2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

of offff agir sozler soylemeseydiniz birbirinize kuzum.aksam yumusamasada sen yumusatmaya calis hasretcigim.sakin sakin anlat kavga etmeden,
yalniz harbi takik su anne meselesine.ne demek onlarla yasamak ya

yaw handan ayenen yaaaa
önceki gece benim kızda tam 3.30da uyandı bi hareketler gülücükler çığlıklar yüz wermedim tabi emzirdim falan yok mama hazırladım aç diye yok 5,30a kadar uyumadıkafamçokkarıştı bu gecede aynı 3,30da uyandı yine agular çığlıklar tabi ama bu defa hafiften kucağımda emzirdim yüzüne bakamdım uyudu bi süre sonra korktum yine canawar kız oacak die... neden böle oldu anlamadım walla

Hasretcim eşin niye iş yerinize senin yerine çalışacak bi eleman bulmuyor? Sen de evinin işini yapsan, bebeğine baksan, sen huzurlu olunca kendisi de huzurlu olur.. bunların farkında değil mi? yoksa işine mi gelmiyor?? Ayrıca küçücük bebeğe acımıyo mu hiç..dükkan köşelerinde..
Kayınvaliden sen doğum sancısı çekerken mi sevindi?Anlamadım ben bişe...

of offff agir sozler soylemeseydiniz birbirinize kuzum.aksam yumusamasada sen yumusatmaya calis hasretcigim.sakin sakin anlat kavga etmeden,
yalniz harbi takik su anne meselesine.ne demek onlarla yasamak ya

salak işte aklı sıra beni öyle korkutuyo (biliyo zayıf noktamıkaydirigubbakcemile3) çok ta iyi farkında onlarla olmadığını olmayacağını.. bnde tırsiymde dükkansa sarılayım.. yok cnm ben yumuşatmam ben tawırlıyım ona..
tartışmada nerden çıktı kızı bizim yukarda sait çiftçi kamu sağlığı merkezi war oraya götrmrk istedim kontrol için.. neymiş kızını göndermezmişl o hastaneye pislikmiş.. o su götürürken bile çekinerek giriyomuş içeri.. ki yok öyle bişey gayette temzi bir hastane.. bu abartıyo:umursamaz:

günaydın kızlar.........

şebnemcim geçmiş olsun canım..inşallah düşer ateşi.korkarım ben ateşten.oğlumda çok çektik...her hastalığında ateşlenirdi.kontrole devam et canım..

hasrete katılıyorum bizim doktorda en son çare fitil olmalı dedi.önce calpol verilmeli

peri metsilin çocuklarda kullanılmaması gerektiğini yazmışsın...endişelendim şimdi.biz hep kullanıyoruz asyayya.gazı ancak öyle çıkarıyo.doktorumuz hiç yan etkisi yok demişti...

ahahahahahah
akşama klamdı bizimki yumuşamış bile aradı şimdi arabayı tamire götürdüm diyo şu kadar para istediler, 2 saat sürer başka yere götürcem falan konuşmaya çalışıyo.. daha yarım saat olmadı la esip gürleyelikaydirigubbakcemile3
bölelerine biraz zıçmak gerekio işte demekki anladık

Anladım canım. Bakan birileri varsa sorun yok.. Zaten okul da programını ayarlamış..İnşallahbizim idarecilerimiz de seninkiler gibi anlayışlı olur..
Senin branşın ne bu arada?[/QUOTE]

canım ingilizce öğretmeniyim.sen ve olcay da ingilizce öğretmenisiniz yanılmıyorsam

gecmis olsun canim.
tam doydugundan eminmisin geceleri o yuzden kalkiyordur belki.

gündüz iyi besleniyor.ben anne sütü + mama verdiğim için mama tok tutuyor onu.bide tarcy teyzemin dediği gibi akşam 11 de de besliyorum uyurken.öncede de düzenimiz böyleydi sabah 4 ta acıkıp uyanıyordu ama karnını doyurunca hemen geri uyuyordu.bu 2 gündür böyle valla bende anlamadım.

ay benim kız da aynı valla.bende hiç yüz vermedim.korkuyorum bide bu düzene alışıp hergün böyle yapcak diye.inş eski düzenine döner valla 2 gündür okula sallanarak gidiyorum.

Olcay, yürüyüş yaptığını söylemiştin ya dün..Sen yürürken kıza kim bakıyo? Bi de nerde yürüyosun??
Bi kaç sefer ben de yürüdüm ama bebeğe düzenli bakacak birilerini bulamayınca badem oldu..

dün oğluşum anneannesine gitmişti...kendinden büyük çocuğun bisikletine binmiş ve düşmüş.burnu haşat.boydan boya deri kalkmış,şişmiş,mosmor..kollar,eller hep yara bere...çok feci düşmüş.annem haber etmemiş korkarız diye.akşam bi gittik karşımızda onu öyle görünce yüreğime indi....hiç durmuyo hiç...çok hareketli.bebekliğinden beri başına gelmeyen kalmadı.........of of ne zor çocuk büyütmek.en iyi halleri bu küçük halleri..koyduğun yerde duruyo en azından.....

