- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.201
sorayım değil mi...a.s..inşallah üşümüyordur...aslında benim de hep soğuktur yanaklarım bana mı benzedi...bir de ben fazla sıcağımdır hiç üşümem ellerim hep yanar bana mı soğuk geliyor acaba????ama eşimde soğuk bu kızın yanakları diyor bazen...offf:bbo:
arkadaşlar öğlen söylediğim yara izi bırakmayan kremin adı CONTRACTUBEX.
o göğüs yaraları beni öldürüyor hala geçmedi nerdeyse bir ay oldu.ne kremler sürdüm yok geçmiyorÇok üzgünüm çoook.
çok takma canım, mühim bişi olacağını sanmam. başta acaba kansızlık mı diye düşündüm ama sanırım kansızlıkta el ve ayaklar soğuk oluyor daha ziyade
sana da geçmiş olsun cnm. benimki de bu aralar çok çekiştiriyor,ısırıyor. yara yapacak diye ödüm kopuyor
ben de uyumaya çalışayım. öpüyorum kızlar, hayırlı geceler herkeseopuyorumnanaktan
kansızlık mümkün değil benim kızdan doğar doğmaz bir tüp kan aldılar kanı çok fazla diye..zaten kıpkırmızıydı..sanırım plesentadan fazla kan akışı olmuş o yüzden tombik doğdu...işte bu yönü bana benziyor ben de çok kanlı canlıyımdırkaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok:ilk kez duyuyorum böyle bişey. aman maşallah barekallah suphanallah. o halde endişelenme, sana çekmiş demek.
sewgililerimle buluşacağımkaydirigubbakcemile3hasret 22 haziranda ne var cnm?
cnm doğuştan war o konuştuk burdaad ensesindede war çilek kadar.. 1 yaşına kadar geçermiş benimde doğduğumda aynı yerde warmış.. sıcakta belirginleşirmişben geldimkaydirigubbakcemile3
onu yap bunu yap derken yine bu saat oldu ben de yine 12yi bekleme kararı aldım:):):):)
Hasret şimdi gördüm ceroyu çok tatlı maşallah...bir şey sorayım..sanki göz kapağında hafif kızarıklık var..geçenkiden mi kalma...yoksa hep oluyor mu?
niye soruyorum çünkü uzun zmandır Nihanın sol gözünün üstü de hep aynı şekilde kızarık ve o kısmın derisi kuruyup pul pul dökülüyor her sabah....
neden olabilir bilgisi olan var mı????
sorayım değil mi...a.s..inşallah üşümüyordur...aslında benim de hep soğuktur yanaklarım bana mı benzedi...bir de ben fazla sıcağımdır hiç üşümem ellerim hep yanar bana mı soğuk geliyor acaba????ama eşimde soğuk bu kızın yanakları diyor bazen...offf:bbo:
ateşi yok di mi cnm?
inş. tamamen iyileşir artık cnm yaa, ben sadece 1 ay falan çektiğim halde çok zor çok uzun gelmişti. Allah şifalar versin tatlım
kaydirigubbakcemile3sen bizim külkedimizsin zaten. saat 12yi vurdu mu hanife giderwalla benim bi fikrim yok o konuda. belki eliyle çok oynuyordur dicem ama niye pul pul dökülsün ki o zamanCADIARZU
canım öyle bir şey değil...hep kızarık ve pul pul dökülüyor ama bazen de gözü çapaklandı da oraya bulaştı kurudu zannediyordum ama deri döküntüsü daha ziyade...başta önemsemedim ama uzun zaman oldu geçmedi:çok üzgünüm:
şimdiden sıhhatler olsun
bizim kız da tam tersi her yeri sıcacık kafasından ter çıkyo ama yanaklar buz...burnu da sıcak .. o yüzden üşüdüğünü sanmıyorum ama.....
ben de uyumaya çalışayım. öpüyorum kızlar, hayırlı geceler herkeseopuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar yatmadan size bi bakayım dedim bugün çok yoruldum misafirim vardı sabahtan haberim oldu bi yandan temizlik bi yandan ikramlık birde oğluşumla ilgilendim tabi bu arada çok yorucuydu gözlerim kapanıyomirmirmirmir geçmişe biraz bakabildim yarısına gelmeden oğluşum uykusunda ağladı arada bi oluyor böyle sizin minik kuşlarda hiç ağlıyormu böyle uyku sırasında bazen iç çekiyo neden acaba :uhm:
umarım hepiniz iyisinizdir canlarım bugün yine özledim sizi ama çok yorgunum dayamıycam yatmaya gidiyorum oğlumda uyurken bende yatayım
çok öpüyorum huzurlu güzel geceler dilerim meleklerimiz mışıl mışıl uyusun inşallahopuyorumnanaktan
sewgililerimle buluşacağımkaydirigubbakcemile3
cnm doğuştan war o konuştuk burdaad ensesindede war çilek kadar.. 1 yaşına kadar geçermiş benimde doğduğumda aynı yerde warmış.. sıcakta belirginleşirmiş
ya hanifcim üşüyor olabiliiir neden yanağı soğuk olsun ki.. e oralar daha ısınmadı malum erzurum.. bnce sen biraz dikkat et kalın giydir bie öle bak bakalım hala soğuk olacakmı?
ben yaptım ben yaptımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnilennnnnn yarım saatlıgıne gıttım 3 sayfa ılerlemıs
kansızlık mümkün değil benim kızdan doğar doğmaz bir tüp kan aldılar kanı çok fazla diye..zaten kıpkırmızıydı..sanırım plesentadan fazla kan akışı olmuş o yüzden tombik doğdu...işte bu yönü bana benziyor ben de çok kanlı canlıyımdırkaydirigubbakcemile3
yok allaha sukur canım.dun aklımı cıkardı sempatiksalakcinni
mantar falan olmasın bı dr sorsana.yada ben sorarım merakdan olurum
sagol yawrım
hah benım oglusda oyle.su anda bıle oyle.
ıyı geceler canım
benim kız da yapıyor arada normaldir....
anladım canım..yok ya ne giyse aynı terlese bile yanaklar soğuk ama genelde gece yatarken gündüz sıcak oluyor!?!?!?!?!
ben yaptım ben yaptımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?