek nohutu severek yerim diğerleini de yerim ama aramam olmayınca...kilomdan (1.50 boya 71sempatiksalakcinni--biliyorum korkunç ama kalın kemikliyimdirkaydirigubbakcemile3)belli zaten her şeyi yediğim ama ben aslında sebzecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook ve et insanıyım
bir tek nohutu severek yerim diğerleini de yerim ama aramam olmayınca...kilomdan (1.50 boya 71sempatiksalakcinni--biliyorum korkunç ama kalın kemikliyimdirkaydirigubbakcemile3)belli zaten her şeyi yediğim ama ben aslında sebzecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook ve et insanıyım
Kızlar ben bu ayın sonunda işe başlayacağım. Bakıcımda başlayacak tabi. Sizce nasıl davranmalıyım bu kadına ben. Samimi mi? Biraz seviyeli mi?
her zaman kim olursa olsun seviyeli olma taraftarıyımdır...belli bir süre sonra samimiyetin sınırları belli olur zaten...en baştan samimi olmak gevşekliğe sebep olabilir...Kızlar ben bu ayın sonunda işe başlayacağım. Bakıcımda başlayacak tabi. Sizce nasıl davranmalıyım bu kadına ben. Samimi mi? Biraz seviyeli mi?
aynenkilo olayını hiç hatırlatma. herkes başladı diyete ama ben habire erteliyorum, bakalım sonunda ne hale gelicem-tatlicadiarzu-
benimki uyudu, ben de yatayım. iyi geceler,tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
canım çok sık değil ama benim kızda yapıyor..ellerini çok yaklaştırıyor bazen yüzüne doğal olarak şaşı gibi oluyor biz de çok yakında duran bir şeye baksak şaşı görünürüz...normalde bir kayma yoksa endişe etme ama ilk fırsatta doktoruna sorarsın maksat için rahat etsin...kızlar oğlum bazen ellerini ağzına götürürken gözlerini şaşı yapıyor nette yazdım bakıyım diye dönencenin etkilediğini yazmış daha öncelerden birileri kadınlar kulübü arşivden okdum gerçi daha öncede yapıyordu ama sizce etkilermi acaba ama dönencelerin üzerinde 0+ ay diye yazıyor ne dersiniz?
birde sizin bebişlerde yapıyorlarmı hiç? doktora gitmelimiyiz?
evdeki erkekleri yatırayımda bende yatayım oğlum uyuyor kocişim koltukda uyukluyor birde erkek kardeşim bizde oda uyumak üzere
bende yatayım artık öptüm şekerpareler huzurlu geceleropuyorumnanaktan
ağlatır şarkılar susturamazsın
zor gelir ayrılık alışamazsın
canlanır anılar unutamazsın
kalbine sormadan gitme sewgilim....
bir arkadaşımın paylaştığı bu şarkı yüzünden damardan bir sabaha günaydııııııınnn:içelim:
ağlatır şarkılar susturamazsın
zor gelir ayrılık alışamazsın
canlanır anılar unutamazsın
kalbine sormadan gitme sewgilim....
bir arkadaşımın paylaştığı bu şarkı yüzünden damardan bir sabaha günaydııııııınnn:içelim:
Azemheval sela$m canim bebek olduktan sonra ilk kezmi yalniz kaliyorsun o psikoloji cok kotuy ben 20 gunlukken kaldim ve odum patlamisti ve bu eneejiyi yaydim ben sakin olmadium icin oglum dahada cokl agladi ki ben gece hep yalniz bakiyodum dogurdum gunden beri ama genede muhtis bi destek evde tecrubeli biri olunca
evet sürekli yanımda biri vardı bundan sonra kimse gelmeyecek kızım ben ve eşim komşumda yok evet kızıma yetemiyecekmişim gibi gelen düşünce deli ediyor beni
Peki gitmelerinin nedeni bi dargunlik degil dimi evetse hic uzulme vallahi bak benim cocum acayip ya surekli ilgi ister surekli ben onada kendimede evimede bakiyorum sizdeki aslinda bu kadar zaman yaninda kalmalari hata olmus adapte olman lazimdi simdiye dek ve goruceksin sen daha iyi bakicaksin karisna eden olmucak
bi sakıncası olacağını sanmıyorum.. yani kalıcı bir yan etkisi olamaz bnce..kızlar oğlum bazen ellerini ağzına götürürken gözlerini şaşı yapıyor nette yazdım bakıyım diye dönencenin etkilediğini yazmış daha öncelerden birileri kadınlar kulübü arşivden okdum gerçi daha öncede yapıyordu ama sizce etkilermi acaba ama dönencelerin üzerinde 0+ ay diye yazıyor ne dersiniz?
