- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.521
vitamini verirken yanlislikla oglusun kolunun uzerine dirsegimi bastirdim.cani yanmismidir hic sesini cikarmadi((((
merhaba kızlar.bugün işe başladım.süt iznimi alınca 9-12 arası gidiyorum.kızıma da annem bakıyor o yüzden gözüm arkada değil ama çok özlüyorum kızımı.o da geldiğimde beni görünce ağzı kulaklarına varıyor
merhaba kızlar.bugün işe başladım.süt iznimi alınca 9-12 arası gidiyorum.kızıma da annem bakıyor o yüzden gözüm arkada değil ama çok özlüyorum kızımı.o da geldiğimde beni görünce ağzı kulaklarına varıyor
sesi çıkmadığına göre bişi hissetmemiştir merak etme
hadi bakalım hayırlı olsun cnm. zaten kısa bi süre ayrı kalıyomuşsunuz, bi de annen bakınca oh herşey çok yolunda bencea.s
hayır öznurcum başvurmadım.doğum iznindeyken maaşımı aldım ben.yine de başvurabiliyor muyum
Berra çizgi flim izliyor ana kucagına yatıyor yoksa aglıyor kucakta duramk ıstemıyor ama ızletmekte ıstemıyorum o zamanda huysuzlanıyor sız bebeklere tv ızletıyor musunuz :tomato:
evet canim alabiliyorsun.etik olarak senin gibi maasini almaya devam edenler sgk da aldiklarini calistiklari firmaya iade ediyorlarmis.bazande calistiklari firmadan aldiklari maasi firma hediye edebiliyormus.
slm canlar nasılsınız,kuzucuklarınız nasıllar,hepinizi çok özledim,biz antalyadayız,evimiz geldi yerleştik evde net yok giremiyorum bu yüzden,eşim istanbulda,haftasonu burada aolucak tekrar dönücek daha en az ekime kadar o istanbulda biz antalyada ayrı duracağız,onu çok özlüyorum yokluğu zor geliyor bana,kızçemi sorarsanız büyüdü teyzoşları en son geçen hafta 54 cm 5120 gr olmuştu,drumuz gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi,Zeynomun gözü mikrop kapmış ama endişeleniliecek kadar değilmiş damla kullandık geçti,şimdi diğer gözünde oldu hemen damlayı kullandım ben de,işler taşınma vs herşey beni çok yordu,umarım tez zamanda herşey yoluna giricek,eşim temmuz 5 te 15 günlük izini için antalyaya gelicek,sonra bizide götürücek sonrada inşallah antalyaya artık dönüşi yapıcazs bakalaım kısmet,sizlerin bebekleri nasıllar kocaman olmuştur eminim yavrucaklar,ek besinlere geçt,iniz mi neler yapıuyorsunuz beslenme ile ilgili benimle paylaşır mısınız,ama nette çok kalalamam sanırım eve gidip perdeleri halledicem
çok sık mama veriyorsun ve uyuyan bebeği uyandırma uykusu bölünmesin aç olan bebek zaten belli eder kendini mama zaten kabızlık yapıyor sizin bebeğin sorununu nasıll hallediyorsun .... sabah ve gece mamasını 120 cc ver bence öğlen uyurkende 90 cc ver eğer emiyorsa da emzir günde 3 kez yeter mama anne sütü gibisi yok benim kız beni fazla emiyor ve ben günde 3 kez dışarıya çıkmadıysam evdeysem 90 cc veriyorum onunda yarısını içiyor snra 15-20 dk arası beni emiyorKizlar sizlere birsey soracagim ben... Sizin bebislerde gece uyaniyormu mama icin??? Benim oglum her sabah saat 04- yada 05 gibi uyaniyor aciktigi icin,her 4 saatte bir gunde 5 defa 180 cc + 6 kasik mama veriyorum.. Genelde mama saatleri su sekilde..
07:00-07:30 arasi ilk mama saati
09:00 ;da uyuyor saat 11 kadar .
11:00 2. mama saati
12 bucukta uyuyor
15:-16 arasi uayniyor..
16: 3. mama saati.
saat 19: 4 mama saati
genelde saat 20:30 uyuyor.. gece uykusuna yatiyor yani. Saatte sabah 4 yada 5'de aciktigi icin uyaniyordu bu sekilde 5. mamayida o saate veriyorum (1 litereden fazla icmesi yasak,daha dogrusu saglikli degil )
Bu sekilde tamamliyorduk icmesi gereken miktari, Yanliz ben gece uyanmasin diye saat 11 bucukda oglumu uyandirip o 5.ci mamayi o vakitte veriyorum iki gundur..AMA genede 04-05 gibi uyaniyor benim oglan anlamadim gitti..
