- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.101
süt parası tam olarak ne kadar acep.ben 70 tl biliyodumsempatiksalakcinni
ah aşkım sorma kalkamadım şaşalak gibiyim ama alkolden diil uykusuzluktan..içemedim yaw ..kuzi almış birer bira hayattada içemem hee ögüre ögre..neyse ben yagmur la ilgileneyim edeyim derken manyagım dışarda bırakmış bira olmuş sidük gibiebru dün akşamki alemden kalkamadın mı..nerelerdesin?
yani canım biz maaş aldığımız için bişey alamıyoruz dimi?150 doğum yardımı var galiba
anam kimse beni tınlamıyo oğlum kucağımda ağlıyo
ah aşkım sorma kalkamadım şaşalak gibiyim ama alkolden diil uykusuzluktan..içemedim yaw ..kuzi almış birer bira hayattada içemem hee ögüre ögre..neyse ben yagmur la ilgileneyim edeyim derken manyagım dışarda bırakmış bira olmuş sidük gibi..yarım bardak içemedim bile..bizim alem fos oldu yani..bide bu iki kuzeni yatrdım yagmur un odasındaki cekyatlara..bende gectim yatak odama..kızlar o yana bu yana döndükce o cekyatlar gacır gucur gacır gucur sabaha kadar ben uyumadım..ödüm gitti yagmur uyanacak uyku saatleri bozulacak diye ama cıtı cıkmadı yavrumun..zombi gibinimm poff
ya evet dun ben sordum iciom dedi oglusdan vakit bulamadim.noldu len ?
he ya içemedim işte ööle oldu öznurum anlattıgım gibi..kırk yılın biri bi alem yapak dedik oda cortingen..
teyzeleri kızımın gönlünü almak için oy vermeniz lazım.ceylin ipek fotoğraf adına göre
anam kimse beni tınlamıyo oğlum kucağımda ağlıyo
Prima Premium Care - Sevgi Dolu Dokunuşlar sitesinde bebeklerin fotoğraf yarışması var canım ona oy veriyosun
Prima Premium Care - Sevgi Dolu Dokunuşlar sitesinde bebeklerin fotoğraf yarışması var canım ona oy veriyosun
girdim simdi oraya bebegimizin ismi ne olarak kayitli ?
ay deli olucam şimdi üye olamıyorum ki oy wereyim ne zırt bi site yapmışlar üye nerden olacağım nerden giriş yapacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?