birde sizin bebişlerde yapıyorlarmı hiç? doktora gitmelimiyiz?
canım sewiyeyi koru bnce çok içli dışlı olma..Kızlar ben bu ayın sonunda işe başlayacağım. Bakıcımda başlayacak tabi. Sizce nasıl davranmalıyım bu kadına ben. Samimi mi? Biraz seviyeli mi?
cidden böyle saatlemi herşeyiakannehir wallahi cnm ben o şekil otomatiğe bağlamadım çocuğu ne zamn acıkırsa o zamn..Kizlar sizlere birsey soracagim ben... Sizin bebislerde gece uyaniyormu mama icin??? Benim oglum her sabah saat 04- yada 05 gibi uyaniyor aciktigi icin,her 4 saatte bir gunde 5 defa 180 cc + 6 kasik mama veriyorum.. Genelde mama saatleri su sekilde..
07:00-07:30 arasi ilk mama saati
09:00 ;da uyuyor saat 11 kadar .
11:00 2. mama saati
12 bucukta uyuyor
15:-16 arasi uayniyor..
16: 3. mama saati.
saat 19: 4 mama saati
genelde saat 20:30 uyuyor.. gece uykusuna yatiyor yani. Saatte sabah 4 yada 5'de aciktigi icin uyaniyordu bu sekilde 5. mamayida o saate veriyorum (1 litereden fazla icmesi yasak,daha dogrusu saglikli degil )
Bu sekilde tamamliyorduk icmesi gereken miktari, Yanliz ben gece uyanmasin diye saat 11 bucukda oglumu uyandirip o 5.ci mamayi o vakitte veriyorum iki gundur..AMA genede 04-05 gibi uyaniyor benim oglan anlamadim gitti..
Acaba uyandirmasammi?? Yada biraz daha direnip bu duzene alistirsammi????..
Sizler nasil bi duzen kurdunuz???
eet cnm öleyizdirkaydirigubbakcemile2 benim bebeğimde 24 şubat doğumlu ben hero baby bebelac kavanoz mamalarından dün we önceki gün 4,5 kaşık werdim çok sewerek yiyo... öncedende wermiştik bi kere herhangi bi sorunla karşılaşmadım.. ama 6.ay olanları değil. 4.ay yazanları daha hafif olduklartı için..merhabalar 2010 mart anneleri bende 28 şubatta dogum yaptım bi oğlum varr aslında 3 çocugum var hepside erkek sizleri çocuklar dan fırsat buldukça özlliklede minik oğlumdan fırsat buldukça hep takip etmeeye çalıştım ve inanınki hepinizden bilmediğim çok şeyi öğrendim bebeklerle ilgili 3 çocugum olmasına ragmen siz burda çok güel paylaşımlarda bulunuyorsunz aynı bi aile gibisiniz sizlşerin arasında olmayı çok isterdim ama okadar huysuz bi oğlum varki kolikli yani sürekli ağlıyor annesütüde almadı hep mamayla besleniyor sizlere bi sorum olacak ek gıdalar geçmek için erkenmi acaba bebegi emmeyen arkadaşlar ek gıda olarak bişeyler veriyolarmı mesela kavonoz mamalarına başlayabilirmiyiz yada çokmu erken acaba çünkü benim oğlum inek sütü bile içti hiçbi mamayı öyle severek içmiyo hep ağlayarak sızlanarak denemediğim bişey kalmadı bana yardımcı olursanız çok sevinirim sevgiyle kalın bu arada hepinizin bebişleride çok tatlıallahım nazarlardan korusun
cnm illaki 16 haziran olacak değil, maksat artık günü belirleyelim. olmadı 15 haziran olsun. Şebnem de 24 haziranda mı burada olacaktı, fatma ise 24 öncesi toplanalım demişti. velhasıl herkese uygun gün uydurmak zor olacak sanırım
beni hatırla bçlümü işaretlüydüyse girebilir anacım
Azemheval sela$m canim bebek olduktan sonra ilk kezmi yalniz kaliyorsun o psikoloji cok kotuy ben 20 gunlukken kaldim ve odum patlamisti ve bu eneejiyi yaydim ben sakin olmadium icin oglum dahada cokl agladi ki ben gece hep yalniz bakiyodum dogurdum gunden beri ama genede muhtis bi destek evde tecrubeli biri olunca
Tarziinii yeddiigimmm oyyy cokk ozledimm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?