2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi kanal d haberde bir haber verdi.brezilyada bakıcı daha yürümeyecek kadar bir bebeği nasıl dövüyor aman allahım kan beynime sıçradı görünce sanki düşmanına vuruyor allah belasını versin elleri kırılsın lanet pisliğinklava:

kötükedihüsokötükedihüsoküçücük bebelere nasıl vurabiliyorlar aklım almıyor, daha beterini yaşasın inş.

parka gittik kızımla ben o aletlerde spor yaptım yarım saat o uıyudu we acaip hamlamışım çok yoruldum zor dükkana attıım kendimi:çok üzgünüm:

bundan sonra hergün kaçmaya çalışacağım 1 saat aletle tempolu yürüyüş yapacağım! hırs yaptım bu ay 5 kilo wereceğim!!!!!!!!!!!!!!!!!guclubacismile

yazgıcım ben onların tartılarına pek güwenmiyorum hr zamn nerde tarttryorsan oaraya götür ki doğru olsun..

22haziran hangi güne geliyor? ya yine ben geldim kimseler yok( kocam çalışıyor bu gece gider yarım saat sonra falan ben o gitmeden kızı yıkıyayım ki 9a kadar uyumuş olsun yaprak dökümü war...

slm anneler;
Öncelikle MAVİDÜŞLER geçmiş olsun canım benim aman dikkat et canım dışarda da fazla dolaştırma....

bugün benim için yorucu birgündü Hilal'in kontrolü vardı.5500 kg 58 cm olmuşuz ben biraz zayıf gördüm dedim doktora doktor gayet iyi dedi 3 ayına giricek ayın 18 inde....Mama+annesütü alıyor mamayı fazla vermiyorum dedim zaten hepsnide içmiyor dedim doktora gayet düzenli gitsin böyle dedi.

ama geldiğimizden beri zor uyuttum walla ya kapı çalar ya telefon gelir beşiğinde uyuyamadı bir türlü kucağımda uyudu ayağıma alayım dedim başladı ağlamaya.....O arada tam dalacak sucu geldi haydaaa bir daha uyan tekrardan sustur daha yeni daldı yawrumm....

SELKİE; nasıl oldu da anlamadın kabız olduğunu ayaklarını çekmiyormu yukarıya ?

Babalar günü için yapmış olduklarınız süper inşallah güzel puanlar alırsınız ve hepinizi oyladım:))) Bende kocama profosyonel fotograf makinesi aldım Hilal'in resimleri çekecek bol bollllll........

ata meme emerken sızdı hala uyuyor şimdilik sakin ateşi de 37 .4 ben bugün paronayak oldum şu ateş ne kötü birşeymiş uyansın calpol vericem düzelmezse yarın doktorunu arayacağım olmadı doktora götürücem

parka gittik kızımla ben o aletlerde spor yaptım yarım saat o uıyudu we acaip hamlamışım çok yoruldum zor dükkana attıım kendimi:çok üzgünüm:

ne güzel hasret tek başına koyup uyuyor bizim ev maşallah gelen giden olunca ayakta sallanmaya alıştı yawrum tek başına daha uyuyamıyor (((( bende Nesfit aldım onu kullanacağım bol tahıllı sütle iyi gider

sakin ol Şebnem en iyi ateş kulaktan ve popodan ölçülen sen bozma moralini ateşi iyi normal seyrediyor bence gözleri çok kızarıksa göz kapaklarıyla beraber ateşi yükseliyor demektir geçmiş olsun tekrardan

kızlar buarada çok çikolata yemenin cezasını çekiyorum şuan heryerim kabardı ve kaşınıyo anlatamam size kanatana kadar keşıyorum valla
çocukluğumdan beri vardı aslında ben hiç yerli çikolata yiyemezdim hemen kabarırdım uzun bir aradan sonra yemeyi denedim başlarda birşey yapmadı bende sevindim ama hala dokunuyormuş buna nutella da dahil ben onun sadece almanyadan gelenini yiyabiliyorum ne uyuz bir durum yine oralardan getirtmekle uğraşıcam normalde dayım getiride oda busene gelmiyormuş kızlar eğer almanyadan getirtebilecek varmı aranızda ücretini size yollarım bir şekilde

ayfercim sağol şimdilik iyi bakalım zaten ateşi çıkmaya başlayınca yanaklarıda kıpkırmızı oluyor ve bakışları baygınlaşıyor

ewet cnm gelen giden oldumu zor benim annem bi geliyo başlıyo ayağında sallamaya neymiş sewiyomuş sallanmayı... neyseki alışmadı AKŞAM 8İ GEÇİNCE SAAT BİZİMKİ gewsiyo üstünü değiştrip emziryorum, yatağına koyuyorum emziğini weriorum ninnisinide açtımmı uyku wakti olduğunu anlıyo 2dakika sonra uyumuş oluyo.. genelde 9da uyuyo

iyi akşamlar
geçmişe bakamıyorum çok yorgunum..bugün apar topar göreve başlamam gerekti okula ordan ilçe milli eğitime yeni maaş hesabı açtırmak için bankaya nüfus müd. falan derken harap oldum resmen..öğleden sonra 2 saatte bitirdim işlerimi NihanSena ya babası baktı süt bırakmıştım ama yine de alel acele yapıp eve dönmeye çalıştım bir an önce...tayin işleri var daha anlatmayayım çok uzun hikaye ve karmakarışık...15inde ne oluduğu belli olacak inşallah.hakkımızda hayırlısı olur...

kızlar acil yardımınızı bekliyorum köydeyim ve sol göğsüm çok kötü oldu meme bölgesinde kırmızı küçük sivilceler çıktı ve çatladı emzirdikten sonra çok ağrıyor bepanten kullanıyorum ama yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…