2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biraz önce kaş aldrmaya gittim kuaförüme ayyyy mahvoldum kasıldım içim sıkıştı bittim yaw o neydi canım nası yandı hala kendime gelemedim..bayılacam sandım..o iple alınmaı kısmı mahvetti beni bidahamı aslaa!!!ip mip sürdürtmemm..cımbızla alsın geleni yeter..nedir yaw bakım ugruna bayılacagdım..

he ya benimkide öyle ananeyi cok sewiyo ama senin anane sewilmeyecek gibimi yavrumun her istedigini veriyo ..ama su mamayı kullanalı uyku süresi artar karnı daha tok olacagı için..
kraftlar uygundu 300falan joggerler 270 ciwarıydı ben ikili alacaktım yani oto koltuğuyla 400 ciwarı trawel sistemler
chicco liteway 260tl...

chiicco iyidir herhalde bi düşüneyim..

adli tatil yok mu cnm?
Berra çizgi flim izliyor ana kucagına yatıyor yoksa aglıyor kucakta duramk ıstemıyor ama ızletmekte ıstemıyorum o zamanda huysuzlanıyor sız bebeklere tv ızletıyor musunuz :tomato:

ben bazen izletyorum yumurcak tw açıyorum ama 5-10 dakika bakıyor sadece.. reklamlarıda sewiyor bazen işim olduğunda koyuyorum karşısına en fazlka 10dakika oyalıyor tw onu.. bi sakıncası olacağınıda sanmıyorum henüz çok küçükler sadece renkleri ilgisini çektiği için bakıyor!vereliniortak

yağmuru ne ettin kız?
ewet bncede chiccolar iyidir.. kraftta kötü dğil. iyi bak hepside iyi ben çok araştırdım babay2go, sunnybaby de düşünebilirsin güzel donanımlı modelleri war hemde çok uygun fiyatları..

adli tatil yok mu cnm?

Adli tatil hakim ve savcılara var. Biz katiplere yok malesef. Ben savcılık kısmında çalışıyorum. Hele bizim hiç adli tatilimiz yok yani işler fazlasıyla devam eder. Sabahtan akşama kadar sorgular olur. Hasret sen bu arada kıza ek gıdaları tattırmaya başladın mı canım ya?

çanım önelikle hoşgeldin

bebeğinde hayırlı olsun...
bende mamayla besliyorum..ineksütü verme,çünkü kansızlık yapıyor bebişlerde,,birde benim poğlanda 15 şubatta doğdu..ben ek besinlere biraz biraz başladım mesela hergün meyve püresi kavanozlardan bi küçük kavanozun 3 te 1 ini yediriyorum...tadına alışması için..bir sorun yaşamadık çok güzel yyiyor..ve yediğim herşeydende tattırıyorum...

benimkide aynı yapıyor anım..o göz kaslarını yeterine kontrol edemediklerinden oluyormuş dr miz öyle dedi...dönenenin bir etkisi yoktur bene...

hoşgeldin kızzzz...ege seni biraz üzmuş ama inşallah daha üzmez...

çanım dr ye götürde söyle kulağına ellediğini,bir baksın kulakarına ,,,

ya benimki açıktımı imkanı yok susturamıyorum aferin ufaklığa beklyorsa...

anım hoşgeldin...yeni haytınız inşallah hayırlı gelir...

anamm ebru bence bi cocuk gelisim uzmanina gotur erayi .
yok yok yatili okula verme dusuncesi bile cok kotu.gozunu seveyim sakin

çanım ben düşündüm bi götüreyim uzmana ama yeni yazdırdığım okulun kendi çoçuk psikoloğu var..kayıt yaptırmaya gittiğimizde görüşmüştüm onunla...kadın dediki gerek yok..biz burda sorunlu gördüğümüz çoçukları haftada 1 kez seansa alıyoruz...okullar açıldığı zaman tekrar görüşelim biz sizinle,bir bakalım ona göre gerek görürsek yönlendiririz sizi dedi...bende onu bekliyorum şimdi...
ordaq o psikologlar kayıt olmadan önede zaten bir seansa alıyorlar,çoçukla görürşüyorlar,test falan yapıyorlar,ve o sınavdan sonra psikayatır bizeçok güzel bir eğitim almış,dikkati yerinde olan zeki bir çoçuk dedi eraydan içi...o öyle deyine bende böyle böyle anlattım oda yukarda yazdıklarımı dedi işte bana ..bekliyorum şimdi..

