- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.241
benide götüüüüüüürrr:smiley-cool:
helinzor senin adin ne :kedi:
buluşma ne zamann bendee gelemmi
ben söylemsem daha iyi olur ama 72 kiloyum şuan 80 le girdim doğuma çıktığımda 71dim 3 ayda vereceğime 1 kilo aldım...doğumdan 4 kilom kaldı ama zaten öncesinde yani ilk evlendiğim yıl 10 kilo almıştım onu vermem lazım..bu arada asıl sorun boy...150 nerdeyse 15 kilo fazlam var anlayacağın:çok üzgünüm:kac kilosun ki sen ? handan bu alinan 140 tl nin ne parasi oldugunu soruyordu siz ogretmenler icin.bi bilgin vardir dedim.bilgin varsa paylasabilir misin canim.
iyi geceler abiye .
allam ya ben oyle uyku getiren ilaclardan yana degilim hatice ya.beni rahatsiz ediyor.
sağol canım ama şu an da yok bir şey Öznur benim kızın gözünü soracak doktora:)canım sana lanoise diye bi krem ismi vereyım ablamın oğlu 10 aylık dişleri var ablamın meme uçları kopcaktı nerdeyse bunu sürdü anında geçirdi bende kullandım hiç yara olmadı bunu al 22 tl
ben soru sordugum zaman soyle yap boyle yap diyenlere uyuz oluyorum.soru mu sordum bana onun neden oldugunu ve caresini anlatmali doktor.evet anne sutu herseye iyi geliyor kuzum.hatta burnu tikaliysa bile anne sutu damlattiginda geciyormus.
vayyyy tocaya bak.Allahim benide gor.benim kocam evden cikmaz ben ciktigimdada huzursuz olur.o evdeyken ben disari cikarsam burnumdan gelir huzursuz gider huzursuz gelirim eve.
gÜnaydııınnn...uykusuz her geceeee,yorgun Ölesıyeeee
sen bi gellde türkiyenin öbür ucundan düşünürüsssne kadar fenasınız hıh küsüm hepinize ben buralarda tek başına yanlızım siz oralarda buluşma yapın....
alacağınız olsun ben gelemde istanbula benim içinde bir buluşma düzenlemeyinde görün...
günaydın aşkitom maşallah bizim ki kaçta yaarsa yatsın 7,30 en geç 8,15 ayakta:) 11 saat falan uyuyorGunaydunnn oglum 12 ben 7 saat uyudum maral uyumuyomu ufakliklar ? Artik uykulari duzende olmasi gerekmiyomu gunduzmu uyuyo
ulaan zaten gelmiomusun haberin yok mu senin elin karılaryla toplaşıp gezip fotoları koymayı bilion bizle gelmezsenBuluşma ne zamann bendee gelemmi
toplaşıp bi günde falcı bacı günü yapalım öyliysesempatiksalakcinnibenide benide bende istiyorum öznur hem biz çok yakın oturuyoruz buluşup gidebiliriz :):):)
valla çok merak ettim şimdi
hasret ben hiç bir şey sürmüyorum ve hiç cildi kurumadı şimdiye kadar bana 2 drda bebe yağı kullanmıyoruz dedi bende chicconun nemlendiricisi var onu bile hiç sürmedim
ayfer canımaklinialirimsmilepancuben i de kimyager diye biliyorum ama ismini bilmiyorum kaydirigubbakcemile
bu arada nezaman nerde buluşcaksınız kocişkom işim olmasa götürürüm dedi
hanifcim sen şimdi işe mi başladın dün koşturuyodun en son ne için di o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?