- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.541
fiyatlar ne bunların ??bende alcam ..
he ya benimkide öyle ananeyi cok sewiyo ama senin anane sewilmeyecek gibimi yavrumun her istedigini veriyo ..ama su mamayı kullanalı uyku süresi artar karnı daha tok olacagı için..kızımı emzirdim üstünede 90ml mama werdim 2 den beri uyuyorişlerde yok kocam dükkanda bende fırsat bu fırat 3 tencere yemeğimi yaptım yarına.. çamaşırlar yıkandı astım şimdi ceroşunkiler yıkanıyor.. ortalığı topladım.. ohh be bi işim kalmadı sayılır.. annemde cenaze ewindeydi dün ewe geçmişler bu günde eminönüne gitmişler kardeşimle alışwerişe yarın gelir herhalde.. kızım çok mutlu oluyor anaannesini görünce.. konuşuyor çığlıklar atıyor onu görünce..
kraftlar uygundu 300falan joggerler 270 ciwarıydı ben ikili alacaktım yani oto koltuğuyla 400 ciwarı trawel sistemler
chicco liteway 260tl...
adli tatil yok mu cnm?Kayınvalidem ile küsüz şu an. Doğumumdan sonra tartıştık ve artık iplerimizi tamemen kopardık. Şimde ona mum olacağımız hayalleriyle avunuyor. Ama zor bulur.laelaelaelaelae :gitme:şimdi zafer benim. O acı çeksin birazda. :teytey: Malesef ücretsiz izine de çıkamayacağım. Ben adliyede çalışıyorum. Zabıt katibiyim ve işlerimiz çok yoğun. Mecburen dönmem lazım. Ama kızım daha çok küçük. Nasıl bırakacağım onu. Napacağım bilmiyorum. Sanırım ağlaya ağlaya giderim bir süre işe.
Berra çizgi flim izliyor ana kucagına yatıyor yoksa aglıyor kucakta duramk ıstemıyor ama ızletmekte ıstemıyorum o zamanda huysuzlanıyor sız bebeklere tv ızletıyor musunuz :tomato:
biraz önce kaş aldrmaya gittim kuaförüme ayyyy mahvoldum kasıldım içim sıkıştı bittim yaw o neydi canım nası yandı hala kendime gelemedim..bayılacam sandım..o iple alınmaı kısmı mahvetti beni bidahamı aslaa!!!ip mip sürdürtmemm..cımbızla alsın geleni yeter..nedir yaw bakım ugruna bayılacagdım..
adli tatil yok mu cnm?
merhabalar 2010 mart anneleri bende 28 şubatta dogum yaptım bi oğlum varr aslında 3 çocugum var hepside erkek sizleri çocuklar dan fırsat buldukça özlliklede minik oğlumdan fırsat buldukça hep takip etmeeye çalıştım ve inanınki hepinizden bilmediğim çok şeyi öğrendim bebeklerle ilgili 3 çocugum olmasına ragmen siz burda çok güel paylaşımlarda bulunuyorsunz aynı bi aile gibisiniz sizlşerin arasında olmayı çok isterdim ama okadar huysuz bi oğlum varki kolikli yani sürekli ağlıyor annesütüde almadı hep mamayla besleniyor sizlere bi sorum olacak ek gıdalar geçmek için erkenmi acaba bebegi emmeyen arkadaşlar ek gıda olarak bişeyler veriyolarmı mesela kavonoz mamalarına başlayabilirmiyiz yada çokmu erken acaba çünkü benim oğlum inek sütü bile içti hiçbi mamayı öyle severek içmiyo hep ağlayarak sızlanarak denemediğim bişey kalmadı bana yardımcı olursanız çok sevinirim sevgiyle kalın bu arada hepinizin bebişleride çok tatlıallahım nazarlardan korusun
kızlar oğlum bazen ellerini ağzına götürürken gözlerini şaşı yapıyor nette yazdım bakıyım diye dönencenin etkilediğini yazmış daha öncelerden birileri kadınlar kulübü arşivden okdum gerçi daha öncede yapıyordu ama sizce etkilermi acaba ama dönencelerin üzerinde 0+ ay diye yazıyor ne dersiniz?
birde sizin bebişlerde yapıyorlarmı hiç? doktora gitmelimiyiz?
