- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.381
ben ocaklardayım..hani sahilin onunda uğur sitesi var biz ordayız...kesin orda olursam gelir başını ağrıtırım..:)))))))
kim kimin başın ağrıtır orası belli olmasssempatiksalakcinni
benim oğlanın bu hafta içi okulda isleri gösterisi falanı filanı işte...haftayada ablam geliyor,4 gün kalaçak..artı benim oğlan karne alaçak o hafta sonrada erdeğe gideceğim 1 ay falan yokum
birde hasretciğim ben bi termos aldım..mama suyunu kaynatıyorum çaydanlığın altında..10 dakika kaynatıyorum amam..o suyun bir kısmını cam bir kavanoza soğutmaya koyuyorum bşr kısmınıda termosa..mama yapacağım zaman..biraz termostan biraz kovanozdan su koyup ılık yapıyorum sonra mamayı katıp veriyorum...pratik oluyor....yada tamamenm sıcak suyla hatırlayıp biberonu çesmenin altında ılıtabilirsin...
sogumuş suyu bidaha ısıtacagına 2 dk ketilda kaynat biberon soguk suyunüstüne dök işte..bu arada orda olsaydım yuzde yuz gelicek kişilerin başındaydımmmmm bensengözlerimebaksanab
bunuda en kısa zamanda ileticem bende rahatsıım bu konuda..:enbuyukkk:
Kızlar buluşma gelecek hafta çarşamba olsun mu? yani 16 haziranda? kimler gelecek buluşmaya bi de kesin olarak?
ne güzel siz gezmelerden bahsediyorsunuz. ben bırakıp banyoya bile giremiyorum, hep uykusuzuz hep aglıyoruz o ağlıyor bende ağlıyorumÇok üzgünüm çoook
ne güzel siz gezmelerden bahsediyorsunuz. ben bırakıp banyoya bile giremiyorum, hep uykusuzuz hep aglıyoruz o ağlıyor bende ağlıyorumÇok üzgünüm çoook
canım ya kıyamam neden annesi bi sebebi varmı?
ay kıyamam ya,zeytin yağıyla falanda masaj yap poposuna çatlaklara falan iyi geliyor....gaz içinde çöret otu yağıyla masaj yap karnına..ayaklarınıda sıçak tut,üşürsede gazı olur...birde damaklarına bak bakayım dişmi çıkarıyor..olabilir benimkide bu aralar huysuz ve bir dişi çıkmış...o nedenlede çok ağlar...birde kabızlığı varsa ki çatlak oldğuna kabızlıktan oluyor...zeytin yağı ver günde 2 tatlı kaşığı yada söyle dr ne duphalac yazsın...kakası yumuşak olursa poposu çatlamaz...bebeğin baçaklarını karnına doğru dikkatlice kaldır arada,bacakları çalışırsa gazı kolay çıkar...kuru kayısıda kaynat içir suyunu...bişry olmaz merak etme...sende kuvvetli ol bebişler anlıyor annenin ruh halini...
blue crazy birde kullandığın mamada önemli hangsini veriyorsun
doğdugundan beri hiç kabız olmamıza rağmen yine de çatlak olmuş, aşırı gazdan ıkınmaktandır diyorlar . tüm vucuduna sürekli hakiki zeytinyağı ısıtıp sürüyorumm,acı elma yağı sürüyorum.aktardan kantaron yağı diye bişey aldım yara iyileştiriyormuş onu sürüyorum poposuna inşallah düzelir.Bacaklarını filan kaldırmama gerek de yok çok hareketli bacaklar maratona katılmış gibi kıpır kıpır, gaz çıkarmasını biliyor ama çıkacak yer sorunlu maalesef
önceleri iyi diye sma kullandım bir süre sonra bebelac ac almiron aldım gazlı bebekler için
kantaronu deneyim bir kaç gün sanki işe yarıyor agrısını birazda olsun alıyor gibi. bitkisini aldım kaynattım önce suyuyla siliyorum, sonra yağını sürüyorum bi de en son çatlak kremi var onu sürüp kapatıyorum. bunu yaptıktan bi saat sonra filan kakasını yapıyor ama sonra yine de aglıyor.
aptamil comformil var ben ondan alıyorum baya iyi geldi bize oda böyle gazlı bebeler için yapılmış,birde onu dene isstersen...
çok zor böyle,inşallah çabuçak düzelir
inşallah işe yarar...yavrum benim kimbilir nasıl açıyor
conformile baktımda onun içindeki laktoz miktarı daha fazla yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?