2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnm ekranımda o en alt görünmüyor yaa. ayarlarla oynıyayım geçenlrdede girmeye çalıştım sinir oldum..

hatice dişi mi geliyo yoksa....dönem dönem huy değiştirecekler artık...ondanda olabilir

kızlar ben geldim alp in kilosuna baktırmaya gitmiştim yaaa alp iki haftada 300 gr almış iyi miki?14gün önce 6100 gr dı şimdi 6400:sm_confused:.

aynen onu bnde söledim sudan temiz ne warmış işte suların içinde tertemiz büyüyomuş

kızz bir alem senin adam yaaa fazlasıyla enteresansempatiksalakcinni

bnm ekranımda o en alt görünmüyor yaa. ayarlarla oynıyayım geçenlrdede girmeye çalıştım sinir oldum..

aynen yaa bende de görünmüyor, geçen sinir etmişti beni

kızlar ben geldim alp in kilosuna baktırmaya gitmiştim yaaa alp iki haftada 300 gr almış iyi miki?14gün önce 6100 gr dı şimdi 6400:sm_confused:.

iyi cnm bence zaten bu ayda artık 1 kilo alması beklenmiyor

Nerde bu oylama yahu..????

face'de cnm. sanırım senin yok

kızlar sayfayı açtığınızda introyu geç butonunu tıkladığınızda en altta üye girişi gelmiyor mu size?

frambuaz(kusura bakma canım adını bilmiyorum) sen deri altı implant yaptırdıktan sonra regl oldun mu? ben oldum ve 10 gün sürdü.önce kahverengi leke gibi geldi 3-4 gün daha sonra da kanama başladı.doktorumu aradım ilk 3 ay bu şekilde uzun sürebiliceğini ama ondan sonra azalacağını söyledi.eğer öyle devam ederse çıkarmak zorunda kalırız.3 ay bekleyip bakalım dedi.sende durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…