Merhhaabaa bi turluu gelemedim yaa hemen kisa kisa geceyim ege 18 haziranda 4 aylik olucak ilk 1.5 ay cok zordu saatlerce agliyuodu gazdan bir saat kesintisiz uyuyamazdim berbatti inanilmaz bi hayal kirikligiydi benim icin olk 12 gunden sonra sutumu sagmaya basladim ege istikrarli emmiyo benimde sutum bi turlu o cekmedi icin gelmiyodu ki bunu yaptima pismanim emen cocugu emzirmez oldum ve sutumu sagarak vermeye basladim 2.5 aydan sonra bi ogun sut bi ogub mama vermeye basladim boll bol sutum olmadi hic ama ege emseydi benim sutum cok olacakti uc saatte bir 150 sagiyodum bu surekli emziren anneler miktarindaydi ama bi asamayi gecmedi ege bogazli bi cocuk mama takviyesine basladik ege 49 cm 3000 kg dogdu 2750 kadar dustu 3.5 aylikken 7200 gr 65 cm boyu var inanilmaz gaz sancilarini salincakla hallettik surekli sallanma halindeyken bu onu sakinlestuirdi hala gazi var ama uc saat susmadan aglamayo artik uzun ugraslar sonucu gece uykjusunda gunduzude duzene soktum aksam 8.30 uyur pijema giyer ev sakinler sabah 6 kalkar sut icer 8.30 kadar uyur gunduzdeyarimsar saat 3-4 parca uyur yine belli saatlerde oyun halisina ilgisi yok oyuncaklari cekiyor ve egenin en guzel yani ege dogdugundan beri sesli guluyo o zaten unutturuyo butun zorluklari suanda ege destekle oturuyo kisa sureli onun disinda surekli kalkmaya calisiyo bielerek dil cikariyo bi esyayi yakalayip yere atiyo buarada ben 20.500 gr verdim 8 kilom kaldi verilecek ve hala gobegim var catlaklar rezalet durumda zaten ev islerini kendim yapiyorum yetismeye calisiyorum hala sut sagiyorum bazen yemek yemeye firsat bulamiyorum dun adet oldum iste boleee sizde anlatin cok ozledim sizii
cidden böyle saatlemi herşeyiakannehir wallahi cnm ben o şekil otomatiğe bağlamadım çocuğu ne zamn acıkırsa o zamn..
Evet assagi yukari gunluk bu sekilde.... Valla benim gibi,cok aglayan beben olursa duzen tutturmak icin elinden geleni yaparsin.. Birde mama verdigim icin mecbuen duzenli beslenmesi gerekiyor,belirli bir miktari asmamak gerekiyor . 4 saate bir vermemin sebebine gelince,2 sattte bir azar azarda verebilirim,ki oyle yapiyordum ama ozamanda tam uykuya gececekken gene acikiyordu,yada uykusu daha kisa oluyor bi saat olacaksa yarim saat oluyordu./. Birde doktor,midesi buyumesi lazim,6 kilonun uzerindeki bi bebegin bi ogunde en az 120 icmesi gerek dedi,kussa bile genede ver alissin midesi buyusun demisti..
Valla bu aralar,sadece mamasinda duzen var uyku duzeni 3 gundur gene alt ust oldu. elini surekli kulagina goturuyor acaba kulagimi agriyor,bugun asimizda var ne yapacaksak zaten huysuz sipa...
slm canlar nasılsınız,kuzucuklarınız nasıllar,hepinizi çok özledim,biz antalyadayız,evimiz geldi yerleştik evde net yok giremiyorum bu yüzden,eşim istanbulda,haftasonu burada aolucak tekrar dönücek daha en az ekime kadar o istanbulda biz antalyada ayrı duracağız,onu çok özlüyorum yokluğu zor geliyor bana,kızçemi sorarsanız büyüdü teyzoşları en son geçen hafta 54 cm 5120 gr olmuştu,drumuz gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi,Zeynomun gözü mikrop kapmış ama endişeleniliecek kadar değilmiş damla kullandık geçti,şimdi diğer gözünde oldu hemen damlayı kullandım ben de,işler taşınma vs herşey beni çok yordu,umarım tez zamanda herşey yoluna giricek,eşim temmuz 5 te 15 günlük izini için antalyaya gelicek,sonra bizide götürücek sonrada inşallah antalyaya artık dönüşi yapıcazs bakalaım kısmet,sizlerin bebekleri nasıllar kocaman olmuştur eminim yavrucaklar,ek besinlere geçt,iniz mi neler yapıuyorsunuz beslenme ile ilgili benimle paylaşır mısınız,ama nette çok kalalamam sanırım eve gidip perdeleri halledicem
anamm ebru bence bi cocuk gelisim uzmanina gotur erayi .
