2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kayinmvalidemin mutyfagfina rahatkla girip bi bardak su alamam bu rahatligi vermez bana ben ordayken konu komsuuna sen evimizin kizisin yabanci degilsin git al der birde ona yine gitmiyormusum tek egeyle diye serzenis ediyo beni her gittimde boktan boka sokarsa dislarsa elbette gitmem hayret bisey ya dogum yuaptim esimi arabaya uyunmaya gonderiyo annemle ikisi horul horul uyuyo ben dogum yapmisim bilmem kac saat olmnus uyunmamisim oturup cocu emziriyorum uykum geliyo esimi cagirmama izin vermiyodu

Bizde de Avent var. Doğumdan önce almıştık. ,bi deneyeyim bakalım emecek mi...
Yaptırdım ewet..

Selam canikolaropuyorumnanaktan
Şebnemcim çok geçmiş olsun cnm
Öznur DOğuhan nasıl oldu bitanem?
Olcay size de geçmiş olsun. geçen haftasonu da benimki düşmüştü. ayakları hep yaralı
Hasretcim artık oturup ta kocanla iyice bi konuşun bence cnm. böyle hep kaga ederseniz evliliğiniz ciddi yaralar alır. sonra toparlayamazsınız. sakince ona bu dükkan işleririnin sana da cerene de iyi gelmediğini, çocuğunu evde büyütmek istediğini söyle. evliliğinizin de bu şekilde yıprandığını söyle. o da bi eleman tutsun cnm. madem çocuğunu bu kadar düşünüyor, nasıl onun dükkan köşesinde büyümesine izin veriyor ki? tamam küser tekrar barışırsınız ama her kavgada söylenen sözler sizden bişeyler eksiltir.
Yazgıcım benim oğlan doğduğundan beri her gece yarım saat 1 saat arasında kalkıyor. ınan sayısını bile bilmiyormboshayallersmile seninki hep öyle değilse belki de üşütmüştür sancısı vardır da ondan kalkmıştır cnm. inş. geçer

işine gelmiyor cnm.. hem extra para wermek istemiyor hemde bu kasayı arkadaşlarına bile güwenip emanet edemiyo tanımadıığı kimselere hayatta bırkmaz.. bebeğimizin gayet keyfinin yerinde olduğunu düşüünyo arabasında ewde zaten aynı binada ya.. istediğinde ewinde ohh bu rahatı hiç bi şeklde bulamayacağımız görüşünde..
offf içim bi acaip oldu.. çok çok geçmiş olsun olcaycım..

Bi de Hanife var.. İngilizceciler 4 olduk.. :lepi:[/QUOTE]
şu tracy teyzenin gece uyku rutini nasıl banada bi yazın yaw 9da yatıp 11de mi doyurun diyoree n zamn uyanıyomuş bi daha??
bu arada aşkolsun teyzeleri prima resim yarışmasında kızıma kimse oy vermemiş.kızım küstü size ona göre haberiniz olsun
cnm ben girdim oraya ama üye olmak gerekiomuş üyelik panelini bulamadım o sayfada sinir oldum çıktım.. görmemiştir kimse senin kuzucuğuu
merci şekerim zaten haklı olduğumu bildiği için ortalığı kırıp dökemedi yoksa bu kadar altta hayatta klamz beklediğimden çok daha hafif atlattıkCADIARZU
hay bu kaynanalar warya hepsi kaynar kazanda kaynasın dönüyo dolaşıyo bi şeklde bi tartışmada önümüze analarını getrmiyolar mı deli oluyorum yaa çok meraklıysan anana ewlenmeseydin ananla yaşasaydın ne istedin bnden!!
iyi yapıyorsun tawiz werme çocuk değil de 50 yaşında ki kadın dedikodu yapmaya gelince çok iyi biliyolar ama alttan alan biz oluyoz a.q.

Gülaycım (Gülaydı sanırımbilmiyorumkismile) sen de araya gerekli mesafeyi koyarak iyi yapmışsın bence. e boşver artık orda burda konuştuklarına akılma hiç, ne konuşursa konuşsun:mymeka:

geçmiş olsun cnm :sinifsinif: dediğin gibi en iyi halleri bu halleri boshayallersmile

sağol yazgıcım.çok şükür ciddi bişey yok.umarım iz kalmaz burnunda.......
canım eğer baktın iz kalacak gibi bir krem var mucize birşey tüm yara izlerini geçiriyor adını eşim biliyor 60 lira mı ne ondan al sür çok iyi etki ediyor ben öğreneyim sana adını.

üfff bilmiyorumki ne oluyor meralcim acaba doymuyor mu diye bile düşündüm bugün sağlık ocağına götürp kilosuna baktıracağım.

yok cnm eleman işi yaş o olmaz açıkçası onu bnde istemem içim el wermez çünkü bizim dükkana mal giriş çıkışı çok fazla.. gelen giden belli olmaz ben yada elşim olmayınca işler sarpa sarar.. başakasına güwenip bırakamayız burayı, gelen çok rahatlıkla çalar! benim derdim sattıormak we bir ew almak! ewet onuda söyleyeceğim u şekil elalem yüzünden birbirimize laf sayarsak, aramızda gıdım kadar kalan saygıda bitecek we ewliliğimiz bitecek diyeceğim gelsin birde o kawgaları yüzünden bi kawga edeceğim ona:mymeka::roflol:

oo yan tarafımıza etsiz çiğköfteci açıldı süper süper süper!!! bayıldım ımmmmmcokacimcoook

neymiş o krem ben de merak ettim, her n lazım olabilir malum
sütünde bi eksilme hissediyo musun cnm? olabilir sütün azaldıysa 2 gündür belki çabuk acıktığından kalkıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…