- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.221
benim kız da yapıyor arada normaldir....
anladım canım..yok ya ne giyse aynı terlese bile yanaklar soğuk ama genelde gece yatarken gündüz sıcak oluyor!?!?!?!?!
ben yaptım ben yaptımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bndede tam tersi hiç kan yoktur.. kan gurubu belirlemek için kan alırlarken 4 parmağımı delip ancak yeterli kanı çıkarabilmişti beceriksz kadın.. reglilerim bile 3.gün biterdi.. geçenlerde yine regl oldum tam 5 gün sürdü tabii:1shok:
Doğuhan da mı öyle...neyse önemli değildir galiba...yani öle zannediyorum...yakında doktora gidecek misin???sorarsan sevinirm canım yaaaopuyorumnanaktan
sağol teyzesi hepsi balll kuzularımızınsağol canım senin minik kuşuna bayılıyorum zaten maşallah fıstığa
ivet yaaaaa...ben gidiyim...belki gelirim uyku tutmazsa..kaydirigubbakcemile3 kısss kac git sen 3 dk var 12 ye
oyle canim.ben 18/06 ve 19/06 da gidecegim.biri saglik ocagi rutin kontrol biride muayene ve rotavirusu asisi icin.
valla adetim 9 gün sürerdi...her ay kontrollerde tahlil için kan verdiğimde fışkırıdı iğneyi çıkardıklarındaaşırı kanlıyım sanırım..zaten bir kaç kez kan verdim anında kalktım yürüdüm gittim...e bu kiloya bari kanımız da çok olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol teyzesi hepsi balll kuzularımızın
ivet yaaaaa...ben gidiyim...belki gelirim uyku tutmazsa..
herkse iyi gecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
geldim ulennnn ayyy ayyyy oğlum daha yeni uyudu babası uyuttu ya oğlum 180 derece değişti gündüz uyumayan hep kucak isteyen hatta bazen kucakta bile durmuyo meme emmek istemiyo şimdide emmedi uyudu sağlık ocağına götürdüm devit değişmiş onun yerine adcal verdiler bide ferro sanol verdi bu ferro sanol uyku da yapıyomuş haberiniz olsun adcal da iştah açıyomuş sağlık ocağından alın ocaktaki doktor dişi çıkıyo olabilir dedi yarın kendi doktoruna götürcem
ayy canım ya unutmazsan bi zahmet soruver...ben sağlık ocağında sordum bepanthene sür ya da sütünle sil dedi doktor ama güvenemedim...sütümle silsem olur mu ki ya???
kac kilosun ki sen ? handan bu alinan 140 tl nin ne parasi oldugunu soruyordu siz ogretmenler icin.bi bilgin vardir dedim.bilgin varsa paylasabilir misin canim.
iyi geceler abiye .
allam ya ben oyle uyku getiren ilaclardan yana degilim hatice ya.beni rahatsiz ediyor.
bu arada nezaman nerde buluşcaksınız kocişkom işim olmasa götürürüm dedi
ayy canım ya unutmazsan bi zahmet soruver...ben sağlık ocağında sordum bepanthene sür ya da sütünle sil dedi doktor ama güvenemedim...sütümle silsem olur mu ki ya???
bu arada nezaman nerde buluşcaksınız kocişkom işim olmasa götürürüm dedi
kızzz ferro sanol kan damlası bebeklere 3. ayından sonra veriyolar bu uykuda yapıyomuş mecbur verceksin demir
son bildiğim 22haziran salı cevahir denmişti ama sonradan ne oldu bilmiyorum
ben soru sordugum zaman soyle yap boyle yap diyenlere uyuz oluyorum.soru mu sordum bana onun neden oldugunu ve caresini anlatmali doktor.evet anne sutu herseye iyi geliyor kuzum.hatta burnu tikaliysa bile anne sutu damlattiginda geciyormus.
vayyyy tocaya bak.Allahim benide gor.benim kocam evden cikmaz ben ciktigimdada huzursuz olur.o evdeyken ben disari cikarsam burnumdan gelir huzursuz gider huzursuz gelirim eve.
lülülülülülü
kıskanma ulennnnnnnn lülülülülülüzemuszemus
ben saglik ocaginin verdigi herhangi bi ilaci kullanmadim.doktoru ne derse onu aliyoruz.bu gidisimde sorayim iyi oldu soyledigin sagol canim.
22 haziran mi ? ne zaman dendi kis benim niye haberim yok.sempatiksalakcinni
kis valla saka degil.cuma gunu gec gelecekmis.iyi dedim hayatim ne guzel cik gez dolas eglen.arkadaslarinla bulus.sirketin toplantili yemegiymis kaydirigubbakcemile3
herifimi evden cikaramiommmmmmmmmmm
buluşma topikinde yazıyo tatlım bende kocişe söyledim götürürüm dedi bi mani keder olmazsa çok istiyorum sizleri tanımayı valla yıllardır tanıyormuşum gibi çok seviyorum hayatımdaki çoğu kişiden daha yakın hissediyorum kendime hepiniziolumunekankayizsmile
kis valla saka degil.cuma gunu gec gelecekmis.iyi dedim hayatim ne guzel cik gez dolas eglen.arkadaslarinla bulus.sirketin toplantili yemegiymis kaydirigubbakcemile3
herifimi evden cikaramiommmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?