Acaba uyandirmasammi?? Yada biraz daha direnip bu duzene alistirsammi????..
Sizler nasil bi duzen kurdunuz???
canım bizim arabamız yok otobüsle gideriz önce Balıkesir de ordan geliboluya nasıl geçicez onu bilmiyorum şuanda ama görüşmek isterdim...Ata'yı öp benim içingeliboluya giderken bizim evin tam önünden geçiceksiniz biz yol kenerındayız uğrasanıza altınoluktayım
ama ben devlet memuruyum.bizde oluyor mu bilmiyorum hiç.müdür bişey söylemedi
Berra çizgi flim izliyor ana kucagına yatıyor yoksa aglıyor kucakta duramk ıstemıyor ama ızletmekte ıstemıyorum o zamanda huysuzlanıyor sız bebeklere tv ızletıyor musunuz :tomato:
ama ben devlet memuruyum.bizde oluyor mu bilmiyorum hiç.müdür bişey söylemedi
PANCUBEN
Yok canim cok degili normal,4 saatte bir veriyorum daha fazlada bekleyemezki ,zaten bu 4 saati zor bekliyor yavrucak:)
Kabizlik sorunumuz oluyor ama yapacak birsey yok,zaten dogdugundan beri gazli bir bebekti,gene bi kac gundur azdi zaten insallah yakinda duzelir 3 aydan sonra baya bi azaliyormus.
[B]benide savun mmaralım..[/B]burada öznuru savunmak zorundayım bebeem. bak maşallah pek bi kalabalığız, insanın gözü sık sık burada gördüklerini de arıyo tabi acaba nerdeler diyeyerimseniben
Bak iste bu olabilir... Cunki dun su verdim 10 cc filan,oglum 2 defa kakasini yapti. Ve rengide sapsariydi.. Acaba suyun etkisimiydiki?? Normalde son zamanlarda,3-4 gunde bir ancak yapiyordu....
canım ben içebildigi kadar weriorum suyu..tabiki önlüyo kabızlıgı..fazla verirsende gaz yapabiliyo..içebildigi kadar anlarsın zaten..benmki doydugu yerde biberonu pırtlatıyo agzından..
Eger bezleri islaniyorsa,her actiginda ozaman vucudundaki su orani yeterliymis,ama ben artik veririm azda olsa,en azindan kabizligina iyi geliyorsa super.. Benim korkum oglum zaten gazli bir bebek,herseyden korkar oldum verirsem daha kotu olurmu diye,yoksa dedigin gibi suyun ne zarari olacakki,zaten mamayida sudan yapiyoruz ..
Ben minarel su veriyorum direk kaynatmadan verilebiliyor..
[B]sadece kaynatılmış en az 10dk..suyu veriorum..minerale karşıyım..
Bu arada ,sende benim gibi besliyorsun ozaman,bende cunki genelde 4 saati doldurmaya gayret ediyorum,en erken 3 bucuk saat en fazla 4 bucuk saati gecirmemeye calisiyorum.. Bebegin duzeni icin bu cok iyiymis kiminle konustuysam he[p bu sekilde oneriyorlar, uykusuda daha duzene giriyormus hem bir duzen olmasi bebek icin daha iyiymis. Ilk baslarda biraz aglayabilirler,ama zamanla bu ritme alisinca cok super oluyor..
[B]bak ama bu düzen sadece gündüz düzenim..gece uyandırmıorum uykusundan sabah aglamaya başladı o zaman veriorum..sen gecedemi uyandrıosun[/B]Yanliz ben bu 3 gundur 180 cc gectim,bazen yetmiyordu bitince agliyordu. Aslinda gene baslamazdimda,cevremdeki annelerin cogu benden once bile baslamislar 180 cc vermeye bebekleride yani benim kadar 11-12 haftalik internettende arastirdim hep 180 cc. Bugun kontrolde belli olacak.. 150 cc mi 180 mi devam edecegim..[/B]
fiyatlar ne bunların ??bende alcam ..önceki sayfalardan bakabilirsin canım 2 gün önce konuştuk epeyce marka önerildi... chicco liteway hem hafif hem sağlam bi baston oalarak görünüyo ona bakabilrsin bize yan komşumuz terzi amca werdi araba chicconun ct 0,1 modelini eğer wermese.. kraftın energy veya joggerini alacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?