2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anammm nerden buldun nasil oldu ne kadar odeyeceksin bi anlatsana okyay ?
bence seviyeli davran.

Ya o kadar zorki bakıcı bulmak ve seçmek.Ben kızım doğduğu gün başladım aramaya. sonunda iş arkadaşımın bir bakıcısı vardı. Onun sayesinde tanıştık bu bayanla da. Referansı kuvvetli. Bir kez evime geldi bende onun evine gittim . Tabi tanımak gerek canım. Temizmidir neyin nesidir. Ev ortamını bilmem lazımdı. Oldukça beğendim. Kadın çok samimi. 40 yaşında kendisi. İki tane büyük kızı var. Eline ayağına kimse takılmayacak yani. 350 liraya anlaştık. Burası Isparta çok değil burada fiyatlar. İlk çocuğumu kayınvalidem büyüttü. Ama artık ona emanet etmek istemediğim için bakıcı tercihim oldu. Fakat nasıl davranacağım inan kestiremiyorum.

selam canlaropuyorumnanaktan
ben yataktan kalkalı yarım saat falan oldu walla. Eymen gece yine tam formundaydı. Abiyi okula gönderdikten sonra uyuduk beraber biraz. iyi geldi walla. az evvel de servis şoförü aradı, evde misiniz furkanı getiriyorum diye. ıstanbulda sel tehlikesi varmış, tatil etmişler okulu

yazgı bu ikici ayamı ait peki boy??
ikinci ay canım boy 60 cm kalsın ona bakmamışlkardı o gün.bu hafta içide bu aya ait kilo boy sonuçlarını veriririm.
olur mu oyle sey yawrimmm baktim kim on line dedim takimin gerisi nerde bi soram :)))

hımmm tamam ozaman :içelim:a.s.şakaydı zaten canikomsempatiksalakcinni

nbr maralım..

canim neden kayinvalideni tercih etmiyorsun artik ?
benim tanidiklarimda hep sizli bizli konusuyorlar bakicilariyla.

sel mi ? hadi ya.himm bi annemleri arayayim .bizde dun butun gun oglusumla yattik yuvarlandik.havadan sanirim bizimki.oglusum hala uyuyor masallah.

Pınarcım şu buluşma ile ilgili detayları da burada konuşsak olmaz mı cnm? buradan herkese ulaşmak daha kolay olur. senin iletini görmeyen benimkini görür, beimkini görmeyen onunkini görür falan herkes haberdar olur. bana her tarih uyar, okullar tatil olmadan olsa ama iyi olur doğrusu
Öznur sen neden gelemeyecekmişsin yaw. atla gel işte, artık büyüdüler o kadar hassas büyütme. hem haftaiçi zaten çok kalabalık olmaz

bende 6.günden beri ama senin işin daha zor hem dükkan hem ev hem bebek cnm
Allah yardımcın olsun
yalnızlar rıhtımııııkaydirigubbakcemile5 artık sızlanmayacağım cnm ne kadar sızlansamda değişen bişey yopk kadere razı gelmek laızm.. kocam diyor ki bu yazı çıkaralım seneye 1 bebek daha yaparız.. dedim ki aslaaaa! ewimde oturup tüm waktimi bebeğime kendime ayıramadıktan sonra asla bi bebek daha yapamam burad oturup ne yesemde sütümn olsa derdinden bıktım dedim süt nasıl oluyor dinlenmekle we moralle oluyor.. bnde ikisi de yok dedim unut o işi. SUSTU!
Hosbuldumm hijyenimm vallaha sukur kavustirana yaa sabahtan beri evi topladim kahvalti wettik sut sagdim avizeleri soktum yikadimm
Hasrrt yarabbim sen hala dukkanami gidiyotsun
kızım ben hiç dükkandan ayrılamadım ki doğum yapıp ewe geldiğim akşam hesaba kitaba oturdum.. öylede gitti.. ilk zamanlar daha çok ewdeydim20gün 1 aydan sonra tamamen dükkan we işlere girdim
sizin mamalar değişik içeriklki sanırım 6 kilo we 180cc çok fazla bnce...

ben doğduğundan beri 100de 80 yüzüstü yatryorum kafayı yastğa gömüp yatmayı çok sewio hiç müdahale etmedim o ayarlıyo kendiniyerimseniben
en rahat ettiklei pozisyon yüzüstü

canim neden kayinvalideni tercih etmiyorsun artik ?
benim tanidiklarimda hep sizli bizli konusuyorlar bakicilariyla.

