- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.481
..katılıorum..sudan zarar gelmedigi gibi kabızlıgıda önlüyo metabolizmayı calıştırıyo..vereliniortakBenim oglum her gun 30 cc iciyo su dr hic sormadim bi yarari yok diyolar ama zararida olmadi icin veriyorum ustelik bazi bebekler sonradan suyu reddedebiliyomus alismadiklari icin ben o yuzden veriyorum neredeyse dogdundan beri pamukcuguda engelliyoy
Eyvah seninkidemi kendi kendine uzun sure oyalanmiyor gazi varmi koliklimi benimkinde ikiside var ama o mama kutularinin arkasindakilere bakma buarda eminim cok kusuyodur ben uc saate 120 veriyorum bitirmeine izin vermiyorum onuda benim esim 100 kg suanda korkuyorum kilolu olsun istemiyorum ben versem icer ama gerek duymuyorum dr verme diyor gelisimi masallah iyi biara cok kafa yoruyodum bu yemesine ama artik vermiyorum oluyo bitiyo birde gunduz o on iki bucuktan sonra cok uyuyomus uyandir onu ondan uyumuyo sabaha lkarsidan sonra alti aydan sonra bebekler duzene sokulamiyo ne yapiyosanbu donemde yapiliyo canim. Benim oglumd 7200 gr 3.5 aylikken 65 cm boyu bana ok geliyo 1 kg gecsin istemiyorum bi ay icinde telefona cek onunla oyalanir canim of aman cok zorr ya biliyorum
Mihriban yanlis anlama sakin sen ghene bildigini ver ama ben hem anne sutu hemde amam veriyorum sutumu sagiyorum benim ayniu sokakta bes kisiyiz hic biri o kutunun ustundeki gibi icmiyo hatta cogu 90 iciyo ben bi ara o kutulara gore veriyodum dr kizdi bir kere arturdinmi geri donusu yok midesini genisletmeye gerek yok o doydunu anlamaz ne versen yer senide yer dedi baya kizinca bana bende cc artirmiyorum. 2.5 aylikken basladim mamaya 120 bazen 90 baslamistim hala oyle devam ediyorum
selam bacilar napionus ?
günaydınnnnnnopuyorumnanaktan
dün geleceğim dedim gelemedim alp i avuttum bu defa çatkapı misafir geldi ee haliyle sohbetten uzak kaldım:1ninca:
slm canlar nasılsınız,kuzucuklarınız nasıllar,hepinizi çok özledim,biz antalyadayız,evimiz geldi yerleştik evde net yok giremiyorum bu yüzden,eşim istanbulda,haftasonu burada aolucak tekrar dönücek daha en az ekime kadar o istanbulda biz antalyada ayrı duracağız,onu çok özlüyorum yokluğu zor geliyor bana,kızçemi sorarsanız büyüdü teyzoşları en son geçen hafta 54 cm 5120 gr olmuştu,drumuz gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi,Zeynomun gözü mikrop kapmış ama endişeleniliecek kadar değilmiş damla kullandık geçti,şimdi diğer gözünde oldu hemen damlayı kullandım ben de,işler taşınma vs herşey beni çok yordu,umarım tez zamanda herşey yoluna giricek,eşim temmuz 5 te 15 günlük izini için antalyaya gelicek,sonra bizide götürücek sonrada inşallah antalyaya artık dönüşi yapıcazs bakalaım kısmet,sizlerin bebekleri nasıllar kocaman olmuştur eminim yavrucaklar,ek besinlere geçt,iniz mi neler yapıuyorsunuz beslenme ile ilgili benimle paylaşır mısınız,ama nette çok kalalamam sanırım eve gidip perdeleri halledicem
Selam herkese :asigim::asigim:
Kızımın gunduz uykusu ıcın yenı bır sey kesfettım yuz ustu uyuyor onceden sureklı yatırıyordum 5 dk uyanıyordu sımdı 2-3 saat uyuyor sureklı kontrol edıyorum burnu kapanmasın dıye ama acaba yuz ustu yatırmak ıımı kı sız nasıl yatırıyorsunuz bebeklerı
kayınvaldeden cekinmekte noluyo allahın seven..