kız yarında tatilmiymiş okul...benimkide öyle geldi evede..

hayırlı olsun çanım...

kız kabız etme çoçuğu su yerine kuru kayısı veya kuru erik kaynat suyunu içir çoçuğa...çatlamasın arkası..ne zor oluyor ben emirhanda çok çekltim..neyseki düzelmeye başladı kabızlığı

hoşgeldin Ebrucum. Walla yarın için henüz söylenen bişey yok ama büyük ihtimal olacak gibime geliyor. çarşamba akşamına kadar yağış devam edecekmiş çünkü.

başladım sayılmaz pek ebrununda dediği gibi kavanoz meywe püresinin 3te birini weriyorum dün we önceki gün.. bugünde çıkardım hazırda bekliyor uyansın emzirdikten bi süre sonra wereceğim.. ülkerin gogly die pirinçunu maması çıkmış zengin witamin we mineralliymiş ondan aldım 1 alana 1 bedawaymış 10-15 gün sonra akşamları onuda wericem muhtemelen.. birde sebze çorbası tattırmayı deneyeceğim tadına alışsın die bakalım ne tepki werecek.. öyle işte tam anlamıyla yedirmeye başlamadım ama düzenli olarak.. emzirmek daha önemli benim için ama birazda gelişsin istiyorum

ben o goglyyi denedim.pek sevdi benimki ama içine biraz kendi mamasındanda koydum rengi böyle çok açık oldu çünkü...sanki az süt katılmış içine gibi oldu...
ben sebze çorbası verdim azıçık ama benimki hiç sevmedi tuzluları sevmiyor...ama alışaçak..ben tarhana falanda tattırdım...azda olsa ek besinlere geçine daha iyi yapmaya başladı benimki kakasını,kabızlığından dolayı başladım ben aslında erkenden azar azar...

hoşbulduk çanım..ançak fırsat buldum bugün..yağmur yağsın iyidirde inşallah sel falan olmaz....

Amin bi felaket olmaz yine inş.

kız kocanı naptın hiç bişey demedin?

konuştuk cnm. söyledikleri özetle : Hissi hiçbişey yaşamadım, aptalca bişeydi senden başka hiçkimseyi sevmedim ben. siz benim herşeyimsiniz, sizsiz nefes bile alamıyorum, bu boşanma gerçekleşse bile ben ömrümün sonuna kadar sabırla senin affını beklicem. sen de çocuklarımzı da düşünerek bana bi şans ver, davayı geri almasan bile bi müddet beraber yaşayalım ve görelim nasıl olacağını. ben bu sürede kendimi sana affettirebileceğime inanıyorum.... böyle şeyler işte, bi de sürekli ağladı durdu... ama ben onu görünce onu affedemeyeceğimi anladım. kalbimde ona karşı nefretten öte bi duygu hakim şu ankötükedihüso

nedir bu gogly? hazır kaanoz maması mı?

himmm demek hic hislerin degismedi.hayirlisi insallah gun dogmadan neler dogar belki kendini affettirir sana.

bu yağmurlu hava Eymene pek bi yaradı, iki gündür gündüzeri güzel uyuyor

benimkide oyle uykudan gozlerini acamiyor.emziriyorum cup geri uyuyor.

kızlar slm biraz önce birsürü şey yazdım ama çıkmadı offffffffff bir daha yazayım

yarın aşıya gidiyoruz
yediğiniz şeylerden nasıl tattırıyorsunuz kaşıkla veriyorsunuz dimi birde kaç kaşık bugün deneyeyim diyorum ataya kalsa bir tabak ver yer :)

doymak bilmiyor valla mamada 120 cc ye geçtim günde 3 defa veriyorum anneanneye kalsa 4 saatte bir vericek ağlamaya başladımı acıkmıştır deyip duruyo bende sık sık emziriyorum zaten buaralar ağladığında eğer açsa ben yanına gidince veya kucağa alınca göğsüme vuruyor ve yalanıyor :)

artık kendi kendine uyuyor ve kendi kendine oyalanıyor yastığı olsun yeter ki onu öpüyo onunla konuşuyor çok mutlu valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…