yok yok yatili okula verme dusuncesi bile cok kotu.gozunu seveyim sakin
selam canlaropuyorumnanaktan
ben yataktan kalkalı yarım saat falan oldu walla. Eymen gece yine tam formundaydı. Abiyi okula gönderdikten sonra uyuduk beraber biraz. iyi geldi walla. az evvel de servis şoförü aradı, evde misiniz furkanı getiriyorum diye. İstanbulda sel tehlikesi varmış, tatil etmişler okulu
merhaba kızlar.bugün işe başladım.süt iznimi alınca 9-12 arası gidiyorum.kızıma da annem bakıyor o yüzden gözüm arkada değil ama çok özlüyorum kızımı.o da geldiğimde beni görünce ağzı kulaklarına varıyor
PANCUBEN
Yok canim cok degili normal,4 saatte bir veriyorum daha fazlada bekleyemezki ,zaten bu 4 saati zor bekliyor yavrucak:)
Kabizlik sorunumuz oluyor ama yapacak birsey yok,zaten dogdugundan beri gazli bir bebekti,gene bi kac gundur azdi zaten insallah yakinda duzelir 3 aydan sonra baya bi azaliyormus.
bu markalarıda duymamıştım..anca başladım arastrmaya..hepsine bakarım..yağmuru ne ettin kız?
ewet bncede chiccolar iyidir.. kraftta kötü dğil. iyi bak hepside iyi ben çok araştırdım babay2go, sunnybaby de düşünebilirsin güzel donanımlı modelleri war hemde çok uygun fiyatları..
Adli tatil hakim ve savcılara var. Biz katiplere yok malesef. Ben savcılık kısmında çalışıyorum. Hele bizim hiç adli tatilimiz yok yani işler fazlasıyla devam eder. Sabahtan akşama kadar sorgular olur. Hasret sen bu arada kıza ek gıdaları tattırmaya başladın mı canım ya?
hoşgeldin Ebrucum. Walla yarın için henüz söylenen bişey yok ama büyük ihtimal olacak gibime geliyor. çarşamba akşamına kadar yağış devam edecekmiş çünkü.
hoşgeldin Ebrucum. Walla yarın için henüz söylenen bişey yok ama büyük ihtimal olacak gibime geliyor. çarşamba akşamına kadar yağış devam edecekmiş çünkü.
başladım sayılmaz pek ebrununda dediği gibi kavanoz meywe püresinin 3te birini weriyorum dün we önceki gün.. bugünde çıkardım hazırda bekliyor uyansın emzirdikten bi süre sonra wereceğim.. ülkerin gogly die pirinçunu maması çıkmış zengin witamin we mineralliymiş ondan aldım 1 alana 1 bedawaymış 10-15 gün sonra akşamları onuda wericem muhtemelen.. birde sebze çorbası tattırmayı deneyeceğim tadına alışsın die bakalım ne tepki werecek.. öyle işte tam anlamıyla yedirmeye başlamadım ama düzenli olarak.. emzirmek daha önemli benim için ama birazda gelişsin istiyorum
hoşbulduk çanım..ançak fırsat buldum bugün..yağmur yağsın iyidirde inşallah sel falan olmaz....
kız kocanı naptın hiç bişey demedin?
ben o goglyyi denedim.pek sevdi benimki ama içine biraz kendi mamasındanda koydum rengi böyle çok açık oldu çünkü...sanki az süt katılmış içine gibi oldu...
ben sebze çorbası verdim azıçık ama benimki hiç sevmedi tuzluları sevmiyor...ama alışaçak..ben tarhana falanda tattırdım...azda olsa ek besinlere geçine daha iyi yapmaya başladı benimki kakasını,kabızlığından dolayı başladım ben aslında erkenden azar azar...
nedir bu gogly? hazır kaanoz maması mı?
Amin bi felaket olmaz yine inş.
konuştuk cnm. söyledikleri özetle : Hissi hiçbişey yaşamadım, aptalca bişeydi senden başka hiçkimseyi sevmedim ben. siz benim herşeyimsiniz, sizsiz nefes bile alamıyorum, bu boşanma gerçekleşse bile ben ömrümün sonuna kadar sabırla senin affını beklicem. sen de çocuklarımzı da düşünerek bana bi şans ver, davayı geri almasan bile bi müddet beraber yaşayalım ve görelim nasıl olacağını. ben bu sürede kendimi sana affettirebileceğime inanıyorum.... böyle şeyler işte, bi de sürekli ağladı durdu... ama ben onu görünce onu affedemeyeceğimi anladım. kalbimde ona karşı nefretten öte bi duygu hakim şu ankötükedihüso
bu yağmurlu hava Eymene pek bi yaradı, iki gündür gündüzeri güzel uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?