bizmde okullar kapanıyor ya,içimi ir endişe sardı..evde sürekli beraber olaçağız..nasıl olaçak diye?inşallah allah bana sabrını verir...benimkinede bişey dediğim zaman sen bana karışamazsın,istediğimi yaparım..benim çoçukluk haklafrım var...babam evde hiç bir şey yapmıyor bende yapmam diyor.sen bana bakmak zorundasın,benim istediklerimi yapmak zorundasın çünkü sen annesin diyor,babama söylerim sizde kavga edersiniz diyor..beni aklınca tehdit ediyor....kaç. defa konuştum yok anlamıyor...seneye 1. sınıfa başlayacak.çokta küçük değil...
sorma burnumdan getiriyor benim...dün yatılı okula bile vermeyi düşündüm...inşallah düzelir yoksa başıma çok iş açar bu benim böyle..babası hiç kızmaz hatta babasının yanında ben ona kızırsam eşimle kavga ederiz...oda bundan yüz buluyor işte...dün 3-4 poposuna yedi terliği hem yiyor hem hala bana konuşuyor,iyice sinir etti beni...öfkemi ondan çıkarmayayım diye odasına kapattım onu bir süre gözüme gözükmesin diye,müziğide açtım duymamak için çünkü içerde hala konuşuyor...büyüdükçe beter olmatya başladı...3-4 yaşlarındayken daha iyidi en azından laf dinliyordu...
ne zor işmiş buı mama işi yaaa off anne sütünn canını seveeyim.. bende derin we ufak bir tawam war mama için aldım onu orda hazırda kaynamış dinlmiş suyu 30 saniye kadar ocakta ısıtıp biberona ölçüp alıyorum..
dün gece 12 de kızımı 12 dakika kadar emzirdim attı memeyi koydum yatağına biraz süt sağayım dedim sağdım diğer göğüsü we kalanı 140ml çıktı kocam dediki wer dedi ben içiricem.. içmez dedim yeni emdi 12 dakika.. geri geldiğinde biberonda 50ml kalmıştı yahni ceriş üstüne 80daha içmiş oldu nasıl iş anlamadım yaaa.. doymadıysa neden memeyi bıraktı daha süt wardıCADIARZU
ceneleri yoruluyor bitanem ondan birakiyorlar memeyi.yatarak emzir diyecegim ama sen zati dukkandasin surekli(
Kızlar buluşma gelecek hafta çarşamba olsun mu? yani 16 haziranda? kimler gelecek buluşmaya bi de kesin olarak?
cevahire nasil gelecem ben ya.hem benim doktor alisveris merkezlerine goturme cocugu dedi.
evet cnm her şeyden ye diyen abdurrahman bey bizim çocuk drumuz farklı ama o da fena değil gibi onamı götürüyorsun sen ?
yok canim.deltada dogum yaptim ben ilk o bakti kontrole de ona gittim.birde kalca usg si icin oradaki doktorunda muayene etmesi gerektiginden gittim.
Abdurrahman bey iyi sanirim ama ben kucukyali merkezde gorumcemin kizlarina bakan doktora goturuyorum oral bey e .cok memnunum.annenin psikolojisini de cok iyi anliyor oral bey.
leyn ben birinin bilgsayarından girmiştim hemde risklki şahıs şimdi sifrem otomatık cekildimi yani..inşallah merk edip nakmaz amaaaaaaaan cokda tın..
otomatik cekmesi icin o pc de oyle bir programin yuklu olmasi gerek canim.
