2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oglum her gun 30 cc iciyo su dr hic sormadim bi yarari yok diyolar ama zararida olmadi icin veriyorum ustelik bazi bebekler sonradan suyu reddedebiliyomus alismadiklari icin ben o yuzden veriyorum neredeyse dogdundan beri pamukcuguda engelliyoy
..katılıorum..sudan zarar gelmedigi gibi kabızlıgıda önlüyo metabolizmayı calıştırıyo..vereliniortak

Evet bizim esimin aileside kilolular benim esimde 107 kilo ama boyu 192 onun icin pek gostermiyor. Bende istemiyorum oglumun cok kilolu olmasini. Zaten kilolu durmuyor boyu uzun duruyor,ondan kilosunu gostermiyor herhalde cok kibar oyle fosur fosur bir bebek degil.

Evet ben 5 hafta once gittigimde 90 cc veriyordum 4 gundur 180 cc gectim acaba gecmesemmi ozaman,150 devam etsem,ozaman cok cabuk acikiyor sorun orda benim oglum doymamaya biliyor 150 cc ile 2 saat sonra gene istiyor ozaman 2 saate bi verdigim icin duzensiz ve daha sik yedigi icin 1 litreyi gecebiliyor.Birde iste 4 satate bir emdigi icin cok duzenli oluyor uykulari filan en azindan eskisine gore daha duzenli oldu bu 4 saat bir vermeye basladim baslayali bacim.. Onun icinde bozmak istemiyorum dedigin gibi birde duzein olsun isityorum,6 aydan sonra duzen tutturmak olmuyor...
Bugun iyice konusacam eger cok fazla kilo aldiysa,ozaman ozel mama var tok tutan mesela gene 150 cc veriyorsun ama daha uzun sure tok tutuyo extra kalori olmadan sanki 180 icmis gibi bi his veriyor.
.

slm canlar nasılsınız,kuzucuklarınız nasıllar,hepinizi çok özledim,biz antalyadayız,evimiz geldi yerleştik evde net yok giremiyorum bu yüzden,eşim istanbulda,haftasonu burada aolucak tekrar dönücek daha en az ekime kadar o istanbulda biz antalyada ayrı duracağız,onu çok özlüyorum yokluğu zor geliyor bana,kızçemi sorarsanız büyüdü teyzoşları en son geçen hafta 54 cm 5120 gr olmuştu,drumuz gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi,Zeynomun gözü mikrop kapmış ama endişeleniliecek kadar değilmiş damla kullandık geçti,şimdi diğer gözünde oldu hemen damlayı kullandım ben de,işler taşınma vs herşey beni çok yordu,umarım tez zamanda herşey yoluna giricek,eşim temmuz 5 te 15 günlük izini için antalyaya gelicek,sonra bizide götürücek sonrada inşallah antalyaya artık dönüşi yapıcazs bakalaım kısmet,sizlerin bebekleri nasıllar kocaman olmuştur eminim yavrucaklar,ek besinlere geçt,iniz mi neler yapıuyorsunuz beslenme ile ilgili benimle paylaşır mısınız,ama nette çok kalalamam sanırım eve gidip perdeleri halledicem

Yok o aslinda acikmiyodur iki saatte 150 ile uykuya gecemiyo olabilir beslendikten sonra uyumaya alistiysa sahsen benimki oyle benimki gunde 2 saat uyuyo on iki saatte yarimsar yarimsar ama masallah gece 12-13 saat uyur bir kere kalkar benimde isime geliyo valla
Bak 150 ile halkketten durmucaksa iki saat o zaman verdin miktar artar gene hic bi ise yaramaz gidince bi sor bakalim ama bana bunu bunu diyolar deme ark var onlarin bebekler bu kdar icmiyo oglum cokmu iciyo tedirgin oldum felan de dieger turlu cevap vermiyolar. Benimkinin yuzu tombis ama zaten minicik dogdundasda yuzu tombisti boyuda uzun oldu icin vucuttan gostermiyo. Benimkide

Selam herkese :asigim::asigim:

Kızımın gunduz uykusu ıcın yenı bır sey kesfettım yuz ustu uyuyor onceden sureklı yatırıyordum 5 dk uyanıyordu sımdı 2-3 saat uyuyor sureklı kontrol edıyorum burnu kapanmasın dıye ama acaba yuz ustu yatırmak ıımı kı sız nasıl yatırıyorsunuz bebeklerı

canım hoşgeldina.s.
hadi hayırlı olsun yeni yaşamınız dilerim herşey gönlünce olur bizler iyiyiz ek gıdaya başlayan yok daha.

ben doğduğundan beri yüzüstü yatırıyordum yanındayken
10 gündür hep öyle yatırıyorum hem uzun hem rahat uyuyor
kafasını kaldırınca çevirip öbür tarafa koyuyor benimki
korkma cnm öyle çok rahat gaz çıkarıyorlar ben artık gece bile yüzüstü koyuyorum

asinaz hoşgeldin cnm kolay gelsin işlerinde inşallah her şey gönlünce olur
ben aynıyım bi değişiklik yok
opuyorumnanaktan

pınarcım ve yazgıcım sağolun canlarım hepinizi ne kdar özlüyorum desem azdır,çok özedim muhabbetinizi,sizlere günaydın demeyi paylaşmayı antalyayay eşim bi dönsün evimize yerleşelim hemen net alıcam sırf sizler için

kayınvaldeden cekinmekte noluyo allahın seven..

amannnnn benim annem kayinvalidesinden cok cekti.babaannem babami fitlerdi o da gelir doverdi annemi.o yuzden acayip korkuyor kocam beni dover vs diye :))))
yani cok ezilmisligin verdigi korkular bunlar.

anamm ebru bence bi cocuk gelisim uzmanina gotur erayi .

yok yok yatili okula verme dusuncesi bile cok kotu.gozunu seveyim sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…