2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızımıda götürüp yatağına bıraktım ninnisinide açtım uyudu kendi kendine ses yok:) yarım saattir.. artık bebeğimin burda uyumasına müsade etmeyeceğim sese uyanıyo hemen ewde uyuyunca 1 saat uyuyo en az

neymiş o krem ben de merak ettim, her n lazım olabilir malum
sütünde bi eksilme hissediyo musun cnm? olabilir sütün azaldıysa 2 gündür belki çabuk acıktığından kalkıyordur

aslında hayır bir azalma yok çok şükür ama başka bişey gelmiyor aklıma.birde istediği yapılınca gülücükler saçıyor tabii istediği şeyde kucakta gezmek yada durmak farketmez.birde şimdi aklıma geldi dün gece yine karnı gurul guruldu sanırım bizim geçmek bilmeyen kolğimiz hortladı:1shok:.
akşam gelsin eşim adını öğrenip hemen yazacağım aslında dün konuştuk daha ama adı kalmadı aklımda bu çocuk bende kafa bırakmadı...

kız yine kavgada behsediyon, kaga yoookkkyasakkelime sakince söylesene bebeğim. kız benim herifimin yediği halta rağmen kavga etmedim onunla, sadekaydirigubbakcemile3ce def ettim

oo yan tarafımıza etsiz çiğköfteci açıldı süper süper süper!!! bayıldım ımmmmmcokacimcoook

Beşiktaş çiğköfte cenneti gibi zaten. ben de bayılırım, şimdi diceksiniz ki sen de her tür yemeğe bayılıyonkaydirigubbakcemile3cokacimcoook benim favorim Çiğköftecim, hem çok temiz hem çok leziz

her uyandığında emiyor mu? doymuyorda olabilir bi baktır cnm..
ben sağlık ocağına gidemiyorum maalesef çok düşünceli babamız göndermiyo ama bu günki kawga iyi gelmiştir yarın bnde götüreceğim hmde ona bişey sormadan hazırlanıp çıkacağım yeter!

:1shok::1shok:
nedenki sağlık ocağında ne var???
valla bilmiyorum hasret 3 defa emdi gece.sütte var ama anlam veremedim bu hallerine.baktırayımda bir içim rahatlasın.

walla bende de kafa falan kalmadı. bence de onun sancısı falan olmuştur. belki üşüttüğünden belki de yediğin farklı bişey olduysa ondan. yaa kızlar bir de şunu farkettim cips çok gaz yapıyor. ben pringles hastasıyım da ne zaman yesem bebemde gaz oluyo, önceleri tesadüf sanmıştım ama değil. dün yedim yine gazı oldu:sm_confused:

ay emirhan bu gün hiç durmuyor ya..sabahtan beri doğru düzgün uyumadıda..hasta falan değlde bi huysuz işte öfff

hoşgeldin ebruş seninkinin haklı bi gerekçesi var en azından, çocuk diş çıkarıyor. normaldir cnm huysuz olması

yok bu bebikler topluca kudurdu kesinakannehirakannehirakannehir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet hanifecim..anadolu lisesindeyim...
ben de oyladım sabah gazetesinde mi yayınlanacak en çok oy alan foto?
yazgıcım sağol canım.ismini öğrenip yazarsan sevinirim kremin.baya derin çünkü yarası......

Kızlar ben büyük oğlumda yaptığı bi takım hareketleri,değişiklikleri tarihleriyle kaydetmiştim. çok iyi oluyor walla, size de tavsiye ederim. çünkü insan tamamen unutuyor hangi ayda ne olmuştu diye. sabah şöyle bi baktım, bıdığım 5,5 aylıkken diş çıkarmış. demek daha vakit var eymen için dekaydirigubbakcemile3 6 aylıkken kendi oturabiliyormuş. bu arada uzattığım nesneyi alması da 5 aylıkken olmuş. o mu çok geç kalmış acaba, yoksa normal süreç mi bilmiyorum

selamlar cicoşlar,.bi sorum var,.çalışan annişler toplu rapor paranızı aldınızmı,.ben daha almadımda,.pöhhhhhhhhhh:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:

çok lezzetliydi olsa bi dürüm daha yerim ama fazla yemiyim acı acı sütüme geçerlmaz: sakince de söylesem her tartışmamıız kawgaya dönüştüğü için artık peşin peşin kawgayla başlıyorum işe
bu gün dedim zaten git bakırköye yat dedim tedawi gör sen delisin.. bn deli, olsam bu kadar işi bir arada götüremem dedi sensin deli olan.. ewet dedim zır delisin o yüzden böyle warlık içinde moron gibi yaşıyoruz dedim.. aklın başında olsa şu waziyetimizin bi hal çaresini görmüştün o yüksek zekanla:))) bakalım ne olacak
en azından anladı iyice bıktığımı we nefret ettiğimi bakalım ne olacak bundan sonra..

selamlar cicoşlar,.bi sorum var,.çalışan annişler toplu rapor paranızı aldınızmı,.ben daha almadımda,.pöhhhhhhhhhh:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:

bnde almadım.. korkuyorum bi pokluk çıkarıp wermeyecekler paramı diyeeyvahedigeldismile

canim ya cok gecmis olsun iyi sakin karsilamisin yada ben oyle anladim.deneyim cok onemli iste ben simdi olsa cildiririm heralde.o krem kesin kortizonludur.

Bi de Hanife var.. İngilizceciler 4 olduk.. :lepi:[/QUOTE]

e biraz zorlarsak kesin ingilizce kursu acariz kaydirigubbakcemile3

oha ya hemde lohusa zamaninda yapiyorlar ya aklim almiyor sanki kendileri hic lohusa olmamislar nasil gaddarlasiyorlar

bidik oglusum iyi masallah.memedeyken oyun yapiyordu az once.ih ih eh eh diyor bende sedanin programinda ilkyardim nasil yapiliri iziliyordum onunla goz temasi kurmadim ya ih ih eh eh oglum ne oldu diyorum guluyor sipam sonra tekrar emiyor ben tv ye bakinca aynisi.sanirim beni parmaginda oynatmaya basladi.dunde calpol vermeye calisiyorum basini saga sola ceviriyor oyun yapiyor babasi gulmekden bi hal oldu.

oo yan tarafımıza etsiz çiğköfteci açıldı süper süper süper!!! bayıldım ımmmmmcokacimcoook

kilolara dikkatttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…