Öznuurr neler yapıyon?
bakici ariommmmmm arastiriommmm.ben boyle kendi kendime gelin guvey oluyorumda daha kocam bi fikir beyan etmedi, :))))
Kızlar ben bu ayın sonunda işe başlayacağım. Bakıcımda başlayacak tabi. Sizce nasıl davranmalıyım bu kadına ben. Samimi mi? Biraz seviyeli mi?
anammm nerden buldun nasil oldu ne kadar odeyeceksin bi anlatsana okyay ?
bence seviyeli davran.
kızlar oğlum bazen ellerini ağzına götürürken gözlerini şaşı yapıyor nette yazdım bakıyım diye dönencenin etkilediğini yazmış daha öncelerden birileri kadınlar kulübü arşivden okdum gerçi daha öncede yapıyordu ama sizce etkilermi acaba ama dönencelerin üzerinde 0+ ay diye yazıyor ne dersiniz?
birde sizin bebişlerde yapıyorlarmı hiç? doktora gitmelimiyiz?
canim ben 26 mayisda oglumu doktora goturdugumde donenceyi 1 ay sonra kullanmaya basla dedi ve yabanci marka olsun dedi,bizde aldik monte edecegiz 1 ayin dolmasini bekliyorum.
Merhhaabaa bi turluu gelemedim yaa hemen kisa kisa geceyim ege 18 haziranda 4 aylik olucak ilk 1.5 ay cok zordu saatlerce agliyuodu gazdan bir saat kesintisiz uyuyamazdim berbatti inanilmaz bi hayal kirikligiydi benim icin olk 12 gunden sonra sutumu sagmaya basladim ege istikrarli emmiyo benimde sutum bi turlu o cekmedi icin gelmiyodu ki bunu yaptima pismanim emen cocugu emzirmez oldum ve sutumu sagarak vermeye basladim 2.5 aydan sonra bi ogun sut bi ogub mama vermeye basladim boll bol sutum olmadi hic ama ege emseydi benim sutum cok olacakti uc saatte bir 150 sagiyodum bu surekli emziren anneler miktarindaydi ama bi asamayi gecmedi ege bogazli bi cocuk mama takviyesine basladik ege 49 cm 3000 kg dogdu 2750 kadar dustu 3.5 aylikken 7200 gr 65 cm boyu var inanilmaz gaz sancilarini salincakla hallettik surekli sallanma halindeyken bu onu sakinlestuirdi hala gazi var ama uc saat susmadan aglamayo artik uzun ugraslar sonucu gece uykjusunda gunduzude duzene soktum aksam 8.30 uyur pijema giyer ev sakinler sabah 6 kalkar sut icer 8.30 kadar uyur gunduzdeyarimsar saat 3-4 parca uyur yine belli saatlerde oyun halisina ilgisi yok oyuncaklari cekiyor ve egenin en guzel yani ege dogdugundan beri sesli guluyo o zaten unutturuyo butun zorluklari suanda ege destekle oturuyo kisa sureli onun disinda surekli kalkmaya calisiyo bielerek dil cikariyo bi esyayi yakalayip yere atiyo buarada ben 20.500 gr verdim 8 kilom kaldi verilecek ve hala gobegim var catlaklar rezalet durumda zaten ev islerini kendim yapiyorum yetismeye calisiyorum hala sut sagiyorum bazen yemek yemeye firsat bulamiyorum dun adet oldum iste boleee sizde anlatin cok ozledim sizii
canim ya zor zamanlar gecirmissin.
Selam herkese :asigim::asigim:
Kızımın gunduz uykusu ıcın yenı bır sey kesfettım yuz ustu uyuyor onceden sureklı yatırıyordum 5 dk uyanıyordu sımdı 2-3 saat uyuyor sureklı kontrol edıyorum burnu kapanmasın dıye ama acaba yuz ustu yatırmak ıımı kı sız nasıl yatırıyorsunuz bebeklerı
Gulcanim burdan defalarca yazdik dedik yuzustu yattiginda hem uzun uyuyor hemde gazini kolay cikario diye.benimki su an yuzustu yatiyor.sempatiksalakcinni
olcay nerde len ? hanife zati gece girio sempatiksalakcinni
ebrum elini verdin kolunu alamazsın alp in 2. aydaki son bilgilerine bir el atsan canikom 6100 gr dık ensonolumunekankayizsmile
neden bizi beğenmiyor musun???alsanaalsanasmile:dilcikar:
hosgeldin nere kactın??ben kaçar ilk fırsatta yine girecem canlar hepinizi öpüyorum ve meleklerinizi
hadi hadi begenmion işte kabul et..olur mu oyle sey yawrimmm baktim kim on line dedim takimin gerisi nerde bi soram :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?