2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim bu oğlan hiç uyumadı bu gün..deli gibi esneyip duruyor...sallıyorum başlıyor ağlamaya..mama verdim belki emmerken uyur diye yok gözler faltaşı hep kuçakta gezinsin istiyor..o kuçağımdayken koltuğa oturuyorum başlıyor ağlamaya....şmdi yatırdım beşiğinde sallıyorum ağladı ağladı sustu,gözler yarı açık uyumaya çalışıyor...

ben geldim herkes gitmiş...

önceleri 1 kilo alıyordu şimdi 15 günde 300 gr mı duyunca az gibi geldi değil mi diyorsun meral yaa.
dr a sorsaydın ya yazgım normalmi diye??bizim dr her gittigimde kendi söylüyo kilo alımı gayet iyi diye banada sormsa geregi, kalmıyo..ama olumsuz düşünseydi zaten mama takviyesine başlayalım derdi herhalde..bu aydamı yavaşlıyodu kilo alımı acaba??

önceleri 1 kilo alıyordu şimdi 15 günde 300 gr mı duyunca az gibi geldi değil mi diyorsun meral yaa.

yok cnm, ayınızı tamamladığınızda doktorunuza da sorarsın ama az değil. artık 4. aydasınız çünkü. internetten boy-kilo grafiğine bakarsan zaten görürsün, her ay alacakları kilo azalıyor.

klavyedeki f11 e basın görünecek o zaman...

hımmCADIARZU

ben geldiiimm
yavrum zorlanıyor demek ki dişlerden dolayı. Allah kolaylık versin cnm. bazen insanın pilini bitiriyorlar-tatlicadiarzu-

atanın ateşi düzeltemedim sonunda onu yıkamaya karar verdim banyodan sonra mama sını verdim onu içerken uyudu şimdi baktım ateşine 37.2 ye inmiş ama elleri ateş gibi yanıyo yorgunluktan gözlerini açmaya çalışıyo ama içi geçiyo tekrar

canım benim,kıyamam ben ona. tekrardan yükselirse artık götür bi doktora cnm bence

Olmadım canım. Uzun bi süre belki 1 yıl da olmazsın dedi doktor. Ama ara kanama tarzında bişeyler olabileceğini söyledi. Belki sende olan da öyle bişeydir.
Çıkarmak gerekecekse paranı da iade etsinler bari.. Kaça taktırdın sen? Bana 560TL ye mal oldu!!!

Kıyamam miniciğe yaa... mafoldumben

kızlar ata uyumaya başladığından beri ara ara uykusunda ağlıyordu ben yanına gidip pış pışlıyordum biraz önce çığlık atarak uyandı çığlık çığlığa ağlıyo elim ayağım titredi valla baktım yine ateşi yükseliyo 37.7 olmuş şimdi alnında ıslak bez anneannesinin kucağında bahçede dolanıyo offf ne zor bir durum içim daralıyo mideme ve bağarsaklarıma krap girmeye başladı kızlar ben üzülünce sıkılınca böyle oluyorm işte

geçmiş oln canım kulaktan ölçtüysen 37,7 sınır.yani inmiş ateşi.koltukaltından ölçtüysen sınır 37,hafif var demek.

ıslak bez yapıp eklem yerlerine koydun mu canım?bi de sirkeli su filan derler.

slm annecikler nasılsınız? biz iyiyiz cok sukur.
Sebnemcim sabah seda sayanda anlattı bı bayan ılk olarak kasıklarına sonra koltuk altına sonrada basına ıslak bez koyulacakmıs sirkeli su koymak iyi deg,lm,ş sakın koyma.eger hala dusmezse ayaklarından baslayarak yavas yavas yukarı dogru ılık dus yaptırmak gerekıyormus.

ha bırde face dekı babalar gunu lınkı veren herkese 5 yıldızda benden geldı. bu yarısmanın sonucunda ne olacak arkadaslar?

normalde alından ölçer aletim var onunla ölçüyorum biraz önce dışarda gezip geldiler bu sefer klasik civalı ölçtüm 37.2 idi şimdi yine bahçede geziyorlar üstünde birtek badisi var zaten birde eklem yerlerinde ve alnında bez öyle kucakta duruyo olmadı akşam doktora götürücem yüksekliğiyle ilgili sıkıntı yok çok yüksek değil biliyorum ama sürekli oynuyo olması ve normal ısıya inmemesi canımı sıkıyo bir 36 lıra insek rahatlayacağım

Bir an önce iner inşallah cnm

benim oğlanın derdi kakasıymıy,çoçuğum kabız olmuş..zor yaptı kakasını,sonrada uyudu.. ( tam kurtulduk demiştim kabızlıktan..yine başladı...((

canım benim, rahatlamıştır artık yavrum. inşallah huzurlu bi gece geçirirsiniz cnm

canım doktora değil sağlık ocağına götürdüm ben ordakiler de birşey demedi.bir hafta daha bekleyeceğim baklaım nasıl olacak devamı.

şebnemcim bir doktora götür istersen kıyamam ben ona yaa.çok zorlamıştır bu durum yavrumu.acaba ağrısıda mı var baksana çığlık çığlığa ağlıyor diyorsun?biran önce iyileşse ata bebek.
benim oğlanın derdi kakasıymıy,çoçuğum kabız olmuş..zor yaptı kakasını,sonrada uyudu.. ( tam kurtulduk demiştim kabızlıktan..yine başladı...((
bak buda olabilir benimkinin huzursuzluğu dün ve bugün kaka yapmadı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…