2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kilo olayını hiç hatırlatma. herkes başladı diyete ama ben habire erteliyorum, bakalım sonunda ne hale gelicem-tatlicadiarzu-
benimki uyudu, ben de yatayım. iyi geceler,tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

kızlar oğlum bazen ellerini ağzına götürürken gözlerini şaşı yapıyor nette yazdım bakıyım diye dönencenin etkilediğini yazmış daha öncelerden birileri kadınlar kulübü arşivden okdum gerçi daha öncede yapıyordu ama sizce etkilermi acaba ama dönencelerin üzerinde 0+ ay diye yazıyor ne dersiniz?
birde sizin bebişlerde yapıyorlarmı hiç? doktora gitmelimiyiz?

bende çok beter durumdayım kilo vereceğime birde süt olsun diye yedim durdum ne duyduysam dahada kilo aldım yemin ederim hamileyken daha zayıftım :sinifsinif:

Kızlar ben bu ayın sonunda işe başlayacağım. Bakıcımda başlayacak tabi. Sizce nasıl davranmalıyım bu kadına ben. Samimi mi? Biraz seviyeli mi?

canım bence başta biraz mesafeli ol sonra duruma göre bakarsın tabii çok da soğuk olma kadın kafadan zıt gitmesin sana bu sadece benim fikrim tabii

evdeki erkekleri yatırayımda bende yatayım oğlum uyuyor kocişim koltukda uyukluyor birde erkek kardeşim bizde oda uyumak üzere
bende yatayım artık öptüm şekerpareler huzurlu geceleropuyorumnanaktan

Kızlar ben bu ayın sonunda işe başlayacağım. Bakıcımda başlayacak tabi. Sizce nasıl davranmalıyım bu kadına ben. Samimi mi? Biraz seviyeli mi?
her zaman kim olursa olsun seviyeli olma taraftarıyımdır...belli bir süre sonra samimiyetin sınırları belli olur zaten...en baştan samimi olmak gevşekliğe sebep olabilir...
kilo olayını hiç hatırlatma. herkes başladı diyete ama ben habire erteliyorum, bakalım sonunda ne hale gelicem-tatlicadiarzu-
benimki uyudu, ben de yatayım. iyi geceler,tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
aynen
iyi geceler...:gitme:

canım çok sık değil ama benim kızda yapıyor..ellerini çok yaklaştırıyor bazen yüzüne doğal olarak şaşı gibi oluyor biz de çok yakında duran bir şeye baksak şaşı görünürüz...normalde bir kayma yoksa endişe etme ama ilk fırsatta doktoruna sorarsın maksat için rahat etsin...

Merhhaabaa bi turluu gelemedim yaa hemen kisa kisa geceyim ege 18 haziranda 4 aylik olucak ilk 1.5 ay cok zordu saatlerce agliyuodu gazdan bir saat kesintisiz uyuyamazdim berbatti inanilmaz bi hayal kirikligiydi benim icin olk 12 gunden sonra sutumu sagmaya basladim ege istikrarli emmiyo benimde sutum bi turlu o cekmedi icin gelmiyodu ki bunu yaptima pismanim emen cocugu emzirmez oldum ve sutumu sagarak vermeye basladim 2.5 aydan sonra bi ogun sut bi ogub mama vermeye basladim boll bol sutum olmadi hic ama ege emseydi benim sutum cok olacakti uc saatte bir 150 sagiyodum bu surekli emziren anneler miktarindaydi ama bi asamayi gecmedi ege bogazli bi cocuk mama takviyesine basladik ege 49 cm 3000 kg dogdu 2750 kadar dustu 3.5 aylikken 7200 gr 65 cm boyu var inanilmaz gaz sancilarini salincakla hallettik surekli sallanma halindeyken bu onu sakinlestuirdi hala gazi var ama uc saat susmadan aglamayo artik uzun ugraslar sonucu gece uykjusunda gunduzude duzene soktum aksam 8.30 uyur pijema giyer ev sakinler sabah 6 kalkar sut icer 8.30 kadar uyur gunduzdeyarimsar saat 3-4 parca uyur yine belli saatlerde oyun halisina ilgisi yok oyuncaklari cekiyor ve egenin en guzel yani ege dogdugundan beri sesli guluyo o zaten unutturuyo butun zorluklari suanda ege destekle oturuyo kisa sureli onun disinda surekli kalkmaya calisiyo bielerek dil cikariyo bi esyayi yakalayip yere atiyo buarada ben 20.500 gr verdim 8 kilom kaldi verilecek ve hala gobegim var catlaklar rezalet durumda zaten ev islerini kendim yapiyorum yetismeye calisiyorum hala sut sagiyorum bazen yemek yemeye firsat bulamiyorum dun adet oldum iste boleee sizde anlatin cok ozledim sizii

