- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.021
ben chicco ve aventin anti kolik biberonlarından aldım.anne memesi gibi çok az geliyor ağzına.benim kızım 20 günlükten beri hem emiyor hemde biberonla mama yiyor ve göğsümü bırakmadı hala emiyor.bende 2 hafta kaşıkla vedim çok zor oluyor.ağzına hemen gitmeyince sinirlenip ağlıyordu o yüzden biberona geçtim ve hiçte pişman olmadım.tabi bebekten bebeğe değişir mi onu bilmem.
canım ya ben sana birsey sorcam.sen de deri altı imlant yaptrmıştın dimi
ben chicco ve aventin anti kolik biberonlarından aldım.anne memesi gibi çok az geliyor ağzına.benim kızım 20 günlükten beri hem emiyor hemde biberonla mama yiyor ve göğsümü bırakmadı hala emiyor.bende 2 hafta kaşıkla vedim çok zor oluyor.ağzına hemen gitmeyince sinirlenip ağlıyordu o yüzden biberona geçtim ve hiçte pişman olmadım.tabi bebekten bebeğe değişir mi onu bilmem.
canım ya ben sana birsey sorcam.sen de deri altı imlant yaptrmıştın dimi
işine gelmiyor cnm.. hem extra para wermek istemiyor hemde bu kasayı arkadaşlarına bile güwenip emanet edemiyo tanımadıığı kimselere hayatta bırkmaz.. bebeğimizin gayet keyfinin yerinde olduğunu düşüünyo arabasında ewde zaten aynı binada ya.. istediğinde ewinde ohh bu rahatı hiç bi şeklde bulamayacağımız görüşünde..Hasretcim eşin niye iş yerinize senin yerine çalışacak bi eleman bulmuyor? Sen de evinin işini yapsan, bebeğine baksan, sen huzurlu olunca kendisi de huzurlu olur.. bunların farkında değil mi? yoksa işine mi gelmiyor?? Ayrıca küçücük bebeğe acımıyo mu hiç..dükkan köşelerinde..
Kayınvaliden sen doğum sancısı çekerken mi sevindi?Anlamadım ben bişe...
offf içim bi acaip oldu.. çok çok geçmiş olsun olcaycım..dün oğluşum anneannesine gitmişti...kendinden büyük çocuğun bisikletine binmiş ve düşmüş.burnu haşat.boydan boya deri kalkmış,şişmiş,mosmor..kollar,eller hep yara bere...çok feci düşmüş.annem haber etmemiş korkarız diye.akşam bi gittik karşımızda onu öyle görünce yüreğime indi....hiç durmuyo hiç...çok hareketli.bebekliğinden beri başına gelmeyen kalmadı.........of of ne zor çocuk büyütmek.en iyi halleri bu küçük halleri..koyduğun yerde duruyo en azından.....
canım ingilizce öğretmeniyim.sen ve olcay da ingilizce öğretmenisiniz yanılmıyorsam
gündüz iyi besleniyor.ben anne sütü + mama verdiğim için mama tok tutuyor onu.bide tarcy teyzemin dediği gibi akşam 11 de de besliyorum uyurken.öncede de düzenimiz böyleydi sabah 4 ta acıkıp uyanıyordu ama karnını doyurunca hemen geri uyuyordu.bu 2 gündür böyle valla bende anlamadım.
ay benim kız da aynı valla.bende hiç yüz vermedim.korkuyorum bide bu düzene alışıp hergün böyle yapcak diye.inş eski düzenine döner valla 2 gündür okula sallanarak gidiyorum.
cnm ben girdim oraya ama üye olmak gerekiomuş üyelik panelini bulamadım o sayfada sinir oldum çıktım.. görmemiştir kimse senin kuzucuğuubu arada aşkolsun teyzeleri prima resim yarışmasında kızıma kimse oy vermemiş.kızım küstü size ona göre haberiniz olsun
merci şekerim zaten haklı olduğumu bildiği için ortalığı kırıp dökemedi yoksa bu kadar altta hayatta klamz beklediğimden çok daha hafif atlattıkCADIARZUHasret seni kutlarim cok haklisin sen yeni annesin bebeginide surukluyorsun dukkana bi adam tutun dortyuz milyona dursun vasifta gerekmiyor ki sizin ise sende cocugunla ilgilen bebegim buarada aile konusunda bizde on gun once cokl kavga ettik kayincvalidem diyoki cocugu benden kaciriyosun agladiginda aliyosun diyo alirim tabi dedim benim cocugum agladimmi susmaz yeri gelir simi gucumu yapmam ama aglatmamda cocugumu sen degil feristahta olsa alirim dedim kavc kere aradik bi saat uykuyla udruyoz gunduz bebe gormeye geliyolar gelmedi milletin cocuna bakiyo konu komsaunun lafa geldimmi cocu goremiyo ege 4 aylik hemen hjemen 20 gunden sonra 3 kere esiyle geldi mesafe mesafe nereye kadar birde saga sola gulay cocugu iyi tutanuyo bakamiyo diye la f salinca isler kopmna noktasina geldi ve surekli bi yalan soyledini yalanlar evde memete bi bartdak su getirsene deedimde alinir kirilir gider yeter ya onlar elli yaslarinda insanlar bizdenmi hosgoru bekliyolar biz daha kucuguz ve artik gorusmuyoruz memetlede cok tartisktik istersen ayrilalim dedim benoi boyule seylerle muhattap etme edim ki ben esimi cok seviyorum
Ben kayinmvalidemin mutyfagfina rahatkla girip bi bardak su alamam bu rahatligi vermez bana ben ordayken konu komsuuna sen evimizin kizisin yabanci degilsin git al der birde ona yine gitmiyormusum tek egeyle diye serzenis ediyo beni her gittimde boktan boka sokarsa dislarsa elbette gitmem hayret bisey ya dogum yuaptim esimi arabaya uyunmaya gonderiyo annemle ikisi horul horul uyuyo ben dogum yapmisim bilmem kac saat olmnus uyunmamisim oturup cocu emziriyorum uykum geliyo esimi cagirmama izin vermiyodu
dün oğluşum anneannesine gitmişti...kendinden büyük çocuğun bisikletine binmiş ve düşmüş.burnu haşat.boydan boya deri kalkmış,şişmiş,mosmor..kollar,eller hep yara bere...çok feci düşmüş.annem haber etmemiş korkarız diye.akşam bi gittik karşımızda onu öyle görünce yüreğime indi....hiç durmuyo hiç...çok hareketli.bebekliğinden beri başına gelmeyen kalmadı.........of of ne zor çocuk büyütmek.en iyi halleri bu küçük halleri..koyduğun yerde duruyo en azından.....
