2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadi bakalım hayırlı olsun cnm. zaten kısa bi süre ayrı kalıyomuşsunuz, bi de annen bakınca oh herşey çok yolunda bencea.s

annenin bakmasi ne guzel.yawas yawas alisirsin canim.
dogum izni ucretin icin basvurdun mu sgk ya ?

sesi çıkmadığına göre bişi hissetmemiştir merak etme

umarim Meralim.bizim oglan bu konuda cok dayanikli.kolay kolay aglamaz.
simdi uyuyor masallah.

Berra çizgi flim izliyor ana kucagına yatıyor yoksa aglıyor kucakta duramk ıstemıyor ama ızletmekte ıstemıyorum o zamanda huysuzlanıyor sız bebeklere tv ızletıyor musunuz :tomato:

hayır öznurcum başvurmadım.doğum iznindeyken maaşımı aldım ben.yine de başvurabiliyor muyum

evet canim alabiliyorsun.etik olarak senin gibi maasini almaya devam edenler sgk da aldiklarini calistiklari firmaya iade ediyorlarmis.bazande calistiklari firmadan aldiklari maasi firma hediye edebiliyormus.

Berra çizgi flim izliyor ana kucagına yatıyor yoksa aglıyor kucakta duramk ıstemıyor ama ızletmekte ıstemıyorum o zamanda huysuzlanıyor sız bebeklere tv ızletıyor musunuz :tomato:

ben hiç izletmiyorum.hatta biz izlerken başını çeviriyor ve eşim hemen kapatıyor tv yi.benim kız 9 eylül ünv.de doğdu,işitme testini de orda yaptırdım ve testi yapan uzman doktor kesinlikle 2 yaşından önce tv izletmeyin dedi.biz ancak akşam o uyurken izliyoruz.zaten benimde hiç aram yok tv ile gündüz hiç açmıyorum .

evet canim alabiliyorsun.etik olarak senin gibi maasini almaya devam edenler sgk da aldiklarini calistiklari firmaya iade ediyorlarmis.bazande calistiklari firmadan aldiklari maasi firma hediye edebiliyormus.

ama ben devlet memuruyum.bizde oluyor mu bilmiyorum hiç.müdür bişey söylemedi

hadi bakalım hayırlısı olsun yeni eviniz hersey güzel olur inşallahh

çok sık mama veriyorsun ve uyuyan bebeği uyandırma uykusu bölünmesin aç olan bebek zaten belli eder kendini mama zaten kabızlık yapıyor sizin bebeğin sorununu nasıll hallediyorsun .... sabah ve gece mamasını 120 cc ver bence öğlen uyurkende 90 cc ver eğer emiyorsa da emzir günde 3 kez yeter mama anne sütü gibisi yok benim kız beni fazla emiyor ve ben günde 3 kez dışarıya çıkmadıysam evdeysem 90 cc veriyorum onunda yarısını içiyor snra 15-20 dk arası beni emiyor

geliboluya giderken bizim evin tam önünden geçiceksiniz biz yol kenerındayız uğrasanıza altınoluktayım
canım bizim arabamız yok otobüsle gideriz önce Balıkesir de ordan geliboluya nasıl geçicez onu bilmiyorum şuanda ama görüşmek isterdim...Ata'yı öp benim için

PANCUBEN

Yok canim cok degili normal,4 saatte bir veriyorum daha fazlada bekleyemezki ,zaten bu 4 saati zor bekliyor yavrucak:)

Kabizlik sorunumuz oluyor ama yapacak birsey yok,zaten dogdugundan beri gazli bir bebekti,gene bi kac gundur azdi zaten insallah yakinda duzelir 3 aydan sonra baya bi azaliyormus.

ben sohbet programlari vew muzik kanallarini aciyorum.ama pek hevesli degil izlemeye.

ama ben devlet memuruyum.bizde oluyor mu bilmiyorum hiç.müdür bişey söylemedi

umarim oluyorduk.sgk yi bi arayip sorsana

bence çok 4 saat bile az zaman dilimi benim kız öğlen uyuyor 2 de 5.30 -6 da kalkıyor bazen 7 yi buluyor 1,5 saat 2 saat gibi uyanık kaldığında onunla ilgileniyorum emziriyorum mama yı tek vermiyorum hem emiyor hem mama alıyor evde yalnızken hersey meydanda walla :))))) kaç cc veriyorsun ?
evet azalma oluyor ama sen yine de dikkat et eğer seni emmiyorsa mama normal gazlı oluyorlar

önceki sayfalardan bakabilirsin canım 2 gün önce konuştuk epeyce marka önerildi... chicco liteway hem hafif hem sağlam bi baston oalarak görünüyo ona bakabilrsin bize yan komşumuz terzi amca werdi araba chicconun ct 0,1 modelini eğer wermese.. kraftın energy veya joggerini alacaktım

burada öznuru savunmak zorundayım bebeem. bak maşallah pek bi kalabalığız, insanın gözü sık sık burada gördüklerini de arıyo tabi acaba nerdeler diyeyerimseniben
[B]benide savun mmaralım..[/B]

bebnegin kac aylık 180 cc cok degilmi yaw[/B]..

fiyatlar ne bunların ??bende alcam ..

kızımı emzirdim üstünede 90ml mama werdim 2 den beri uyuyor işlerde yok kocam dükkanda bende fırsat bu fırat 3 tencere yemeğimi yaptım yarına.. çamaşırlar yıkandı astım şimdi ceroşunkiler yıkanıyor.. ortalığı topladım.. ohh be bi işim kalmadı sayılır.. annemde cenaze ewindeydi dün ewe geçmişler bu günde eminönüne gitmişler kardeşimle alışwerişe yarın gelir herhalde.. kızım çok mutlu oluyor anaannesini görünce.. konuşuyor çığlıklar atıyor onu görünce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…