- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.741
ne medyumu Allah aşkına..böyle şeyler inanmıyorsunuz değil mi????
ya vallahi bugün anneme gidicektim yazgı 1 haftadır görmüyo işte gecen hafta gitmiştik..söyledikten sonra bende pişman oldum ama bugün başka planlarım vardı sadece..ama bi kaç gün sonra cagırırım...yok yaw dk başı da rahatzız etmez..
ya vallahi bugün anneme gidicektim yazgı 1 haftadır görmüyo işte gecen hafta gitmiştik..söyledikten sonra bende pişman oldum ama bugün başka planlarım vardı sadece..ama bi kaç gün sonra cagırırım...yok yaw dk başı da rahatzız etmez..
kız inandığımıza değil,eğlençesine... :)) değişiklik olsun...bana terapi gibi gelir böyle şeyler...
çanım ben günlük 80-90 gr veriyorum ama kabızlık var bizde o nedenle fazla veriyorum normalde 50 gr yetermiş...
sorma,yazın erdekte yüzme kursuna yazdıraağım onu..dönünede idare edeceğiz artık...sabah ikisinide kovdum evden..sonrada otuırdum 1 saat ağladım sinirden...
altı aylıkken tam belli olurmuş canım dün nette okudum eğer altıncı ayında da gözleri öyle kalırsa bilki senin kız renkli gözlü olacak.
asyanın gözleri de aynı...yeşil-ela arası..ben de çatlıycam meraktan.babası yeşil-ela gözlü çünkü...
kız eğer cini varsa bazı şeyleri bilebiliyorlar. ama ben günah olduğu endişesiyle gidemem.
bişi olmaz, sonra çağırır gönlünü alırsın. hatta şimdi ara, içim rahat etmedi anne hadi çık gel de. nasılsa başka programın olduğunu anladığı için gelmez artık.onun da gönünü almış olursun
kaç defa izah ettim meral çanım ya,hep evin huzurunu ben kaçırıyormuşum...geçimsizmişim..alttan alamıyormuşum onları..hep alttan almak zorunda olanlar kadınlardır ya..ama artık alamıyorum..sinirlerim kaldırmıyor...
ya eğlenceli ama bir o kadar da gereksiz bence...inanmak zaten başlı başına sorun demek ben de bu tür konularda hassasım biraz gaybı Ancak Allah bilir...
hadi inşallah..benimde eşimin de kahverengi ben de o yüzden meraktayım..dedesine mi benzedi diye...babam yaşil gözlüdür...gerçi teyzesi ve bir halası da ela gözlü...bekleyelim bakalım....boshayallersmile
yok bugün daha arayamam başka zaman biz gideriz ewimi bk götürüyo suan temzlik yapmam lazımkız eğer cini varsa bazı şeyleri bilebiliyorlar. ama ben günah olduğu endişesiyle gidemem.
bişi olmaz, sonra çağırır gönlünü alırsın. hatta şimdi ara, içim rahat etmedi anne hadi çık gel de. nasılsa başka programın olduğunu anladığı için gelmez artık.onun da gönünü almış olursun
eee ozaman sorun yok demektir olmadı gördüğün zamanda izah edersin.
yavvv kayınvalideme misafir gelecek bende oraya ineceğim daha doğrusu bebeğe geliyorlarda onda ağırlayacağız canımda hiç istemiyor
çok haklısın cnm. bi de bebekle uğraşıyosu sonuçta. zaten yeterince yorulıuyorsun neden alttan alan hep sen olasın ki?
amenna. gaybı birtek Allah bilir. Peygamber Efendimiz bi hadisinde her sene insanların kaderleri yazılırken cinlerin bunlara kulak misafiri olduğunu ve duyabildiklerinden dolayı bazı şeyleri bilebildiklerini buyurmuştur. Ancak anlattıklarına bir doğruya bin yalan kattıklarından bahsetmiş ve onlara gitmenin günah oduğunu da söylemiştir.
ya benimkinin gözü koyu renk. öyle renkli göz belirtisi olanlar öyle kalır gibime geliyor. biraz koyulaşsalar dahi ela olurlar herhalde
benim canım rahmetli babacıgımın gözleride yemyeşildi..yagmur dedesinin gözlerini alır dedim ama ilk 2 ay yeşilimsi gri gibiydi..şimdi daha koyulaşıuo kahveye döndü..ya eğlenceli ama bir o kadar da gereksiz bence...inanmak zaten başlı başına sorun demek ben de bu tür konularda hassasım biraz gaybı Ancak Allah bilir...
hadi inşallah..benimde eşimin de kahverengi ben de o yüzden meraktayım..dedesine mi benzedi diye...babam yaşil gözlüdür...gerçi teyzesi ve bir halası da ela gözlü...bekleyelim bakalım....boshayallersmile
benim canım rahmetli babacıgımın gözleride yemyeşildi..yagmur dedesinin gözlerini alır dedim ama ilk 2 ay yeşilimsi gri gibiydi..şimdi daha koyulaşıuo kahveye döndü..
hay ağzına sağlık olay budur...Allah'a inanın güvenin gayet edin şükredin inşallah her şey güzel olacak hepimiz için..
senin oğlanlar çok yakışıklı yaa büyğüne hasta oldum ben çok da olgun bir havası var...ne renk olurlarsa olsunlar da sağlıklı olsunlar...ama artık netleşsinler yaaaasempatiksalakcinni
hazır fıstığım uyuyorken biraz ev işi yapayım...:bbo::bbo:
hiç sevmiyorum şu işleri yaa...
sağol canım. bugün şiddetli yağmurdan dolayı okula göndermedim. yazdığını gösterince ağzı kulaklarına vardıkaydirigubbakcemile3
sagol hanife cim..zaten melake bi insandı babam..mezarının başında yagmur a hamileyken dua ettim babcım inşallah senin huylarını alır diye inan..ama eşimde onunkadar iyi bi insandr..neyse eskilerden cok konuşmayım dayanamam.Allah rahmet eylesin canım...gözleri değilse de yüreği benzesin inşallah..:)
poly magic mi ?
sagol hanife cim..zaten melake bi insandı babam..mezarının başında yagmur a hamileyken dua ettim babcım inşallah senin huylarını alır diye inan..ama eşimde onunkadar iyi bi insandr..neyse eskilerden cok konuşmayım dayanamam.
bi tane raid alıcam prize takılanlar böyle olmiycak zaten ..bu arada eşinle konuşmussun..ee bi kere yapan bi daha yapmazmı??seni etkilemek gibi olmayım ama büyükte konuşmayım ben galiba affedemezdim..şöyleki;affetmiş olsam bile o ewlilik sadece kagıt üzerinde bi ewlilik olurdu herhalde ne dokunabilir ne öpebilir her yuzune baktıgımda aklıma bu olay gelirdi galiba..sen kendi mutlulugun daha önemli meral sırf cocujklarım mutku olsun babalarından uzak kalmasın diye bi adım atma sen mutlu degilsen onlarda mutlu olmamaz..asla..[/B]
[
çanım iddi değil aslında,bu aralar öfkeme pek hakim olamiyıyorum sabah büyük oğlan çıldırttı beni...sürekli itiraz halinde bana...ben ona bağırdım eşimde bana oğluna kızıyorum diuye..ve eşimle kavga ettik...o bana sesini yükseltti çoçukların yanında bende ona...çoçuk onun yüzünden saymıyor beni..
evet poly magic in var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?