Anladım canım. Bakan birileri varsa sorun yok.. Zaten okul da programını ayarlamış..İnşallahbizim idarecilerimiz de seninkiler gibi anlayışlı olur..
Senin branşın ne bu arada?

canım ingilizce öğretmeniyim.sen ve olcay da ingilizce öğretmenisiniz yanılmıyorsam

gündüz iyi besleniyor.ben anne sütü + mama verdiğim için mama tok tutuyor onu.bide tarcy teyzemin dediği gibi akşam 11 de de besliyorum uyurken.öncede de düzenimiz böyleydi sabah 4 ta acıkıp uyanıyordu ama karnını doyurunca hemen geri uyuyordu.bu 2 gündür böyle valla bende anlamadım.

ay benim kız da aynı valla.bende hiç yüz vermedim.korkuyorum bide bu düzene alışıp hergün böyle yapcak diye.inş eski düzenine döner valla 2 gündür okula sallanarak gidiyorum.[/QUOTE]

Bi de Hanife var.. İngilizceciler 4 olduk.. :lepi:

evet ya çok sinir bi durum.valla ben müdüre gidip direk süt iznimi öğleden sonraki son 2 derste kullanmak istiyorum dedim ve öyle de oldu öğleden sonraki derslerimi boşalttı.onun keyfine mi bırakcaktım yani.

handancım ben de senin gibi son iki saatimi isteyeceğim süt izni için......

bu arada aşkolsun teyzeleri prima resim yarışmasında kızıma kimse oy vermemiş.kızım küstü size ona göre haberiniz olsun

Aaaaa çok geçmiş olsun canım ya... O yaşlarda ben de çok hareketliydim. Hep bi yerlerden düşer dizlerimi kanatırdım.. Bütün çocukluk fotoğraflarımda dizlerimde yara bandı var hep..

[

Bi de Hanife var.. İngilizceciler 4 olduk.. :lepi:[/QUOTE]

oh biraz daha zorlarsak zümre yapaliriz yani.

handancım ben de senin gibi son iki saatimi isteyeceğim süt izni için......

tavsiye ederim çok iyi oluyor.ben çok memnunum.ben normalde önce emzirip sonra stüne mama verdiğim için böyle olunca sadece 1 kez emmeden mama yiyor.sabah çıkmadan emziriyorum ve mamasını veriyorum.arada annem 1 kez mama veriyor.bi dahaki acıktığında da ben eve gelmiş oluorum zaten.benim 22 saat dersim var hatta rehberlikle 23 ama şimdi 4 ve 5 lerin 1 er saatine ve rehberliğe girmiyorum.

tavsiye ederim çok iyi oluyor.ben çok memnunum.ben normalde önce emzirip sonra stüne mama verdiğim için böyle olunca sadece 1 kez emmeden mama yiyor.sabah çıkmadan emziriyorum ve mamasını veriyorum.arada annem 1 kez mama veriyor.bi dahaki acıktığında da ben eve gelmiş oluorum zaten.benim 22 saat dersim var hatta rehberlikle 23 ama şimdi 4 ve 5 lerin 1 er saatine ve rehberliğe girmiyorum.[/QUOTE]

Ben seminerlerde başlıycam okula. Benim kız sadece anne sütüyle besleniyo. Şimdiye kadar hiç sütümü sağıp da öyle beslemedim.. Sütü biberonla mı vermem gerek yoksa biberona alışıp memeyi reddetmesin diye kaşıkla mı??

Geri iade edicem valla doktoruna!!!

İnşallah sadece huysuzluktur canım.. Geçmiş olsun..
inşaalah canım yaa normale dönse bebikler...
aman yine fırtınalar kopmuşeyvahedigeldismile.umarım düzelirsiniz.
olcaycım çok geçmiş olsun ne yapmış öyle yaa kıyamam.yara bere harici bişey yok değil mi?

[

Bi de Hanife var.. İngilizceciler 4 olduk.. :lepi:

tavsiye ederim çok iyi oluyor.ben çok memnunum.ben normalde önce emzirip sonra stüne mama verdiğim için böyle olunca sadece 1 kez emmeden mama yiyor.sabah çıkmadan emziriyorum ve mamasını veriyorum.arada annem 1 kez mama veriyor.bi dahaki acıktığında da ben eve gelmiş oluorum zaten.benim 22 saat dersim var hatta rehberlikle 23 ama şimdi 4 ve 5 lerin 1 er saatine ve rehberliğe girmiyorum.[/QUOTE]

bizim ders saatimiz en az 28 oluyo canım.çok yorucu...6 ingilizceciyiz ama yetmiyo işte dil sınıfları var 9.sınıflarda 10 saat ing....bu sene de 6 yeni sınıf açacaklarmış.hepimiz 30 saat gireriz muhtemelen...nasıl olcak bu süt izni o zaman bilmiyorum

Hasret seni kutlarim cok haklisin sen yeni annesin bebeginide surukluyorsun dukkana bi adam tutun dortyuz milyona dursun vasifta gerekmiyor ki sizin ise sende cocugunla ilgilen bebegim buarada aile konusunda bizde on gun once cokl kavga ettik kayincvalidem diyoki cocugu benden kaciriyosun agladiginda aliyosun diyo alirim tabi dedim benim cocugum agladimmi susmaz yeri gelir simi gucumu yapmam ama aglatmamda cocugumu sen degil feristahta olsa alirim dedim kavc kere aradik bi saat uykuyla udruyoz gunduz bebe gormeye geliyolar gelmedi milletin cocuna bakiyo konu komsaunun lafa geldimmi cocu goremiyo ege 4 aylik hemen hjemen 20 gunden sonra 3 kere esiyle geldi mesafe mesafe nereye kadar birde saga sola gulay cocugu iyi tutanuyo bakamiyo diye la f salinca isler kopmna noktasina geldi ve surekli bi yalan soyledini yalanlar evde memete bi bartdak su getirsene deedimde alinir kirilir gider yeter ya onlar elli yaslarinda insanlar bizdenmi hosgoru bekliyolar biz daha kucuguz ve artik gorusmuyoruz memetlede cok tartisktik istersen ayrilalim dedim benoi boyule seylerle muhattap etme edim ki ben esimi cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…