merhaba canlar bu gün Eymen'in uslu günü misafir gelecek birazdan
bi günde şöyle kafamı koyup rahatlasam di mi yok alsanaalsanasmile
Allah kolaylık versin tatlım
canım eğer baktın iz kalacak gibi bir krem var mucize birşey tüm yara izlerini geçiriyor adını eşim biliyor 60 lira mı ne ondan al sür çok iyi etki ediyor ben öğreneyim sana adını.sağol yazgıcım.çok şükür ciddi bişey yok.umarım iz kalmaz burnunda.......
Selam canikolaropuyorumnanaktan
Şebnemcim çok geçmiş olsun cnm
Öznur DOğuhan nasıl oldu bitanem?
Olcay size de geçmiş olsun. geçen haftasonu da benimki düşmüştü. ayakları hep yaralı
Hasretcim artık oturup ta kocanla iyice bi konuşun bence cnm. böyle hep kaga ederseniz evliliğiniz ciddi yaralar alır. sonra toparlayamazsınız. sakince ona bu dükkan işleririnin sana da cerene de iyi gelmediğini, çocuğunu evde büyütmek istediğini söyle. evliliğinizin de bu şekilde yıprandığını söyle. o da bi eleman tutsun cnm. madem çocuğunu bu kadar düşünüyor, nasıl onun dükkan köşesinde büyümesine izin veriyor ki? tamam küser tekrar barışırsınız ama her kavgada söylenen sözler sizden bişeyler eksiltir.
Yazgıcım benim oğlan doğduğundan beri her gece yarım saat 1 saat arasında kalkıyor. İnan sayısını bile bilmiyormboshayallersmile seninki hep öyle değilse belki de üşütmüştür sancısı vardır da ondan kalkmıştır cnm. inş. geçer
merhaba arkadaşlar:)
babalar günü için eklenen tüm fotoğrafları oyladım..hepinize yıldızlı 5 verdim:)daha doğrusu mart babalarına ve meleklerine:)
Selam canikolaropuyorumnanaktan
Şebnemcim çok geçmiş olsun cnm
Öznur DOğuhan nasıl oldu bitanem?
Olcay size de geçmiş olsun. geçen haftasonu da benimki düşmüştü. ayakları hep yaralı
Hasretcim artık oturup ta kocanla iyice bi konuşun bence cnm. böyle hep kaga ederseniz evliliğiniz ciddi yaralar alır. sonra toparlayamazsınız. sakince ona bu dükkan işleririnin sana da cerene de iyi gelmediğini, çocuğunu evde büyütmek istediğini söyle. evliliğinizin de bu şekilde yıprandığını söyle. o da bi eleman tutsun cnm. madem çocuğunu bu kadar düşünüyor, nasıl onun dükkan köşesinde büyümesine izin veriyor ki? tamam küser tekrar barışırsınız ama her kavgada söylenen sözler sizden bişeyler eksiltir.
Yazgıcım benim oğlan doğduğundan beri her gece yarım saat 1 saat arasında kalkıyor. İnan sayısını bile bilmiyormboshayallersmile seninki hep öyle değilse belki de üşütmüştür sancısı vardır da ondan kalkmıştır cnm. inş. geçer
merhaba Hanifecim. ben de bana msj göndermiş olanlara verdim, ama başkaları var mı bilmiyorum
canım eğer baktın iz kalacak gibi bir krem var mucize birşey tüm yara izlerini geçiriyor adını eşim biliyor 60 lira mı ne ondan al sür çok iyi etki ediyor ben öğreneyim sana adını.
üfff bilmiyorumki ne oluyor meralcim acaba doymuyor mu diye bile düşündüm bugün sağlık ocağına götürp kilosuna baktıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?