- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.161
şimdi kanal d haberde bir haber verdi.brezilyada bakıcı daha yürümeyecek kadar bir bebeği nasıl dövüyor aman allahım kan beynime sıçradı görünce sanki düşmanına vuruyor allah belasını versin elleri kırılsın lanet pisliğinklava:
canım doktora değil sağlık ocağına götürdüm ben ordakiler de birşey demedi.bir hafta daha bekleyeceğim baklaım nasıl olacak devamı.
şebnemcim bir doktora götür istersen kıyamam ben ona yaa.çok zorlamıştır bu durum yavrumu.acaba ağrısıda mı var baksana çığlık çığlığa ağlıyor diyorsun?biran önce iyileşse ata bebek.
bak buda olabilir benimkinin huzursuzluğu dün ve bugün kaka yapmadı çünkü.
22haziran hangi güne geliyor? ya yine ben geldim kimseler yok( kocam çalışıyor bu gece gider yarım saat sonra falan ben o gitmeden kızı yıkıyayım ki 9a kadar uyumuş olsun yaprak dökümü war...
parka gittik kızımla ben o aletlerde spor yaptım yarım saat o uıyudu we acaip hamlamışım çok yoruldum zor dükkana attıım kendimi:çok üzgünüm:
ata meme emerken sızdı hala uyuyor şimdilik sakin ateşi de 37 .4 ben bugün paronayak oldum şu ateş ne kötü birşeymiş uyansın calpol vericem düzelmezse yarın doktorunu arayacağım olmadı doktora götürücem
sakin ol Şebnem en iyi ateş kulaktan ve popodan ölçülen sen bozma moralini ateşi iyi normal seyrediyor bence gözleri çok kızarıksa göz kapaklarıyla beraber ateşi yükseliyor demektir geçmiş olsun tekrardan
ne güzel hasret tek başına koyup uyuyor bizim ev maşallah gelen giden olunca ayakta sallanmaya alıştı yawrum tek başına daha uyuyamıyor(((( bende Nesfit aldım onu kullanacağım bol tahıllı sütle iyi gider
ayfercim sağol şimdilik iyi bakalım zaten ateşi çıkmaya başlayınca yanaklarıda kıpkırmızı oluyor ve bakışları baygınlaşıyor
herkesi çok öpüyorum bebişlere ve annelerimize bol sağlıklı sütlü bir gece ve rahat bir uyku diliyorum şimdiden...Allaha emanet olun sonra görüşürüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?