2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar oğlum neden bukadar huysuzlaştı ya kafayı yicem o sessiz uslu bebk gitti şimdide gündüzleri uyumuyo abah 9 da uyanıyo ve uyumuyo memede emmek istemiyo avaz avaz ağlıyo niye böyle oldu ya ağlıycam sinirimden evimi b... götürüyo yemek yapamıyorum ağzıma bi lokma ekmek girmiyo offfff napsam acaba doktoro mı götürsem

ebru dün akşamki alemden kalkamadın mı..nerelerdesin?
ah aşkım sorma kalkamadım şaşalak gibiyim ama alkolden diil uykusuzluktan..içemedim yaw ..kuzi almış birer bira hayattada içemem hee ögüre ögre..neyse ben yagmur la ilgileneyim edeyim derken manyagım dışarda bırakmış bira olmuş sidük gibi..yarım bardak içemedim bile..bizim alem fos oldu yani..bide bu iki kuzeni yatrdım yagmur un odasındaki cekyatlara..bende gectim yatak odama..kızlar o yana bu yana döndükce o cekyatlar gacır gucur gacır gucur sabaha kadar ben uyumadım..ödüm gitti yagmur uyanacak uyku saatleri bozulacak diye ama cıtı cıkmadı yavrumun..zombi gibinimm poff
yani canım biz maaş aldığımız için bişey alamıyoruz dimi?150 doğum yardımı var galiba

ya evet dun ben sordum iciom dedi oglusdan vakit bulamadim.noldu len ?

he ya içemedim işte ööle oldu öznurum anlattıgım gibi..kırk yılın biri bi alem yapak dedik oda cortingen..

hatçem bizim kızda bugün öyle.. hepimizn ki azmış durumdalar... bizimki şuan sadece kucağımda duruyor iştahıda yok emmiyorCADIARZU

sempatiksalakcinni

teyzeleri kızımın gönlünü almak için oy vermeniz lazım.ceylin ipek fotoğraf adına göre

anacim neye oy veriyoruz ben ablamadim ki ?

anam kimse beni tınlamıyo oğlum kucağımda ağlıyo

canim benim tinliyorum ben ama bunun bi caresi yok su an .duzeni bozulmustur havadan huysuzluk yapacagi tutmustur.bi yeri mi agriyor acep ?

ay deli olucam şimdi üye olamıyorum ki oy wereyim ne zırt bi site yapmışlar üye nerden olacağım nerden giriş yapacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…