2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla adetim 9 gün sürerdi...her ay kontrollerde tahlil için kan verdiğimde fışkırıdı iğneyi çıkardıklarındaaşırı kanlıyım sanırım..zaten bir kaç kez kan verdim anında kalktım yürüdüm gittim...e bu kiloya bari kanımız da çok olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geldim ulennnn ayyy ayyyy oğlum daha yeni uyudu babası uyuttu ya oğlum 180 derece değişti gündüz uyumayan hep kucak isteyen hatta bazen kucakta bile durmuyo meme emmek istemiyo şimdide emmedi uyudu sağlık ocağına götürdüm devit değişmiş onun yerine adcal verdiler bide ferro sanol verdi bu ferro sanol uyku da yapıyomuş haberiniz olsun adcal da iştah açıyomuş sağlık ocağından alın ocaktaki doktor dişi çıkıyo olabilir dedi yarın kendi doktoruna götürcem

ufff cikmaza girdigimi hissediyorum.sanirim ben yarin medyumuma gidecegim.umarim bi programi yoktur.sabah doktora oglen sgk ya ordanda medyuma giderim.harbi esiyorlar arada bi bana kaydirigubbakcemile3

sağol teyzesi hepsi balll kuzularımızın

ivet yaaaaa...ben gidiyim...belki gelirim uyku tutmazsa..
herkse iyi gecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

kac kilosun ki sen ? handan bu alinan 140 tl nin ne parasi oldugunu soruyordu siz ogretmenler icin.bi bilgin vardir dedim.bilgin varsa paylasabilir misin canim.
iyi geceler abiye .

allam ya ben oyle uyku getiren ilaclardan yana degilim hatice ya.beni rahatsiz ediyor.

ayy canım ya unutmazsan bi zahmet soruver...ben sağlık ocağında sordum bepanthene sür ya da sütünle sil dedi doktor ama güvenemedim...sütümle silsem olur mu ki ya???

canım sana lanoise diye bi krem ismi vereyım ablamın oğlu 10 aylık dişleri var ablamın meme uçları kopcaktı nerdeyse bunu sürdü anında geçirdi bende kullandım hiç yara olmadı bunu al 22 tl

kızzz ferro sanol kan damlası bebeklere 3. ayından sonra veriyolar bu uykuda yapıyomuş mecbur verceksin demir

ayy canım ya unutmazsan bi zahmet soruver...ben sağlık ocağında sordum bepanthene sür ya da sütünle sil dedi doktor ama güvenemedim...sütümle silsem olur mu ki ya???

ben soru sordugum zaman soyle yap boyle yap diyenlere uyuz oluyorum.soru mu sordum bana onun neden oldugunu ve caresini anlatmali doktor.evet anne sutu herseye iyi geliyor kuzum.hatta burnu tikaliysa bile anne sutu damlattiginda geciyormus.

bu arada nezaman nerde buluşcaksınız kocişkom işim olmasa götürürüm dedi

vayyyy tocaya bak.Allahim benide gor.benim kocam evden cikmaz ben ciktigimdada huzursuz olur.o evdeyken ben disari cikarsam burnumdan gelir huzursuz gider huzursuz gelirim eve.

kızzz ferro sanol kan damlası bebeklere 3. ayından sonra veriyolar bu uykuda yapıyomuş mecbur verceksin demir

ben saglik ocaginin verdigi herhangi bi ilaci kullanmadim.doktoru ne derse onu aliyoruz.bu gidisimde sorayim iyi oldu soyledigin sagol canim.

son bildiğim 22haziran salı cevahir denmişti ama sonradan ne oldu bilmiyorum

22 haziran mi ? ne zaman dendi kis benim niye haberim yok.sempatiksalakcinni

lülülülülülü
kıskanma ulennnnnnnn lülülülülülüzemuszemus

ben saglik ocaginin verdigi herhangi bi ilaci kullanmadim.doktoru ne derse onu aliyoruz.bu gidisimde sorayim iyi oldu soyledigin sagol canim.

22 haziran mi ? ne zaman dendi kis benim niye haberim yok.sempatiksalakcinni

buluşma topikinde yazıyo tatlım bende kocişe söyledim götürürüm dedi bi mani keder olmazsa çok istiyorum sizleri tanımayı valla yıllardır tanıyormuşum gibi çok seviyorum hayatımdaki çoğu kişiden daha yakın hissediyorum kendime hepiniziolumunekankayizsmile

kis valla saka degil.cuma gunu gec gelecekmis.iyi dedim hayatim ne guzel cik gez dolas eglen.arkadaslarinla bulus.sirketin toplantili yemegiymis kaydirigubbakcemile3
herifimi evden cikaramiommmmmmmmmmm

kız bnm kocişimde çıkmaz hep evdedir bnde o olmadan asla çıkmam oda istemiyo zaten hep beraber gidip geliyoruz ayyy evde olsun kocişim

aha bununda tocasi supermis.yada ben ne istedigimi ifade edemiyorum tocama kaydirigubbakcemile3

kis valla saka degil.cuma gunu gec gelecekmis.iyi dedim hayatim ne guzel cik gez dolas eglen.arkadaslarinla bulus.sirketin toplantili yemegiymis kaydirigubbakcemile3
herifimi evden cikaramiommmmmmmmmmm

al bizdende okadar benimkide gitmez benide bi yere göndermez aslında ama burada sizlerle çok şey paylaştığımı ve sizlerden çok önemli bilgiler öğrendiğimi biliyo o yüzden sen yerini söyle ben götürürüm sizi dedi:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…