2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler seyhan yawriii
hatice kiz sen diyetisyene kontrole gittin mi ?
valla o topik hazine gibi ara ara bulamadim bende kaydirigubbakcemile3

benide götüüüüüüürrr:smiley-cool:

benide benide bende istiyorum öznur hem biz çok yakın oturuyoruz buluşup gidebiliriz :):):)
valla çok merak ettim şimdi

hasret ben hiç bir şey sürmüyorum ve hiç cildi kurumadı şimdiye kadar bana 2 drda bebe yağı kullanmıyoruz dedi bende chicconun nemlendiricisi var onu bile hiç sürmedim

ne kadar fenasınız hıh küsüm hepinize ben buralarda tek başına yanlızım siz oralarda buluşma yapın....
alacağınız olsun ben gelemde istanbula benim içinde bir buluşma düzenlemeyinde görün...

Gunaydunnn oglum 12 ben 7 saat uyudum maral uyumuyomu ufakliklar ? Artik uykulari duzende olmasi gerekmiyomu gunduzmu uyuyo

GÜNAYDIN :)

ben söylemsem daha iyi olur ama 72 kiloyum şuan 80 le girdim doğuma çıktığımda 71dim 3 ayda vereceğime 1 kilo aldım...doğumdan 4 kilom kaldı ama zaten öncesinde yani ilk evlendiğim yıl 10 kilo almıştım onu vermem lazım..bu arada asıl sorun boy...150 nerdeyse 15 kilo fazlam var anlayacağın:çok üzgünüm:
kimse kiloma inanmıyor gerçi sanırım kemiklerim de bir hayli ağır ama ben çok rahatsıuz olmaya başladım burda iyi bir tane yok o yüzden tatili bekliyorum Trabzonda ilk işim diyetisyene gitmek inşallah...bilmiyorumkismile

140lira doğum yardımı parası okul yapıyo işlemleri...doğum raporuna göre

abiye öyle mi diyo izlemiyom walla sevmedim ben o diziyi

canım sana lanoise diye bi krem ismi vereyım ablamın oğlu 10 aylık dişleri var ablamın meme uçları kopcaktı nerdeyse bunu sürdü anında geçirdi bende kullandım hiç yara olmadı bunu al 22 tl
sağol canım ama şu an da yok bir şey Öznur benim kızın gözünü soracak doktora:)

aynen öyle..ama burda fazla seçenek yok maalesef...en iyisine de gitsen sorularının bir kısmı cevapsız kalıyor ve alternatifi yokklava:

gÜnaydııınnn...uykusuz her geceeee,yorgun Ölesıyeeee

Günaydın...durmadı mı Eymen paşa yaaaa...

Son düzenleme:
günaydın canlarrr gece 1.30da uyudum 7,30da kızım sağolsun kurulu saat uyandı.. şimdi de dükknadayız o oyuncaklarıyla oynuyo bnde ayılmaya çalışıyorum

ne kadar fenasınız hıh küsüm hepinize ben buralarda tek başına yanlızım siz oralarda buluşma yapın....
alacağınız olsun ben gelemde istanbula benim içinde bir buluşma düzenlemeyinde görün...
sen bi gellde türkiyenin öbür ucundan düşünürüsss
Gunaydunnn oglum 12 ben 7 saat uyudum maral uyumuyomu ufakliklar ? Artik uykulari duzende olmasi gerekmiyomu gunduzmu uyuyo
günaydın aşkitom maşallah bizim ki kaçta yaarsa yatsın 7,30 en geç 8,15 ayakta:) 11 saat falan uyuyor
Buluşma ne zamann bendee gelemmi
ulaan zaten gelmiomusun haberin yok mu senin elin karılaryla toplaşıp gezip fotoları koymayı bilion bizle gelmezsenklava:
toplaşıp bi günde falcı bacı günü yapalım öyliysesempatiksalakcinni
pancuben i de kimyager diye biliyorum ama ismini bilmiyorum kaydirigubbakcemile
ayfer canımaklinialirimsmile
bu arada nezaman nerde buluşcaksınız kocişkom işim olmasa götürürüm dedi

bursadan istanbulaCADIARZU

hanifcim sen şimdi işe mi başladın dün koşturuyodun en son ne için di o?

evet canım başladım...bugün yeni okula ait bilgilerimin güncellenmesi lazım..eşim şu an da o işle meşgul..sonra tayin başvurusu yapıcam yarında doktordan rapor almam lazım...çok iş var daha ama kararlıyım okula gitmeyceğim zaten son 1 ay...

bu arada ben babalar günü için saat siparişimizi verdim o siteden inşallah adam akıllı bir şey gelir yoksa verdiğim paraya acırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…