2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mümkünse suların kesilmediği bi gün we pazartesi harici bir gün buluşursak çok makbule geçernaniknanik

ne güzel siz gezmelerden bahsediyorsunuz. ben bırakıp banyoya bile giremiyorum, hep uykusuzuz hep aglıyoruz o ağlıyor bende ağlıyorumÇok üzgünüm çoook

kıslar benim termosum var suyu kaynatıyorum bi de cam şişede kaynamış suyum oluyor yalnız ben bi ondan bi ondan yapmıyorum termosun içindeki suyu mama yapılacak şekilde ılıtıyorum uğraşmıyorum bi daha böylelikle gün içinde suyu bir kaç kez bittikce tazelemişde oluyorum

Kızlar buluşma gelecek hafta çarşamba olsun mu? yani 16 haziranda? kimler gelecek buluşmaya bi de kesin olarak?

tatlım ben yalnız çarşambaları gelemiyorum kahve günümüz var bu haftaya çarşambada bende ama perşembe olur gelebilirim yada çarşamba haricinde herhangi bi gün

ne güzel siz gezmelerden bahsediyorsunuz. ben bırakıp banyoya bile giremiyorum, hep uykusuzuz hep aglıyoruz o ağlıyor bende ağlıyorumÇok üzgünüm çoook

ay kıyamam ya,zeytin yağıyla falanda masaj yap poposuna çatlaklara falan iyi geliyor....gaz içinde çöret otu yağıyla masaj yap karnına..ayaklarınıda sıçak tut,üşürsede gazı olur...birde damaklarına bak bakayım dişmi çıkarıyor..olabilir benimkide bu aralar huysuz ve bir dişi çıkmış...o nedenlede çok ağlar...birde kabızlığı varsa ki çatlak oldğuna kabızlıktan oluyor...zeytin yağı ver günde 2 tatlı kaşığı yada söyle dr ne duphalac yazsın...kakası yumuşak olursa poposu çatlamaz...bebeğin baçaklarını karnına doğru dikkatlice kaldır arada,bacakları çalışırsa gazı kolay çıkar...kuru kayısıda kaynat içir suyunu...bişry olmaz merak etme...sende kuvvetli ol bebişler anlıyor annenin ruh halini...

Son düzenleme:

kim bilir nasıl canı yanıyodur canım yaa.. kaka yapması bi dert yapmaması bi dert.. inşallah en kısa zamanda iyilerşir oda güülücükler atar anneciğine.. ne olur bakımını kontrolünü ihmal etme sende çok geçmiş olsun canım...

doğdugundan beri hiç kabız olmamıza rağmen yine de çatlak olmuş, aşırı gazdan ıkınmaktandır diyorlar . tüm vucuduna sürekli hakiki zeytinyağı ısıtıp sürüyorumm,acı elma yağı sürüyorum.aktardan kantaron yağı diye bişey aldım yara iyileştiriyormuş onu sürüyorum poposuna inşallah düzelir.Bacaklarını filan kaldırmama gerek de yok çok hareketli bacaklar maratona katılmış gibi kıpır kıpır, gaz çıkarmasını biliyor ama çıkacak yer sorunlu maalesef

ya ben sana aslında kudret naru varya zeytin yağıyla yapılıyor..o yaralara bire bir..midedki ülsere bile iyi geliyor..ondan alıp sürsen...biz amcamın bacağındaki kocaman iltihaplı uarayı geçirdik onunla

kantaronu deneyim bir kaç gün sanki işe yarıyor agrısını birazda olsun alıyor gibi. bitkisini aldım kaynattım önce suyuyla siliyorum, sonra yağını sürüyorum bi de en son çatlak kremi var onu sürüp kapatıyorum. bunu yaptıktan bi saat sonra filan kakasını yapıyor ama sonra yine de aglıyor.

inşallah işe yarar...yavrum benim kimbilir nasıl açıyor

inşallah işe yarar...yavrum benim kimbilir nasıl açıyor

bizzat yaşamadım ama internette bu konuyu hep araştırırken büyük insanlar bile tuvaletimi yaparken ağlıyordum diye yazmışlar, yavrum kurtulsaydı bi şu dertten eminim gazını da zangır zangır çıkartacak :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…