- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.001
off kocamla çok şiddetli tartıştık.. içimde ki herşeyi söyledim bu dükkandan nefret ettiğimi moron gibi yaşadıımı bktığımı istemediğimi söyledim haykırdım.. önceleri beni sakinleştirmeye çalışıyodu sonra o da delirdi we dükkanda başladık saymaya yine ailelere daldık tabii.. onun anası daha çocuğu görmemişmiş.. bnde benim orda sancılar çekmeme sewinen bana kötü diyen bi kadın benim çocuğumuda göremez dedim.. gitsin iyi olanlara baksın senn ailen yalancı we ifttiracı dedim.. saydım saydım gitti.. bu düklkan olmazsa o beğenmediğim ailesine muhtaç olurmuşuz uğurmumcuda ki ewde birlikte yaşarmışız hadi ordan dedim git sen yaşa herkes kendi anasının eteğine sığınsın o zamn dedim yallah!! işim olmaz sen bi kadın çocua bakamıyacağından endişeliysen git anan sana baksın ben kndimede çocuğumada beyler paşalar gibi bakarım çalışsam maaşsım 2milyar dedim benim burda ki gibi warlık içinde yokluk çekmem dedim!! off daha nelere neler çekti gitti arabasına atladı.. güzel laflar söyledim.. gitsin düşünsün şimdi hepsini.. akşam geldiğinde yumaşamış olacağına adım gibi eminim çünkü haklıyımsositososito
herkese merhaba.ben de sabah 8.30 da kızımı aşıya götürdüm.of 3 aşı birden yaptılar kızıma.ama çok şükür korktuğum kadar ağlamadı yavrum sadece aşı yapıldığı sırada biraz ağladı,sonrasında hiç ağlamadı.şimdi de ağrı kesici ateş düşürücü şurup verdim uyuyor.ya kızlar benim kız hergün yeni bi icat çıkarıyor,sizinkilerde öyle mi?gece uykumuzda bir sıkıntı yoktu aksam 9 da uyuyup sabah 4 te kalkıyordu(gece 11 de uyandırmadan besliyorum) ve karnını doyurup altını temizleyince yatağına koyuyordum ve hemen uyuyordu.2 gecedir kurulu saat gibi 3.30 da kalkıyor karnını doyuruyorum altını temizliyorum ve 5.30 a kadar uyumuyor.gülücükler atıp aguluyor resmen oyun oynamak istiyor.halbuki ben gece hiç oynamıyorum onunla hatta hiç konuşmuyorum.bu huy nerden çıktı anlamadım.insallah böyle devam etmez 2 gündür hortlak gibi işe gidiyorum valla.
off kocamla çok şiddetli tartıştık.. içimde ki herşeyi söyledim bu dükkandan nefret ettiğimi moron gibi yaşadıımı bktığımı istemediğimi söyledim haykırdım.. önceleri beni sakinleştirmeye çalışıyodu sonra o da delirdi we dükkanda başladık saymaya yine ailelere daldık tabii.. onun anası daha çocuğu görmemişmiş.. bnde benim orda sancılar çekmeme sewinen bana kötü diyen bi kadın benim çocuğumuda göremez dedim.. gitsin iyi olanlara baksın senn ailen yalancı we ifttiracı dedim.. saydım saydım gitti.. bu düklkan olmazsa o beğenmediğim ailesine muhtaç olurmuşuz uğurmumcuda ki ewde birlikte yaşarmışız hadi ordan dedim git sen yaşa herkes kendi anasının eteğine sığınsın o zamn dedim yallah!! işim olmaz sen bi kadın çocua bakamıyacağından endişeliysen git anan sana baksın ben kndimede çocuğumada beyler paşalar gibi bakarım çalışsam maaşsım 2milyar dedim benim burda ki gibi warlık içinde yokluk çekmem dedim!! off daha nelere neler çekti gitti arabasına atladı.. güzel laflar söyledim.. gitsin düşünsün şimdi hepsini.. akşam geldiğinde yumaşamış olacağına adım gibi eminim çünkü haklıyımsositososito
of offff agir sozler soylemeseydiniz birbirinize kuzum.aksam yumusamasada sen yumusatmaya calis hasretcigim.sakin sakin anlat kavga etmeden,
yalniz harbi takik su anne meselesine.ne demek onlarla yasamak ya
kızım nerdeyse 2 buçuk aylık olcak teyzesi.ben hamileliğimde 8 haftayı kullanmak zorunda kaldım canım.geçen hafta rapor aldım.çok fazla rapor hakkım da yok o yüzden başladım.ama zaten süt iznimi öğleden sonraki 2 ders için aldım.yani sabah 9 dan 12 ye kadar çalışıyorum 4 ders sadece.kızıma da annem bakıyor o yüzden gözüm arkada kalmıyor.zaten okulun bitmesine de bişey kalmadı.