herkes gitti bu sabah ilk defa yanlız kaldım kahvaltımı ayakta hızla geçiştirip evi aceleyle toparladım düşündüm ailemi , bebeğime nasıl bakacağımı birazda ağladım
uzakta olmak sevdiklerinin sesini telefonun avizesinden duyup dokunamamk çok berbat bir şey olduğunu bir kez daha anladım nasılsın bebek nasıl diyen annemi sızan göz yaşlarımla dinledim sesimin titremesinden ağlamaktansa konuşamıyaşıma lanet ettim....
nefret ediyorum uzaklardan
kızım haziranın 22 4. ayına girecek bize bol bol gülümseyip sesli kahkalar atıyor gözleri fıldır fıldır sadece gazımız yine çok aklımda bin bir endişeyle kızımı büyütmeye çalışıyorum...

ağlatır şarkılar susturamazsın
zor gelir ayrılık alışamazsın
canlanır anılar unutamazsın
kalbine sormadan gitme sewgilim....

bir arkadaşımın paylaştığı bu şarkı yüzünden damardan bir sabaha günaydııııııınnn:içelim:

Azemheval sela$m canim bebek olduktan sonra ilk kezmi yalniz kaliyorsun o psikoloji cok kotuy ben 20 gunlukken kaldim ve odum patlamisti ve bu eneejiyi yaydim ben sakin olmadium icin oglum dahada cokl agladi ki ben gece hep yalniz bakiyodum dogurdum gunden beri ama genede muhtis bi destek evde tecrubeli biri olunca

oy oy sözlere bak
bugün ben akşamı nasıl ederim bilemiyorum artık

Tarziinii yeddiigimmm oyyy cokk ozledimm seni

evet sürekli yanımda biri vardı bundan sonra kimse gelmeyecek kızım ben ve eşim komşumda yok evet kızıma yetemiyecekmişim gibi gelen düşünce deli ediyor beni

günaydın annişler bebişlerkaydirigubbakcemile2

iki senedir yaz mevsimini girince idrar yollarında yanma problemim oluor cok felaket birşey ya ben normal doğumda yapmadım yine başladı gecen sene bir çok kez dr gittim ilaçlar antibiyotikler geçmedi yine başladı kabusum geri döndü resmen farklı bir şey kullanıp iyi geleln varmı allah düşmenıma vermesin bu derdi cok rahatsız edici:bbo:çok ta kuruluk yapıyor çok kötü yaaa yardımmm edin dr gidip muayne olmaktandan da sıkıldım:S:S

evet sürekli yanımda biri vardı bundan sonra kimse gelmeyecek kızım ben ve eşim komşumda yok evet kızıma yetemiyecekmişim gibi gelen düşünce deli ediyor beni

Peki gitmelerinin nedeni bi dargunlik degil dimi evetse hic uzulme vallahi bak benim cocum acayip ya surekli ilgi ister surekli ben onada kendimede evimede bakiyorum sizdeki aslinda bu kadar zaman yaninda kalmalari hata olmus adapte olman lazimdi simdiye dek ve goruceksin sen daha iyi bakicaksin karisna eden olmucak

Yani yeterki tatsizlik olmasin canim bir iki ay sonra sende gidersin yanlarina konu komsu edin onlarin bile yarari oluyo ben cagriyorum onlar bebeyi tutarken ben ben bi suru is yapiyorum

bi sakıncası olacağını sanmıyorum.. yani kalıcı bir yan etkisi olamaz bnce..
canım sewiyeyi koru bnce çok içli dışlı olma..
cidden böyle saatlemi herşeyiakannehir wallahi cnm ben o şekil otomatiğe bağlamadım çocuğu ne zamn acıkırsa o zamn..
eet cnm öleyizdirkaydirigubbakcemile2 benim bebeğimde 24 şubat doğumlu ben hero baby bebelac kavanoz mamalarından dün we önceki gün 4,5 kaşık werdim çok sewerek yiyo... öncedende wermiştik bi kere herhangi bi sorunla karşılaşmadım.. ama 6.ay olanları değil. 4.ay yazanları daha hafif olduklartı için..

hatırlayı işaretlmediyse herkes girebilioooooo..
kızlar şu işlerinizi birde bizim için erteleyin herkein bir tarihte işi war şimdiden bi tarih söliyelim we kimse o tarihe program yapmasın( gelmek isteyen tabiiii)

ben 4.günden beri yalnızımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…