Kayınvalidem ile küsüz şu an. Doğumumdan sonra tartıştık ve artık iplerimizi tamemen kopardık. Şimde ona mum olacağımız hayalleriyle avunuyor. Ama zor bulur.laelaelaelaelae :gitme:şimdi zafer benim. O acı çeksin birazda. :teytey: Malesef ücretsiz izine de çıkamayacağım. Ben adliyede çalışıyorum. Zabıt katibiyim ve işlerimiz çok yoğun. Mecburen dönmem lazım. Ama kızım daha çok küçük. Nasıl bırakacağım onu. Napacağım bilmiyorum. Sanırım ağlaya ağlaya giderim bir süre işe.

hamdolsun cnm benim, iyiyim e her zamanki gibi açımcokacimcoook yok mu bugün göndereceğin leziz bşi?

Evet ne çok samimi ne de çok soğuk olmamak lazım bence de.
galiba hava etkiliyor gerçekten. ev epey karanlık oğluşta uyuyor şimdi, pek uyanası yok

canim burdan otobuse bebek arabasi esyalari vs ile cok olur.kocama ne diyecegim.hayatta izin vermez.ablama bile gondermiyor kendisi goturecek illa.

canim burdan otobuse bebek arabasi esyalari vs ile cok olur.kocama ne diyecegim.hayatta izin vermez.ablama bile gondermiyor kendisi goturecek illa.

e izin ermiyorsa kendisi getirsin madem. getiremiyorsa izin versin. izin vermiyorsa sen almasını bil. sen almasını bilmiyorsan....aklinialirimsmile velhasıl gel işte bee

..katılıorum..sudan zarar gelmedigi gibi kabızlıgıda önlüyo metabolizmayı calıştırıyo..vereliniortak

Bak iste bu olabilir... Cunki dun su verdim 10 cc filan,oglum 2 defa kakasini yapti. Ve rengide sapsariydi.. Acaba suyun etkisimiydiki?? Normalde son zamanlarda,3-4 gunde bir ancak yapiyordu....

Eger bezleri islaniyorsa,her actiginda ozaman vucudundaki su orani yeterliymis,ama ben artik veririm azda olsa,en azindan kabizligina iyi geliyorsa super.. Benim korkum oglum zaten gazli bir bebek,herseyden korkar oldum verirsem daha kotu olurmu diye,yoksa dedigin gibi suyun ne zarari olacakki,zaten mamayida sudan yapiyoruz ..
Ben minarel su veriyorum direk kaynatmadan verilebiliyor..

Bu arada ,sende benim gibi besliyorsun ozaman,bende cunki genelde 4 saati doldurmaya gayret ediyorum,en erken 3 bucuk saat en fazla 4 bucuk saati gecirmemeye calisiyorum.. Bebegin duzeni icin bu cok iyiymis kiminle konustuysam he[p bu sekilde oneriyorlar, uykusuda daha duzene giriyormus hem bir duzen olmasi bebek icin daha iyiymis. Ilk baslarda biraz aglayabilirler,ama zamanla bu ritme alisinca cok super oluyor..

Yanliz ben bu 3 gundur 180 cc gectim,bazen yetmiyordu bitince agliyordu. Aslinda gene baslamazdimda,cevremdeki annelerin cogu benden once bile baslamislar 180 cc vermeye bebekleride yani benim kadar 11-12 haftalik internettende arastirdim hep 180 cc. Bugun kontrolde belli olacak.. 150 cc mi 180 mi devam edecegim..

sizin mamalar değişik içeriklki sanırım 6 kilo we 180cc çok fazla bnce...

HASRET ......
Bilmiyorum canim,belkide degisiktir.. Nutrillion kullaniyorum ben.. Ama assagi yukari aynidirki.. Bak Ebruda 150 cc veriyormus benim gibi.. Ben daha yeni 180 gectim oda her ogun degil simdilik 2 ogun..

heee bizde ipleri kopardik kayinvalidemle.ama ben artik korkmuyorum bakici konusunda.gerekirse tum maasimi veririm bakiciya profesyonel birini bulurum.
uzulmuyorumda artik ogluma bende kimse iyi bakamaz diye.onun ve benim icin en iyi olanini yapiyorum sonucda benim ruh sagligim onun gelecegi cok onemli.

e izin ermiyorsa kendisi getirsin madem. getiremiyorsa izin versin. izin vermiyorsa sen almasını bil. sen almasını bilmiyorsan....aklinialirimsmile velhasıl gel işte bee

kadinlar klubunu bilmiyorki.bakalim yapacagiz bi seyler. :)))

merhaba kızlar.bugün işe başladım.süt iznimi alınca 9-12 arası gidiyorum.kızıma da annem bakıyor o yüzden gözüm arkada değil ama çok özlüyorum kızımı.o da geldiğimde beni görünce ağzı kulaklarına varıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…