gecmis olsun canim.
tam doydugundan eminmisin geceleri o yuzden kalkiyordur belki.
yaw handan ayenen yaaaa
önceki gece benim kızda tam 3.30da uyandı bi hareketler gülücükler çığlıklar yüz wermedim tabi emzirdim falan yok mama hazırladım aç diye yok 5,30a kadar uyumadıkafamçokkarıştı bu gecede aynı 3,30da uyandı yine agular çığlıklar tabi ama bu defa hafiften kucağımda emzirdim yüzüne bakamdım uyudu bi süre sonra korktum yine canawar kız oacak die... neden böle oldu anlamadım walla
Anladım canım. Bakan birileri varsa sorun yok.. Zaten okul da programını ayarlamış..İnşallahbizim idarecilerimiz de seninkiler gibi anlayışlı olur..
Senin branşın ne bu arada?
evet ya çok sinir bi durum.valla ben müdüre gidip direk süt iznimi öğleden sonraki son 2 derste kullanmak istiyorum dedim ve öyle de oldu öğleden sonraki derslerimi boşalttı.onun keyfine mi bırakcaktım yani.
dün oğluşum anneannesine gitmişti...kendinden büyük çocuğun bisikletine binmiş ve düşmüş.burnu haşat.boydan boya deri kalkmış,şişmiş,mosmor..kollar,eller hep yara bere...çok feci düşmüş.annem haber etmemiş korkarız diye.akşam bi gittik karşımızda onu öyle görünce yüreğime indi....hiç durmuyo hiç...çok hareketli.bebekliğinden beri başına gelmeyen kalmadı.........of of ne zor çocuk büyütmek.en iyi halleri bu küçük halleri..koyduğun yerde duruyo en azından.....
handancım ben de senin gibi son iki saatimi isteyeceğim süt izni için......
inşaalah canım yaa normale dönse bebikler...Geri iade edicem valla doktoruna!!!
İnşallah sadece huysuzluktur canım.. Geçmiş olsun..
aman yine fırtınalar kopmuşeyvahedigeldismile.umarım düzelirsiniz.off kocamla çok şiddetli tartıştık.. içimde ki herşeyi söyledim bu dükkandan nefret ettiğimi moron gibi yaşadıımı bktığımı istemediğimi söyledim haykırdım.. önceleri beni sakinleştirmeye çalışıyodu sonra o da delirdi we dükkanda başladık saymaya yine ailelere daldık tabii.. onun anası daha çocuğu görmemişmiş.. bnde benim orda sancılar çekmeme sewinen bana kötü diyen bi kadın benim çocuğumuda göremez dedim.. gitsin iyi olanlara baksın senn ailen yalancı we ifttiracı dedim.. saydım saydım gitti.. bu düklkan olmazsa o beğenmediğim ailesine muhtaç olurmuşuz uğurmumcuda ki ewde birlikte yaşarmışız hadi ordan dedim git sen yaşa herkes kendi anasının eteğine sığınsın o zamn dedim yallah!! işim olmaz sen bi kadın çocua bakamıyacağından endişeliysen git anan sana baksın ben kndimede çocuğumada beyler paşalar gibi bakarım çalışsam maaşsım 2milyar dedim benim burda ki gibi warlık içinde yokluk çekmem dedim!! off daha nelere neler çekti gitti arabasına atladı.. güzel laflar söyledim.. gitsin düşünsün şimdi hepsini.. akşam geldiğinde yumaşamış olacağına adım gibi eminim çünkü haklıyımsositososito
olcaycım çok geçmiş olsun ne yapmış öyle yaa kıyamam.yara bere harici bişey yok değil mi?dün oğluşum anneannesine gitmişti...kendinden büyük çocuğun bisikletine binmiş ve düşmüş.burnu haşat.boydan boya deri kalkmış,şişmiş,mosmor..kollar,eller hep yara bere...çok feci düşmüş.annem haber etmemiş korkarız diye.akşam bi gittik karşımızda onu öyle görünce yüreğime indi....hiç durmuyo hiç...çok hareketli.bebekliğinden beri başına gelmeyen kalmadı.........of of ne zor çocuk büyütmek.en iyi halleri bu küçük halleri..koyduğun yerde duruyo en azından.....
[
Bi de Hanife var.. İngilizceciler 4 olduk.. :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?